Nieuw

 
 • Mode: perfecte make-up
  Spelen
  Mode: perfecte make-up
  0 keer gespeeld

  Het is bijna tijd voor deze glamourmeid om naar een te gek feest te gaan. Natuurlijk wil ze dat haar make-up perfect is. Help jij haar om een geweldige look samen te stellen in deze online game?

 • Ella: heupoperatie
  Spelen
  Ella: heupoperatie
  36 keer gespeeld

  Oh nee! Ella's heupen zijn er slecht aan toe en nu moet ze worden geopereerd! Zoek jij haar op in de operatiekamer van deze medische simulatiegame? Haar beide heupen hebben een operatie nodig.

 • Prinses Ava's bloemenwinkel
  Spelen
  Prinses Ava's bloemenwinkel
  0 keer gespeeld

  Prinses Ava heeft er altijd over gedroomd om haar eigen bloemenwinkel te openen. Die dag is nu aangebroken! Help jij om een paar waanzinnig mooie boeketjes samen te stellen in deze ontwerp- en managementsimulatiegame? Ze moet eerst wat bloemen en nog wat andere spullen verzamelen.

 • Lagoon Paradise
  Spelen
  Lagoon Paradise
  403 keer gespeeld

  In deze management- en simulatiegame proberen Michael en Jane dit eiland in een paradijs te veranderen. Ze hebben natuurlijk gigantisch veel werk voor de boeg. Kan jij ze helpen om personeel in te huren, gewassen te planten, huur te innen en nog veel meer?

 • Water Splash
  Spelen
  Water Splash
  130 keer gespeeld

  In deze drie-op-een-rij-puzzelgame kun je een heerlijke duik nemen! Ga met deze dappere otter en zijn vrienden mee om een groep schattige eendjes te redden en een gigantisch gierige schurk te stoppen!

 • Prinses: verkleedfeest met dieren
  Spelen
  Prinses: verkleedfeest met dieren
  59 keer gespeeld

  Deze zes prinsessen zitten op de universiteit en voor vandaag zijn ze klaar met studeren. Nu is het tijd voor een feestje! Ze organiseren een meeting waarbij iedereen supergrappige dierenoutfits moet aantrekken. Help jij ze in deze online aankleedgame om wat wilde kleding in dierenthema uit te zoeken?

 • Spring: Perfect Makeup
  Spelen
  Spring: Perfect Makeup
  14 keer gespeeld

  De lente is aangebroken en deze trendy meid eert het seizoen met een frisse nieuwe look. Help jij haar om wat mooie en gave make-up uit te proberen in deze online make-overgame?

 • Geluk in het leven
  Spelen
  Geluk in het leven
  0 keer gespeeld

  De kettingzagen in de stoep en de dodelijke windmolens zijn maar twee redenen waarom je nooit in deze knotsgekke buurt wilt wonen! Kan jij ervoor zorgen dat het geluk van deze kerel nooit opraakt in deze doldwaze actiegame? Hij heeft je absoluut nodig om in veiligheid te blijven.

 • Truco Argentino
  Spelen
  Truco Argentino
  0 keer gespeeld
 • Droombruiloft
  Spelen
  Droombruiloft
  254 keer gespeeld

  Het is bijna tijd voor de bruiloft van deze bruid, maar ze loopt ernstig achter op schema! En nog erger: ze heeft haar bruidsjurk en accessoires op de verkeerde plek gelegd. Help jij haar om ze snel weer terug te vinden en zich klaar te maken voor de grote dag in deze aankleedgame met verborgen objecten?

 • Pixelsurvival
  Spelen
  Pixelsurvival
  250 keer gespeeld

  Hoelang kun jij in leven blijven in dit 3D-schietspel? Kruip in de huid van een politieagent, een boer, een zakenman of een sportief meisje en maak je vijanden onschadelijk. Vergeet niet om de wapens, munitie en handige power-ups (zoals frietjes) te verzamelen.

 • Schoonmaak van een feeënhuis
  Spelen
  Schoonmaak van een feeënhuis
  102 keer gespeeld

  Je huis schoonmaken is veel leuker als je een toverfee bent! Help jij deze schattige fee om haar huis op te ruimen in deze betoverende simulatiegame? Ze kan jouw hulp goed gebruiken bij het opruimen van haar spullen en het wegvegen van een paar spinnenwebben.

