• Warbanner
  Spelen
  Warbanner
  529760 keer gespeeld

  De tijd van oorlog is aangebroken en je moet zowel je leger als je nederzetting omhoog brengen! Train je troepen en rekruteer meer krachtige eenheden terwijl je nederzetting groeit en bloeit met nieuwe gebouwen die je helpen bij je verdediging. Zie hoe de door jou getrainde troepen vijandelijke strijdkrachten en steden verwoesten in dit epische online strategiespel, Warbanner!

 • Knights and Brides
  Spelen
  Knights and Brides
  253579 keer gespeeld

  Kies een personage - een machtige ridder of een dappere prinses - en ga op een ongelooflijk avontuur. Je knechtjes zullen je helpen om dit kleine stukje land in een grote stad om te toveren. Beheer je voorraden, zorg voor je gebouwen en help je bondgenoten. Bovendien kun je met andere spelers duelleren en met andere ridders en prinsessen communiceren. Mis dit grootse, fantasierijke avontuur niet!

 • Diseviled: Stolen Kingdom
  Spelen
  Diseviled: Stolen Kingdom
  64266 keer gespeeld

  Een kwaadaardige tovenaar en zijn legioen van verdoemde krijgers zijn het kasteel binnengedrongen! Zelfs de dapperste ridders maken geen kans! Het is aan deze heldhaftige prins en een jonge magiër om de koning te verlossen in deze spannende avonturengame. Leid ze door het koninkrijk en de kasteelgangen en laat die boosdoeners zien wie de baas is!

 • Arena der bruten
  Spelen
  Arena der bruten
  21201 keer gespeeld

  Het gaat er spannend aan toe in deze beurtgebaseerde actiegame. Een bende ruwe Vikings en tientallen andere bruten nemen het tegen elkaar op in een gevechtsarena. Kies je zijde en probeer al je tegenstanders in de pan te hakken. Tussen twee gevechten in kan je dozen met krachtige wapens en andere upgrades verzamelen.

 • Heroes of Myths
  Spelen
  Heroes of Myths
  19055 keer gespeeld

  Een leger monsters is vastbesloten om jouw tempel met de grond gelijk te maken. Maar daar ga jij een stokje voor steken, toch? Bescherm de tempel met bliksemstralen en andere grootse wapens in dit torenverdedigingsspel.

 • Sparta: War Of Empires
  Spelen
  Sparta: War Of Empires
  14121 keer gespeeld

  De Perzische koning Xerxes heeft een gigantisch leger vergaard dat richting de stad marcheert. Verdedig de poorten en leid je manschappen naar de overwinning in deze spannende MMO.

 • Diamant van de ridder
  Spelen
  Diamant van de ridder
  13186 keer gespeeld

  Er liggen tonnen gouden munten en diamanten in deze tempel... en ondode soldaten met ongelooflijk scherpe zwaarden. Dat weerhoudt deze dappere ridder niet om erin te rennen om al die kostbare schatten te grijpen. Wil je hem vergezellen op zijn wilde reis in dit avonturenspel?

 • Gods of Arena
  Spelen
  Gods of Arena
  10231 keer gespeeld

  Je bent teruggekeerd naar je vaderland om te ontdekken dat je vader is gestorven zonder je een cent na te laten. Kun je de eer van je familie herstellen in dit actiespel? Stel een team samen van machtige gladiatoren en maak je klaar om arena's door het hele rijk te veroveren. Kun je hun vechtkwaliteiten verbeteren met alle superieure wapens en bepantsering die je tijdens je reis kunt kopen?

 • Kruistochtenverdediging
  Spelen
  Kruistochtenverdediging
  7762 keer gespeeld

  De vijand plant een aanval... Zet je boogschutters en ridders in positie, en snel!

 • Gods Of Arena
  Spelen
  Gods Of Arena
  5798 keer gespeeld

  Trek je pantser aan en neem het op tegen de andere gladiatoren in de arena. Verbeter je personage en vecht je een weg naar de overwinning. Denk je dat jij de uitverkorene bent?

