• Ellie: tips voor twee
  Spelen
  Ellie: tips voor twee
  124935 keer gespeeld

  Ellie zit er altijd cool uit. Wat is haar geheim? Ontdek het zelf in dit hippe aankleedspel voor meiden. Maak je samen op voor een dag vol plezier. Ze zal je ook nog wat coole modetips geven terwijl ze ondertussen haar make-up doet en een outfit uitkiest.

 • Goed kapsel voor de perfecte prinses
  Spelen
  Goed kapsel voor de perfecte prinses
  77491 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses ziet er niet uit! Kun jij haar een kapsel geven waarmee ze echt de aandacht trekt?

 • Ontwerp een kapsel
  Spelen
  Ontwerp een kapsel
  56431 keer gespeeld

  Het is vandaag heel druk in de spa en dit meisje wil graag een heel nieuwe look hebben. Geef haar een snelle make-over voordat je een nieuw kapsel en coole make-up voor haar uitkiest.

 • De prinses: naar de toekomst gestuurd
  Spelen
  De prinses: naar de toekomst gestuurd
  44554 keer gespeeld

  De toekomst is griezelig vreemd als je een prinses uit het verre verleden bent. Kun je deze koninklijke jongedame helpen zich aan te passen aan het leven in het jaar 2017? Ze moet haar uiterlijk veranderen voordat ze de terugweg kan gaan zoeken naar haar koninkrijk in dit tijdloze aankleedspel.

 • Terug naar school: haastige prinsessen
  Spelen
  Terug naar school: haastige prinsessen
  41762 keer gespeeld
 • Echte kapsels: Pou
  Spelen
  Echte kapsels: Pou
  28788 keer gespeeld

  Pou heeft het helemaal gehad met zijn haar. Kun jij hem een extra cool kapsel geven?

 • Haren vlechten
  Spelen
  Haren vlechten
  27127 keer gespeeld

  Je haren vlechten is nog nooit zo leuk geweest! Met dit schattige spelletje voor meisjes ben je urenlang zoet!

 • Schoolvlechten
  Spelen
  Schoolvlechten
  17396 keer gespeeld

  Dit meisje heeft het helemaal gehad met haar kapsel. Ze is toe aan iets nieuws! Ze wil graag vlechten, zodat ze die morgen op school kan laten zien. Kun jij haar wat advies geven in dit make-overspel voor meiden?

 • Polynesische prinses: echte kapsels
  Spelen
  Polynesische prinses: echte kapsels
  11059 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses zit helemaal in de war! Laten we haar een snelle make-over geven in dit spel voor meiden. Kam haar haar en geef haar een hele nieuwe look. Je kunt de prinses zelfs wat coole highlights geven!

 • Sweetland kapsalon
  Spelen
  Sweetland kapsalon
  8918 keer gespeeld

  Dit meisje wil al heel lang een cool kapsel. Stap deze salon binnen en creëer iets moois in dit leuke make-overspel. Knip haar haren en zet er een paar mooie highlights in zodat er fantastisch uitziet.

 • Kapsalon in het betoverde woud
  Spelen
  Kapsalon in het betoverde woud
  7435 keer gespeeld

  Vanavond is het weer tijd voor het jaarlijkse bal in het betoverde woud, maar deze sprookjesfiguren zijn er nog lang niet klaar voor. Roodkapje, de ponyprinses en Tinkerbell kunnen je hulp goed gebruiken. Gelukkig is de kapsalon van Rapunzel nog open. Kun jij ze helpen met de voorbereidingen voor het bal in dit magische make-overspelletje?

 • Een nieuw begin: van treurig naar top
  Spelen
  Een nieuw begin: van treurig naar top
  6828 keer gespeeld

  Dit arme meisje is gedumpt door haar vriendje en nu zit ze in de put. Kun jij haar opvrolijken in dit online make-overspel? Droog haar tranen en zorg dat ze er weer fantastisch uit komt te zien.

