Nieuw

 
 • Miljardair zonder hand
  Miljardair zonder hand
  2009 keer gespeeld

  Waarom zou je miljonair blijven als je ook miljardair kunt worden? Maar pas wel op, want voordat je het weet, verlies je je hand. Voorzichtig!

 • Combat Reloaded
  Combat Reloaded
  50 keer gespeeld

  Vecht jij voor het blauwe of het rode team in dit intense multiplayer actiespel? Pak een wapen, duik achter obstakels en schuil achter een hoek terwijl je ondertussen probeert andere spelers uit te schakelen.

 • Jarige prinses
  Jarige prinses
  40 keer gespeeld

  In dit aankleedspel organiseert deze prinses een super cool verjaardagsfeest. Help haar om een mooie outfit samen te stellen en haar huis te versieren voordat de gasten komen. Wat moet ze aantrekken?

 • IJskoningin: baby in bad
  IJskoningin: baby in bad
  48 keer gespeeld

  Deze magische baby zit liever in een sneeuwstorm dan in bad, maar ze zal er toch aan moeten geloven. Zorg dat ze er weer lekker schoon bijloopt in dit leuke simulatiespel. Vul het bad met warm water, kies heerlijk badschuim uit en schrobben maar!

 • Vallende tegels
  Vallende tegels
  0 keer gespeeld

  O, nee! Deze ravijn wordt steeds voller met gekleurde tegels. Ze komen snel naar beneden en jij bent de enige die ze kan laten verdwijnen in dit spannende drie-op-een-rij spel voor je mobiel. Koppel ze snel voordat de ravijn overloopt!

 • Land van lekkernijen
  Land van lekkernijen
  0 keer gespeeld

  De tijd dringt in dit drie-op-een-rij puzzelspel. Probeer alle verschillende lekkernijen te koppelen voordat de tijd om in.

 • Jewels of Arabia
  Jewels of Arabia
  0 keer gespeeld
 • World of Tanks
  World of Tanks
  11304 keer gespeeld
 • World of Warships
  World of Warships
  5087 keer gespeeld
 • Magoia
  Magoia
  0 keer gespeeld

  Stap in een magisch rijk vol onvergetelijke personages in dit leuke MMO-spel. Een epische strijd staat op het punt van losbarsten en jij kunt je eigen rijk opbouwen en aanpassen terwijl je intussen het kwaad bestrijd.

 • Modetrends: de jaren 50
  Modetrends: de jaren 50
  600 keer gespeeld

  Deze meid is lyrisch van mode uit jaren 50. Help haar om haar oma's kledingkast te plunderen op zoek naar coole vintage rokjes, topjes en meer in dit hippe aankleedspel.

 • Mamma Eliza: speciale dag
  Mamma Eliza: speciale dag
  56 keer gespeeld

  Eliza verwacht haar tweede kindje en jij moet ervoor zorgen dat ze er helemaal klaar voor is. Help haar om een leuke outfit uit te kiezen voordat ze de nieuwe babykamer inricht.

 • Digitaal Mahjong
  Digitaal Mahjong
  404 keer gespeeld

  Bekijk eerst de unieke designs op deze tegeltjes voordat je ze snel bij elkaar zoekt in deze online versie van Mahjong. Denk je dat het je zal lukken om binnen de tijd alle borden te wissen?

 • Fast Pixel Bullet
  Fast Pixel Bullet
  0 keer gespeeld

  Vecht tegen spelers uit de hele wereld in een ijspaleis, blokkenkasteel en meer in dit superspannende multiplayer actiespel. Zal het je lukken om iedereen te overleven en uiteindelijk met de scepter te zwaaien?

 • Dierenknallers
  Dierenknallers
  0 keer gespeeld

  Deze grappige beestjes zijn allemaal door elkaar gehusseld! Verdeel ze in groepen van gelijke soorten in dit schattige drie-op-een-rij puzzelspel. Denk je dat het je lukt om de panda's met elkaar te koppelen en alle biggetjes bij elkaar te zoeken?

 • Blood Strike
  Blood Strike
  501 keer gespeeld

  Het is tijd om je geweer te laden! Controleer je patroonhouder en gooi alle remmen los in een van deze coole arena's. Lukt het jou om je online tegenstanders een voor een uit te schakelen in dit vette actiespel voor meerdere spelers?

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Pixel Gun Apocalypse 3
  1819 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Ellie: koninklijk huwelijk
  Ellie: koninklijk huwelijk
  1756 keer gespeeld

  Ellie maakt zich klaar voor haar droomhuwelijk en jij moet ze een handje helpen. Kies samen met haar de juiste make-up en een prachtige jurk uit in dit romantisch aankleedspel.

