Nieuw

 
 • 3D kleuren met getallen
  Spelen
  3D kleuren met getallen
  498 keer gespeeld

  In deze 3D kleur- en ontwerpgame kan je van alles mooi maken, van grappige dieren tot trendy outfits. Gebruik een scala aan kleuren terwijl je auto's, muziekinstrumenten en nog veel meer dingen een kleurtje geeft!

 • IJsprinses: echte make-over
  Spelen
  IJsprinses: echte make-over
  0 keer gespeeld

  Zelfs magische prinsessen genieten af en toe van een make-over. Doe mee met deze ijsprinses en creëer een gloednieuwe stijl voor haar in deze online game. Je kan haar helpen om wat gave make-up en outfits uit te kiezen, maar eest moet ze van haar vervelende puisten af zien te komen.

 • Baby Hazel: bloempot versieren
  Spelen
  Baby Hazel: bloempot versieren
  6894 keer gespeeld

  Baby Hazel moet een bloempot versieren, maar dat kan ze niet alleen! Kun jij een handje helpen?

 • Wonderbaarlijke heldinnenkast
  Spelen
  Wonderbaarlijke heldinnenkast
  0 keer gespeeld

  De kast van deze superheldin barst van de waanzinnige outfits en accessoires. Maar het is er een gigantische rommel! Kan jij haar snel helpen om alles een plekje te geven in deze verborgen-objecten- en tijdmanagementgame? Ze heeft niet veel tijd voordat haar volgende avontuur begint.

 • Beroemde hartsvriendinnen: festival-fun
  Spelen
  Beroemde hartsvriendinnen: festival-fun
  178 keer gespeeld

  Een van de gaafste festivals van het seizoen gaat bijna van start en deze beroemde hartsvriendinnen zijn er nog niet helemaal klaar voor. Ze hebben jouw hulp hard nodig terwijl ze wat te gekke kleding en fantastische make-up uitzoeken in deze online aankleedgame.

 • Wonderlijke heldin: ontwerprivalen
  Spelen
  Wonderlijke heldin: ontwerprivalen
  0 keer gespeeld

  Het maken van deze outfits zou wel eens een van de grootste avonturen van deze superheldin kunnen worden! Zal ze haar rivaal kunnen verslaan in deze tijdmanagement- en ontwerpgame? Werk samen met haar terwijl ze drie verschillende en unieke jurken creëert die elk een gaaf thema hebben. Ze moet haar naaimachine gebruiken terwijl haar rivaal zich met haar eigen ontwerpproject bezighoudt.

 • Eliza's hemelse bruiloft
  Spelen
  Eliza's hemelse bruiloft
  131 keer gespeeld

  Eliza hoopt dat haar bruiloft hemels wordt. Word lid van haar bruiloftteam en help haar om een geweldige dag voor te bereiden in deze online aankleedgame. Ze moeten de perfecte outfits, make-up en nog veel meer dingen uitkiezen!

 • Baby Hazel: doktertje spelen
  Spelen
  Baby Hazel: doktertje spelen
  3553 keer gespeeld

  Hazel gaat naar de winkel om boodschappen te doen en nieuwe speeltjes te kopen. Ga jij met haar mee?

 • Arabische prinses: thuisbezoek
  Spelen
  Arabische prinses: thuisbezoek
  11 keer gespeeld

  Het schooljaar is bijna afgelopen en deze prinses gaat de zomer thuis met haar familie doorbrengen. Kan jij haar helpen kiezen welke outfits en accessoires ze moet meenemen? Ze probeert te bepalen wat ze tijdens de reis het beste kan aantrekken.

 • Ellie: tweelinggeboorte
  Spelen
  Ellie: tweelinggeboorte
  39 keer gespeeld

  In deze realistische medische simulatiegame staat Ellie op het punt om van een tweeling te bevallen. Kan jij ervoor zorgen dat alles goed verloopt? Ze moet kalm blijven terwijl ze op de ambulance wacht die haar naar het ziekenhuis brengt.

 • Baby Hazel verzorgen
  Spelen
  Baby Hazel verzorgen
  1654 keer gespeeld

  Voor kinderen zorgen is veel werk. Oefen hier als babysitter van Hazel!

 • Prinsessen: fantastische outfits
  Spelen
  Prinsessen: fantastische outfits
  0 keer gespeeld

  Al deze prinsessen zijn op zoek naar een werkelijk waanzinnige look! Kan jij ze in deze aankleed- en ontwerpgame allemaal helpen om een stijl te ontwerpen waarmee ze indruk maken op iedereen die ze ontmoeten? Ze zijn niet op zoek naar gewone, maar naar buitengewone outfits!

