Fantasie Spelletjes

 • Life: The Game
  Spelen
  Life: The Game
  67998 keer gespeeld

  Het leven kan een uitdaging zijn, vooral in dit waanzinnige online spel! Je eerste taak? Geboren worden. En daarna? Leren praten. Kun jij al deze hilarische levensdoelen voltooien?

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  59171 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • Mope.io
  Spelen
  Mope.io
  39330 keer gespeeld

  Overleef jij dit leuke io-spel? Help dit schattige muisje op weg terwijl hij voedsel en water verzamelt. Kun jij hem beschermen tegen andere knaagdieren zodat hij groot en sterk kan worden?

 • Afterlife: The game
  Spelen
  Afterlife: The game
  38164 keer gespeeld

  Het leven kan zo vermoeiend zijn. Het hiernamaals is helaas niet veel beter. Vraag het dit spook maar! Hij heeft vanalles te doen vannacht in deze hilarische game. Kan jij hem helpen om te leren vliegen, zijn voormalige baas te kwellen, zijn vrouw in het park tegen egels en ninja's te beschermen en zijn eerste stand-up optreden te overleven?

 • 3D-kattensimulator
  Spelen
  3D-kattensimulator
  24001 keer gespeeld

  Hoe ziet het leven van een kat eruit? Beleef het zelf in dit hilarische simulatiespel vol kattenkwaad! Werk samen met een van deze prachtige pluizenbollen bij het vangen van muizen, omstoten van vuilnisbakken en speuren naar lekkernijen. Je kan zelfs virtueel geld verdienen om schattige pakjes voor jouw kat te kopen.

 • Mega Anime Avatar Schepper
  Spelen
  Mega Anime Avatar Schepper
  20984 keer gespeeld

  Schep je favoriete anime karakter of verander jezelf in een avatar in dit gloednieuwe en geweldige spel; Mega Anime Avatar Schepper! Toon je creativiteit!

 • Handless Millionaire 2
  Spelen
  Handless Millionaire 2
  16859 keer gespeeld

  Je moet toegeven dat de makers van deze dolle online game goed werk hebben verricht. Ze weten duidelijk hoe je een bloedstollend leuke tijd kan beleven! Kan jij stapels cash bij elkaar rapen in deze chaotische gameshow voordat een slecht functionerende guillotine je virtuele handen afhakt?

 • Vossensimulator
  Spelen
  Vossensimulator
  15031 keer gespeeld

  Hoe zou het zijn om een vos te zijn? Dat is een lastige vraag, maar in dit simulatiespel kun je erachter komen! Ga samen met een virtuele vos op zoek naar eten, ontwijk de vervelende boeren en help je schattige vossenfamilie.

 • PatchGirlz
  Spelen
  PatchGirlz
  10915 keer gespeeld

  Voor elk lapje stof is wel een plekje te vinden!

 • Magoia
  Spelen
  Magoia
  8842 keer gespeeld

  Stap in een magisch rijk vol onvergetelijke personages in dit leuke MMO-spel. Een epische strijd staat op het punt van losbarsten en jij kunt je eigen rijk opbouwen en aanpassen terwijl je intussen het kwaad bestrijd.

 • Trinitas
  Spelen
  Trinitas
  7008 keer gespeeld

  A magical world and a fearsome series of foes await you in this tower defense game.

 • Monster Go
  Spelen
  Monster Go
  6597 keer gespeeld

  Deze ondeugende monsters zijn allemaal door elkaar gehusseld! Kun jij ze in dit online puzzelspel helpen om opnieuw gekoppeld te worden met alle net zo knuffelige wezens als jij?

 • Adam and Eve: Golf
  Spelen
  Adam and Eve: Golf
  5312 keer gespeeld

  Adam gaat de middag op zijn favoriete golfbaan besteden in deze knotsgekke sportgame. Het zal er natuurlijk wild aan toegaan! Kan jij de creatieve holbewoner helpen om lavaputten en pissige pterodactyli te vermijden terwijl hij een paar hole-in-ones probeert te scoren?

 • Paardenkapper
  Spelen
  Paardenkapper
  5235 keer gespeeld

  Verzorg de manen van deze prachtige merrie en geef haar een fantastisch uiterlijk!

 • Sue's Witch Magic Make Over
  Spelen
  Sue's Witch Magic Make Over
  5058 keer gespeeld

  Gebruik alle toverspullen om een toverdrank te maken die je in Sue verandert.

 • 3D draak: stad der zonden
  Spelen
  3D draak: stad der zonden
  4075 keer gespeeld

  De Stad der Zonden is de perfecte plaats om de boel eens flink op stelten te zetten. Zou jij er liever doorheen racen in een muscle-car, of de boel onveilig maken op de rug van een dolle draak? Kies het voertuig of het monster uit dat het beste bij je past in deze 3D game vol actie.

 • Kleed mijn baby
  Spelen
  Kleed mijn baby
  3267 keer gespeeld

  Laat je baby een stijlicoon zijn! Kies schattigste kleertjes, een kostuum, winters of zomers...

 • Knikkerduel
  Spelen
  Knikkerduel
  2936 keer gespeeld

  Een magisch koninkrijk ligt op je te wachten in dit betoverende puzzelspel. Kun jij al je mystieke knikkers verwoesten? Maar pas op, er liggen gevaarlijke vijanden op de loer die hetzelfde proberen...