 • Snoepjesblok
  Spelen
  Snoepjesblok
  79 keer gespeeld

  Kun jij alle snoepjesvormen op de juiste plek leggen? Ze passen er maar op één manier in, dus dit schattige puzzelspel is een stuk lastiger dan het lijkt.

 • Rij + rij
  Spelen
  Rij + rij
  98 keer gespeeld

  Kun jij deze vormen met elkaar combineren in dit uitdagende puzzelspel? Je hoeft ze alleen maar te verschuiven... of zou het toch moeilijker zijn dan het op het eerste gezicht lijkt?

 • Pixelbouwsels
  Spelen
  Pixelbouwsels
  420 keer gespeeld

  Bouw een heel koninkrijk in dit magische bouwsimulatiespel. Ga op ontdekkingstocht, laat je verbeelding de vrije loop en gebruik de coole tools en voorwerpen om waanzinnige bouwwerken te maken.

 • Fotoalbum van mama
  Spelen
  Fotoalbum van mama
  380 keer gespeeld

  De mama gaat bijna bevallen en ze wil dat graag vieren met een portret. Help jij om een fantastische foto voor haar te maken in deze online ontwerpgame? Stap nu de studio binnen waarin je haar outfit, de achtergrond, het decor en nog veel meer mag uitkiezen!

 • Mama: controle bij de dokter
  Spelen
  Mama: controle bij de dokter
  742 keer gespeeld

  Deze mama gaat bijna bevallen. Zorg jij er in deze medische simulatiegame voor dat alles goed verloopt? Ze is net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Geweldige vlechtenstijlen
  Spelen
  Geweldige vlechtenstijlen
  1581 keer gespeeld

  Deze drie meiden zijn dol op vlechten! Kan jij ze in deze online game helpen om een paar te gekke nieuwe stijlen te bedenken? Geef ze ook jouw beste modetips terwijl ze wat prachtige make-up en nieuwe outfits uitkiezen.

 • Meerminprinses
  Spelen
  Meerminprinses
  606 keer gespeeld

  Deze arme meermin is tegen een ruw koraalbed geknald toen ze aan een hongerige haai ontsnapte! Ze heeft een paar verwondingen opgelopen. Kan jij haar helpen om weer op te knappen in deze betoverende online game? In de onderzeese spa vind je alles wat je nodig hebt.

 • Draw Poker
  Spelen
  Draw Poker
  0 keer gespeeld
 • Politieachtervolging 2
  Spelen
  Politieachtervolging 2
  1581 keer gespeeld

  Een nieuwe dag, een nieuw stel boeven! Kun jij de schurken te pakken krijgen in dit intense 3D-racespel? Spring in je politieauto en ga ze achterna voordat ze ontsnappen!

 • Rio Rex
  Spelen
  Rio Rex
  1601 keer gespeeld

  Deze rex is klaar om de boel in Rio kort en klein te slaan! Hij heeft geen zin in het strand en peuzelt tijdens zijn vakantie liever een paar bouwvakkers op in plaats van dat hij lokale lekkernijen uitprobeert! Ga met de duivelse dinosaurus mee terwijl hij zich een weg baant door de beroemde stad aan zee in deze waanzinnige actiegame.

 • Prinsessen: plezier op de schaatsbaan
  Spelen
  Prinsessen: plezier op de schaatsbaan
  569 keer gespeeld

  Het heeft afgelopen nacht gesneeuwd en de vijver in het koninkrijk van deze prinsessen is bevroren. Dat betekent dat het schaatstijd is in deze online aankleedgame! Help jij ze om eerst wat mooie make-up en leuke kleding uit te kiezen?

 • Kostuums voor prinses engel
  Spelen
  Kostuums voor prinses engel
  824 keer gespeeld

  Een betoverde duif heeft besloten om deze trendy prinsessen uit te nodigen in het rijk der engelen. Help jij ze in deze aankleedgame uitkiezen wat ze moeten aantrekken tijdens hun hemelse reis? Ze mogen bepalen of ze zich als lichtengel of nachtengel verkleden.