 • Machtige ridder
  Spelen
  Machtige ridder
  5738 keer gespeeld

  Alleen de dapperste ridders kunnen de monsters verslaan. Ben jij er klaar voor?

 • My Little Farmies
  Spelen
  My Little Farmies
  4902 keer gespeeld

  Ben je goed in ruimtelijke ordening? Maak je maar op voor een reis terug in de tijd...

 • The Path of Hercules
  Spelen
  The Path of Hercules
  4260 keer gespeeld

  Treed in de voetsporen van een van de meest legendarische helden uit het oude Griekenland in dit spannende drie-op-een-rij puzzelspel. Haal zeven verloren schatten terug en breng ze terug naar de tempel terwijl je ondertussen een mysterieus land vol magie en avonturen verkent.

 • Eeuw der verdediging 3
  Spelen
  Eeuw der verdediging 3
  3884 keer gespeeld

  Versterk je basis en scheur je tegenstanders aan stukken!

 • Tower Defense
  Spelen
  Tower Defense
  3404 keer gespeeld

  Het hele koninkrijk wordt geteisterd door oorlog in dit torenverdedigingsspel. Bouw legerposten voor je boogschutters, ridders en andere soldaten. Alleen zij kunnen de vijandelijke troepen nog tegenhouden!

 • Middeleeuwse zombies
  Spelen
  Middeleeuwse zombies
  3376 keer gespeeld

  Het koninkrijk wordt aangevallen door zombies. Kun jij de grenzen van het rijk beschermen?

 • Legends of Atlantis: Exodus
  Spelen
  Legends of Atlantis: Exodus
  3349 keer gespeeld

  Snel! Laat de inwoners van Atlantis niet verdrinken!

 • Hero Simulator: Idle Adventure
  Spelen
  Hero Simulator: Idle Adventure
  2900 keer gespeeld

  Help deze dolende ridder een eindje op weg en laat hem missies voltooien en monsters bestrijden terwijl jij wat anders doet. Als je naar een tijdje weer terugkomt, is hij een stuk sterker geworden!

 • Roads of Rome
  Spelen
  Roads of Rome
  2657 keer gespeeld

  Rome heeft haar glorieus rijk uitgebreid over het hele continent. De sleutel om het te verdedigen tegen invallers zijn wegen. Kun jij iedere hoek van de machtige civilisatie verbinden in deze epische simulatie-game?

 • Crusader Defense 2
  Spelen
  Crusader Defense 2
  2246 keer gespeeld

  Een nieuwe golf krijgers probeert je kasteel aan te vallen. Verdedig het tegen elke prijs, dappere ridder!

 • Zwaarden en sandalen: kampioenen
  Spelen
  Zwaarden en sandalen: kampioenen
  2088 keer gespeeld

  Kun jij de overwinning behalen in deze met bloed doordrenkte arena? Kies een van de onverschrokken gladiatoren en ga de strijd aan met je tegenstanders. Verbeter de eigenschappen van je held en hak je vijanden in de pan in dit turn-based actiespel.

 • Heldenhond
  Spelen
  Heldenhond
  1966 keer gespeeld

  Er is maar één dappere hond die de dieren tegen de krachten der duisternis kan beschermen...

 • Battle Towers
  Spelen
  Battle Towers
  1871 keer gespeeld

  Een leger nare gnomen staat op het punt om het koninkrijk leeg te plunderen en jij gaat daar een stokje voor steken, nietwaar? Trommel je ridders op en zet alles op alles om het koninkrijk te beschermen in dit spannende 3D-torenverdedigingsspel.

 • Vietnam War: The Last Battle
  Spelen
  Vietnam War: The Last Battle
  1621 keer gespeeld

  Reis door de tijd naar een van s' werelds meest intense oorlogen. Hoe lang overleef jij dit multiplayer actiespel? Strijd samen met het Amerikaanse leger of Viet Cong-soldaten tegen spelers uit de hele wereld.