 • Battle Towers
  Spelen
  Battle Towers
  2225 keer gespeeld

  Een leger nare gnomen staat op het punt om het koninkrijk leeg te plunderen en jij gaat daar een stokje voor steken, nietwaar? Trommel je ridders op en zet alles op alles om het koninkrijk te beschermen in dit spannende 3D-torenverdedigingsspel.

 • Dante Rises
  Spelen
  Dante Rises
  2169 keer gespeeld

  'De komst van Dante' is een drie-op-een-rij puzzel- en avontuurgame, geïnspireerd door het gigantische succes van Puzzel en Draken. Het speelt zich af in de wereld van Dante's Inferno. Je kan honderden monsters verzamelen en zelf beleven wat strijden tegen het kwaad in hun wereld vergt. Treed met je handlangers de Cirkels van de Hel binnen en neem het op tegen de ultieme vijand, Satan zelf!

 • Castle Kaboom
  Spelen
  Castle Kaboom
  2147 keer gespeeld

  Kastelen opblazen is niet zo eenvoudig, maar iemand moet het doen, toch?

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spelen
  FNAF: Afton's Nightmare
  1767 keer gespeeld

  De nachtmerrie gaat verder in dit angstaanjagende spel dat is geïnspireerd op de wereld van Five Nights at Freddy's. Het loopt nu echt uit de klauwen in de beroemde pizzeria. Denk je dat jij het een week lang kunt volhouden tegen de doorgedraaide robots? En de feestverlichting is ook al kapot...

 • Azgard Tower Defense
  Spelen
  Azgard Tower Defense
  1741 keer gespeeld

  Hordes verschrikkelijke wezens bestormen je fantasieland. Zet je magische torens maar vast klaar!

 • Lief paard aankleden
  Spelen
  Lief paard aankleden
  1423 keer gespeeld

  Jouw paard is het liefste paard van de hele wereld, vooral als ze leuke kleren aan heeft!

 • Creatur.io
  Spelen
  Creatur.io
  1360 keer gespeeld

  Jouw diertje is erg schattig en knuffelbaar. Maar hij vecht ook voor zijn leven! Kan jij hem helpen om alle grotere dieren die vastberaden zijn om hem op te vreten te slim af te zijn? Je zal een heleboel eten moeten opsmikkelen en ervoor zorgen dat je diertje groot genoeg wordt om een echte jager te worden in plaats van zelf te worden opgejaagd in deze spannende io-game.

 • Luchtkoningin aankleden
  Spelen
  Luchtkoningin aankleden
  1330 keer gespeeld

  Kun jij deze mysterieuze elfenkoningin een magische make-over geven?

 • Ellie sprookjesprinses: feest
  Spelen
  Ellie sprookjesprinses: feest
  1078 keer gespeeld

  afl

 • Monster Rampage
  Spelen
  Monster Rampage
  1038 keer gespeeld

  Dit gigantische monster is vanmiddag een beetje chagrijnig. Hij heeft besloten zich een weg te banen door deze gigantische metropool! Sluit je bij hem aan bij zijn epische razernij in dit kolossale actiespel. Verpletter auto's, bijt de kop af van vervelende hipsters en nog veel meer.

 • Strijd van de orks
  Spelen
  Strijd van de orks
  876 keer gespeeld

  Een strijd op leven en dood staat op het punt te beginnen in dit strategische actiespel. Kun je jouw ork-troepen naar de overwinning leiden en je tegenstanders verslaan in dit strategische actiespel?

 • Exocraft.io
  Spelen
  Exocraft.io
  796 keer gespeeld

  Het universum is klaar voor overname in deze enorme io-game! Verzamel krachtige edelstenen en beroof een paar wrakken terwijl je de knallen van vijandige vechters vermijdt. Als ze je lastig vallen, vernietig ze dan gewoon met een paar van je drones.

 • Brave Elf
  Spelen
  Brave Elf
  755 keer gespeeld

  Deze dappere elf met zijn toverboog wil alle nare kabouters en monsters uit zijn rijk verbannen. Ga samen met hem op een epische quest in dit leuke avonturenspel. Je kunt onderweg ook punten en waardevolle schatten verzamelen.

 • Sailor Moon aankleden
  Spelen
  Sailor Moon aankleden
  749 keer gespeeld

  Sailor Moon en haar magische vriendinnen kunnen wel een paar nieuwe outfits gebruiken...

 • Valerian Space Run
  Spelen
  Valerian Space Run
  726 keer gespeeld

  Ga met Valerian en zijn kornuiten op een te gekke tocht door Alpha, de Stad van Duizend Planeten. Zoek de vele waardevolle munten, maar let op de gevaarlijke barrières, enorme gaten en andere gevaren om te vermijden tijdens het lopen, springen en glijden door de intergalactische metropool. Help ze niet ten onder te gaan in dit intense actiespel, gebaseerd op de sci-fi blockbuster van Luc Besson.

 • Island Defense
  Spelen
  Island Defense
  552 keer gespeeld

  Verdedig je eiland in dit strategische, gloednieuwe spel dat je gratis kunt spelen, Island Defense. Er komen piraten aan die jouw schat willen afpakken! Vecht meteen terug met allerlei verschillende wapens

 • Speelse chihuahua
  Spelen
  Speelse chihuahua
  543 keer gespeeld

  Kun jij dit modieuze hondje een mooie make-over geven?

 • Achilles 2: Origins of a Legend
  Spelen
  Achilles 2: Origins of a Legend
  496 keer gespeeld

  Betreed samen met deze legendarische Griekse krijger het slagveld en verpletter je tegenstanders.