Vecht Spelletjes

 • Hobo 6: hel
  Hobo 6: hel
  214 keer gespeeld

  Deze zwerver heeft het helemaal gehad met Satan. Aan jou de taak om hem uit te schakelen!

 • Hobo 4: totale oorlog
  Hobo 4: totale oorlog
  459 keer gespeeld

  Het is oorlog in dit coole, brute vechtspelletje. Neem het op tegen verschillende vijanden en vecht je een weg door de stad.

 • Dragon Ball Z: Flash-dimensie
  Dragon Ball Z: Flash-dimensie
  60 keer gespeeld

  Bewijs dat jij de beste vechter in het Dragon Ball Z-universum bent! Durf jij het op te nemen tegen Vegeta en Goku? Laat maar eens zien dan!

 • Gekke zombie 8.0
  Gekke zombie 8.0
  22 keer gespeeld

  Kruip in de huid van je favoriete animepersonage en neem het op tegen de zombies en andere angstaanjagende monsters in Gekke zombie 8.0! Ben je er klaar voor?

 • Hobo 3: gezocht
  Hobo 3: gezocht
  33 keer gespeeld

  Onze arme zwerver zit weer in de problemen! Kun jij zorgen dat de politie hem niet te pakken krijgt?

 • Fist Puncher: SoO
  Fist Puncher: SoO
  865 keer gespeeld

  Versla de schurken in de straten van Manhattan in dit avontuurlijke vechtspelletje, dat is gebaseerd op de oude knokspelletjes uit de hoogtijdagen van Nintendo.

 • Hobo 5: Space Brawl
  Hobo 5: Space Brawl
  2189 keer gespeeld

  Onze vriend de zwerver zit vast op een ruimteschip vol rare buitenaardse wezens. Kun jij ze allemaal verslaan en hem helpen terug te keren naar de veilige straten?

 • Sam Bogart 2: de katvader
  Sam Bogart 2: de katvader
  37 keer gespeeld

  Detective Sam moet deze keer uit de klauwen van Don Catalone en zijn kattenbende ontsnappen! En dat zijn geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken...

 • Zand van het Colosseum
  Zand van het Colosseum
  1270 keer gespeeld

  Zand van het Colosseum is een supercool strategisch vechtspel waarin je samen met een stel dappere gladiatoren de gespecialiseerde krijgers moet verslaan. Moge de beste gladiator winnen!

 • Yao Ming Adventure
  Yao Ming Adventure
  537 keer gespeeld

  Ben je klaar voor het ultieme vechtspelletje? Dan mag je het grappige Yao Ming Adventure niet missen. De populaire basketballer wordt aangevallen door duizenden vijanden en alleen jij kunt hem nog redden van de dood!

 • Robot Tank
  Robot Tank
  1435 keer gespeeld

  Ben je gek op robots en hou je ook van tanks? Dan is dit het spel voor jou! Gebruik de verschillende tanks om de robots te verwoesten en je vijanden te verslaan in dit coole spelletje!

 • Gods Of Arena
  Gods Of Arena
  2505 keer gespeeld

  Trek je pantser aan en neem het op tegen de andere gladiatoren in de arena. Verbeter je personage en vecht je een weg naar de overwinning. Denk je dat jij de uitverkorene bent?

 • Kid Evil: dood aan kerst
  Kid Evil: dood aan kerst
  601 keer gespeeld

  Kid Evil is weer op pad en deze keer heeft hij het voorzien op de kerstspeeltjes en kerstpersonages! Maak de verschillende speeltjes onschadelijk en verzamel de explosieve cadeautjes in dit grappige schietspelletje.

 • Zwaarden en zielen: een zielenavontuur
  Zwaarden en zielen: een zielenavontuur
  3930 keer gespeeld

  Ga naar de arena en neem het op tegen eeuwenoude monsters. Gelukkig staat Sir Scarow klaar om je te helpen. In de trainingskamer kun je je vaardigheden verbeteren door de appels te raken die hij naar je gooit. Koop nieuwe zwaarden en schilden en probeer alle monsters te verslaan in dit uitdagende vechtspelletje.

