Match 3 spelletjes

  • Magische steen 2
    Magische steen 2
    744 keer gespeeld

    Heb jij de 'magic touch'? Speel nu het vervolg op het populaire drie-op-een-rij spel Magische steen en ontdek het! Tik telkens op stenen van dezelfde kleur en behaal in elk nieuw leven de doelscore. Scoor ervaringspunten door levels te voltooien en speciale vaardigheden vrij te spelen, en geniet van eindeloos magisch combinatieplezier!

  • 1010 Deluxe
    1010 Deluxe
    253 keer gespeeld

    Probeer de hoogste score te behalen in dit uitdagende puzzelspelletje. Hoe ver kom jij?

  • Op reis in Europa
    Op reis in Europa
    594 keer gespeeld

    Reis door verschillende Europese landen in dit leuke 3-op-een-rij-spelletje! Maak rijtjes van 3 of meer vormen en kijk waar je uitkomt.

  • Knikkers wegspelen
    Knikkers wegspelen
    7672 keer gespeeld

    Kun jij al deze knikkers verwijderen? Klik om groepjes van minimaal 3 knikkers met dezelfde kleur weg te spelen. Let op: aan het eind van het level moet je alle knikkers hebben verwijderd.

  • Schelpenuitdaging
    Schelpenuitdaging
    4478 keer gespeeld

    Luister naar rustgevende muziek en probeer de juiste schelpen te vinden in dit relaxte, maar toch uitdagende puzzelspelletje.

  • Match 3 Forest
    Match 3 Forest
    15832 keer gespeeld

    Zo’n leuke 3-op-een-rij-variant heb je nog nooit gespeeld! Maak horizontale en verticale rijtjes met de gekleurde bollen om ze te verwijderen. Als je langere rijtjes maakt, speel je bollen en drankjes vrij voor nog meer 3-op-een-rij-plezier! Kun jij het tegen de klok opnemen en de 3-op-een-rij-magie van het bos ontsluieren? Veel plezier met dit gratis online spelletje.

  • Bloeiende tuinen
    Bloeiende tuinen
    1117 keer gespeeld

    Plant bloemen en maak de mooiste tuin van de stad in dit leuke 3-op-een-rij-spelletje.

  • Magisch avontuur
    Magisch avontuur
    2777 keer gespeeld

    Baan je een weg door dit magische en wonderlijke koninkrijk in dit 3-op-een-rij spel, Magisch avontuur. Als de prins ga je op een queeste om de duistere magiër te vinden en te verslaan. Wees gerust terwijl je je taken uitvoert terwijl je luistert naar de kalmerende achtergrondmuziek en maak alsjeblieft gebruik van de magische items die je op je reis kunnen helpen.

  • Ballen verwijderen
    Ballen verwijderen
    35149 keer gespeeld

    Kun jij alle gekleurde ballen wegspelen? Klik op 3 of meer ballen met dezelfde kleur om ze te verwijderen en de geheimen van dit magische spel te ontsluieren.

  • Wij zijn de robots 2
    Wij zijn de robots 2
    304 keer gespeeld

    Maak groepjes van 3 of meer om de kleurrijke robots te verwijderen in dit Tetris-achtige spelletje.

  • 2020 Winterland
    2020 Winterland
    16286 keer gespeeld

    Test your spatial awareness by arranging the given objects onto a grid in the most space-efficient way possible. Clear the screen with solid rows of colored blocks.

  • Cakes Block Collapse
    Cakes Block Collapse
    4497 keer gespeeld

    Verwijder zoveel mogelijk cupcakes door op de groepjes te klikken. Hoe meer cupcakes je tegelijk verwijdert, hoe meer punten je krijgt!

  • Ancient Jewels
    Ancient Jewels
    31150 keer gespeeld

    Verwissel de juwelen en baan je een weg door dit edelstenenavontuur.

  • Juwelenrijtjes
    Juwelenrijtjes
    4522 keer gespeeld

    Hoe snel kun jij deze glinsterende edelstenen met elkaar combineren?

