Darts Spelletjes

 • Stickman Archer 2
  Spelen
  Stickman Archer 2
  433753 keer gespeeld

  It’s time for another duel to the death. Several, in fact! How long can you prevent your stickman from meeting his maker in this intense action game?

 • Apple Shooter
  Spelen
  Apple Shooter
  202539 keer gespeeld

  Een appel van iemands hoofd af schieten is heel gevaarlijk. Probeer het dan ook nooit zelf. Behalve in dit spelletje natuurlijk...

 • Wereldtoer boogschutten
  Spelen
  Wereldtoer boogschutten
  85854 keer gespeeld

  Reis de wereld rond en verbeter je virtuele boogschutkunsten. Kan jij alle doelen raken in dit realistische sportspel, een wedstrijd op besneeuwde bergtoppen en in pittoreske velden? Sommige doelen bewegen of bevatten ballonnen die je raak moet schieten, dus je hebt een flink uitdaging voor de boeg!

 • Deer Hunter
  Spelen
  Deer Hunter
  59994 keer gespeeld

  Zet je schrap om op zoek te gaan naar herten in dit realistische jachtspel. Het zal echter niet allemaal van een leien dakje glopen. Zal het je lukken om tijdens een sneeuwstorm of in het donker dat speciale trofeehert te vinden?

 • Surfboogschieters
  Spelen
  Surfboogschieters
  32846 keer gespeeld

  Zijn het surfers of zijn het boogschieters? Ze zijn het allebei, en in dit gave en waanzinnige actiespel gaan we niet alleen maar surfen! Ga meet met de surfers als ze het opnemen tegen bizarre buisvormige beesten met krachtige wapens zoals exploderende pijlen en meer. Kan jij ze helpen om die strandmonsters af te maken voordat ze zich verspreiden?

 • Apple Shooter Champ
  Spelen
  Apple Shooter Champ
  24225 keer gespeeld

  Gebruik je pijl en boog in dit coole schietspel, maar pas op dat je je vriendin niet raakt!

 • Stickman Boogschieten
  Spelen
  Stickman Boogschieten
  13980 keer gespeeld

  Hoeveel doelen tref jij in dit uitdagende nauwkeurigheidsspel? Mis één keer en het spel is voorbij voor deze dappere en brutale boogschutter.

 • Apple Shooter: Remastered
  Spelen
  Apple Shooter: Remastered
  8229 keer gespeeld

  Een van 's wereld gevaarlijkste stunts is terug in deze nieuwe versie van de bekende actiegame. Richt je boog met precisie en probeer de appel van het hoofd van je virtuele vriend te schieten. Bij een enkel foutje kan hij ernstig gewond raken!

 • Crazy Darts
  Spelen
  Crazy Darts
  4761 keer gespeeld

  Dit is een gratis dartspelletje. Kun jij goed darten? Laat maar eens zien dan!

 • Stickman Archer 3
  Spelen
  Stickman Archer 3
  3761 keer gespeeld

  Een groep boogschutters is vastbesloten om je vol pijlen te pompen. Om ze te verslaan, moet je snel richten en schieten in dit spannende actiespel. Maar als je liever een minder stressvolle uitdaging wilt aangaan, dan kun je altijd proberen om alle bewegende doelen te raken in de golfmodus.

 • Boogschutter 2
  Spelen
  Boogschutter 2
  3174 keer gespeeld

  Ontdek wie de beste boogschutter ter wereld is in het intense boogschietspelletje Boogschutter 2! Neem het op tegen de computer of je vriend!

 • Bowman
  Spelen
  Bowman
  2731 keer gespeeld

  Het is een doodsstrijd en jij moet het opnemen tegen de computer of een andere speler terwijl je voorzichtig je pijlen richt. Kun jij ze allemaal uitschakelen met je pijlen voordat jezelf geraakt wordt?

