Boksspellen

 • Mep Trump
  Spelen
  Mep Trump
  97501 keer gespeeld

  Zou je Donald Trump ook wel een flinke dreun willen verkopen? Bekogel hem met eieren of sla hem in elkaar met je bokshandschoenen.

 • Trump on Top
  Spelen
  Trump on Top
  50762 keer gespeeld

  De presidentiële verkiezingen zijn achter de rug maar de strijd is nog niet gestreden in dit mobiele spel. Wie komt als winnaar uit de bus? Trump? Of is het deze keer Clinton? Sluit je aan bij de kandidaten en hun vrienden als ze letterlijk voor hun leven vechten!

 • Get on Top Mobile
  Spelen
  Get on Top Mobile
  35134 keer gespeeld

  Welke van deze robotworstelaars eindigt bovenaan? Duik in de ring en maak je op de strijd in dit spannende actiespel.

 • Ultimate Boxing
  Spelen
  Ultimate Boxing
  31534 keer gespeeld

  Disfruta de lo mejor del boxeo en este juego de habilidad en 3D. ¡Juega gratis desde tu PC, celular, tablet o cualquier dispositivo móvil!

 • Thumb Fighter
  Spelen
  Thumb Fighter
  26855 keer gespeeld

  Gebruik al je krachten om je vijand te verslaan in deze online versie van het klassieke vechtspelletje. Gebruik A en L om de krijgers te besturen. Veel plezier!

 • Stickman Fighter: Epic Battle
  Spelen
  Stickman Fighter: Epic Battle
  25905 keer gespeeld

  Je vindt geen enkele strijd als deze op het hele internet! In Stickman Fighter: Epic Battle neem je het op tegen onheilspellende vijanden met gruwelijke krijgs- en gevechtskunsten, maar jij moet bewijzen dat je sterker bent!

 • Worstelspringen
  Spelen
  Worstelspringen
  23811 keer gespeeld

  Deze waanzinnige worstelaars hebben iets te lang in de zon gezeten.

 • Expert Wrassling
  Spelen
  Expert Wrassling
  18471 keer gespeeld

  Gooi je tegenstander de ring uit in dit leuke worstelspelletje voor twee spelers. Pas wel op voor zijn draaiende armen!

 • Drunken Boxer
  Spelen
  Drunken Boxer
  16615 keer gespeeld

  Deze twee vechters hebben te diep in het glaasje gekeken maar desondanks stappen ze de ring in. Welke van hen eindigt als winnaar en keert terug naar de kroeg en wie wordt er wakker in het ziekenhuis? Help ze hun vuisten te ballen in dit wilde sportspel.

 • Het leven van een douchebag
  Spelen
  Het leven van een douchebag
  15545 keer gespeeld

  Ga fitnessen om fit te worden en werk om geld te verdienen in dit superleuke browserspelletje! Koop kleren om je nieuwe spierballen te bedekken en knappe grietjes te scoren!

 • Superfighters
  Spelen
  Superfighters
  9258 keer gespeeld

  Punch your way to fame and fortune in this old school brawler. Lots of bad guys are waiting for you.

 • Art of Free Fight
  Spelen
  Art of Free Fight
  6671 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een episch toernooi en vecht voor je leven in deze stalen kooi. Kies uit een groep vechters van de hele wereld. Overleef jij het tot de laatste ronde?

 • Brawls.io
  Spelen
  Brawls.io
  4891 keer gespeeld

  Wat een prachtige dag! De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Perfect moment voor een knokpartij, toch? In dit epische io-spel kun je spelers over de hele wereld stompen, schoppen en aanvallen. Je kunt je strijder zelfs aanpassen met gave kleding en tatoeages. Hoe lang hou je het vol voordat je moet aftikken?

 • Verkoopautomaatkampioen
  Spelen
  Verkoopautomaatkampioen
  4582 keer gespeeld

  Het is tijd voor een snack! Neem het op tegen de verkoopautomaat en sla deze gigant in elkaar! Bevrijd de snacks zo snel mogelijk zonder zelf schade op te lopen!

 • Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  Spelen
  Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  4267 keer gespeeld

  De vriendin van deze arme stakker is net gekidnapt door een kwaadaardige ninja. Gelukkig is hij ook een kung fu meester! Ga met hem mee op een legendarisch avontuur om zijn vriendin te redden in deze retro actiegame. Kan jij hem helpen om een leger meedogenloze tegenstanders uit de weg te schoppen en slaan? Onderweg kan hij fantastische upgrades verdienen om zijn vechtkunsten te verbeteren.

 • 4096 Punch
  Spelen
  4096 Punch
  2665 keer gespeeld

  Kies een zwaargewicht, ga de ring in en zorg ervoor dat je klaar bent om op de vuist te gaan in dit old-school boksspel. Kun jij je tegenstanders verslaan en kampioen worden?

 • Wrestle Physics
  Spelen
  Wrestle Physics
  1661 keer gespeeld

  Deze twee worstelaars gaan met de koppen tegen elkaar. Letterlijk! De eerste die erin slaagt om de kop van de ander tegen de grond te smijten wint de wedstrijd in dit intense en hilarische worstelspel. Vecht tegen de computer of test je krachten tegen een vriend in allerlei vreemde en gekke locaties. Maar pas op voor al die cactussen!

 • Vuisten van staal
  Spelen
  Vuisten van staal
  1599 keer gespeeld

  Het wemelt van de schurken in deze stad en ze kunnen allemaal wel een pak rammel gebruiken. Laat ze samen met deze mysterieuze vreemdeling zien wie de baas is in dit ouderwetse actiespel en gebruik de handige wapens zoals knuppels en messen om je tegenstanders te verslaan.