 • Een stijlvol kapsel voor Jessie
  Spelen
  Een stijlvol kapsel voor Jessie
  6647 keer gespeeld

  Het is alweer enige tijd gelden dat Jessie bij de kapper was. Ga met haar naar haar haarsalon waar ze probeert te kiezen wat ze met haar haar zal doen. Zal ze het kort laten knippen? Of verven in een ander kleurtje? Help haar te kiezen in dit make-overspel voor meiden.

 • Prinsessen: pastelkapsels
  Spelen
  Prinsessen: pastelkapsels
  6624 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen willen allemaal iets hartstikke geks met hun haar doen. Kan jij een paar levendige en spannende haarstijlen voor hen bedenken in deze make-overgame voor meiden? Ze willen ook graag een paar outfits en accessoires die perfect bij hun nieuwe kapsels staan.

 • Bij de kapper
  Spelen
  Bij de kapper
  5755 keer gespeeld

  Alleen jij kunt het haar van dit meisje weer in model brengen in dit nieuwe kappersspelletje voor meisjes van alle leeftijden!

 • Baby Hazel: knipbeurt
  Spelen
  Baby Hazel: knipbeurt
  5587 keer gespeeld

  Hier heeft iemand duidelijk een knipbeurt nodig. Maar ze is nogal lastig! Kun jij haar aan?

 • Sweetland kapsalon
  Spelen
  Sweetland kapsalon
  5251 keer gespeeld

  Het kapsel van deze tiener ziet er niet uit en ze moet nodig haar pony laten knippen. Help haar aan een cool kapsel in dit leuke make-overspel voor meiden.

 • Hippe winkelprinses
  Spelen
  Hippe winkelprinses
  4820 keer gespeeld

  Deze drukke prinses wil altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Ga samen met haar een middagje shoppen in dit coole warenhuis. Kies nieuwe schoenen, een mooie outfit en vergeet ook haar kapsel niet.

 • Paardenkapper
  Spelen
  Paardenkapper
  4732 keer gespeeld

  Verzorg de manen van deze prachtige merrie en geef haar een fantastisch uiterlijk!

 • Stoere jongens make-over
  Spelen
  Stoere jongens make-over
  4676 keer gespeeld

  Deze stoere jongen heeft een behoorlijk wilde baardgroei dus het is tijd voor een make-over. Kun jij zijn baard knippen en hem een nieuw kapsel geven in deze kapperszaak? Hij kan je hulp hard gebruiken in dit online make-overspel.

 • Pony wassen
  Spelen
  Pony wassen
  4050 keer gespeeld

  Deze pony heeft in de modder gerend en nu is ze helemaal vies. Maar gelukkig spoelen we dat zo weer af!

 • Snip 'n Style Salon
  Spelen
  Snip 'n Style Salon
  3589 keer gespeeld

  Het is druk in deze populaire schoonheidssalon. Kun jij je klanten een cool kapsel geven? Alleen jij kunt ze helpen in dit leuke make-overspelletje.

 • IJsprinses: echte kapsels
  Spelen
  IJsprinses: echte kapsels
  3528 keer gespeeld

  Deze prinses heeft haar haren laten verven en het ziet er niet best uit. Kun jij haar helpen om er weer iets moois van te maken in dit leuke simulatiespel? Knip, verf en stijl haar haren en geef haar een cool kapsel.

 • Latina prinses: echte kapsels
  Spelen
  Latina prinses: echte kapsels
  3505 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses staat alle kanten op. Kun jij de knopen ontwarren en haar een nieuw kapsel geven in dit make-overspel voor meiden?

 • Prinses: new look-kapsel
  Spelen
  Prinses: new look-kapsel
  3442 keer gespeeld

  Repelsteeltje heeft prachtige gouden haarlokken, maar ze vindt ze een beetje saai. Kan jij helpen om haar stijl wat op te frissen in deze online make-overgame? Ze wil haar haren graag verven en een te gekke, compleet nieuwe look ontwerpen.

 • Echte kapsels: Vixy het vosje
  Spelen
  Echte kapsels: Vixy het vosje
  3222 keer gespeeld

  Vixy mag dan wel een vosje zijn, maar dat betekent niet dat ze niets aan haar haar kan doen. Kun jij haar een nieuwe look en een knipbeurt geven in dit schattige online simulatiespel? Je kunt zelfs haar vacht in allerlei coole kleuren verven!

