Fantasie Spelletjes

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  52431 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • 3D-kattensimulator
  Spelen
  3D-kattensimulator
  42515 keer gespeeld

  Hoe ziet het leven van een kat eruit? Beleef het zelf in dit hilarische simulatiespel vol kattenkwaad! Werk samen met een van deze prachtige pluizenbollen bij het vangen van muizen, omstoten van vuilnisbakken en speuren naar lekkernijen. Je kan zelfs virtueel geld verdienen om schattige pakjes voor jouw kat te kopen.

 • Mope.io
  Spelen
  Mope.io
  42447 keer gespeeld

  Overleef jij dit leuke io-spel? Help dit schattige muisje op weg terwijl hij voedsel en water verzamelt. Kun jij hem beschermen tegen andere knaagdieren zodat hij groot en sterk kan worden?

 • Life: The Game
  Spelen
  Life: The Game
  26445 keer gespeeld

  Het leven kan een uitdaging zijn, vooral in dit waanzinnige online spel! Je eerste taak? Geboren worden. En daarna? Leren praten. Kun jij al deze hilarische levensdoelen voltooien?

 • Vossensimulator
  Spelen
  Vossensimulator
  16328 keer gespeeld

  Hoe zou het zijn om een vos te zijn? Dat is een lastige vraag, maar in dit simulatiespel kun je erachter komen! Ga samen met een virtuele vos op zoek naar eten, ontwijk de vervelende boeren en help je schattige vossenfamilie.

 • PatchGirlz
  Spelen
  PatchGirlz
  15858 keer gespeeld

  Voor elk lapje stof is wel een plekje te vinden!

 • Sue's Witch Magic Make Over
  Spelen
  Sue's Witch Magic Make Over
  13373 keer gespeeld

  Gebruik alle toverspullen om een toverdrank te maken die je in Sue verandert.

 • Afterlife: The game
  Spelen
  Afterlife: The game
  11594 keer gespeeld

  Het leven kan zo vermoeiend zijn. Het hiernamaals is helaas niet veel beter. Vraag het dit spook maar! Hij heeft vanalles te doen vannacht in deze hilarische game. Kan jij hem helpen om te leren vliegen, zijn voormalige baas te kwellen, zijn vrouw in het park tegen egels en ninja's te beschermen en zijn eerste stand-up optreden te overleven?

 • Trinitas
  Spelen
  Trinitas
  11516 keer gespeeld

  A magical world and a fearsome series of foes await you in this tower defense game.

 • Paardenkapper
  Spelen
  Paardenkapper
  10443 keer gespeeld

  Verzorg de manen van deze prachtige merrie en geef haar een fantastisch uiterlijk!

 • Kleed mijn baby
  Spelen
  Kleed mijn baby
  9709 keer gespeeld

  Laat je baby een stijlicoon zijn! Kies schattigste kleertjes, een kostuum, winters of zomers...

 • Magoia
  Spelen
  Magoia
  9264 keer gespeeld

  Stap in een magisch rijk vol onvergetelijke personages in dit leuke MMO-spel. Een epische strijd staat op het punt van losbarsten en jij kunt je eigen rijk opbouwen en aanpassen terwijl je intussen het kwaad bestrijd.

 • Mega Anime Avatar Schepper
  Spelen
  Mega Anime Avatar Schepper
  9097 keer gespeeld

  Schep je favoriete anime karakter of verander jezelf in een avatar in dit gloednieuwe en geweldige spel; Mega Anime Avatar Schepper! Toon je creativiteit!

 • Castle Kaboom
  Spelen
  Castle Kaboom
  6037 keer gespeeld

  Kastelen opblazen is niet zo eenvoudig, maar iemand moet het doen, toch?

 • Google Doodle Halloween
  Spelen
  Google Doodle Halloween
  5463 keer gespeeld
 • BadLand
  Spelen
  BadLand
  4956 keer gespeeld

  BADLAND is an award-winning atmospheric side-scrolling action adventure platformer set in a gorgeous forest full of various inhabitants, trees and flowers. Although the forest appears to be right out of a beautiful fairy tale, there’s something terribly wrong. The player controls one of the forest dwellers to find out what’s going on, and discovers an astonishing number of imaginative traps and obstacles on the way

 • Santa Snakes
  Spelen
  Santa Snakes
  4225 keer gespeeld
 • 3D draak: stad der zonden
  Spelen
  3D draak: stad der zonden
  4195 keer gespeeld

  De Stad der Zonden is de perfecte plaats om de boel eens flink op stelten te zetten. Zou jij er liever doorheen racen in een muscle-car, of de boel onveilig maken op de rug van een dolle draak? Kies het voertuig of het monster uit dat het beste bij je past in deze 3D game vol actie.

 • Battle Towers
  Spelen
  Battle Towers
  3814 keer gespeeld

  Een leger nare gnomen staat op het punt om het koninkrijk leeg te plunderen en jij gaat daar een stokje voor steken, nietwaar? Trommel je ridders op en zet alles op alles om het koninkrijk te beschermen in dit spannende 3D-torenverdedigingsspel.

