Klik Spelletjes

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  936214 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Elite Mahjong
  Spelen
  Elite Mahjong
  36004 keer gespeeld

  Speel alle stenen weg door paren te vormen.

 • Hack!
  Spelen
  Hack!
  13787 keer gespeeld

  Word jij een elite hacker in dit retro simulatiespel? Dring computers van anderen binnen tijdens je koffiepauze en verdien waardevolle bits. Ze weten niet wat ze overkomt!

 • Afterlife: The game
  Spelen
  Afterlife: The game
  11594 keer gespeeld

  Het leven kan zo vermoeiend zijn. Het hiernamaals is helaas niet veel beter. Vraag het dit spook maar! Hij heeft vanalles te doen vannacht in deze hilarische game. Kan jij hem helpen om te leren vliegen, zijn voormalige baas te kwellen, zijn vrouw in het park tegen egels en ninja's te beschermen en zijn eerste stand-up optreden te overleven?

 • Ong's Sisters Kitchen
  Spelen
  Ong's Sisters Kitchen
  11409 keer gespeeld

  Bereid ijsjes, donuts en andere lekkernijen door op de machines te klikken.

 • Poop It
  Spelen
  Poop It
  8649 keer gespeeld

  Dit knotsgekke online spel is echt spoeptaculair! Hoe snel speel jij al deze gekke en wilde minispelletjes uit? Pers alle stukjes poep uit, rangschik ze op kleur en doe nog veel meer. Houd de tijd in de gaten zodat je niet wordt doorgespoeld!

 • Cosmos Quest
  Spelen
  Cosmos Quest
  8581 keer gespeeld

  Deze planeet lijkt rechtstreeks uit het Stenen Tijdperk te komen. Kun jij er iets moois van maken? Maak slim gebruik van de natuurlijke hulpbronnen en bouw een beschaving op die eeuwenlang mee gaat.

 • Puppet Killer
  Spelen
  Puppet Killer
  6915 keer gespeeld

  Kan deze pop worden gedood? Tijd om erachter te komen in deze compleet gestoorde actiegame. Bestook hem met messen terwijl je munten verdient om nog krachtigere wapens te kopen. Misschien slaag je erin met een machinegeweer of moet je een tank kopen om het zaakje op te knappen!

 • Subway Surf
  Spelen
  Subway Surf
  5637 keer gespeeld

  Deze skateboarder wordt achternagezeten door een verkeersagent. Gelukkig heeft hij zijn hoverboard bij zich. Kun jij ervoor zorgen dat de agent hem niet te pakken krijgt in dit online skatespel?

 • Spore Cubes
  Spelen
  Spore Cubes
  5414 keer gespeeld

  Verslaved spel waarbij je blokjes van dezelfde kleur moet wegklikken.

 • Bus met koffers: maak de weg vrij
  Spelen
  Bus met koffers: maak de weg vrij
  3169 keer gespeeld

  De koffers in deze bus beginnen echt alle plaats in te nemen. Kan jij ze ordenen, en snel een beetje, in deze puzzelgame? Als ze het dak bereiken, heeft de bestuurder daar enorm last van!

 • Perfect pianospelen
  Spelen
  Perfect pianospelen
  3086 keer gespeeld

  Kun jij de toetsen op het juiste moment raken in dit uitdagende puzzelspel? Laat zien hoe muzikaal je bent en probeer geen noot te missen.

 • Geldklikker
  Spelen
  Geldklikker
  1884 keer gespeeld

  Roem en rijkdom zijn maar een paar klikken verwijderd in deze waanzinnige online game. Koop de handige boosters en probeer samen met deze ambitieuze zakenman je fortuin te maken.

 • Idle Hacker
  Spelen
  Idle Hacker
  1737 keer gespeeld

  Het avontuur om een van de beste elitehackers ter wereld te worden begint hier en nu. Kan jij heersen over het internet in deze online simulatiegame? Je zal je skills moeten verbeteren en bakken virtueel geld moeten verdienen terwijl je je een weg hackt door de beveiligingssystemen van een paar machtige corporaties.

 • Poop Clicker 3
  Spelen
  Poop Clicker 3
  1582 keer gespeeld

  Dr. Halling heeft een ontzettend stinkende oplossing bedacht om het energieprobleem uit de wereld te helpen. Hij is ervan overtuigd dat je met poep de hele wereld van stroom kan voorzien! Kan jij helpen om zijn knotsgekke theorie te bewijzen in deze spoeptaculaire online game? Je moet vrijwilligers vinden, upgrades voor zijn lab kopen en nog veel meer!

 • Agent of Descent
  Spelen
  Agent of Descent
  1038 keer gespeeld

  Een meedogenloze bende is vastbesloten om dit gebouw over te nemen. Het is aan jou, dappere agent, om het koste wat kost te verdedigen in deze turn-based actiegame. Tijdens je avontuur kan je geld verdienen om extra munitie en andere items te kopen. Grijp zoveel wapens als je kan en zet je schrap om de trekker over te halen!

 • Chat Noir
  Spelen
  Chat Noir
  1025 keer gespeeld

  Laat de kat niet van het speelbrd afspringen en zet blokkades voor zijn voeten.

