Kinderspelletjes

 • Slijmmaker
  Spelen
  Slijmmaker
  887288 keer gespeeld

  Het is slijmtijd! Pak alle virtuele ingrediënten die je nodig hebt, samen met een kom om ze in te doen. Kun jij een supersmerig en supercool slijm maken?

 • Papa's Sushiria
  Spelen
  Papa's Sushiria
  416300 keer gespeeld

  Tijdens een ronleiding in Papa's nieuwste restaurant heb je per ongeluk zijn heel dure gelukspoesje gebroken. Je moet in een paar ploegen meewerken om voor de schade te betalen in dit time management-spel. Duik achter de balie, doe een schort om en help de klanten van Papa zo snel mogelijk. Je moet sushi, bubbel-thee en nog meer voor hen maken.

 • Fidget Spinner
  Spelen
  Fidget Spinner
  199173 keer gespeeld

  Probeer om een hoge score te behalen in deze superverslavende spinnergame! Draai het speelgoed zoveel keer als je kunt, verdien munten en koop upgrades!

 • Cookie Crush 2
  Spelen
  Cookie Crush 2
  99010 keer gespeeld

  Verken een prachtig bos en koppel gelijke koekjes en toetjes in dit leuke drie-op-een-rij spel. Zal het je lukken om dit binnen de tijd voor elkaar te krijgen?

 • Magische pianotegels
  Spelen
  Magische pianotegels
  93242 keer gespeeld

  Kan jij al deze toetsen bijhouden? Je zal duidelijk scherp moeten blijven en snel moeten reageren in deze supersnelle muzikale game. Als je er eentje mist kan dat vreselijke gevolgen hebben!

 • My Slime Mixer
  Spelen
  My Slime Mixer
  70742 keer gespeeld

  Slijm maken is dolle pret, maar in de echte wereld wordt dat al gauw een kliederboel. Dus waarom maak je geen virtueel slijm met deze te gekke online game? Na het mixen kan je glitters en andere coole versieringen toevoegen. En als je klaar bent, kan je het platmeppen, erop trappen, met een stamper tekeer gaan, of alledrie doen!

 • Bob de Rover 4: Seizoen 2 Rusland
  Spelen
  Bob de Rover 4: Seizoen 2 Rusland
  69677 keer gespeeld

  Bob's laatste misdaadgolf brengt hem helemaal naar Rusland! Word lid van zijn team op jacht naar sieraden, zeldzame poppen en andere onschatbare zaken in enkele van de best beveiligde gebouwen in Moskou. Bob heeft je hard hulp nodig bij het vermijden van bewakingscamera's, high-tech alarmen en de meest geharde bewakers op de planeet.

 • Bubble Hit
  Spelen
  Bubble Hit
  64386 keer gespeeld

  Deze bubbels zijn heel gemeen. Schakel ze zo snel mogelijk uit!

 • Stuiterballen: Klassiek
  Spelen
  Stuiterballen: Klassiek
  61935 keer gespeeld

  Deze kleurrijke ballen zullen veel problemen veroorzaken terwijl ze langzaam afdalen. Neem de controle over het kanon en vernietig ze! Kun je ze allemaal uit de weg ruimen in dit unieke match 3-puzzelspel?

 • Stadpuzzels
  Spelen
  Stadpuzzels
  60502 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een uitdaging? Ontdek dan hoe snel je deze beroemde steden weer heel kunt maken in dit leuke puzzelspel. Je kunt zelfs kiezen uit hoeveel stukjes je puzzel bestaat.

 • Snail Bob 6: Winter Story
  Spelen
  Snail Bob 6: Winter Story
  59015 keer gespeeld

  Geef Bob de slak een fijne kerst door hem in leven te houden in dit winterwonderland vol puzzels!

 • SevenSumUp
  Spelen
  SevenSumUp
  56980 keer gespeeld

  Wees slimmer dan je tegenstanders en ontdek het geheim der zevens!

 • Dol op winkelen: strandmodellen
  Spelen
  Dol op winkelen: strandmodellen
  53207 keer gespeeld

  Zon, zand en winkels! Dit leuke winkelspelletje heeft het allemaal! Kun jij de perfecte jurk vinden?

 • Liefdestest
  Spelen
  Liefdestest
  46367 keer gespeeld

  Heb jij ware liefde gevonden? Zijn je vrienden echt voor elkaar bestemd? Ontdek het zelf met behulp van de liefdestest in dit superromantische spel.

 • Digitz!
  Spelen
  Digitz!
  43536 keer gespeeld

  Tel de nummers op om zo snel mogelijk het getal rechts bovenaan te vormen.

 • Vallende ballen online
  Spelen
  Vallende ballen online
  40835 keer gespeeld

  Deze genummerde vormen stijgen langzaam maar zeker naar de bovenkant van het scherm. Het enige wat ze een halt toe kan roepen? Heel veel vallende ballen! Vernietig ze zo snel mogelijk in dit actie-puzzelspel.

 • Huisdierverbinding 2
  Spelen
  Huisdierverbinding 2
  37499 keer gespeeld

  Deze superschattige diertjes zijn helemaal door de war gehaald! Kan jij ze weer met hun vriendjes verbinden in deze grappige puzzelgame? Vorm verbindingen tussen elk van hen terwijl je het hele bord uitspeelt.

 • Fruitexplosie
  Spelen
  Fruitexplosie
  33750 keer gespeeld

  Er ligt overal fruit in deze boomgaard. Kun jij de verschillende fruitsoorten wegspelen in dit leuke 3-op-een-rij-spel? Als je vastzit zijn er allerlei power-ups die je uit de brand kunnen helpen.

