• Prinsessen: naar de stad
  Spelen
  Prinsessen: naar de stad
  1595 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn op weg naar de stad waar ze vast en zeker een geweldige middag zullen hebben. Maar wat moeten ze aantrekken? Help ze een paar mooie outfits kiezen voordat ze uit het kasteel vertrekken in dit betoverende aankleedspel voor meiden.

 • Ellies futuristische outfits
  Spelen
  Ellies futuristische outfits
  2353 keer gespeeld

  Ellie is er klaar voor om in de wereld van de futuristische mode te worden gelanceerd en jij kan met haar meereizen. Help haar met wat stijlvolle tips terwijl ze naar outfits zoekt die rechtstreeks uit haar favoriete sciencefictionfilms lijken te komen in dit aankleedspel voor meisjes

 • DJ-zussen
  Spelen
  DJ-zussen
  2153 keer gespeeld

  Deze twee zussen zijn DJ's en ze hebben vanavond een grote gig. Kun jij ze helpen om coole outfits uit te kiezen voordat ze het podium op gaan? Geef ze wat tips over hoe ze hun eerste nummer moeten inmixen in dit coole online spel voor meiden.

 • Ice Queen: vlinderdiva
  Spelen
  Ice Queen: vlinderdiva
  652 keer gespeeld

  De Ice Queen wil een japon maken die echt fantastisch is en geïnspireerd op vlinders. Kun jij haar helpen om een geweldige outfit te maken die gewoon een kunstwerk is in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meiden? Je kunt haar ook helpen om er mooie make-up bij te kiezen.

 • Ellie: New York
  Spelen
  Ellie: New York
  1709 keer gespeeld

  Ellie en twee van haar beste vriendinnen hebben een fotoshoot in een van de meest exclusieve fotostudio's van New York. Help ze om de perfecte outfits uit te kiezen voordat ze poseren in dit aankleedspel voor meiden.

 • Serena's date
  Spelen
  Serena's date
  2594 keer gespeeld

  Serena heeft vanavond een date met haar liefje maar ze komt te laat. Ze weet niet wat ze moet aantrekken en welke bijpassende make-up ze moet kiezen. Kun jij haar een handje helpen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Blonde prinses: zomer make-up
  Spelen
  Blonde prinses: zomer make-up
  2059 keer gespeeld

  Er komt nooit een einde aan de zomer in dit leuke online make-overspel voor meiden. Kun jij deze beeldschone prinses helpen om nieuwe make-up stijlen uit te kiezen?

 • Prinses: rolschaatsmeiden
  Spelen
  Prinses: rolschaatsmeiden
  2949 keer gespeeld

  Het is een zonnig en het is een perfecte middag om te rolschaatsen. Deze drie prinsessen hebben besloten om naar het park te skaten. Kun jij ze helpen om een leuke outfit uit te kiezen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Prinses terug naar school
  Spelen
  Prinses terug naar school
  1156 keer gespeeld

  De herfst is aangebroken en een nieuw schooljaar gaat van start. Zou jij deze prinses willen helpen om niet één maar twee outfits voor haar eerste schoolweek te kiezen in dit online aankleedspel voor meisjes?

 • Prinses: naar school
  Spelen
  Prinses: naar school
  972 keer gespeeld

  Het is de eerste schooldag en deze prinses wil dat alles perfect verloopt. Daarom staat ze vroeg op om de perfecte outfit uit te kiezen, een gezond ontbijt te nemen en meer. Kun je ervoor zorgen dat ze alles op orde heeft voordat ze naar school gaat in dit online spel voor meiden?

 • Prinses: tips voor krulhaar
  Spelen
  Prinses: tips voor krulhaar
  2362 keer gespeeld

  Deze prinses heeft het er soms wel lastig mee als ze haar krullen wil stijlen. Door de jaren heen heeft ze wat coole trucjes geleerd die ze graag wil delen met vrienden. Laat samen met haar verschillende styling-technieken zien in dit online make-over spel voor meiden.

 • Prinsessen: fantasiekapsel
  Spelen
  Prinsessen: fantasiekapsel
  753 keer gespeeld

  Ook prinsessen houden van een verkleedpartijtje. Deze twee meiden willen eruitzien als hun favoriete sprookjesfiguur. Kun jij ze helpen aan magische kapsels en betoverende jurken in dit online spel voor meiden?

 • Parijse meid: terug naar school
  Spelen
  Parijse meid: terug naar school
  1449 keer gespeeld

  Een nieuw schooljaar gaat van start in Parijs en deze modebewuste meid wil er helemaal klaar voor zijn. Kan jij haar helpen bij het ontwerpen van de perfecte outfit en een passend schattig schriftje voor haar eerste schooldag in dit aankleed- en designspel voor meisjes?

