Prinsessen Spelletjes

 • Four Fourteen
  Spelen
  Four Fourteen
  43351 keer gespeeld

  Betreed de treden van het kasteel en speel open kaart. Ga voor veertien.

 • Prinses moeder & dochters gaan shoppen
  Spelen
  Prinses moeder & dochters gaan shoppen
  4983 keer gespeeld

  Deze prinsessen gaan winkelen met hun moeders. Ga mee en kies samen met hen een paar geweldige outfits en geniet van een leuke middag in dit aankleedspel voor meisjes.

 • Sneeuwkoningin
  Spelen
  Sneeuwkoningin
  5233 keer gespeeld

  Bevrijd de bevroren dieren voordat het te laat is!

 • Prinses: schooldag
  Spelen
  Prinses: schooldag
  3870 keer gespeeld

  Deze prinses maakt zich op voor een nieuwe drukke schooldag. Maar wat moet ze allemaal meenemen? Kun jij haar helpen met het inpakken van spullen in dit leuke online meidenspel?

 • Onderwaterfeest
  Spelen
  Onderwaterfeest
  2266 keer gespeeld

  Ariel en al haar koninklijke vriendinnen hebben een onderwaterfeestje. Geef ze wat modetips en kies de perfecte outfits voor de gelegenheid. Wat moeten ze aan?

 • Prinsessen: winterreis
  Spelen
  Prinsessen: winterreis
  12150 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen willen even weg van het koude weer. Ze willen dolgraag een avontuurlijke plaats bezoeken. Help ze om geweldige outfits en hun reisbestemming uit te zoeken. Wordt het Parijs, Tokio of Istanboel.

 • Prinsessen in jumpsuits
  Spelen
  Prinsessen in jumpsuits
  3956 keer gespeeld

  Deze prinsessen proberen een nieuwe look uit. Kun jij een paar stijlvolle en coole jumpsuits voor ze uitkiezen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Terug naar school: haastige prinsessen
  Spelen
  Terug naar school: haastige prinsessen
  27049 keer gespeeld
 • Schoenenboetiek van de prinses
  Spelen
  Schoenenboetiek van de prinses
  9476 keer gespeeld

  Assepoester weet natuurlijk heel veel van schoenen. Daarom leek het haar een goed idee om een schoenenboetiek te beginnen. Help haar met haar klanten in dit betoverende online spel.

 • Princess Juliet: Museum Escape
  Spelen
  Princess Juliet: Museum Escape
  1639 keer gespeeld
 • Prinsessen: zwarte vrijdag
  Spelen
  Prinsessen: zwarte vrijdag
  6410 keer gespeeld

  Het is zwarte vrijdag en deze drie prinsessen gaan naar het winkelcentrum. Help ze om geweldige koopjes en coole outfits te vinden in dit superleuke winkelspel.

 • Prinsessen op rolschaatsen
  Spelen
  Prinsessen op rolschaatsen
  1837 keer gespeeld

  Deze vier prinsessen willen de hele middag door het park skaten. Help ze om een paar coole outfits uit te kiezen voordat ze hun rolschaatsen aantrekken in dit leuke aankleedspel.

 • Royal Dentist 2
  Spelen
  Royal Dentist 2
  4017 keer gespeeld

  Deze prinsen en prinsessen hebben hun gebit helemaal laten verrotten. Eww! Kun jij ze hun koninklijke glimlach weer teruggeven? Veel succes dan!

 • Prinses Julia: kasteelontsnapping 4
  Spelen
  Prinses Julia: kasteelontsnapping 4
  990 keer gespeeld

  De gemene trollen hebben de schat van de elfen gestolen. Kun jij prinses Julia helpen met het oplossen van de puzzels? Kan ze de schat uit het trollenkasteel halen?

 • Princess Super Team
  Spelen
  Princess Super Team
  7855 keer gespeeld
 • Princessen: filmavond
  Spelen
  Princessen: filmavond
  6547 keer gespeeld

  Deze prinses organiseert een filmavond voor al haar vrienden. Help haar om snacks te regelen voordat ze een cool outfit uitkiest. Ze heeft ook je hulp nodig bij het uitkiezen van een film in dit leuke simulatiespel.

 • Prinsessen: badmode
  Spelen
  Prinsessen: badmode
  1569 keer gespeeld

  Deze vijf prinsessen willen de laatste modetrends op het gebied van badmode volgen. Kun je ze helpen om er deze zomer hip uit te zien? Ga samen op zoek naar coole badmode in dit leuke meidenspel.

 • Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  Spelen
  Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  4724 keer gespeeld

  Mensen kunnen heel kritisch zijn als het om kleren gaat. Kun jij ervoor zorgen dat deze prinsessen er perfect uitzien op de rode loper in dit aankleedspelletje?

 • Eilandprinses: nieuw op school
  Spelen
  Eilandprinses: nieuw op school
  1995 keer gespeeld

  Deze prinses is nu een uitwisselingsstudent op een school in een ander koninkrijk. Kun jij haar helpen met haar outfit en het vinden van nieuwe vriendinnen in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?

 • Prinsessen: gemaskerd bal
  Spelen
  Prinsessen: gemaskerd bal
  9991 keer gespeeld

  Deze vijf prinsessen organiseren een gemaskerd bal. Kun jij ze helpen bij de voorbereidingen en met het uitkiezen van hun kostuums in dit aankleedspel?

