Maffe Spelletjes

 • Crystical
  Spelen
  Crystical
  1069647 keer gespeeld

  Kun jij deze kleurige kristallen sneller verwisselen dan je tegenstander?

 • Vermink een pop 2
  Spelen
  Vermink een pop 2
  271924 keer gespeeld

  Vermink poppen met verschillende allesverwoestende hulpmiddelen, zoals luchtbuksen, elektrische stoten, explosies, kogels en nog veel meer in dit leuke virtuele fysicaspelletje.

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spelen
  Madalin Cars Multiplayer
  199125 keer gespeeld

  Er staat je een verzameling coole sportwagens te wachten in dit intense 3D-racespel. Maar ben je dapper genoeg om over 's werelds meest woeste schansen te razen? Enkele zijn zo hoog als wolkenkrabbers! Race in de singleplayer-modus of daagt gamers uit de hele wereld uit in de multiplayer-modus.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  170430 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  Spelen
  Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  114393 keer gespeeld

  Vuurjongen en watermeisje zijn weer klaar voor een nieuw avontuur. Deze keer gaan ze kostbare juwelen verzamelen in een mysterieuze bostempel. Ga jij met ze mee in dit spannende platformspel?

 • Truck Driver Crazy Road
  Spelen
  Truck Driver Crazy Road
  32738 keer gespeeld

  Kun jij deze ladingen over de meest zwaarste en gevaarlijke routes ter wereld transporteren? Kruip achter het stuur van deze vrachtwagen en ontdek of je op enge routes en door griezelige paden in bossen, woestijnen en andere gevaarlijke plekken durft te rijden in dit intense simulatiespel.

 • Crime City 3D
  Spelen
  Crime City 3D
  27856 keer gespeeld

  Alleen jij kunt nog voorkomen dat deze stad afglijdt naar totale anarchie. Verzamel de coole wapens en schakel de schurken uit in dit supervette actiespel.

 • Whack The Thief
  Spelen
  Whack The Thief
  26821 keer gespeeld

  O nee, er wordt bij je ingebroken! Klik op de verschillende voorwerpen in je huis om de dief een lesje te leren. En let op: dit spel is niet voor tere zieltjes!

 • Audi TT RS Drift
  Spelen
  Audi TT RS Drift
  24761 keer gespeeld

  Wil je een virtueel ritje maken in dit een Audi? Dat kan in dit racespel. Spring achter het stuur en stel je driftvaardigheden op de proef in dit toffe racespel!

 • Crazy Penguin Catapult
  Spelen
  Crazy Penguin Catapult
  19767 keer gespeeld

  Deze pinguïns op reddingsmissie zijn ware hoogvliegers!

 • Scheuren door de bergen
  Spelen
  Scheuren door de bergen
  18587 keer gespeeld

  Kun jij alle bergen, bruggen en gaten trotseren die je te wachten staan in dit doldwaze racespel? Kruip achter het stuur van een tractor, een strandbuggy of talloze andere waanzinnige voertuigen voordat je richting de eindstreep raast. En verrgeet niet onderweg munten te verzamelen voor upgrades.

 • Stunt Monster 3D
  Spelen
  Stunt Monster 3D
  18094 keer gespeeld

  Kies een monstertruck en imponeer het publiek met je coole stunts. Verzamel het geld en vergeet niet om je truck te verbeteren in dit actierijke racespel.

 • Whack The Tablet
  Spelen
  Whack The Tablet
  17520 keer gespeeld

  Whack The Tablet

 • Dolle stuntwagens
  Spelen
  Dolle stuntwagens
  17338 keer gespeeld

  Je kan een eindeloze hoeveelheid coole stunts uitvoeren in dit freewheel rijspel. Vlieg van hellingen af en race door 360-graden loopings in oude pick-ups, militaire voertuigen en nog veel meer. Maar als je echt je kunsten wilt laten zien, duik dan achter het stuur van een jaren 70 muscle car of een modernere sportwagen.

 • TJOC: The Joy Of Creation
  Spelen
  TJOC: The Joy Of Creation
  16990 keer gespeeld

  Freddy de robot en zijn mede-freaky creaties lopen weer vrij rond! Je hebt jezelf opgesloten in dit donkere kantoor, maar het is slechts een kwestie van tijd totdat ze proberen in te breken om je aan stukken te scheuren. Verblind ze met je zaklantaarn en probeer zo lang mogelijk te blijven leven in dit survival-horrorspel geïnspireerd op Five Nights at Freddy's.

 • Het leven van een douchebag
  Spelen
  Het leven van een douchebag
  15680 keer gespeeld

  Ga fitnessen om fit te worden en werk om geld te verdienen in dit superleuke browserspelletje! Koop kleren om je nieuwe spierballen te bedekken en knappe grietjes te scoren!

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 5
  15453 keer gespeeld

  Ga de strijd weer aan in dit 3D-actiespel. Neem het op tegen spelers van over de hele wereld, zoek naar wapens en zorg dat je niet wordt geraakt. Er zijn ook allerlei coole gevechtsarena's waar je uit kunt kiezen.

 • Hobo 7: in de hemel
  Spelen
  Hobo 7: in de hemel
  13675 keer gespeeld

  Zelfs nadat hij Satan heeft verslagen, krijgt deze arme zwerver nog geen rust. Kun jij al die vervelende engelen verslaan?