 • Jonge modeontwerper
  Jonge modeontwerper
  1355 keer gespeeld

  Kun jij een op maat gemaakte jurk ontwerpen voor deze jonge fashionista? Je zult eerst haar maten moeten opnemen voordat je een stijlvolle stof uitkiest en aan de slag gaat in dit leuke modespel.

 • Heldenverhaal
  Heldenverhaal
  227 keer gespeeld

  Het magische rijk van Summoner’s Rift gaat een spannend avontuur tegemoet. Roxas en zijn strijdkrachten maken hun opmars. Durf jij het tegen ze op te nemen? Start je avontuur door eerst een prachtige dame te redden in dit leuke mobiele spel.

 • Mini Golf World
  Mini Golf World
  577 keer gespeeld

  Oefen je putvaardigheden op deze mega mini-golfbaan. Denk je dat het je lukt om een paar holes in one te scoren? Eindig jij met de laagste score? Ontdek het zelf in dit superleuke sportspel.

 • Vallende snoepjes
  Vallende snoepjes
  451 keer gespeeld

  Deze eigenzinnige heks heeft een zoete uitdaging voor je in petto. Koppel snel alle vallende snoepjes in dit kostelijke drie-op-een-rij puzzelspel. Kun jij ervoor zorgen dat ze niet boven in het scherm terechtkomen?

 • Drie flessendopjes op een rij
  Drie flessendopjes op een rij
  535 keer gespeeld

  Stel je puzzelvaardigheden op de proef in dit drie-op-een-rij spel voor je mobiel. Hoe snel lukt het jou om alle gelijkkleurige flessendopjes te koppelen?

 • Condo-slang 2.0
  Condo-slang 2.0
  831 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij die slang in beweging houden? Help hem om krachtbolletjes te verslinden zodat hij groter en sterker kan worden. Maar, pas op: houd hem uit de buurt van muren en andere obstakels.

 • Ellie & Ben: hip stel
  Ellie & Ben: hip stel
  913 keer gespeeld

  Dit leuke stel maakt zich op voor een fotoshoot met een fotograaf van een razend populair modeblad. Help ze om een paar coole outfits uit te kiezen in dit leuke aankleedspel.

 • Prinsessen bij de tandarts
  Prinsessen bij de tandarts
  2982 keer gespeeld

  Niet één, maar vier prinsessen zitten in de wachtkamer! Alle vier hebben gaatjes. Kun jij er even naar kijken en hun tanden behandelen in dit verzorgingsspel? Ze hebben dringend je hulp nodig.

 • Bottle Flip Challenge
  Bottle Flip Challenge
  5346 keer gespeeld

  Can you take on each one of these tricky challenges? Flip the bottle onto books and other objects in this skill game. If it hits the floor you can always try again.

 • Undermaster
  Undermaster
  0 keer gespeeld

  Undermaster

 • Prinses in de grote stad
  Prinses in de grote stad
  1019 keer gespeeld

  Deze meerminprinses wil haar onderwaterrijk verlaten om de grote stad te ontdekken. Kun jij haar helpen om zich aan te passen aan een leven op het land? Begin met het uitkiezen van een coole outfit voordat ze samen met haar nieuwe kamergenootjes op pad gaat.

 • Prinses van de strijd: ziekenhuisopname
  Prinses van de strijd: ziekenhuisopname
  1108 keer gespeeld

  Deze dappere prinses heeft een ongeluk gehad toen ze samen met haar paard door de weilanden galoppeerde. Ze heeft haar arm gebroken en er nog wat lichte verwondingen aan overgehouden. Laat de dokter haar ondrzoeken en oplappen in dit verzorgingsspel.

 • Mazerat
  Mazerat
  276 keer gespeeld

  Deze arme rat is ontvoerd door aliens en nu moet hij uit het doolhof van hun ruimteschip zien te ontsnappen. Kun jij hem helpen om laserstralen te ontwijken en blokken te verplaatsen op zoek naar een ontsnappingsroute in dit spannende online spel?

 • Art of Free Fight
  Art of Free Fight
  1006 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een episch toernooi en vecht voor je leven in deze stalen kooi. Kies uit een groep vechters van de hele wereld. Overleef jij het tot de laatste ronde?

 • Moderne prinsessen: schooldag
  Moderne prinsessen: schooldag
  3093 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn dol op de laatste modetrends maar vanochtend dreigen ze te laat op school te komen. Kun jij ze helpen aan een coole outfit voordat ze naar school vetrekken in dit leuke aankleedspel?