 • Echte kapsels: Olivia
  Spelen
  Echte kapsels: Olivia
  3157 keer gespeeld

  Olivia heeft besloten dat ze geen roze strepen meer in d'r haar wil hebben! Daarom gaat ze naar de kapsalon voor een compleet nieuw kapsel. Moet ze haar pony korter maken? Een andere haarkleur kiezen? Help haar beslissen welke look je het eerst wilt proberen in dit realistische makeover-spel.

 • Prinses bij de kapper: slechte haardag
  Spelen
  Prinses bij de kapper: slechte haardag
  2683 keer gespeeld

  Cinderella wilde een nieuwe look en een nieuw kapsel maar er is van alles misgegaan bij de kapper. Een van de haardrogers functioneerde niet goed en nu ziet ze er niet uit. Kun jij haar helpen om er weer tiptop uit te zien in dit leuke make-overspel?

 • Cleopatra: Real Haircuts
  Spelen
  Cleopatra: Real Haircuts
  2667 keer gespeeld

  Een van de grootste leiders van Egypte wil een nieuw uiterlijk. Kun jij haar helpen een echt vorstelijk kapsel te ontwerpen in dit make-overspel voor meiden? Ze laat d'r haar los hangen, dus je moet haar lokken knippen en ze in één, of zelfs meerdere, nieuwe kleuren verven. Geef Cleopatra een cool kapsel waarmee ze indruk maakt op haar rijk en kies ook geweldige accessoires voor haar uit.

 • Natalies echte boho-kapsels
  Spelen
  Natalies echte boho-kapsels
  2663 keer gespeeld

  Natalies haar is helemaal wild gegroeid! Stap de virtuele kapsalon binnen waar ze wil bepalen wat ze ermee gaat doen in dit online make-overspel. Knip er een stuk van af en help haar om een nieuwe stijl te kiezen. Natalie is dol op boho-mode dus dat kan je als inspiratie gebruiken!

 • De ponykapsalon
  Spelen
  De ponykapsalon
  2615 keer gespeeld

  Deze magische pony is dringend toe aan een knipbeurt! Neem haar mee naar de ponysalon en verzin een schattig nieuw kapsel in dit betoverende make-overspel!

 • Prinses: tips voor krulhaar
  Spelen
  Prinses: tips voor krulhaar
  2492 keer gespeeld

  Deze prinses heeft het er soms wel lastig mee als ze haar krullen wil stijlen. Door de jaren heen heeft ze wat coole trucjes geleerd die ze graag wil delen met vrienden. Laat samen met haar verschillende styling-technieken zien in dit online make-over spel voor meiden.

 • Chagrijnige Ally: mooi kapsel
  Spelen
  Chagrijnige Ally: mooi kapsel
  2358 keer gespeeld

  Ally gaat niet graag naar de kapper dus ze heeft inmiddels een wild kapsel. Kun jij de schaar erin zetten en haar een nieuw cool kapsel geven? Ze kan soms wel een beetje chagrijnig en kritisch zijn dus geef haar een stijl waar ze blij van wordt in dit make-over spel voor meiden.

 • Mermaid Princess Real Haircuts
  Spelen
  Mermaid Princess Real Haircuts
  2264 keer gespeeld

  Deze prachtige jonge zeemeermin heeft je hulp nodig en snel! Haar haar zit helemaal niet goed en ze moet binnenkort een speciaal evenement bijwonen. Style haar kapsel en gebruik daarbij je creativiteit in Mermaid Princess Real Haircuts.

 • Echte kapsels: Cleopatra
  Spelen
  Echte kapsels: Cleopatra
  2154 keer gespeeld

  Cleopatra heeft haar kapsel flink verwaarloosd! Help haar aan een nieuw kapsel in dit leuke online spel. Maar vergeet niet alle klitten te verwijderen voordat je haar haren knipt.

 • Haarstijl Veranderen
  Spelen
  Haarstijl Veranderen
  2119 keer gespeeld

  Kies een model en geef hem een make-over zoals op de voorbeeldfoto.