• Four Fourteen
  Spelen
  Four Fourteen
  11742 keer gespeeld

  Betreed de treden van het kasteel en speel open kaart. Ga voor veertien.

 • Prinsessen vs. Hipsters
  Spelen
  Prinsessen vs. Hipsters
  627 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen twijfelen of ze hun mooie jurken moeten vervangen door coole hipsterkleding. Ontdek wat hun Instagram-volgers hiervan vinden in dit magische aankleedspel.

 • Terug naar school: haastige prinsessen
  Spelen
  Terug naar school: haastige prinsessen
  8338 keer gespeeld
 • Prinses: bohemian vs grunge
  Spelen
  Prinses: bohemian vs grunge
  2480 keer gespeeld

  Deze prinses kan maar niet beslissen welke stijl ze het leukst vindt in dit aankleedspel voor meiden. Wordt het bohemian of toch grunge? De keuze is aan jou!

 • Superprinsessen
  Spelen
  Superprinsessen
  273 keer gespeeld

  De stad wordt aangevallen en alleen deze vier prinsessen kunnen de bewoners beschermen! Maar eerst hebben ze natuurlijk een superoutfit nodig. Kun jij ze een handje helpen in dit heroïsche make-overspel?

 • Prinsessen: winterreis
  Spelen
  Prinsessen: winterreis
  2057 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen willen even weg van het koude weer. Ze willen dolgraag een avontuurlijke plaats bezoeken. Help ze om geweldige outfits en hun reisbestemming uit te zoeken. Wordt het Parijs, Tokio of Istanboel.

 • Fashionista prinsessencompetitie
  Spelen
  Fashionista prinsessencompetitie
  2272 keer gespeeld

  Wie van deze beroemde prinsessen zal deze wedstrijd winnen? Ontdek wie van hen de titel van de coolste fashionista verdient in dit verkleedspel voor meisjes.

 • Private Party For Princesses
  Spelen
  Private Party For Princesses
  292 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen staan te popelen om met hun favoriete outfits te pronken op de populaire Tumblr-site. Help ze om goed voor de dag te komen en een paar coole foto's te maken in dit leuke meidenspel.

 • Prinses moeder & dochters gaan shoppen
  Spelen
  Prinses moeder & dochters gaan shoppen
  5071 keer gespeeld

  Deze prinsessen gaan winkelen met hun moeders. Ga mee en kies samen met hen een paar geweldige outfits en geniet van een leuke middag in dit aankleedspel voor meisjes.

 • Prinsessen: beste vriendinnen
  Spelen
  Prinsessen: beste vriendinnen
  3450 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn al jaren lang de beste vriendinnen en dat willen ze in stijl vieren. Help ze met het kiezen van een coole outfit in dit online spel voor meiden.

 • Prinses: Bruid van het jaar 2016
  Spelen
  Prinses: Bruid van het jaar 2016
  513 keer gespeeld

  Welke van deze prinsessen zal worden bekroond tot Bruid van het jaar 2016? Help om de winnaar uit te kiezen in dit superleuke aankleedspel. Kies samen met hen een mooie jurk uit, ga op zoek naar de juiste schoenen en meer!

 • Prinsessenvakantie
  Spelen
  Prinsessenvakantie
  2969 keer gespeeld

  Deze prinses gaat een epische reis om de wereld maken. Ze is er alleen nog niet helemaal klaar voor. Kun jij haar helpen met het pakken van haar koffer in dit online spel voor meiden?

 • Zeemeerminprinses: in het ziekenhuis
  Spelen
  Zeemeerminprinses: in het ziekenhuis
  613 keer gespeeld

  Het zit deze zeemeerminprinses vandaag niet mee. Ze is in een net vast komen te zitten terwijl ze aan een hongerige haai probeerde te ontsnappen. Kun jij haar bevrijden en haar verwondingen behandelen in dit magische simulatiespel?

 • Sneeuwkoningin
  Spelen
  Sneeuwkoningin
  1707 keer gespeeld

  Bevrijd de bevroren dieren voordat het te laat is!

 • Duistere koningin: nieuwe kapsels
  Spelen
  Duistere koningin: nieuwe kapsels
  340 keer gespeeld

  Van knippen en stylen tot kleuren, het kapsel van deze gemene vorstin ligt in jouw handen, dus pas op met die schaar! Geen nood, het goede nieuws is: gaat er iets mis, dan groeit het haar er met een beetje toverkracht zo weer aan.

 • Prinses: geheim afspraakje
  Spelen
  Prinses: geheim afspraakje
  535 keer gespeeld

  De prinses heeft met haar vriendje afgesproken, maar ze heeft haar huiswerk nog niet af. Kies een schattige outfit voor haar uit en zorg dat ze niet door haar stiefmoeder wordt betrapt in dit leuke spel voor meiden.

 • Prinses Juliet: restaurant
  Spelen
  Prinses Juliet: restaurant
  357 keer gespeeld

  Prinses Juliet was uitgenodigd voor een etentje in een restaurant toen opeens een aardbeving begon. Help jij haar en Koobs uit het restaurant te ontsnappen met leuke hints en puzzels?

 • Punkprinses garderobe
  Spelen
  Punkprinses garderobe
  698 keer gespeeld

  Deze prinses is dol op gewaagde stijlen en ze vindt het leuk om mensen te schockeren. Kun jij haar helpen om een paar wilde outfits uit te kiezen in dit hippe aankleedspel voor meiden?