 • IJsprinses: in het ziekenhuis
  Spelen
  IJsprinses: in het ziekenhuis
  5062 keer gespeeld

  Het leek zo'n leuk idee om op een rendier te rijden tot hij struikelde en deze coole prinses in een doornstruik lanceerde. Kun jij haar verwondingen behandelen in dit schattige dokter simulatiespel?

 • IJsprinses: Mama make-over
  Spelen
  IJsprinses: Mama make-over
  1587 keer gespeeld

  De IJsprinses krijgt haar eerste make-over. Doe mee met haar moeder terwijl ze een nieuwe stijl voor haar creert in dit spel voor meiden. Je kunt ze allebei een gezichtsbehandeling geven, nieuwe haarstijlen voor ze ontwerpen en nog veel meer!

 • Zeemeerminprinses: in het ziekenhuis
  Spelen
  Zeemeerminprinses: in het ziekenhuis
  3666 keer gespeeld

  Het zit deze zeemeerminprinses vandaag niet mee. Ze is in een net vast komen te zitten terwijl ze aan een hongerige haai probeerde te ontsnappen. Kun jij haar bevrijden en haar verwondingen behandelen in dit magische simulatiespel?

 • Prinses: geheim afspraakje
  Spelen
  Prinses: geheim afspraakje
  3534 keer gespeeld

  De prinses heeft met haar vriendje afgesproken, maar ze heeft haar huiswerk nog niet af. Kies een schattige outfit voor haar uit en zorg dat ze niet door haar stiefmoeder wordt betrapt in dit leuke spel voor meiden.

 • Prinsessen: BFF-dag
  Spelen
  Prinsessen: BFF-dag
  1415 keer gespeeld

  Het is internationale BFF-dag en deze twee prinsessen zijn klaar om dit in stijl te vieren! Ze willen de dag vieren dat ze elkaar voor het eerst hadden ontmoet, coole outfits dragen en genieten van dezelfde activiteiten die ze toen deden. Help ze kiezen wat ze moeten dragen zodat ze hun geweldige vakantie kunnen begonnen in dit online spel voor meisjes.

 • Princesses: BFFs Selfies
  Spelen
  Princesses: BFFs Selfies
  2079 keer gespeeld

  Deze vier prinsessen zoeken elk naar een outfit die ze zal helpen om de perfecte selfie te maken. Doe met hun mee terwijl ze hun haar opmaken en wat te gekke kleding uitzoeken voordat ze hun foto's nemen in deze verkleed-game voor meisjes.

 • Prinses: bohemian vs grunge
  Spelen
  Prinses: bohemian vs grunge
  7401 keer gespeeld

  Deze prinses kan maar niet beslissen welke stijl ze het leukst vindt in dit aankleedspel voor meiden. Wordt het bohemian of toch grunge? De keuze is aan jou!

 • Prinsessen: nieuwe levensstijl in 2017
  Spelen
  Prinsessen: nieuwe levensstijl in 2017
  1883 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn klaar voor het nieuwe jaar. Ze luiden 2017 in met make-overs en een nieuwe inrichting. Kun jij ze helpen om nieuwe outfits uit te kiezen, hun plakboeken bij te werken en nieuwe meubels en decoraties uit te kiezen?

 • Prinses: terug naar school
  Spelen
  Prinses: terug naar school
  1460 keer gespeeld

  Deze prinses heeft een nieuwe collectie schoolkleren ontworpen. Samen met haar vriendinnen gaat ze de mooiste kleren en accessoires laten zien tijdens een modeshow. Kun jij kiezen wat ze moeten dragen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Prinsessen: filmavond
  Spelen
  Prinsessen: filmavond
  4061 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen maken zich op voor een relaxt avondje thuis voor de buis. Kun jij ze helpen om heerlijke gezonde snacks te maken voordat ze een paar knusse outfits uitkiezen in dit leuke online spel voor meiden?

 • Goldie Princesses Pregnant BFFs
  Spelen
  Goldie Princesses Pregnant BFFs
  3925 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn hoogzwanger! Help ze om te ontspannen met een make-over en heerlijke gezonde snacks in dit coole aankleedspel.

 • Prinsessen: naar school
  Spelen
  Prinsessen: naar school
  6490 keer gespeeld

  Het is maandagochtend en deze prinsessen komen te laat op school. Help ze om heel snel een outfit uit te kiezen in dit online meidenspel.

 • Prinses: dashboard
  Spelen
  Prinses: dashboard
  4730 keer gespeeld

  Welk dashboard past het best bij deze prinses? Beantwoord de vragen en versier haar auto in dit coole ontwerpspel voor meiden.

 • Kleerkast van een ijskoningin
  Spelen
  Kleerkast van een ijskoningin
  5604 keer gespeeld
 • Fashionista prinsessencompetitie
  Spelen
  Fashionista prinsessencompetitie
  1801 keer gespeeld

  Wie van deze beroemde prinsessen zal deze wedstrijd winnen? Ontdek wie van hen de titel van de coolste fashionista verdient in dit verkleedspel voor meisjes.

 • Ivy League-prinsessen
  Spelen
  Ivy League-prinsessen
  1902 keer gespeeld

  De prinsessen Belle en Raponsje gaan naar een topuniversiteit uit de Ivy League! Help jij hen met de juiste voorbereiding?