 • Tik voor geld: restaurantmagnaat
  Spelen
  Tik voor geld: restaurantmagnaat
  1020 keer gespeeld

  Heb jij het in je om je eigen culinaire imperium op te zetten? Dit stadje kan wel een paar hippe cafés gebruiken in deze managementsimulatiegame. Maak je klaar om indruk op je klanten te maken terwijl het geld binnenrolt. Je kan zelfs adviseurs inhuren die je tijdens het spel nuttige tips geven.

 • Doge Miner 2
  Spelen
  Doge Miner 2
  895 keer gespeeld
 • Master of Runes
  Spelen
  Master of Runes
  867 keer gespeeld

  Het koninkrijk wordt bedreigd door mysterieuze vliegende runen in dit online puzzelspel. Kun jij ze samen met deze dappere krijger uitschakelen voordat het te laat is?

 • Twitchie Clicker
  Spelen
  Twitchie Clicker
  733 keer gespeeld

  Deze dj is klaar om schatrijk te worden met het online showen van zijn talenten. Blijf aan zijn zijde terwijl hij video's produceert, volgers aantrekt en daar een heleboel mee cash verdient. Kan jij hem helpen om wereldberoemd te worden in deze coole en uitdagende online simulatiegame?

 • Piano Tiles Reflex
  Spelen
  Piano Tiles Reflex
  483 keer gespeeld

  Kun jij binnen de tijd op de juiste toetsen drukken in dit razendsnelle online spel? Probeer de drie uitdagende speltypen te voltooien, maar zorg er wel voor dat je de witte toetsen niet raakt.

 • Muis & kaas
  Spelen
  Muis & kaas
  478 keer gespeeld

  Dit hongerige muisje is dol op kaas! Kun jij zijn buikje vullen in dit schattige puzzelspel? Je hoeft alleen maar de gekleurde blokken te verwijderen...

 • The Ways
  Spelen
  The Ways
  469 keer gespeeld

  Het bouwen van bruggen over deze gaten zal niet makkelijk zijn. Verbind zorgvuldig elk deel terwijl je probeert sterren te verzamelen en gevaren te vermijden. Kun je veilig over elk gat komen zonder dat je brug ergens tegenaan knalt in dit intense en uitdagende online simulatiespel?

 • YouTubers: Psycho Fan
  Spelen
  YouTubers: Psycho Fan
  459 keer gespeeld

  This mentally ill fan really loves YouTube celebrities. She’s so unstable that she’s become convinced that their heads are stuffed full of candy, just like pinatas. Join her while she whacks them over and over again in this weird and wild online game.

 • Gun Dudes
  Spelen
  Gun Dudes
  455 keer gespeeld

  Een robotleger is vastbesloten deze metropool te verwoesten in dit futuristische actiespel. Wie kan ze tegenhouden? Deze twee coole gasten met hun nog coolere wapens natuurlijk! Help ze met het bestrijden van de robots en verdien geld om upgrades te kopen.

 • Orkio avontuur
  Spelen
  Orkio avontuur
  407 keer gespeeld

  Deze kleine tovenaar is op avontuur in een gevaarlijk land. Help hem veilig te blijven terwijl hij het opneemt tegen monsters en kwade ridders. Hij kan alle mogelijke hulp gebruiken in dit legendarische actiespel.

 • Klikgevecht
  Spelen
  Klikgevecht
  333 keer gespeeld

  Een epische oorlog staat op het punt te beginnen. Aan de ene zijde strijden jij en je tovenaars. En aan de andere een woeste horde Vikingen.

 • Maganic Wars 2
  Spelen
  Maganic Wars 2
  283 keer gespeeld

  Deel twee van het strategische kaartspel. Versla de kaarten van je tegenstander.

 • Purple Pit
  Spelen
  Purple Pit
  240 keer gespeeld

  Klik op de juiste danstegels om het hele podium tegelijk omhoog te laten komen.

 • Duel Hit
  Spelen
  Duel Hit
  231 keer gespeeld

  Ruimte genoeg voor al deze subatomaire deeltjes in elke atoom, toch? Zet je schrap om het zelf te ondervinden in dit uitdagende online spel. Schiet ze richting de kern en zet alles op alles om te voorkomen dat ze op elkaar inslaan. Als je snel bent, kan je ook bonussen winnen.

 • In de mijn
  Spelen
  In de mijn
  212 keer gespeeld

  Denk je dat jij een paar diensten kunt draaien in deze mijn vol kostbare edelstenen? Aan de slag dan!

 • Vrekken: Stad der Hebzucht
  Spelen
  Vrekken: Stad der Hebzucht
  172 keer gespeeld

  Deze gierige gozers zijn duidelijk gek op geld. Daarom zijn ze tot alles bereid om waardevolle dingen te verzamelen of een euro te besparen. Kan jij ze in deze doldwaze online game helpen om alle zakken geld, edelstenen en allerlei andere dingen op te pikken?

 • Busy Burger
  Spelen
  Busy Burger
  140 keer gespeeld

  Onthoud de orders, bedien de machines en geef iedere klant de juiste bestelling.

 • Zwaardactie
  Spelen
  Zwaardactie
  128 keer gespeeld

  Welkom in de dodelijke arena. Hoe lang overleef jij het in dit meedogenloze actiespel? Dat hangt ervan af of het je lukt om dit robotleger in mootjes te hakken met je zwaard... de robots blijven maar komen.

 • Pyrotec
  Spelen
  Pyrotec
  125 keer gespeeld

  Het doel van dit spel is op het juiste moment op het vuurwerk te klikken!