 • Mahjong: donkere dimensies
  Spelen
  Mahjong: donkere dimensies
  730 keer gespeeld

  Je hebt niet veel tijd om alle vakjes in deze kubus met elkaar te matchen. Kijk in deze 3D versie van Mahjong goed naar de mysterieuze symbolen. Kan jij ze allemaal combineren voordat de tijd op is?

 • Celebrities: zussen tegen elkaar
  Spelen
  Celebrities: zussen tegen elkaar
  853 keer gespeeld

  Deze twee beroemde zussen kunnen het de laatste tijd niet zo goed met elkaar vinden. Ze hebben beslotten om hun conflict op te lossen met een reeks mode-uitdagingen. Help jij ze te bepalen wie het meest ambitieus en stijlvol is in deze intense aankleedgame?

 • Escoba
  Spelen
  Escoba
  0 keer gespeeld
 • Prinsessen: stickerdesigns voor tatoeage
  Spelen
  Prinsessen: stickerdesigns voor tatoeage
  323 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn op vakantie en ze hebben besloten om hun vriendschap te eren door een tatoeage te nemen! Oké, het zijn verwijderbare tatoeages, maar help jij ze in deze online game om een paar te gekke ontwerpen te maken?

 • GeoGuessr
  Spelen
  GeoGuessr
  207 keer gespeeld

  In deze uitdagende puzzelgame wordt je kennis van aardrijkskunde grondig getest terwijl je een heleboel beroemde plekken van over de hele wereld verkent. Bekijk deze foto's van Google Maps eens goed. Kan jij raden waar ze zijn genomen?

 • Magische kamer
  Spelen
  Magische kamer
  595 keer gespeeld

  De dappere tovenaar Faro is net aangekomen in de legendarische magische kamer. Aan hem de taak om alle geheimen te ontsluieren in dit zoek-en-vind-spel. Durf jij met hem mee te gaan in dit ongelooflijke avonturenspel boordevol magie en mysterie?

 • Ontwerp mijn gebreide vest
  Spelen
  Ontwerp mijn gebreide vest
  1773 keer gespeeld

  Kan jij deze klassieke kleding een moderne draai geven in deze aankleed- en ontwerpgame? Probeer een gebreid vest te maken dat perfect is voor deze trendy meiden. Ze kunnen jouw advies ook goed gebruiken bij het kiezen van andere te gekke kleding en passende make-up.

 • Google-vete
  Spelen
  Google-vete
  714 keer gespeeld

  Hoeveel van deze Google-zoekopdrachten kan jij beantwoorden in deze quizgame die is geïnspireerd door de beroemde gameshow Family Feud? Test je kennis van cultuur, beroemdheden en meer terwijl je drie foute antwoorden vermijdt.

 • Make-over voor prinses op de cover
  Spelen
  Make-over voor prinses op de cover
  631 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben een vlugge make-over nodig voordat het tijd is voor een belangrijke fotoshoot. Ze worden beide covergirls in deze aankleed- en ontwerpgame. Help jij ze om een paar geweldige huidverzorgingsproducten, make-up, outfits en nog veel meer uit te kiezen?

 • Snelkoken: hot dogs en burgers bakken
  Spelen
  Snelkoken: hot dogs en burgers bakken
  772 keer gespeeld

  In deze management- en simulatiegame loopt de temperatuur hoog op! Kan jij stapels hot dogs en burgers in no-time bakken? De tientallen bezoekers van dit drukke café wachten allemaal op hun eten.

 • Prinsessen: rockband
  Spelen
  Prinsessen: rockband
  710 keer gespeeld

  Deze koninklijke meiden maken zich klaar om te rocken! Vanavond hebben ze een optreden, maar ze hebben geen flauw idee wat ze moeten aantrekken. Help jij ze even om snel wat te gekke make-up en outfits uit te zoeken voordat ze het podium van deze aankleedgame bestormen?

 • Habbo-klikker
  Spelen
  Habbo-klikker
  405 keer gespeeld

  Ontwerp jij in deze retro management- en simulatiegame het beste hotel ooit? Verdien cash, investeer in betere kamers en mooiere decoratie en trek steeds meer klanten.