 • Bloons
  Spelen
  Bloons
  2344 keer gespeeld

  Probeer met behulp van de darts zoveel mogelijk balonnen lek te prikken

 • Bow Island
  Spelen
  Bow Island
  1597 keer gespeeld

  Er liggen een paar doelen verspreid op dit sprookjesachtige eiland maar de vraag is of jij ze stuk voor stuk kunt raken met je pijlen? Schiet een paar keer in de roos en geniet van de prachtige omgevingen in dit adembenemende schietspel.

 • Archerry
  Spelen
  Archerry
  1156 keer gespeeld

  Je hebt vast wel eens van boogschieten gehoord, maar hoe zit het dan met Archerry? Het gaat hier om het schieten van overmaatse kersen, soms van de hoofden van andere mensen! Doe mee met deze boogschutter terwijl hij veel fruit probeert te raken zonder zijn dappere vriend pijn te doen in dit totaal gekke online spel.

 • Archery War
  Spelen
  Archery War
  1028 keer gespeeld

  Dit is niet zomaar een wedstrijdje, het is oorlog! Hoeveel duels kun jij overleven in dit intense actiespel? Schakel je tegenstanders uit met je boog voordat ze een pijl door jouw hoofd schieten!

 • Shooting at Buddies
  Spelen
  Shooting at Buddies
  971 keer gespeeld

  Clint is vastbesloten om appels van de hoofden van enkele van zijn beste vrienden te schieten. Wat zou er mis kunnen gaan? Kun jij helpen voorkomen dat de roekeloze boogschutter zijn maatjes naar het ziekenhuis stuurt in dit wilde actiespel?

 • Balloons
  Spelen
  Balloons
  431 keer gespeeld

  Oefen je ninjaworpen en knap zo veel mogelijk ballonnen!

 • Shoot the Apple
  Spelen
  Shoot the Apple
  343 keer gespeeld

  Stel je boogschuttersvaardigheden op de proef in het leuke 2D-browserspel Shoot the Apple. Zorg alleen wel dat je je vriend niet raakt...

 • More Bloons
  Spelen
  More Bloons
  228 keer gespeeld

  Prik met de gegeven dartpijlen zoveel mogelijk ballonnen kapot als je kan.

 • Archery Expert Japan
  Spelen
  Archery Expert Japan
  223 keer gespeeld

  Maak een virtuele reis naar Japan in dit spannende 3D-spel. Verken oeroude tempels en bamboebossen en stel je boogschietkunsten op de proef. Hoeveel papieren lantaarns schiet jij met je pijlen raak terwijl je geld verdient om tussen levels nieuwe en betere bogen te kopen?

 • Game Of Bows
  Spelen
  Game Of Bows
  191 keer gespeeld

  Slechts één enkele boogschutter overleeft elk van deze gevaarlijke duellen. Daag andere spelers van over de hele wereld uit en test de ware macht van je boog. Kun jij ze vol met pijlen schieten voordat ze jou over de kling jagen in dit multiplayer actiespel?

 • 3D darten
  Spelen
  3D darten
  119 keer gespeeld

  Hoeveel bulls-eyes kan jij gooien in deze uitdagende versie van het klassieke spel? Betreed deze virtuele bar, ga achter de lijn staan, en zie wat er gebeurt als je je eerste pijl gooit.

 • Middeleeuwse boogschutter 2
  Spelen
  Middeleeuwse boogschutter 2
  91 keer gespeeld

  Span je boog en pak je pijlen uit je koker want het is tijd voor een echte middeleeuwse schietoefening!

 • The Dark Man
  Spelen
  The Dark Man
  81 keer gespeeld

  Deze geheimzinnige boogschutter wil appels van de hoofden van mensen schieten. Zou jij hem een handje kunnen helpen en ervoor zorgen dat niemand gewond raakt in dit leuke puzzelspel

 • Arrow Spam
  Spelen
  Arrow Spam
  66 keer gespeeld

  Deze boogschutters zijn vastbesloten om elkaar het leven zuur te maken. Wie zal er winnen? Sluit je aan bij het rode of het blauwe team en maak je tegenstander onschadelijk in dit ouderwetse actiespel.