  • Jellypret
    Jellypret
    2194 keer gespeeld

    O, wat zijn jellies toch leuk! Maak rijtjes met drie of meer jellies met dezelfde kleur. Hoe langer het rijtje, hoe hoger je score. Probeer alle houten kisten te breken. Veel plezier!

  • Fitz!
    Fitz!
    44951 keer gespeeld

    Wissel de figuurtjes om rijen van 3 of meer dezelfde te maken.

  • Gekleurde bubbels: kersteditie
    Gekleurde bubbels: kersteditie
    78618 keer gespeeld

    Richt en schiet de gekleurde bubbel naar een groepje van minstens drie bubbels met dezelfde kleur om ze te verwijderen. Maak zoveel mogelijk ruimte vrij en zorg dat de bubbels de lijn niet raken. Speel alle feestelijke bubbels weg in deze leuke nieuwe kersteditie.

  • Monsters combineren
    Monsters combineren
    2307 keer gespeeld

    Vind de draak door kleine monstertjes te verslepen. Combineer de monsters om ze in grotere monsters te veranderen. Maar let op, er komt telkens een nieuwe rij bij. En als je monsters de bovenkant van het scherm bereiken, is het spel afgelopen. Veel plezier met dit monsterlijk leuke puzzelspelletje.

  • Jelly Rock Ola
    Jelly Rock Ola
    2169 keer gespeeld

    Kun jij alle koekjes en snoepjes met elkaar combineren en het bord leegspelen voordat de tijd om is?

  • Rec-Tang-Zings
    Rec-Tang-Zings
    1622 keer gespeeld

    Deze vormen hebben een drukke dag gehad en willen nu niets liever dan een tukje doen. Een groep knorrige rechthoeken wil echter nog niet naar bed. Ze maken al hun vrienden wakker! Geef jij ze een tik, zodat iedereen even rust krijgt? Gun de groene rechthoeken hun welverdiende nachtrust!

  • Snoepjesjuwelen
    Snoepjesjuwelen
    1208 keer gespeeld

    Daag je vrienden uit om deze 3-op-een-rij-uitdaging te spelen! Maak rijtjes van drie of meer edelstenen om punten te verdienen. Maar schiet wel op, want je hebt niet veel tijd om dit 3-op-een-rij-spel te voltooien.

  • Monsterstrijd RPG
    Monsterstrijd RPG
    369 keer gespeeld

    Welkom bij Monsterstrijd! Oeps, je kwam net een wild monster tegen. Ga het gevecht aan en maak rijen van minstens drie dezelfde stenen. Stel je helpers zo op dat ze je te hulp kunnen komen. Heb jij je ze allemaal op een rijtje? Aanvallen!

  • Jewel City
    Jewel City
    5353 keer gespeeld

    Edelstenen van allerlei kleuren zijn binnen handbereik in Jewel City! Leg er 3 of meer op een rij van dezelfde kleur om punten te verdienen, maar pas op, want het is ook een race tegen de klok. Je kunt hints gebruiken voor hulp en scoremultipliers verdienen om nog meer punten te verdienen! Maak je klaar voor een kleurrijke ervaring!

  • Jewel Search
    Jewel Search
    1090 keer gespeeld

    In dit briljante 3-op-een-rij spel moet je snel denken om elke ronde door te komen en ook nog genoeg punten te verdienen! In Jewel Search wordt getest hoeveel je aankan met deze schitterende en glimmende juwelen en nuttige power-ups die de uitkomst van een level kunnen bepalen. Wees klaar om het juiste juweel te zoeken!

  • Jellies verwijderen
    Jellies verwijderen
    199 keer gespeeld

    Deze kleurrijke jellies hebben ze niet allemaal op een rijtje. Kun jij ze verwijderen in dit grappige 3-op-een-rij-spelletje?

  • Juwelenvloek
    Juwelenvloek
    480 keer gespeeld

    Maak rijtjes van 3 of meer eeuwenoude relikwieën om punten te verdienen. Verander alle vakjes in goud in dit leuke 3-op-een-rij-spelletje.