 • Super Wrestlers: Slap's Fury
  Spelen
  Super Wrestlers: Slap's Fury
  1172 keer gespeeld

  Talloze worstelaars staan op springen om de kampioen van de troon te stoten. Help hem wanneer hij ze een voor een te lijf gaat in dit Mexicaans worstelspel. Bij een welgemikte klap gooien ze het bijltje er waarschijnlijk wel bij neer, maar als hij in de problemen komt, kan hij op power-ups zoals ontploffende burrito's en nog veel meer terugvallen.

 • 2D Knockout
  Spelen
  2D Knockout
  1062 keer gespeeld

  Boks maar raak; de ene KO na de andere. Zo reis je de hele wereld rond.

 • Street Rage Fighter
  Spelen
  Street Rage Fighter
  1035 keer gespeeld

  De enige manier waarop je deze straten weer onder controle kan krijgen is met je eigen twee vuisten! Oh, en misschien je voeten ... en een paar zwaarden. Probeer die te vinden en let ook op andere wapens terwijl je in deze retro actiegame strijdt om de stad terug te winnen van een meedogenloze bende gajes.

 • 12 minigevechten
  Spelen
  12 minigevechten
  980 keer gespeeld

  Ben jij in staat om al deze volledig random gevechten te winnen? Je kan beetpakken met worstelaars, een duel met cowboys in de bakkende zon aangaan, en zelfs een epic luchtgevecht beleven met een oud dubbeldekkervliegtuig. Dat zijn maar een paar van de gevechten die je staan te wachten in deze retro actiegame.

 • Verkiezingsstrijd 2016
  Spelen
  Verkiezingsstrijd 2016
  928 keer gespeeld

  De Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn niet voor watjes. Kies je favoriete kandidaat en maak je klaar voor de strijd. Zowel Hillary als Ted kunnen er flink op los slaan in dit gratis boksspelletje.

 • Straatgevecht: bendekoning
  Spelen
  Straatgevecht: bendekoning
  915 keer gespeeld

  Ben jij stoer genoeg om deze straatbende te leiden? Bewijs jezelf in een aantal vechtpartijen en knok je een weg naar de top in dit woeste vechtspel.

 • Pro-worstelactie
  Spelen
  Pro-worstelactie
  840 keer gespeeld

  Een aantal van 's werelds grootste worstelaars staat op het punt om de ring te bestormen! Doe mee met Bulk, John Rhino en De Cliff terwijl ze zich voorbereiden om klappen uit te delen in deze sportgame. Blijft jouw worstelaars als laatste overeind terwijl je duizenden munten probeert te winnen tijdens je volgende bloedstollende match?

 • 3D-boksen: kampioenschap
  Spelen
  3D-boksen: kampioenschap
  781 keer gespeeld

  Kies een bokser, trek je bokshandschoenen aan en betreed de ring in dit uitdagende boksspel. Doe mee aan een toernooi of speel een snel potje, verdien geld om je eigenschappen te verbeteren en kijk of jij de beste bokser ter wereld kunt worden.

 • Konijntjes slaan
  Spelen
  Konijntjes slaan
  773 keer gespeeld

  Dat konijntje kijkt je raar aan. Pak hem.

 • Waanzinnig worstelgevecht
  Spelen
  Waanzinnig worstelgevecht
  685 keer gespeeld

  Zo'n raar worstelspel als dit heb je nog nooit gezien. De vreemdste monsters ter wereld staan klaar om de ring te betreden. Maar eerst kun jij hun lichaamsdelen nog verwisselen. Wil jij een worstelaar maken met het hoofd van de Verschrikkelijke Sneeuwman en met een banaan als lichaam? In dit vechtspelletje is dat geen enkel probleem!

 • Boksen Live 2
  Spelen
  Boksen Live 2
  612 keer gespeeld

  Word de bokslegende in alle boksspellen in Boksen Live 2! Blink uit in de ring met je eigen zelfgemaakte bokser, van haar en huid tot handschoenen en shorts. Speel meer creatieve mogelijkheden vrij met het geld dat je met je gevechten wint, en besteed je punten om je bokser echt uniek te maken. Zweef als een vlinder, steek als een bij, zoals dat hoort in de ring.

 • Super Fighter´s Rampage
  Spelen
  Super Fighter´s Rampage
  563 keer gespeeld
 • Boksende supersterren: KO-kampioen
  Spelen
  Boksende supersterren: KO-kampioen
  558 keer gespeeld

  Neem het op tegen boksers van over de hele wereld in dit epische boksspel. Beuk je een weg naar het kampioensschap en probeer je tegenstanders KO te slaan.

 • Side Ring Knock Out
  Spelen
  Side Ring Knock Out
  536 keer gespeeld

  Creëer de ultieme bokser en kijk of jij je een weg naar de top kunt vechten.

 • Capoeira
  Spelen
  Capoeira
  528 keer gespeeld

  Vecht tegen elkaar in deze gave multiplayer game!

 • Anime Star Fighting
  Spelen
  Anime Star Fighting
  485 keer gespeeld

  Pak je zwaard of je vechtstok en ga de strijd aan met deze tekenfilmsterren!

 • Kungfu
  Spelen
  Kungfu
  394 keer gespeeld

  Deze gasten zijn behoorlijk stoer, maar ze kunnen het niet alleen af. Kun jij ze helpen met het verslaan van de schurken in dit ouderwetse actiespel? Pak je honkbalknuppel en ga aan de slag!

 • Boksen met trollen
  Spelen
  Boksen met trollen
  382 keer gespeeld

  In dit bokskampioenschap stappen trollen de ring in! Corb neemt op tegen Gonzul, Urm en nog meer kwijlende trollen in een keihard boksgevecht!