 • Third Kingdom
  Spelen
  Third Kingdom
  1530 keer gespeeld

  Bescherm je koninkrijk tegen het binnenvallende leger in dit fantastische torenverdedigingsspel, Third Kingdom. Vergeet niet om je torens te upgraden om ze sterker te maken!

 • Specter Knight
  Spelen
  Specter Knight
  1522 keer gespeeld

  Herrijs, dappere ridder! Het koninkrijk heeft je weer nodig. Kun jij de boosaardige tovenaar verslaan?

 • Guns n Glory Heroes
  Spelen
  Guns n Glory Heroes
  1454 keer gespeeld

  Deze ridder en zijn vrienden gaan in dit magische rijk een reeks epische avonturen tegemoet. Hun eerste opdracht? Deze toren en een paar andere gebouwen in het dorp beschermen tegen woeste krijgers. Help ze om hun missies te voltooien in dit strategische actiespel.

 • Throne: Kingdom at War
  Spelen
  Throne: Kingdom at War
  1448 keer gespeeld

  Er wordt oorlog in het koninkrijk en de troon wacht op degene die dapper genoeg is om het te grijpen. Rijs jij van een eervolle heer naar een machtige koning in dit multiplayerstrategie- en simulatiespel? Leid je ridders naar de overwinning, bouw boerderijen en voed de kennisdorst van je geleerden. Een goede koning regeert met zowel wijsheid als het zwaard!

 • New World Empires
  Spelen
  New World Empires
  1381 keer gespeeld

  Ervaar een wereldwijd conflict dat al vier eeuwen plaatsvindt in dit MMO-spel. Bouw monumenten die de tand des tijds zullen weerstaan, verover onontdekte continenten en neem het op tegen enkele van de machtigste militaire grootheden uit de geschiedenis. Kun jij de troepen van Napoleon verslaan? Of eerder dan Columbus voet aan wal te zetten in Amerika?

 • Babylonia
  Spelen
  Babylonia
  1286 keer gespeeld

  Herstel een van de wereldwonderen in zijn oude glorie!

 • Imperia Online
  Spelen
  Imperia Online
  1205 keer gespeeld

  Imperia Online neemt je mee naar een wereld waarin buskruit nog niet bestond. Een tijd van legendarische krijgsheren, overweldigend rijkdom en economisch ontwikkelde koninkrijken. Een tijd van machtige allianties die de strijd met elkaar aangaan voor volledige werelddominantie.

 • Koninklijke ridder
  Spelen
  Koninklijke ridder
  1011 keer gespeeld

  Word de ultieme ridder in dit dynamische en uitdagende strategiespelletje. Kun jij je een weg door alle levels vechten?

 • Mighty Knight 2
  Spelen
  Mighty Knight 2
  911 keer gespeeld

  De wereld kan jouw zwaard weer goed gebruiken. Te wapen!

 • Mahjong Knight’s Quest
  Spelen
  Mahjong Knight’s Quest
  881 keer gespeeld

  Help deze ridder om prinses Mahjong te redden!

 • Middeleeuwse verdediging Z
  Spelen
  Middeleeuwse verdediging Z
  812 keer gespeeld

  En mysterieuze ziekte heeft het koninkrijk overgenomen en mensen in monsters veranderd. Kun je je samen met de koning redden in dit intensieve actiespel? Huur boogschutters, upgrade je voertuig en hou je dappere ezel goed gevoerd!

 • Delsaran World RPG
  Spelen
  Delsaran World RPG
  703 keer gespeeld

  Dit dorpje heeft geen moment rust om van te genieten! Monsters proberen het constant te overvallen en de bewoners zijn doodsbang Gelukkig ben jij er om het te beschermen en hier en daar een missie te volbrengen in deze 3D avonturengame. Creëer een personage en maak je klaar om het dorp te beschermen tegen hongerige wolven en allerlei andere bedreigingen.