  • Red de kerstman
    Red de kerstman
    2851 keer gespeeld

    De kerstman zit vast in de schoorsteen, en jij moet zijn zakken vullen met telkens drie dezelfde pakjes voordat hij beneden is. Stapels pakjespret met Red de kerstman!

  • The Legend of El Dorado
    The Legend of El Dorado
    32731 keer gespeeld

    Ga samen met Dr. von Hutten op expeditie door de regenwouden van Zuid-Amerika in The Legend of El Dorado Deluxe. Op de kaart van de conquistadores staat de weg naar de zonnetempels aangegeven. Bestaat het goud van El Dorado echt, of is het slechts een mythe? Gebruik je strategische vaardigheden om dit avontuur tot een goed einde te brengen.

  • Red de smurfen
    Red de smurfen
    4660 keer gespeeld

    Deze keer heeft Gargamel het voor elkaar! Hij heeft Smurfin, Brilsmurf en een heleboel andere smurfen gevangengenomen. Kun jij ze samen met Grote Smurf redden? Hij heeft ze in houten kooien opgesloten, die je kunt openen door op de gekleurde stenengroepen te klikken. Met jouw hulp heeft Grote Smurf de andere smurfen zo bevrijd in dit leuke puzzelspelletje.

  • Furry Rush
    Furry Rush
    654 keer gespeeld

    Er zijn te veel harige dieren op het speelveld. Ruim het veld door de dieren in rijen van drie of meer te groeperen. Sorteer ze op kleur en hoe meer je dezelfde kleur vacht bij elkaar zet, hoe meer kracht je krijgt. Plezier is enorm harig in dit match 3 spel.

  • Stippel
    Stippel
    3691 keer gespeeld

    Verwijder de stippen en zet ze strategisch op een rij om een vierkant van dezelfde kleur te maken. Verdien combo's en power-ups om je score te verhogen door willekeurige rijen dezelfde kleur te geven. Train je hersens met spelen en zie de vierkanten. Kun je de stippen verbinden?

  • Muddy Business
    Muddy Business
    5488 keer gespeeld
  • 1010 dieren
    1010 dieren
    7626 keer gespeeld

    In dit puzzelspelletje draait het allemaal om superschattige dieren. Kun jij de identieke dieren met elkaar verbinden? Maak verticale of horizontale rijtjes op het speelbord. Kun jij alle dieren bij hun vriendjes zetten? Daar kom je maar op één manier achter!

  • Gebakjes happen
    Gebakjes happen
    998 keer gespeeld

    Dit monstertje is dol op gebak, maar hij is wel heel kieskeurig. Kun jij zijn honger stillen?

  • March Zuma
    March Zuma
    621 keer gespeeld

    In deze grappige versie van het klassieke spel Zuma moet je geen balletjes, maar poppetjes combineren. Kun jij ze allemaal wegspelen?

  • Magic Stones
    Magic Stones
    12501 keer gespeeld
    • Deerling Season Slider
      Deerling Season Slider
      930 keer gespeeld

      De seizoenen hebben zulke mooie kleuren! Trek een lijn voor het hertje om punten te verdienen. Verwijder alle bladeren, bloemen of ijsblokken op een rij om de speciale modus vrij te spelen. Voer speciale trucs uit terwijl de tijd doorloopt. Verdien een seizoenentrofee en geniet van dit gratis Collapse-achtige spelletje.

    • Match Craft
      Match Craft
      4160 keer gespeeld

      Een 3-op-een-rij-spelletje in een Minecraft-jasje! Maak rijtjes van drie of meer identieke blokken om ze te verwijderen. In elk level moet je een bepaald aantal punten scoren. Denk je dat jij deze uitdaging aankunt?

    • Animals Connect
      Animals Connect
      1236 keer gespeeld

      In dit schattige mahjongspelletje moet jij alle paren vinden en de dieren van het speelveld verwijderen. De lijn tussen twee dieren mag maximaal twee hoeken van 90 graden bevatten. Maak zo snel mogelijk combinaties om bonuspunten te verdienen en een topscore te behalen. Hoeveel levels kun jij voltooien voordat de tijd om is?