 • Terug naar school: kleurboek
  Spelen
  Terug naar school: kleurboek
  0 keer gespeeld

  Met het virtuele kleurboek in deze online inkleurgame raak je weer helemaal in de stemming om naar school te gaan. Je kan tekeningen van dinosaurussen, apen en nog veel meer inkleuren!

 • Quinn de schurk wil een prinses worden
  Spelen
  Quinn de schurk wil een prinses worden
  0 keer gespeeld

  Het is misschien tijd dat Quinn haar boosaardige gewoonten verandert. In plaats van dat ze haar volgende misdaadgolf plant, heeft ze besloten te proberen om een prinses te worden. Kan jij haar in deze knotsgekke aankleedgame helpen bewijzen dat ze het in zich heeft om een koninklijke dame te worden? De eerste stap is duidelijk een volledige make-over!

 • Baby Hazel: kleren wassen
  Spelen
  Baby Hazel: kleren wassen
  503 keer gespeeld

  O jee, de kleren van baby Hazel zijn helemaal modderig geworden. Kun jij ze snel in de was doen?

 • Superpop: oorarts
  Spelen
  Superpop: oorarts
  34 keer gespeeld

  Zelfs superhelden moeten weleens naar de dokter. Deze heldin heeft een probleem met een van haar oren. Kan jij haar in deze medische simulatiegame een bezoekje brengen bij de dokterspraktijk terwijl ze wordt onderzocht?

 • Make-over voor Jessie & Noelle
  Spelen
  Make-over voor Jessie & Noelle
  17 keer gespeeld

  Jessie en Noëlle zijn hartsvriendinnen en ze willen samen de beste make-over ooit ondergaan! Kan jij ze in deze online simulatiegame helpen om een paar nieuwe stijlen voor zichzelf te ontwerpen?

 • Tevreden sushirol
  Spelen
  Tevreden sushirol
  14 keer gespeeld

  Het begint aardig druk te worden in dit grappige sushicafé. Kan jij alle bestellingen van je klanten bijhouden? Je moet ontzettend snel te werk gaan en allerlei verschillende soorten sushi bereiden in deze tijdsmanagement- en simulatiegame.

 • Baby Hazel: tandenpoetsen
  Spelen
  Baby Hazel: tandenpoetsen
  787 keer gespeeld

  Het is een prachtige ochtend en Hazel is nog maar net wakker. Kun jij haar een goed humeur geven door haar te helpen met tandenpoetsen en haar een knuffel te geven?

 • Hartsvriendinnen: maf modefestival
  Spelen
  Hartsvriendinnen: maf modefestival
  35 keer gespeeld

  Er wordt dit weekend een festival gehouden, maar het is nogal maf. Er worden de meest gekke en maffe outfits ter wereld worden er tentoongesteld! Kan jij de drie hartsvriendinnen van deze aankleed- en ontwerpgame helpen om een paar stijlen te ontwerpen waarmee ze iedereen op het festival versteld doen staan?

 • Diva van alle seizoenen
  Spelen
  Diva van alle seizoenen
  188 keer gespeeld

  Elk moment van het jaar is een perfect moment voor mode! Ga in deze aankleedgame mee met deze stijlvolle diva op zoek naar outfits en make-up die perfect bij alle vier de seizoenen passen!

 • Karten met superhelden
  Spelen
  Karten met superhelden
  38 keer gespeeld

  Een paar van 's wereld grootste superhelden staan klaar om tegen elkaar te racen! In deze racegame vol actie kan je samen met een van hen de strijd aangaan. Verzamel gave wapens en andere voorwerpen die je tijdens elke wedstrijd kan gebruiken. Gaandeweg kun je zelfs je kart opvoeren.

 • De trouwdag van mijn zus
  Spelen
  De trouwdag van mijn zus
  164 keer gespeeld

  Deze bruid heeft haar zus net verteld dat ze binnenkort gaat trouwen! Kan jij snel met haar naar de plaats van de ceremonie gaan en haar helpen om alles voor te bereiden? In deze aankleedgame moet ze voor zichzelf en haar zus een paar te gekke outfits en wat prachtige make-up uitkiezen.

 • Baby Hazel: winterpret
  Spelen
  Baby Hazel: winterpret
  5364 keer gespeeld

  Het is een prachtige winterdag! Kun jij baby Hazel helpen met het maken van een sneeuwpop en de andere leuke activiteiten?

 • Meiden: dancing queens
  Spelen
  Meiden: dancing queens
  184 keer gespeeld

  Deze meiden zijn er helemaal klaar voor om de dansvloer in hun lievelingsclub onveilig te maken. Maar eerst moeten ze zich aankleden! Kan jij ze in deze online aankleedgame helpen om een paar te gekke outfits en wat gave make-up uit te zoeken voordat de avond van start gaat?