 • Boksen met trollen
  Boksen met trollen
  1914 keer gespeeld

  In dit bokskampioenschap stappen trollen de ring in! Corb neemt op tegen Gonzul, Urm en nog meer kwijlende trollen in een keihard boksgevecht!

 • Narutoklonen
  Narutoklonen
  73 keer gespeeld

  Op de een of andere manier is Naruto, de jonge ninja uit de populaire animereeks, gekloond. Nu maken zijn klonen het land onveilig. Kun jij ze samen met deze dappere samoerai onschadelijk maken? Helaas heeft hij maar tien minuten om de eerste groep uit te schakelen. Help hem met het voltooien van zijn missie in dit spannende ninjaspelletje.

 • One Piece: hete vuren
  One Piece: hete vuren
  40 keer gespeeld

  Ga het zeegat uit met je favoriete personages in dit nieuwe vechtspel van de One Piece-serie. Hete vuren is anders dan andere One Piece-spellen: meer personages, combo's en levels om te verkennen. Speel het verborgen potentieel van elk personage vrij en word de beste vechter in de ring. Kun jij de hitte aan?

 • Crazy Zombie 1.0
  Crazy Zombie 1.0
  156 keer gespeeld

  Shimo and Sonson hebben je hulp nodig in hun gevecht tegen een horde zombies! Voer heftige en spannende moves uit in dit verslavend leuke spelletje voor 2 spelers. Neem je vijanden te grazen op ieder volgend level waar weer nieuwe horror op je wacht! Ben je klaar voor het gevecht van je leven?

 • Monsterkracht 2
  Monsterkracht 2
  177 keer gespeeld

  Heb jij het in je om de meest angstaanjagende en afschuwelijke monsters te maken? In Monsterkracht 2 kun je een team kiezen uit allerlei monsters, en later kun je ze combineren om het ultieme monster te maken! Verken een wereld die vol zit met akelige wezens en overwin de uitdagingen die je te wachten staan!

 • One Piece vs Naruto 3
  One Piece vs Naruto 3
  201 keer gespeeld

  Ga de strijd aan tegen de helden van de 3e versie van deze populaire serie. Daag de computer of een vriend uit in een actiespel met meer personages, zoals White Beard en Hawkey om uit te kiezen. De strijders van One Piece en Naruto weten hoe ze moeten vechten. Speel ze tegen elkaar uit en ontdek in hoeverre je werkelijk controle hebt!

 • Waanzinnig worstelgevecht
  Waanzinnig worstelgevecht
  2809 keer gespeeld

  Zo'n raar worstelspel als dit heb je nog nooit gezien. De vreemdste monsters ter wereld staan klaar om de ring te betreden. Maar eerst kun jij hun lichaamsdelen nog verwisselen. Wil jij een worstelaar maken met het hoofd van de Verschrikkelijke Sneeuwman en met een banaan als lichaam? In dit vechtspelletje is dat geen enkel probleem!

 • Batman vs Clock King
  Batman vs Clock King
  296 keer gespeeld

  De tijd werkt tegen je in dit gratis boksspelletje. Batman moet het op nemen tegen de mysterieuze, uiterst geslepen, Clock King. De Dark Knight heeft al zijn vechtvaardigheden en bliksemsnelle reflexen nodig om deze beruchte schurk te verslaan. Kun jij de Caped Crusader helpen en de Clock King voor eens en voor altijd uit Gotham City verjagen?

 • Gekke Zombie 2.0
  Gekke Zombie 2.0
  642 keer gespeeld

  Gebruik je heilige katana op de ondoden in dit radicale zombiespel! Leid Shimo door de ruïnes van wat ooit jouw stad was, en wat nu vol zit met ghouls en andere monsters. Heb geen angst, want het licht van je zwaard zal iedereen die in je weg staat vernietigen.

 • Zombie en Julia
  Zombie en Julia
  33 keer gespeeld

  Julia's geliefde Romeo is vergiftigd, maar misschien kan zijn leven nog gered worden. Helaas is hij net in een zombie veranderd. Kun jij samen met Julia de opdrachten van de demon voltooien en Romeo's leven redden? Maar wees gewaarschuwd: zo'n waanzinnig avonturenspelletje heb je nog nooit gespeeld!