 • Een avondje stappen met de zussen
  Spelen
  Een avondje stappen met de zussen
  1942 keer gespeeld

  Wat is er leuker dan een avond in de stad doorbrengen met deze twee stijlvolle zussen en hun vrienden? Zou jij ze kunnen helpen hun beste vrienden een uitnodiging te sturen voordat ze beslissen wat ze aantrekken in dit online spel voor meisjes?

 • Zussen vieren Halloween
  Spelen
  Zussen vieren Halloween
  1369 keer gespeeld

  Het is Halloween en deze twee hippe zussen hebben haast! Kun jij ze helpen om snel wat kostuums uit te kiezen, geïnspireerd op hun favoriete fictieve personages? Ze willen zo snel mogelijk alle deuren langsgaan maar weten niet wat ze moeten aantrekken.

 • Tweedejaars prinsessen
  Spelen
  Tweedejaars prinsessen
  937 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen hebben volop van hun vakantie genoten, maar nu is het tijd om terug naar school te gaan. Dit jaar zijn zij tweedejaars leerlingen en ze willen er helemaal te gek uitzien. Kan jij ze helpen om een aantal gave stijlen te ontwerpen in dit online spel voor meisjes?

 • Feeënzussen herfst trends
  Spelen
  Feeënzussen herfst trends
  1337 keer gespeeld

  Deze twee zussen bereiden zich voor om het jaargetijde en zijn stijlen te vieren in dit make-overspel voor meisjes. Kan jij twee matchende looks voor hen ontwerpen? Ze hebben een paar te gekke outfits nodig, en ook wat coole make-up!

 • Prinsessenblog: reismode
  Spelen
  Prinsessenblog: reismode
  1538 keer gespeeld

  Deze prinses heeft een blog over haar reisavonturen en haar favoriete mode en ze krijgt steeds meer lezers. Help haar om haar volgende post te schrijven in dit leuke online spel voor meiden. Geef haar wat modetips voor haar nieuwe reisavonturen en kies samen een exotische locatie uit.

 • Blondie: herfstmode
  Spelen
  Blondie: herfstmode
  1824 keer gespeeld

  Blondie viert dat het herfst is met een make-over en een nieuw interieur. Help haar om nieuwe herfstoutfits uit te kiezen voordat ze een manicure krijgt. Ook kan ze je hulp gebruiken bij het uitkiezen van nieuwe meubelstukken en decoraties voor haar woonkamer.

 • Dansende sprookjesprinsessen
  Spelen
  Dansende sprookjesprinsessen
  1169 keer gespeeld

  Deze vier prinsessen gaan naar hun eerste bal. Kun jij zorgen dat ze klaar zijn voor deze belangrijke avond in dit aankleedspel voor meiden? Kies de mooiste jurken en vergeet natuurlijk de accessoires niet.

 • Op vakantie in Thailand
  Spelen
  Op vakantie in Thailand
  1457 keer gespeeld

  Dit stijlvolle meisje wil meer te weten komen over de geschiedenis van Thaise mode tijdens haar vakantie. Kun jij haar helpen met het passen van unieke traditionele en moderne outfits in dit online aankleedspel voor meiden?

 • Prinsessen worden beste vriendinnen
  Spelen
  Prinsessen worden beste vriendinnen
  10476 keer gespeeld

  Het is shoptijd, maar deze drie trendy prinsessen moeten binnen hun budget blijven. Kan jij ze helpen om zoveel mogelijk trendy outfits en te gekke accessoires te kopen in dit online aankleed- en shopspel?

 • Schoonheid voor prinsessen op bezoek
  Spelen
  Schoonheid voor prinsessen op bezoek
  648 keer gespeeld

  Deze prinsessen staan op het punt om naar Italië te vliegen voor een bezoek aan een van hun beste vriendinnen. Eenmaal op bestemming aangekomen zullen ze jouw hulp nodig hebben bij het versieren van een paar hippe scooters waarmee ze naar het kasteel kunnen rijden. Ook zullen ze jouw modetips goed kunnen gebruiken in dit aankleed- en designspel voor meisjes.

 • Ellies verslaving aan de kleur rood
  Spelen
  Ellies verslaving aan de kleur rood
  450 keer gespeeld

  Het thema voor Ellies blog is deze maand: “De dame in het rood.” Hiervoor zal ze heel wat rode outfits en stijlen moeten creëren zoals rokken, tops, make-up en meer. Kun jij haar een handje helpen in dit ontwerpspel voor meiden?

 • Zussen: lelijke kerstmistrui
  Spelen
  Zussen: lelijke kerstmistrui
  2221 keer gespeeld

  Deze twee zussen houden dit jaar een lelijke kerstmistruienfuif en ze willen zelf de allerlelijkste trui hebben! Daarom ontwerpen ze hem in plaats van er een in de winkel te kopen. Doe met ze mee bij het maken van knotsgekke truien en het versieren van hun huis versieren voordat de gasten aankloppen in dit online spel voor meisjes.

