• Pixelrijtjes
  Spelen
  Pixelrijtjes
  3849 keer gespeeld

  Maak zo snel als je kunt rijtjes van voorwerpen in dit ouderwetse puzzelspelletje.

 • Trapz.io
  Spelen
  Trapz.io
  1044 keer gespeeld

  Deze grot loopt over van de gouden munten en andere schatten. Jammergenoeg is hij ook dichtbevolkt met andere spelers die allemaal zoveel mogelijk buit mee naar huis willen nemen! Kan jij kilo's aan kostbaarheden bij elkaar rapen terwijl je gevaren ontwijkt in deze grootse io game? Je zult valstrikken en de superscherpe zwaarden van andere spelers moeten vermijden.

 • Trap Adventure 2
  Spelen
  Trap Adventure 2
  1588 keer gespeeld

  Je hebt stalen zenuwen en supersnelle reflexen nodig om zelfs voorbij de eerste paar schermen te komen in dit retro en meedogenloze actiespel. Betreed samen met deze dappere avonturier een zeer dodelijke grot. Kun jij hem helpen erachter te komen hoe je alle venijnige en slimme valstrikken kunt ontwijken die op hem wachten om hem volledig te verscheuren?

 • De betoverde grot 2
  Spelen
  De betoverde grot 2
  1144 keer gespeeld

  Welke geheimen zou deze mysterieuze grot bevatten? Daar kom je maar op één manier achter...

 • Playing With Fire 2
  Spelen
  Playing With Fire 2
  2070 keer gespeeld

  Deze gast is in vijandelijk gebied beland en leden van een rivaliserende bende zitten hem op de hielen. Help hem in dit actiespel zijn weg terug te vinden naar de vrijheid. Hij moet heel wat vaten springstof opblazen en de bende verslaan om veilig thuis te komen.

 • IJsjesrebel 2
  Spelen
  IJsjesrebel 2
  7471 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel, maar toch heeft hij je hulp nodig bij het verzamelen van het fruit...

 • Pixel Warfare 3: Youtubers
  Spelen
  Pixel Warfare 3: Youtubers
  14933 keer gespeeld

  Enkele bekende YouTube-sterren nemen het tegen elkaar op in deze dodelijke arena. Trek ten strijde en vermorzel deze doldwaze sterren in dit maffe 3D-schietspel voor meerdere spelers.

 • Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  Spelen
  Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  12577 keer gespeeld

  De vriendin van deze arme stakker is net gekidnapt door een kwaadaardige ninja. Gelukkig is hij ook een kung fu meester! Ga met hem mee op een legendarisch avontuur om zijn vriendin te redden in deze retro actiegame. Kan jij hem helpen om een leger meedogenloze tegenstanders uit de weg te schoppen en slaan? Onderweg kan hij fantastische upgrades verdienen om zijn vechtkunsten te verbeteren.

 • Combat Pixel Arena 3D: Fury Man
  Spelen
  Combat Pixel Arena 3D: Fury Man
  2109 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het uit als je eenmaal dit slagveld hebt betreden? Baan je een weg door de arena terwijl je het opneemt tegen tientallen spelers van over de hele wereld. Ben jij de baas of krijg je een pak slaag in dit multiplayer actiespel?

 • Pixel Patch
  Spelen
  Pixel Patch
  2023 keer gespeeld

  Vindt de kunst in deze rotzooi van losse pixel patches...

 • Pixwars
  Spelen
  Pixwars
  2267 keer gespeeld

  Je gaat helemaal op in twee verschillende, epische gevechten in dit multiplayer schietspel. Trek ten strijde tegen een groep soldaten of vecht tegen een onvermoeibare horde zombies. In beide gevallen vecht je naast speler vanuit de hele wereld.

 • Wraak van de Pixelman
  Spelen
  Wraak van de Pixelman
  1769 keer gespeeld

  Maak je klaar voor een meedogenloos pixelgevecht in dit schietspel voor meerdere spelers. In deze gevechtsarena's wordt gevochten tot de dood erop volgt. Sluit jij je aan bij de goeden of kies je toch voor de slechteriken?

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  2530 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.

 • Advanced Pixel Apocalypse 3
  Spelen
  Advanced Pixel Apocalypse 3
  2741 keer gespeeld

  Hoeveel slachtoffers maak jij zodra je onderduikt in dit first person 3D-actiespel? Spring achter muren en versla je tegenstanders in je vernietigende weg door een pixelwereld.

 • Superfighters
  Spelen
  Superfighters
  2304 keer gespeeld
 • Bad Ice Cream 3
  Spelen
  Bad Ice Cream 3
  31753 keer gespeeld

  Break blocks of ice, and eat the fruit to win! Bad Ice-Cream 3 lets you play as vanilla, chocolate, and strawberry frozen treats. You will face hungry animals and monsters in 40 icy levels. Create your own icy barriers for protection!

 • A Goody Life
  Spelen
  A Goody Life
  1778 keer gespeeld

  Geniet van dit gloednieuwe simulatiespel genaamd A Goody Life! Houd je Goody-personage tevreden door hem deel te laten nemen aan allerlei activiteiten en houd hem vooral ook gezond. Je kunt zelfs zijn huis uitbreiden!