 • Marvel Tribute
  Marvel Tribute
  773 keer gespeeld

  Kruip in de huid van Wolverine uit de X-Men of stap in de schoenen van Ironman. Kies je favoriete held uit het universum van Marvel in dit fantastische vechtspelletje. Pas op voor je tegenstander en zorg dat je niet teveel wordt geraakt. Ben je er klaar voor?

 • Ninja Slicer
  Ninja Slicer
  58 keer gespeeld

  Pak je samoeraizwaard en hak je een weg naar de overwinning. Voer combo's uit en spring om de aanvallen van je vijand te ontwijken. Kun jij alle ninja's verslaan?

 • The Anime World
  The Anime World
  394 keer gespeeld

  Sasuke is ontvoerd door Orochimaru. Wanhopig is Sakura naar Luffy gegaan om hem om hulp te vragen. Kun jij de held uit One Piece een handje helpen? The Anime World is een vechtspelletje waarin je kunt vertrouwen op je favoriete helden in 15 uitdagende levels.

 • Straw Hat Samurai: Duels
  Straw Hat Samurai: Duels
  103 keer gespeeld

  De samoerai met de strohoed is terug! Deze keer in een multiplayerspel boordevol coole avonturen, nieuwe wapens, nieuwe personages en een heleboel vijanden die je in mootjes moet hakken. Dus pak je katana en ga aan de slag!

 • Bleach vs Naruto 2.4
  Bleach vs Naruto 2.4
  17 keer gespeeld

  Bleach vs Naruto is terug in versie 2.3, met twee nieuwe personages en een nieuw personage dat je kunt oproepen. Aan de zijde van Naruto is dat de megalomane Deidara, specialist op het gebied van explosies en lid van de Akatsuki. Voor Bleach is het de kale Ikkaku Madarame, derde zetel van de elfde divisie in de Gotei 13. En tot slot hebben we Yachiru Kusajishi (Bleach), het meisje met het roze haar van de elfde divisie in de Gotei 13. Dit is zeker een van de beste vechtspellen uit de beruchte animatiereeks.

 • Anime Battle 1.8
  Anime Battle 1.8
  74 keer gespeeld

  Anime Battle, het crossover-vechtspel met de breedste selectie van speelbare personages (43 in totaal), keert terug met verschillende nieuwe onderdelen. Ten eerste zijn er twee nieuwe personages: Link, de vertederende held met een groene hoed van Zelda, en een nieuwe versie van Kirito, de Black Swordsman van Sword Art Online. Verder zijn er 4 verborgen personages van de vorige aflevering, d.w.z. Madara Uchiha (Naruto), Saber (Fate/Stay Nigt), Kenshin Himura en Acqua of the Back (A Certain Magical Index) zijn nu rechtstreeks toegankelijk. Ten slotte is er ook een nieuwe baas toegevoegd in deze versie 1.8 van Fantasy Arms die net zo vreemd en afzichtelijk is als de vorige.

 • Naruto Ninja world storm 2
  Naruto Ninja world storm 2
  39 keer gespeeld

  Ontketen de storm in dit nieuwe Naruto-vechtspel en speel als een van de acht personages uit de beroemde manga: Naruto, Haruno, Sasuke, Goku Naruto, Yamato, Sai, Kabudou of Orochimaru. Kies uit acht assistenten, drie moeilijkheidsniveaus, 13 achtergronden en speel tegen de computer of een andere speler.

 • Monster Craft 2
  Monster Craft 2
  93 keer gespeeld

  Kun jij het perfecte team met monsterlijke krijgers samenstellen? Schiet wel op, want het volgende gevecht staat op het punt te beginnen!

 • Let´s Go to Prison
  Let´s Go to Prison
  697 keer gespeeld

  Versla je vijanden om respect af te dwingen bij je medegevangenen.

 • Battle Boost Arena
  Battle Boost Arena
  96 keer gespeeld

  Probeer je vijand uit de ring te duwen.

 • Achilles 2: Origins of a Legend
  Achilles 2: Origins of a Legend
  149 keer gespeeld

  Betreed samen met deze legendarische Griekse krijger het slagveld en verpletter je tegenstanders.

 • Dragon Fist 3D
  Dragon Fist 3D
  518 keer gespeeld