 • Ellie sprookjesprinses: feest
  Spelen
  Ellie sprookjesprinses: feest
  3758 keer gespeeld

  afl

 • Handless Millionaire 2
  Spelen
  Handless Millionaire 2
  3393 keer gespeeld

  Je moet toegeven dat de makers van deze dolle online game goed werk hebben verricht. Ze weten duidelijk hoe je een bloedstollend leuke tijd kan beleven! Kan jij stapels cash bij elkaar rapen in deze chaotische gameshow voordat een slecht functionerende guillotine je virtuele handen afhakt?

 • Monster Go
  Spelen
  Monster Go
  3349 keer gespeeld

  Deze ondeugende monsters zijn allemaal door elkaar gehusseld! Kun jij ze in dit online puzzelspel helpen om opnieuw gekoppeld te worden met alle net zo knuffelige wezens als jij?

 • Luchtkoningin aankleden
  Spelen
  Luchtkoningin aankleden
  3115 keer gespeeld

  Kun jij deze mysterieuze elfenkoningin een magische make-over geven?

 • Dog Simulator 3D
  Spelen
  Dog Simulator 3D
  3076 keer gespeeld

  Niemand heeft gezegd dat het leven van een hond een makkie was! In deze wilde 3D actiegame mag je het zelf beleven. Ga met deze dalmatiër en zijn vrienden mee op zoek naar munten, lekker eten en nog veel meer!

 • Speelse chihuahua
  Spelen
  Speelse chihuahua
  2723 keer gespeeld

  Kun jij dit modieuze hondje een mooie make-over geven?

 • Shop Empire Fantasy
  Spelen
  Shop Empire Fantasy
  2717 keer gespeeld

  In dit magische koninkrijk is van alles te beleven. Je kunt er zelfs shoppen! Kun jij een betoverd winkelcentrum bouwen in dit simulatiespel? Kies de juiste winkels, huur beveiligers in en nog veel meer!

 • Iron Rage
  Spelen
  Iron Rage
  2576 keer gespeeld

  De strijd woedt voort in dit militaire simulatiespel. Werk samen met Captain Walker en de slimme Emilia Reinhardt en coördineer je troepen. Bestrijd je vijanden met steampunk-robots en carbonietbommen, maar zorg er wel voor dat je je middelen verstand inzet.

 • Lief paard aankleden
  Spelen
  Lief paard aankleden
  2458 keer gespeeld

  Jouw paard is het liefste paard van de hele wereld, vooral als ze leuke kleren aan heeft!

 • Dante Rises
  Spelen
  Dante Rises
  2185 keer gespeeld

  'De komst van Dante' is een drie-op-een-rij puzzel- en avontuurgame, geïnspireerd door het gigantische succes van Puzzel en Draken. Het speelt zich af in de wereld van Dante's Inferno. Je kan honderden monsters verzamelen en zelf beleven wat strijden tegen het kwaad in hun wereld vergt. Treed met je handlangers de Cirkels van de Hel binnen en neem het op tegen de ultieme vijand, Satan zelf!

 • Adam and Eve: Golf
  Spelen
  Adam and Eve: Golf
  1704 keer gespeeld

  Adam gaat de middag op zijn favoriete golfbaan besteden in deze knotsgekke sportgame. Het zal er natuurlijk wild aan toegaan! Kan jij de creatieve holbewoner helpen om lavaputten en pissige pterodactyli te vermijden terwijl hij een paar hole-in-ones probeert te scoren?

 • Cyber Gears
  Spelen
  Cyber Gears
  1696 keer gespeeld

  Je hebt nog nooit zo'n wilde racebaan gezien. Hoe lang denk jij het vol te houden? Probeer tegenstanders te verslaan en veilig de eindstreep te behalen terwijl je ondertussen van alles rond de oren geslingerd krijgt, van exploderende mijnen tot lasers. Alleen de sterksten overleven dit maffe racespel.

 • Ellie's fantasy-look
  Spelen
  Ellie's fantasy-look
  1424 keer gespeeld

  Ellie is op zoek naar een nieuwe look. Ze is dol op strip- en fantasyboeken en dus lijkt die heksenoutfit haar wel wat. Of kan ze zich toch beter als superheldin verkleden? Jij bepaalt het in dit leuke aankleedspel voor meiden.

 • Azgard Tower Defense
  Spelen
  Azgard Tower Defense
  1357 keer gespeeld

  Hordes verschrikkelijke wezens bestormen je fantasieland. Zet je magische torens maar vast klaar!

 • My Baby Unicorn
  Spelen
  My Baby Unicorn
  1317 keer gespeeld

  Ze is nog jong, maar deze baby-eenhoorn ziet er nu al legendarisch uit!

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spelen
  FNAF: Afton's Nightmare
  1173 keer gespeeld

  De nachtmerrie gaat verder in dit angstaanjagende spel dat is geïnspireerd op de wereld van Five Nights at Freddy's. Het loopt nu echt uit de klauwen in de beroemde pizzeria. Denk je dat jij het een week lang kunt volhouden tegen de doorgedraaide robots? En de feestverlichting is ook al kapot...

 • Monster Rampage
  Spelen
  Monster Rampage
  1038 keer gespeeld

  Dit gigantische monster is vanmiddag een beetje chagrijnig. Hij heeft besloten zich een weg te banen door deze gigantische metropool! Sluit je bij hem aan bij zijn epische razernij in dit kolossale actiespel. Verpletter auto's, bijt de kop af van vervelende hipsters en nog veel meer.