 • Stop Trump
  Spelen
  Stop Trump
  12567 keer gespeeld

  Een zekere Amerikaanse presidentskandidaat wil naar Europa komen, maar daar wil de koningin van Engeland een stokje voor steken. Help haar om een eind te maken aan zijn vakantieplannen in dit maffe online spel!

 • Knotsgekke kleurverandering
  Spelen
  Knotsgekke kleurverandering
  11645 keer gespeeld

  Je reactiesnelheid wordt grondig op de proef gesteld in dit knotsgekke actiespel. Hoelang kun jij deze bal in de lucht houden? Voorkom dat de bal naar beneden valt en in allerlei kleuren uiteenspat in deze draaiende hoepels.

 • Truck Driver Crazy Road 2
  Spelen
  Truck Driver Crazy Road 2
  11552 keer gespeeld

  En daar hebben we weer een verzameling knotsgekke wegen in dit heftige spel op de weg. Neem plaats achter het stuur van deze kolossen en lever je lading af. Je kunt ook wat gave parkeeruitdagingen aangaan als je denkt dat je ze aankunt.

 • Stunten in de stad
  Spelen
  Stunten in de stad
  11288 keer gespeeld

  In deze stad wemelt het van de springschansen, loopings en andere obstakels. Spring achter het stuur van je coole sportauto, geef plankgas en probeer ze allemaal uit in dit 3D-racespel.

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 4
  10561 keer gespeeld

  Het gaat er apocalyptisch aan toe in dit first person schietspel. Neem het op tegen spelers uit de hele wereld en jaag op soldaten en hongerige monsters. Denk eerst goed na over je wapenkeuze voordat je helemaal losgaat!

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spelen
  Crazy Stunt Cars 2
  9730 keer gespeeld

  Je kan een paar onverwoestbare musclecars, militaire voertuigen en en nog veel meer auto's pimpen in deze wilde rijgame. Geef ze een nieuwe laklaag en optimaliseer de besturing voordat je van hellingen afspringt en een paar fantastische omwentelingen probeert uit te voeren.

 • Poop It
  Spelen
  Poop It
  8984 keer gespeeld

  Dit knotsgekke online spel is echt spoeptaculair! Hoe snel speel jij al deze gekke en wilde minispelletjes uit? Pers alle stukjes poep uit, rangschik ze op kleur en doe nog veel meer. Houd de tijd in de gaten zodat je niet wordt doorgespoeld!

 • Youda Safari
  Spelen
  Youda Safari
  7236 keer gespeeld

  Bezorg deze dierenliefhebbers de dag van hun leven in je safariparken!

 • Crazy Mustang
  Spelen
  Crazy Mustang
  6415 keer gespeeld

  Soms heb je een monster nodig om het werk van een Mustang te doen.

 • Desert Force
  Spelen
  Desert Force
  6015 keer gespeeld

  Er wordt een epische strijd gevoerd achter de poorten van deze markt in de woestijn. Hoelang kun jij in leven blijven? Duik achter de kraampjes en schakel je vijanden één voor één uit in dit actierijke schietspel voor meerdere spelers.

 • Blokkenwereld
  Spelen
  Blokkenwereld
  6005 keer gespeeld

  In deze verkenningsgame ga je volledig op in een enorme 3D wereld. Je kan hem zelfs aanpassen met allerlei gave items en andere features. Probeer zo lang mogelijk te overleven in de survivalmodus of proef van nog meer verkenvrijheid in de vrije-spelmodus.

 • Vehicle Simulator
  Spelen
  Vehicle Simulator
  5113 keer gespeeld

  Het is tijd om dood en verderf te zaaien in dit online actiespel. Bestuur de katapult, schiet de auto weg en probeer zoveel mogelijk voertuigen, gebouwen en meer te raken om geld te verdienen!

 • Little Alchemy 2
  Spelen
  Little Alchemy 2
  4670 keer gespeeld

  Combineer de elementen aarde, wind en meer om nieuwe voorwerpen te maken en laat je verrassen door de resultaten in dit magische online spel.

 • Pixel Gun Warfare 2: Zombie Attack
  Spelen
  Pixel Gun Warfare 2: Zombie Attack
  4641 keer gespeeld

  Deze pixel-krijgers keren terug naar het slagveld. Vecht je met ze mee of peuzel je ze op, samen met de zombies. Kies je kant en duik vol in de actie die je te wachten staat in dit doldwaze 3D-schietspel voor meerdere spelers.

 • Pixel Gun Apocalypse
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse
  4639 keer gespeeld

  Vecht jij aan de kant van de goeden of van de slechteriken? Waarom probeer je het niet allebei in dit ouderwetse 3D-actiespel?

 • Crazy Bear
  Spelen
  Crazy Bear
  4510 keer gespeeld

  Scheur als een dolle beer over het parcours!

 • De Deur van de Pakjeskamer
  Spelen
  De Deur van de Pakjeskamer
  4364 keer gespeeld

  Oh nee, pakjesavond dreigt in het water te vallen, omdat de kolderpieten de pakjes te vroeg willen uitdelen!

 • Crazy Parking
  Spelen
  Crazy Parking
  4125 keer gespeeld

  Als jij fileparkeren al lastig vindt, dan zul je dit spel helemaal een uitdaging vinden. Stuiter over de andere voertuigen heen om het autootje op de juiste plek te zetten in dit leuke parkeerspel.