 • 3D Car Simulator
  3D Car Simulator
  5997 keer gespeeld

  Verken een van de drie kaarten in dit leuke 3D-auto simulatiespel. Schakel erop los terwijl je door gevaarlijke bochten scheurt met snelheden van ruim 140 km/u.

 • Wonderlijke Angela: modemanie
  Wonderlijke Angela: modemanie
  1755 keer gespeeld

  Angela heeft het er maar moeilijk mee deze week: mensen lopen de deur van de boetiek plat. Kun jij haar helpen overleven tot het weekend aanbreekt? Om alle klanten netjes te helpen, zal ze haar tijd goed moeten indelen.

 • Sniper Ultimate Assassin
  Sniper Ultimate Assassin
  929 keer gespeeld

  Gefeliciteerd! Je bent net aangenoman als een van de meest gevaarlijke moordenaars ter wereld. Maar, kun jij het werk wel aan? In deze stad schuilen overal levensgevaarlijke criminelen die jij uit de weg moet ruimen. Richt je vizier en schakel ze stuk voor stuk uit in dit verslavende schietspel.

  • Aria: babykamer decoratie
   Aria: babykamer decoratie
   1645 keer gespeeld

   Deze jonge moeder ontwerpt een slaapkamer voor haar pasgeboren baby. Help haar om een ledikant, een uitzet en veel meer uit te kiezen in dit leuke decoratiespel.

  • Zoete Mahjong
   Zoete Mahjong
   1531 keer gespeeld

   Kun jij de zoete spanning aan in deze doldwaze versie van Mahjong? Hou de tijd goed in de gaten terwijl je alle snoepjes, cakes en andere heerlijke zoetigheden koppelt in dit online spel.

  • Heads Arena: Soccer All Stars
   Heads Arena: Soccer All Stars
   2317 keer gespeeld

   Stap samen met een stel krankzinnige voetbalsterren het veld op. Doe mee aan een episch toernooi of speel gewoon een snel potje. Wat je ook kiest, je zult je zeker nooit vervelen in dit superleuke mobiele spel.

  • Cijfer-Mahjong
   Cijfer-Mahjong
   2257 keer gespeeld

   In deze online versie van het klassieke bordspel vind je talloze borden met maffe designs. Race tegen de klok om zo snel mogelijk tegels met gelijke nummers bij elkaar te zoeken.

  • Emma's feestje
   Emma's feestje
   1061 keer gespeeld

   Emma heeft vanavond een double-date: ze gaan met z'n allen naar een feestje. Maar ze heeft geen idee wat ze moet aantrekken. Help haar om iets cools uit te kiezen in dit leuke aankleedspel.

  • Achter de linies 2: demo
   Achter de linies 2: demo
   461 keer gespeeld

   Je bent net achter de vijandelijke linies gedropt en de bommen vallen alweer. Aan de slag dus...

  • Candy Rain 4
   Candy Rain 4
   11972 keer gespeeld

   Dit meisje is een echte zoetekauw. Sluit je bij haar aan als ze probeert alle lekkernijen te koppelen in dit leuke drie-op-een-rij spel. Kun jij het doel van elk level bereiken in zo min mogelijk zetten?

  • Happy Culinary
   Happy Culinary
   1423 keer gespeeld

   In deze stad wemelt het van de fijnproevers die altijd op zoek zijn naar een goed restaurant. Kun jij een culinaire wijk voor ze ontwerpen in dit leuke simulatispel? Bouw hotdogkraampjes, cafés en andere ondernemingen waar al je hongerige klanten kunnen genieten van de lekkerste gerechten.

  • Strawberry: mode
   Strawberry: mode
   943 keer gespeeld

   Strawberry en haar hippe vrienden maken zich op voor een nieuwe dag in hun magische rijk. Kun jij ze helpen om snoezige outfits uit te kiezen in dit leuke aankleedspel?

  • IJskoningin: familiedag met de tweeling
   IJskoningin: familiedag met de tweeling
   1841 keer gespeeld

   Deze jonge koningin is net bevallen van een tweeling en ze komt handen tekort. Help haar om de woonkamer op te ruimen voordat zij en de koning zich terugtrekken om samen van hun pasgeboren baby's te genieten in dit leuke simulatiespel.

  • Couch 2048
   Couch 2048
   621 keer gespeeld

   Het regent kussens in dit doldwaze mobiele spel. Elk kussen heeft een nummer. Zoek gelijke kussens bij elkaar om een paar reuzenkussens te vormen.

  • Bowling Masters
   Bowling Masters
   4544 keer gespeeld

   Verken deze virtuele bowlingbaan en geniet van coole graphics en een soepele besturing. Kies een speler uit en zet je schrap om een paar strikes gooien in dit spannende online spel.