 • Prinsessen feestmarathon
  Spelen
  Prinsessen feestmarathon
  1490 keer gespeeld

  Deze prinses houdt een feestje in haar kasteel, dat gewoonweg episch wordt. Kan je haar helpen ervoor te zorgen dat alles klaar is voor haar gasten? Ze heeft wat decoraties nodig en kies een elegante outfit voordat ze aankomen in dit online spel voor meisjes.

 • Prinsessen: weekenduitje
  Spelen
  Prinsessen: weekenduitje
  547 keer gespeeld

  Deze prinsessen weten niet wat ze dit weekend moeten doen of dragen. Geef ze wat inspiratie in dit leuke aankleedspel voor meiden. Kies ook meteen wat coole outfits uit voordat ze naar de bioscoop of hun favoriete pretpark gaan.

 • Ivy League-prinsessen
  Spelen
  Ivy League-prinsessen
  1008 keer gespeeld

  De prinsessen Belle en Raponsje gaan naar een topuniversiteit uit de Ivy League! Help jij hen met de juiste voorbereiding?

 • Princess Super Team
  Spelen
  Princess Super Team
  1647 keer gespeeld
 • Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  Spelen
  Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  1063 keer gespeeld

  Mensen kunnen heel kritisch zijn als het om kleren gaat. Kun jij ervoor zorgen dat deze prinsessen er perfect uitzien op de rode loper in dit aankleedspelletje?

 • Princess Wedding Fashion Week
  Spelen
  Princess Wedding Fashion Week
  1307 keer gespeeld

  Ariel, Belle en Pocahontas nemen deel aan de Fashion Week. Help ze in dit aankleedspel om coole outfits uit te kiezen voordat ze weer een volgende fotoshoot hebben.

 • Princessen: filmavond
  Spelen
  Princessen: filmavond
  1938 keer gespeeld

  Deze prinses organiseert een filmavond voor al haar vrienden. Help haar om snacks te regelen voordat ze een cool outfit uitkiest. Ze heeft ook je hulp nodig bij het uitkiezen van een film in dit leuke simulatiespel.

 • Schoenenboetiek van de prinses
  Spelen
  Schoenenboetiek van de prinses
  2943 keer gespeeld

  Assepoester weet natuurlijk heel veel van schoenen. Daarom leek het haar een goed idee om een schoenenboetiek te beginnen. Help haar met haar klanten in dit betoverende online spel.

 • Moderne prinsessen: schooldag
  Spelen
  Moderne prinsessen: schooldag
  2613 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn dol op de laatste modetrends maar vanochtend dreigen ze te laat op school te komen. Kun jij ze helpen aan een coole outfit voordat ze naar school vetrekken in dit leuke aankleedspel?

 • Verjaardag van koningin Miranda
  Spelen
  Verjaardag van koningin Miranda
  541 keer gespeeld

  Koningin Miranda, de moeder van prinses Sofia, is bijna jarig! Kun jij Sofia helpen met de feestelijke voorbereidingen? Zorg alleen wel dat je niet teveel geld uitgeeft!

 • Prinsessen: naar school
  Spelen
  Prinsessen: naar school
  557 keer gespeeld

  Ook prinsessen moeten naar school. Sluit je aan bij Rapunzel en Jasmine als ze zich klaarmaken voor hun eerste schooldag in dit leuke online spel. Kies outfits voor ze uit, versier schoolbanken en meer!

 • Moderne superster prinses
  Spelen
  Moderne superster prinses
  1102 keer gespeeld

  Het is bijna tijd voor deze prinses om op een supercool evenement over de rode loper te flaneren. Help je haar een geweldige jurk en een paar fantastische accessoires uit te zoeken in dit aankleedspel voor meisjes?

 • Prinses: hoe word je populair op school
  Spelen
  Prinses: hoe word je populair op school
  2001 keer gespeeld

  Deze prinses kan niet wachten om een van de populairste meisjes van haar school te worden. Maar ze kan wel wat hulp gebruiken. Kies samen met haar wat coole kleren uit en update haar social media-accounts in dit leuke spel voor meiden.

 • Dol op winkelen: bruidsmodellen
  Spelen
  Dol op winkelen: bruidsmodellen
  723 keer gespeeld

  Check deze schattige boetiekjes en zoek de perfecte jurk. Maar schiet wel op, want de bruiloft is al over een paar dagen!

 • Hippe winkelprinses
  Spelen
  Hippe winkelprinses
  2803 keer gespeeld

  Deze drukke prinses wil altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Ga samen met haar een middagje shoppen in dit coole warenhuis. Kies nieuwe schoenen, een mooie outfit en vergeet ook haar kapsel niet.

 • Prinses: schoolliefde
  Spelen
  Prinses: schoolliefde
  908 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen willen eindelijk iets doen om op te vallen bij hun stille liefde. Kies mooie outfits voor ze uit en help ze om de harten te veroveren van de meest populaire jongens op school. Laat ze ook de mooiste liefdesbriefjes schrijven in dit super romantische make-overspel.

 • Princesses: BFFs Selfies
  Spelen
  Princesses: BFFs Selfies
  3784 keer gespeeld

  Deze vier prinsessen zoeken elk naar een outfit die ze zal helpen om de perfecte selfie te maken. Doe met hun mee terwijl ze hun haar opmaken en wat te gekke kleding uitzoeken voordat ze hun foto's nemen in deze verkleed-game voor meisjes.

 • Ice Princess Pool Time
  Spelen
  Ice Princess Pool Time
  326 keer gespeeld

  Menig hart zal smelten als deze IJsprinses haar badkleding tevoorschijn haalt voor wat zwemplezier in de zon. Dos haar prachtig uit zodat ze het best geklede koninklijke lid op de poolparty is!