 • Schieten en combineren
  Spelen
  Schieten en combineren
  0 keer gespeeld

  nDeze genummerde ballen beginnen flink op te stapelen! Kan jij ze allemaal laten verdwijnen in deze intense rekenpuzzelgame? Probeer alle getallen met elkaar te matchen terwijl je voorkomt dat de ballen de onderkant van het scherm bereiken.

 • Verloren in dimensies: het begin
  Spelen
  Verloren in dimensies: het begin
  13 keer gespeeld

  In deze platformgame is een wandeling door de woestijn voor dit kleine blokje in een enorm avontuur veranderd! Hij is door een mysterieuze portal gevallen en in een andere dimensie beland. Kan jij hem helpen om door het vreemde Moorland en allerlei andere rare dimensies to stuiteren zodat hij weer veilig terug naar huis kan?

 • Ellie's kinderlijke outfits
  Spelen
  Ellie's kinderlijke outfits
  0 keer gespeeld

  In deze onilne aankleedgame is Ellie op zoek naar een energieke en spannende look. Sommigen vinden deze outfits misschien kinderlijk, maar het is precies wat ze heeft proberen te vinden in al haar lievelingswinkels. Kan jij haar helpen om ze te combineren en matchen om een paar waanzinnig gave stijlen te ontwerpen?

 • Jacks dorp
  Spelen
  Jacks dorp
  0 keer gespeeld

  Jack is een dappere krijger die zijn dorp tegen een horde monsters moet verdedigen. In deze 3D avonturengame moet hij 15 missies voltooien voordat hij van zijn welverdiende rust kan genieten. Kan jij hem helpen om het dorp te ontdoen van alle vijanden? Je kan ook met hem meegaan op een epic quest in de de open-wereldmodus.

 • Wintershoppen met Ellie
  Spelen
  Wintershoppen met Ellie
  0 keer gespeeld

  Het is nooit te vroeg of te laat om te wintershoppen. Ga met Ellie en haar vriendje Kevin mee op zoek naar stapels waanzinnige en supercomfortabele outfits in deze online shop- en aankleedgame. Kan jij ze helpen om een paar stijlen te creëren die perfect bij het seizoen passen?

 • Trek een lijn
  Spelen
  Trek een lijn
  11 keer gespeeld

  Kan jij binnen de lijntjes blijven in deze online puzzelgame? Probeer met een enkele lijn alle puntjes van de tekeningen met elkaar te verbinden. Er staan je een heleboel uitdagende levels te wachten!

 • Baby Hazel: zomerse pret
  Spelen
  Baby Hazel: zomerse pret
  6687 keer gespeeld

  Het is een van de warmste dagen van het jaar, dus Hazel is op weg naar het dichtstbijzijnde zwembad.. Ze is nog jong dus ze weet niet goed wat ze mee moet nemen. Kun je Hazel helpen zich klaar te maken voor een zomerse dag in dit point-and-click spel? Zorg ervoor dat ze haar zwembandjes en zonnebrand ook meeneemt.

 • Minireuzen.io
  Spelen
  Minireuzen.io
  79 keer gespeeld

  Hoe lang overleef jij het eindeloze gevecht dat aan de gang is in deze epic actie- en avonturengame? Duik in de strijd en baan je een weg door een enorm leger aan krijgers. Verzamel magische stenen om sterker mee te worden terwijl je vijanden te lijf gaat met zwaarden, magie en nog veel meer!

 • Dolle pret met Baby en de beer
  Spelen
  Dolle pret met Baby en de beer
  113 keer gespeeld

  Baby en haar beerste beste vriend gaan samen een geweldige middag beleven. Jij mag met ze meedoen en allerlei leuke activiteiten ondernemen. Kan jij ze in deze schattige simulatiegame helpen om bloemetjes te plukken, de fiets van Baby te wassen en nog veel meer dingen te doen?

 • Tripeaks solitaire
  Spelen
  Tripeaks solitaire
  1836 keer gespeeld

  Je geniet van een betoverende reis terwijl je deze online versie van het klassieke kaartspel speelt. Slenter langs pittoreske meren en weides terwijl je de getallen op de kaarten met elkaar probeert te verbinden.

 • Puzzel rol spat!
  Spelen
  Puzzel rol spat!
  594 keer gespeeld

  Deze verfklodders moeten over elke centimeter van deze doolhoven rollen. Kan jij ze in deze ruimtelijke puzzelgame helpen om al die afstand af te leggen zonder dat ze uit elkaar spatten?