• Zombieleger
  Spelen
  Zombieleger
  24500 keer gespeeld

  Doe alles wat je kunt om jouw zombieleger uit te breiden in dit leuke en uitdagende spelletje! Verzamel schedels om je dodenbezweerder en zombies te upgraden!

 • Cosmos Quest
  Spelen
  Cosmos Quest
  9657 keer gespeeld

  Deze planeet lijkt rechtstreeks uit het Stenen Tijdperk te komen. Kun jij er iets moois van maken? Maak slim gebruik van de natuurlijke hulpbronnen en bouw een beschaving op die eeuwenlang mee gaat.

 • Poop It
  Spelen
  Poop It
  8913 keer gespeeld

  Dit knotsgekke online spel is echt spoeptaculair! Hoe snel speel jij al deze gekke en wilde minispelletjes uit? Pers alle stukjes poep uit, rangschik ze op kleur en doe nog veel meer. Houd de tijd in de gaten zodat je niet wordt doorgespoeld!

 • Tube Clicker
  Spelen
  Tube Clicker
  8679 keer gespeeld

  Denk je dat jij het internet kunt veroveren om een beroemde online ster te worden? Probeer geld te verdienen door filmpjes te uploaden en coole apps te gebruiken.

 • Hero Simulator: Idle Adventure
  Spelen
  Hero Simulator: Idle Adventure
  5141 keer gespeeld

  Help deze dolende ridder een eindje op weg en laat hem missies voltooien en monsters bestrijden terwijl jij wat anders doet. Als je naar een tijdje weer terugkomt, is hij een stuk sterker geworden!

 • Idle Miner Tycoon
  Spelen
  Idle Miner Tycoon
  3029 keer gespeeld

  Deze arme stakker heeft net gehoord dat zijn vader wordt vermist! Zijn collega's zijn in paniek geraakt en jij moet zijn plaats voor hen innemen. Kan jij hem helpen om zijn vaders mijnbedrijf te runnen in deze online simulatiegame? Hij moet kostbare mineralen zoeken terwijl hij probeert te achterhalen wat er in hemelsnaam is gebeurd.

 • Geldklikker
  Spelen
  Geldklikker
  2446 keer gespeeld

  Roem en rijkdom zijn maar een paar klikken verwijderd in deze waanzinnige online game. Koop de handige boosters en probeer samen met deze ambitieuze zakenman je fortuin te maken.

 • Idle Hacker
  Spelen
  Idle Hacker
  2306 keer gespeeld

  Het avontuur om een van de beste elitehackers ter wereld te worden begint hier en nu. Kan jij heersen over het internet in deze online simulatiegame? Je zal je skills moeten verbeteren en bakken virtueel geld moeten verdienen terwijl je je een weg hackt door de beveiligingssystemen van een paar machtige corporaties.

 • Soccer Simulator: Idle Tournament
  Spelen
  Soccer Simulator: Idle Tournament
  1514 keer gespeeld

  Gek van voetbal? Houd je van klikspellen en trage RPG-avonturen? Dan is Soccer Simulator echt iets voor jou! Treed in de voetsporen van voetballegenden en voetbal je een weg naar de top, waar eeuwige roem en rijkdom op je liggen te wachten.

 • Realm Grinder
  Spelen
  Realm Grinder
  1273 keer gespeeld

  Na een paar voorzichtige klikken, raak je vanzelf klikverslaafd en voor je het weet ben je urenlang bezig met het verzamelen van gebouwen, assistenten en handeldrijven met een door jou gekozen factie. Hoe snel kun jij bakken met geld binnenharken in deze zwaar verslavende RPG?

 • Doge Miner 2
  Spelen
  Doge Miner 2
  1179 keer gespeeld
 • Factory Idle
  Spelen
  Factory Idle
  927 keer gespeeld

  Ga in de slag in deze fabriek en kijk hoe snel jij de producten van de lopende band kunt laten rollen. Denk je dat jij het hoofd koel kunt houden in dit waanzinnige klikspel?

 • Habbo-klikker
  Spelen
  Habbo-klikker
  807 keer gespeeld

  Ontwerp jij in deze retro management- en simulatiegame het beste hotel ooit? Verdien cash, investeer in betere kamers en mooiere decoratie en trek steeds meer klanten.

 • Idle Sword 2
  Spelen
  Idle Sword 2
  532 keer gespeeld

  Een groot kwaad heeft zich meester gemaakt van dit eens zo gelukkige koninkrijk. Nu zijn de enig overgebleven vrije mensen een krijger en een heler. Ze hebben je begeleiding en wijsheid nodig terwijl ze vechten om hun land te redden in dit epische avonturenspel. Voeg je bij hen terwijl ze zoeken naar wapens, wapenrusting en spreuken die ze kunnen gebruiken om terug te slaan.

 • Minequest Idle
  Spelen
  Minequest Idle
  507 keer gespeeld

  Ga op zoek naar kostbare mineralen en probeer schathemeltjerijk te worden in dit strategische mijnspel. Kun jij je hulpbronnen op een slimme manier gebruiken en ondertussn een machtig imperium opbouwen?