 • Pet Connect HD
  Spelen
  Pet Connect HD
  31429 keer gespeeld

  Deze superschattige huisdiertjes zijn allemaal door de war gehaald! Kan jij ze met elkaar verbinden in dit unieke en grappige drie-op-een-rij-puzzelspel? Maak verbindingen tussen alle pony's, dolfijnen en andere diertjes zodat ze weer samen kunnen zijn.

 • Bob The Robber 3
  Spelen
  Bob The Robber 3
  30956 keer gespeeld

  Bob haalt weer kattekwaad uit en deze keer heeft hij nieuwe elektronische snufjes! Help hem om in te breken in een geheim laboratorium en andere zwaarbewaakte gebouwen. Ga op de uitkijk staan terwijl hij ondertussen wetenschappers, bewakers, veiligheidscamera's en meer probeert te ontwijken.

 • Cijfers combineren
  Spelen
  Cijfers combineren
  27187 keer gespeeld

  Kun jij deze cijferballen in de juiste volgorde met elkaar combineren? Probeer een topscore te behalen in dit uitdagende puzzelspel.

 • Modern Summer House Design
  Spelen
  Modern Summer House Design
  26068 keer gespeeld
 • Toon Cup 2016
  Spelen
  Toon Cup 2016
  21612 keer gespeeld

  Kies je favoriete land en vervolgens 3 toons in dit fantastische cartoonspel, Toon Cup 2016! De knoppen leer je snel genoeg en de 2D-plaatjes zien er prachtig uit! Ga ervoor in dit voetbalspel!

 • Clown Nights
  Spelen
  Clown Nights
  21535 keer gespeeld

  Het goede nieuws: je hebt een baan in het circus gekregen. Het slechte nieuws: je moet een nachtdienst draaien, midden tussen de psychotische clowns. Hoelang hou jij het vol in dit waanzinnige online spel?

 • Bob de slak 4 HTML5
  Spelen
  Bob de slak 4 HTML5
  21492 keer gespeeld

  Trek je ruimtepak aan en ga weer met Bob de slak mee op missie om de planeet te redden. Ga mee met de avontuurlijke ruimtemissie met omgekeerde zwaartekracht om onze slome slak te helpen door de barrières te komen. Verzamel alledrie de verborgen sterren in elk level. Klaar om er een slakkengangetje in te zetten?

 • Dyna Boy
  Spelen
  Dyna Boy
  20680 keer gespeeld

  Dit mannetje is nogal explosief ingesteld. Pak het dynamiet en help hem ontsnappen!

 • Candyland
  Spelen
  Candyland
  20065 keer gespeeld
 • TJOC: The Joy Of Creation
  Spelen
  TJOC: The Joy Of Creation
  19826 keer gespeeld

  Freddy de robot en zijn mede-freaky creaties lopen weer vrij rond! Je hebt jezelf opgesloten in dit donkere kantoor, maar het is slechts een kwestie van tijd totdat ze proberen in te breken om je aan stukken te scheuren. Verblind ze met je zaklantaarn en probeer zo lang mogelijk te blijven leven in dit survival-horrorspel geïnspireerd op Five Nights at Freddy's.

 • Wheely 5: Armageddon
  Spelen
  Wheely 5: Armageddon
  19582 keer gespeeld
 • Zwaarden en zielen: een zielenavontuur
  Spelen
  Zwaarden en zielen: een zielenavontuur
  19332 keer gespeeld

  Ga naar de arena en neem het op tegen eeuwenoude monsters. Gelukkig staat Sir Scarow klaar om je te helpen. In de trainingskamer kun je je vaardigheden verbeteren door de appels te raken die hij naar je gooit. Koop nieuwe zwaarden en schilden en probeer alle monsters te verslaan in dit uitdagende vechtspelletje.

 • Wheely 6 Fairy tale
  Spelen
  Wheely 6 Fairy tale
  17261 keer gespeeld

  You are the only one, who can help this brave car to rescue his girlfriend and pass each stage easily. You will have to solve each puzzle as better as you can and have so much fun here. Do you think that it is so easy? Well, then just do it!

 • Cut the Rope: Magic
  Spelen
  Cut the Rope: Magic
  17142 keer gespeeld

  Dit betoverde koninkrijk zit vol met snoep en dit schattige monster is vastbesloten om alles op te eten! Kun jij hem helpen zijn buik vol te proppen met kilo's suikersnoep in dit online puzzelspel? Hij heeft je hulp nodig terwijl hij zijn magische krachten gebruikt om valstrikken te vermijden en touwen door te snijden die zijn pad blokkeren.

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spelen
  Baby Hazel Goes Sick
  16435 keer gespeeld
 • Pou Flip Flop 2
  Spelen
  Pou Flip Flop 2
  14903 keer gespeeld

  Pou, het slimme wezentje uit een heleboel aankleed- en doktersspelletjes, staat op het punt om aan een nieuw avontuur te beginnen. Ga met hem op reis door een gevaarlijk land waar het wemelt van de dinosaurussen die het allemaal op Pou hebben gemunt. Versla de dino's en verzamel de munten om de vijf levels te voltooien.

 • Versier je rekenboek
  Spelen
  Versier je rekenboek
  14728 keer gespeeld

  Voor dit schattige tekenspelletje heb je geen wiskundeknobbel nodig!

 • Tien
  Spelen
  Tien
  14624 keer gespeeld

  Kan jij al deze genummerde blokken laten optellen tot ze 10 vormen? Je zal ze moeten samenvoegen tot ze in de juiste volgorde staan door ze over het speelbord schuiven. Kan jij je hoogste score bij elk level steeds verbeteren?