 • Ellies denimverslaving
  Spelen
  Ellies denimverslaving
  1419 keer gespeeld

  Ellie is zo dol op denim dat ze er praktisch verslaafd aan is! Kan jij haar adviseren welke make-up het beste haar volgende outfit accentueert in dit online aanleed- en ontwerpspel voor meisjes? Je kan haar zelfs helpen om hem samen te stellen voordat ze gaat wandelen met een van haar huisdieren.

 • Ellie's leeshoek
  Spelen
  Ellie's leeshoek
  1443 keer gespeeld

  Ellie is zo dol op fantasieverhalen en andere soorten boeken dat ze thuis een leeshoek heeft ingericht. Maar ze heeft besloten om hem te herontwerpen in dit online spel voor meisjes. Geef jij haar wat advies wanneer ze een nieuwe lamp en een lekker comfortabele stoel uitkiest? Ook wil ze graag weten welk boek je haar aanraadt.

 • Arabische prinses: online diva
  Spelen
  Arabische prinses: online diva
  324 keer gespeeld

  Iedereen heeft het over een te gekke nieuwe app die perfect is voor mensen die graag hun outfits en stijl aan de wereld tentoonstellen. Daarom staat deze modieuze prinses te trappelen om hem uit te proberen. Kan jij haar jouw modetips lenen terwijl zij kasten vol hippe outfits voor het internet bedenkt in dit grappige aankleedspel voor meisjes?

 • Prins en prinses: liefjes
  Spelen
  Prins en prinses: liefjes
  120 keer gespeeld

  Deze prinses heeft vandaag na schooltijd een date met haar kanjer. Het is een prins, dus wil ze dat alles perfect is en het een magische middag wordt. Kan jij haar helpen bij het kiezen van een fantastische outfit en een paar te gekke schoenen in dit aankleedspel voor meisjes?

 • Wraak van de Duistere Koningin
  Spelen
  Wraak van de Duistere Koningin
  298 keer gespeeld

  De Duistere Koningin is het zat dat haar plannen steeds worden gedwarsboomd door plagende prinsessen. Daarom slaat ze terug met een roddelmachine! Kan jij haar helpen bij haar magische spreuken om een publicatie te maken die de openbare afbeeldingen van de prinsessen ruïneert in dit knotsgekke online spel? Ze is klaar voor de lastercampagne!

 • Prinsessen: kattenmode
  Spelen
  Prinsessen: kattenmode
  251 keer gespeeld

  Deze vier prinsessen zijn dol op katten. Daarom zijn ze op zoek naar een paar outfits die zowel modieus als geïnspireerd door hun favoriete knuffelvrienden zijn. Kan jij ze helpen om van miauw naar mi-wauw te gaan in dit online aankleedspel voor meisjes?

 • Prinsessen: studeertijd
  Spelen
  Prinsessen: studeertijd
  1337 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen doen mee aan een wedstrijd op de universiteit. Welke van hen kan de beste maandagse outfit samenstellen? Help ze bij het ontwerpen van waanzinnige creaties en ontdek wie de winnaar wordt in dit online aankleedspel.

 • Mode met blazers van vriend
  Spelen
  Mode met blazers van vriend
  1002 keer gespeeld

  Deze vier stijlvolle meiden halen de kasten van hun vriend overhoop. Ze kunnen niet wachten om hun blazers uit te proberen en coole nieuwe outfits te maken waardoor ze er fris, modieus en waanzinnig goed uitzien. Jij kan met ze meedoen in dit online aankleed- en designspel voor meisjes.

 • Vlam van bloemenprinses
  Spelen
  Vlam van bloemenprinses
  1568 keer gespeeld

  Deze prinses is dol op bloemetjesmotieven en ze wil graag indruk maken op naar vlam met een mooie foto van haarzelf. Kan jij haar helpen om een waanzinnige outfit te bedenken en haar haar te doen voordat ze voor de foto poseert in dit online make-overspel voor meisjes? Doe ook mee met het opplakken van coole stikkers om de foto te versieren.

 • Ellie's elfenoutfits
  Spelen
  Ellie's elfenoutfits
  1665 keer gespeeld

  Ellie houdt ontzettend van sprookjes en ze heeft haar favoriete verzameling doorzocht voor inspiratie voor een paar mooie outfits. Help jij haar met wat stijlen die gedragen worden door de prinsessen in deze klassieke verhalen maar dan met een hele nieuwe draai? Ga met haar mee op een avontuur dat leuk en modieus is in dit betoverende aankleedspel voor meisjes.

 • Quiz-prinses vs. prinses
  Spelen
  Quiz-prinses vs. prinses
  250 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen doen mee aan een quizshow op het strand. Help ze om de juiste outfits uit te kiezen. Welke prinses eindigt als winnaar en welke eindigt volledig doorweekt? Dat hangt helemaal van jou en je antwoorden af.