 • Doge 2048
  Spelen
  Doge 2048
  379 keer gespeeld

  Geen hond wil deze variant op het populaire puzzelspelletje spelen. Of toch wel?

 • Slurpy Derpy
  Spelen
  Slurpy Derpy
  374 keer gespeeld

  Na een eeuwenlang dutje word je wakker in een post-apocalyptische waarin jij de godin blijkt te zijn van een achterlijk volk genaamd Derps. Kroon een koning en koningin en ontwikkel de Derps zodat ze het overheersen waard zijn!

 • In de mijn
  Spelen
  In de mijn
  235 keer gespeeld

  Denk je dat jij een paar diensten kunt draaien in deze mijn vol kostbare edelstenen? Aan de slag dan!

 • Tangerine Tycoon
  Spelen
  Tangerine Tycoon
  196 keer gespeeld

  Word jij de meest succesvolle boer ooit in dit maffe klikspel? Gebruik je muis om zo veel mogelijk mandarijnen te verzamelen, nieuwe struiken te planten, je statistieken in de gaten te houden en meer.

 • Mythe en held
  Spelen
  Mythe en held
  165 keer gespeeld

  Een leger monsters is het koninkrijk binnengevallen en alleen deze dappere held kan ze nog tegenhouden. Kun jij hem helpen in dit magische actiespelletje?

 • De luie fidget spinner
  Spelen
  De luie fidget spinner
  157 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij deze fidget spinner in cirkels laten draaien? Verdien geld en gebruik het om te upgraden tussen de spins door in dit leuke en uitdagende actiespel.

 • Dodge Game
  Spelen
  Dodge Game
  128 keer gespeeld

  Dit abstracte behendigheidsspel is een flinke uitdaging!

 • Klikkasteel
  Spelen
  Klikkasteel
  66 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij je kasteel uitbreiden? Ontdek het in Klikkasteel. Verbeter je kasteel en probeer zoveel mogelijk geld en ervaringspunten te verdienen.

 • Spreukenmeester 2
  Spelen
  Spreukenmeester 2
  59 keer gespeeld

  Ontdek je verborgen magische krachten met deze bijzondere toverspreuken. Probeer ze allemaal en upgrade naar nog krachtigere spreuken in Spreukenmeester 2!

 • Hero Simulator 1
  Spelen
  Hero Simulator 1
  46 keer gespeeld

  Create the Ultimate Hero, complete quests, upgrade your gear, buy weapons and then take on all of the challenges in this fun medieval fantasy adventure!

 • Idle Oasis
  Spelen
  Idle Oasis
  43 keer gespeeld

  Welkom op deze nieuwe planeet. Kun jij de gewassen laten groeien zodat de intergalactische kolonisten geen honger hoeven te lijden? Spring verstandig om met je voorraden in dit uitdagende simulatie- en managementspel.

 • Idle Bouncer
  Spelen
  Idle Bouncer
  35 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze stuiterende bal in de lucht houden? Ga voorzichtig te werk en koop upgrades en andere trucjes waarmee je de bal in beweging houdt in dit maffe en wilde online spel.

 • Goud van Midas
  Spelen
  Goud van Midas
  35 keer gespeeld

  Keer terug naar de wereld van koning Midas en bouw een rijk op met de grootste en waardevolste schatten! De godin Sylvia helpt je op weg om je rijk de eeuwen te laten doorstaan in dit spannende strategiespel.

 • Clicker Adventurers
  Spelen
  Clicker Adventurers
  33 keer gespeeld
 • Idle Dungeon Master
  Spelen
  Idle Dungeon Master
  26 keer gespeeld

  Lukt het jou om moeiteloos de hele wereld te beheersen in dit doldwaze simulatiespel? Ontdek het zelf door deze oude goudmijn te gebruiken om je plannen voor werelddominantie uit te voeren. Huur monsters in om in de mijn te werken en onderzoek nieuwe technologieën. Vergeet niet om stapelbedden voor ze te bouwen en ze genoeg lekkere kippen te voeren.

 • Five Amigos Idle
  Spelen
  Five Amigos Idle
  26 keer gespeeld

  Vecht tegen vervelende monsters terwijl je betere materialen opgraaft in dit gloednieuwe browserklikspel Five Amigos Idle. Upgrade je mijnwerker of de krijgers die de strijd aanbinden met de monsters in het koninkrijk.

 • Square Idle
  Spelen
  Square Idle
  14 keer gespeeld

  Hoeveel tegels kun jij groen maken? Vergroot je kracht en koop upgrades met de punten die je hebt verdiend in dit leuke klikspel.

 • Tabletop Idle
  Spelen
  Tabletop Idle
  0 keer gespeeld

  Is this a board game or is it a battle? Maybe it’s a little bit of both. See if you can fight your way all the way to the end while you enjoy retro graphics and a truly exciting gaming experience.