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 4
  4210 keer gespeeld

  Het gaat er apocalyptisch aan toe in dit first person schietspel. Neem het op tegen spelers uit de hele wereld en jaag op soldaten en hongerige monsters. Denk eerst goed na over je wapenkeuze voordat je helemaal losgaat!

 • Vex 3
  Spelen
  Vex 3
  60168 keer gespeeld

  Waar is Vex nu weer beland? Leid hem langs de levensgevaarlijke obstakels in dit uitdagende platformspelletje.

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 5
  3972 keer gespeeld

  Ga de strijd weer aan in dit 3D-actiespel. Neem het op tegen spelers van over de hele wereld, zoek naar wapens en zorg dat je niet wordt geraakt. Er zijn ook allerlei coole gevechtsarena's waar je uit kunt kiezen.

 • Dino Run
  Spelen
  Dino Run
  6072 keer gespeeld

  Blijf de de muur des tijds voor en vind je veilige dinosaurusnest!

 • Kanarie
  Spelen
  Kanarie
  1933 keer gespeeld

  Diep onder de grond leeft een kanarie met een levensgevaarlijke baan...

 • Tokio slopen
  Spelen
  Tokio slopen
  2746 keer gespeeld

  Het is tijd om Tokio met de grond gelijk te maken...

 • Crazy Pixel Apocalypse
  Spelen
  Crazy Pixel Apocalypse
  8674 keer gespeeld

  Het wordt ronduit apocalyptisch in dit multiplayer first-person schietspel! Duik in de gekte met een nachtstick en grijp zo snel mogelijk een beter wapen. Dat is de enige manier om te overleven zonder overhoop geknald te worden door gamers uit de hele wereld.

 • Pixel Art: Color by Number
  Spelen
  Pixel Art: Color by Number
  140753 keer gespeeld

  In dit online schilderspel kun je massa's retro pixel art bewerken. Zoom in op elk ontwerp en selecteer je kleuren. Geef een astronaut een leuk paars ruimtepak, een koe een paar groene vlekken en doe nog veel meer gekke dingen!

 • Chrome Dino
  Spelen
  Chrome Dino
  32727 keer gespeeld

  Als deze T-rex je bekend voorkomt, komt dat omdat het niet de eerste de beste is. De dappere dino staat nu klaar om door deze dodelijke woestijn te stampen! Kan jij voorkomen dat hij tegen een cactus botst in dit eindeloze renspel?

 • IJsjesrebel
  Spelen
  IJsjesrebel
  35174 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel. Kun jij hem helpen met het verzamelen van het fruit en het breken van de ijsblokken? Pas alleen wel op voor de hongerige monsters!

 • Scratch Wars
  Spelen
  Scratch Wars
  1695 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een van de beste avonturenspellen voor in je browser? Ga naar de Death Star en neem het op tegen Darth Vader en zijn troepen in het coole Scratch Wars!

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  91833 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • New York slopen
  Spelen
  New York slopen
  6611 keer gespeeld

  Staan het dynamiet en de sloopkogel klaar? Slopen maar!

 • Thug Racer
  Spelen
  Thug Racer
  37671 keer gespeeld

  Yo, man! Ben je er klaar voor? Spring in je bolide en wees de politie te snel af terwijl je de straten van de stad stijlvol onveilig maakt. Kun jij binnen de tijd alle checkpoints bereiken in dit ouderwets coole racespel?

 • Super Smash Monsters
  Spelen
  Super Smash Monsters
  0 keer gespeeld

  Een dappere avonturier. Een mega-kerker. Talloze boze monsters en zombies. Ben je klaar voor een episch avontuur? Duik dan in dit oldskool actiespel.

 • Minute of Rage
  Spelen
  Minute of Rage
  229 keer gespeeld

  En jij denkt dat je een slechte dag hebt? Kijk dan maar eens naar Bob. Hij is in de hel terechtgekomen. En of dat nog niet slecht genoeg is; hij is zijn broek kwijt en de duivel wil kijken of hij het een hele minuut uithoudt in deze episch arena. Kun jij Bob helpen de klok en de duivel te verslaan in dit krankzinnige retro-actiespel?

 • Overcursed
  Spelen
  Overcursed
  0 keer gespeeld

  Het spookt in dit huis of misschien ligt het aan de bedrading? Ga samen met deze paranormale onderzoeker en zijn trouwe vriend Rocky op onderzoeker uit in dit retro point-and-click-spel en probeer het mysterie te ontrafelen.

 • Kisten verplaatsen
  Spelen
  Kisten verplaatsen
  82 keer gespeeld

  Je baas is vandaag extra bazig - nog baziger dan gewoonlijk - en je werk wordt er niet makkelijker op. Hij is vast vergeten dat je een aap bent en dat hij je in pinda's uitbetaalt!

 • Overleving: ondoden
  Spelen
  Overleving: ondoden
  0 keer gespeeld

  Zombies hebben dit koninkrijk volledig verwoest en nu moet Charlie een manier bedenken om ze te stoppen. Ga samen met deze jonge krijger op een episch avontuur in dit retro RPG-spel. Verzamel waardevolle voorwerpen en wapens om de ondoden voorgoed uit te schakelen.