    • Pet Pop Party
      Pet Pop Party
      1008 keer gespeeld

      Maak rijtjes met de schattige katjes, konijnen en beren om punten te verdienen en munten te verzamelen. Gebruik het magische snoep om je doel te bereiken en ontvang power-ups door meer dan drie dieren tegelijk te redden. Zo'n leuk 3-op-een-rij-spelletje heb je nog nooit gespeeld!

    • Farm of Dreams
      Farm of Dreams
      21244 keer gespeeld

      Op deze boerderij komen al je dromen uit. Verdien gouden munten met je 3-op-een-rij-vaardigheden en koop de beste planten, dieren en stallen. Maak rijtjes met groenten en fruit om je boerderij uit te breiden. Kun jij de beste boer van het land worden? Bouw de boerderij van je dromen in dit gratis online spelletje.

    • Galaxy Mission
      Galaxy Mission
      5971 keer gespeeld

      Het ultieme ruimtegevecht staat op het punt te beginnen. Trek je ruimtepak aan en maak je klaar om de slechteriken af te maken.

    • Halloween Chain
      Halloween Chain
      2953 keer gespeeld

      Halloween Chain is een 3-op-een-rij-spel dat lijkt op Zuma. Aan jou de taak om zoveel mogelijk gekleurde pompoenballen te verwijderen door rijtjes te maken. Zorg dat de ballen de mond van de reusachtige pompoen aan het eind niet bereiken. Hoe ver kun jij komen in dit griezelig leuke spelletje?

    • Ben 10: Match it
      Ben 10: Match it
      298 keer gespeeld

      Geniet samen met Ben 10 van dit klassieke 3-op-een-rij-spelletje! Maak rijtjes van drie of meer identieke buitenaardse wezens om ze onschadelijk te maken. Laat alle tegels op de achtergrond van kleur veranderen om het level te voltooien. Denk strategisch na en kijk of je alle buitenaardse wezens kunt verslaan.

    • Inside Pudding Land
      Inside Pudding Land
      2931 keer gespeeld

      Houd je ook zo van 3-op-een-rij-spelletjes? Verdien dan flink wat munten en houd je doel in de gaten in dit prachtige spel dat wel wat weg heeft van Diamond Dash! Laat je emoties de vrije loop met deze grappige personages en kijk of je al die boze gezichtjes kunt verwijderen met een tik op een groepje van drie of meer. Hoe meer je er tegelijk verwijdert, hoe meer je verdient! Tik op de coole boosters om een hele rij te verwijderen. Speel tegen de klok of los het level op met een beperkt aantal zetten. De 30+ levels in Inside Pudding Land staan garant voor urenlang spelplezier!

    • Greedy Gnomes
      Greedy Gnomes
      427 keer gespeeld

      De twee aardmannetjes Zus en Us spelen een 4-op-een-rij-spelletje. Ze zijn zo rijk dat ze robijnen en diamanten als stenen gebruiken. Neem het op tegen een vriend of speel tegen de computer en kijk wie de meeste rijtjes kan maken.

    • Fruita Crush
      Fruita Crush
      46514 keer gespeeld

      Fruita Crush is een fruitig 3-op-een-rij-spelletje waarin je allerlei lekkere stukken fruit moet combineren. Betreed deze fantastische werelden en probeer meer dan 100 uitdagende levels op te lossen. Maak rijtjes van 3 stukken fruit of meer, verzamel zoveel mogelijk punten en activeer het bonusfruit om een topscore te behalen. Kun jij alle levels voltooien?

    • Back To The Future: Blitz Through Time
      Back To The Future: Blitz Through Time
      371 keer gespeeld

      21 oktober 2015 is de dag waarop Marty McFly en Doc Brown in de toekomst belanden (of in het heden om precies te zijn). Maak rijtjes van drie of meer moleculen met dezelfde kleur om de tijdmachine snel genoeg te laten rijden. Als het te lang duurt, moet je weer opnieuw beginnen. Dus schiet op, voordat het te laat is!