Prinsessen Spelletjes

 • Four Fourteen
  Spelen
  Four Fourteen
  26071 keer gespeeld

  Betreed de treden van het kasteel en speel open kaart. Ga voor veertien.

 • Terug naar school: haastige prinsessen
  Spelen
  Terug naar school: haastige prinsessen
  16308 keer gespeeld
 • Schoenenboetiek van de prinses
  Spelen
  Schoenenboetiek van de prinses
  6727 keer gespeeld

  Assepoester weet natuurlijk heel veel van schoenen. Daarom leek het haar een goed idee om een schoenenboetiek te beginnen. Help haar met haar klanten in dit betoverende online spel.

 • Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  Spelen
  Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  2993 keer gespeeld

  Mensen kunnen heel kritisch zijn als het om kleren gaat. Kun jij ervoor zorgen dat deze prinsessen er perfect uitzien op de rode loper in dit aankleedspelletje?

 • Prinsessen: straatdansers
  Spelen
  Prinsessen: straatdansers
  2303 keer gespeeld
 • Princess Super Team
  Spelen
  Princess Super Team
  5424 keer gespeeld
 • Prinsessen in jumpsuits
  Spelen
  Prinsessen in jumpsuits
  2412 keer gespeeld

  Deze prinsessen proberen een nieuwe look uit. Kun jij een paar stijlvolle en coole jumpsuits voor ze uitkiezen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Prinses: Bruid van het jaar 2016
  Spelen
  Prinses: Bruid van het jaar 2016
  2004 keer gespeeld

  Welke van deze prinsessen zal worden bekroond tot Bruid van het jaar 2016? Help om de winnaar uit te kiezen in dit superleuke aankleedspel. Kies samen met hen een mooie jurk uit, ga op zoek naar de juiste schoenen en meer!

 • IJsprinses: in het ziekenhuis
  Spelen
  IJsprinses: in het ziekenhuis
  3485 keer gespeeld

  Het leek zo'n leuk idee om op een rendier te rijden tot hij struikelde en deze coole prinses in een doornstruik lanceerde. Kun jij haar verwondingen behandelen in dit schattige dokter simulatiespel?

 • Prinsessen: fotoshoot
  Spelen
  Prinsessen: fotoshoot
  2159 keer gespeeld

  De prinsessen hebben binnenkort een fotoshoot en ze moeten er tiptop uitzien! Help de meiden om de mooiste jurken, kapsels en sieraden uit te kiezen zodat ze er prachtig bij lopen!

 • Onderwaterfeest
  Spelen
  Onderwaterfeest
  1480 keer gespeeld

  Ariel en al haar koninklijke vriendinnen hebben een onderwaterfeestje. Geef ze wat modetips en kies de perfecte outfits voor de gelegenheid. Wat moeten ze aan?

 • Prinsessen: gemaskerd bal
  Spelen
  Prinsessen: gemaskerd bal
  7057 keer gespeeld

  Deze vijf prinsessen organiseren een gemaskerd bal. Kun jij ze helpen bij de voorbereidingen en met het uitkiezen van hun kostuums in dit aankleedspel?

 • Prinses Hollywood-ster
  Spelen
  Prinses Hollywood-ster
  2931 keer gespeeld

  Deze bezige prinses is op weg naar Hollywood om haar nieuwe film te promoten. Ga mee als ze moet poseren voor de foto voor op de poster en bij de première met de rode loper in dit online spel voor meisjes.

 • Royal Dentist 2
  Spelen
  Royal Dentist 2
  2517 keer gespeeld

  Deze prinsen en prinsessen hebben hun gebit helemaal laten verrotten. Eww! Kun jij ze hun koninklijke glimlach weer teruggeven? Veel succes dan!

 • Prinses: pyjamafeestje onder water
  Spelen
  Prinses: pyjamafeestje onder water
  2190 keer gespeeld

  Deze zeemeerminprinses woont in een koninkrijk onder de oceaan en ze wil een pyjamafeestje geven en al haar vrienden die op land wonen uitnodigen. Is dat wel mogelijk eigenlijk? Jawel hoor. Ze heeft enkele toverdrankjes voor haar vrienden en vriendinnen. Sluit je aan bij deze coole koninklijke groep voor een dolle avond onderwater in dit spel voor meiden.

 • Kleine zeemeermin aankleden
  Spelen
  Kleine zeemeermin aankleden
  793 keer gespeeld

  Deze jonge zeemeermin is op zoek naar een coole outfit. Kun jij er eentje voor haar ontwerpen in dit betoverende aankleedspel?

 • Princessen: filmavond
  Spelen
  Princessen: filmavond
  4241 keer gespeeld

  Deze prinses organiseert een filmavond voor al haar vrienden. Help haar om snacks te regelen voordat ze een cool outfit uitkiest. Ze heeft ook je hulp nodig bij het uitkiezen van een film in dit leuke simulatiespel.

 • Prinsessen: naar de stad
  Spelen
  Prinsessen: naar de stad
  1494 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn op weg naar de stad waar ze vast en zeker een geweldige middag zullen hebben. Maar wat moeten ze aantrekken? Help ze een paar mooie outfits kiezen voordat ze uit het kasteel vertrekken in dit betoverende aankleedspel voor meiden.

 • Zeemeerminprinses: in het ziekenhuis
  Spelen
  Zeemeerminprinses: in het ziekenhuis
  2381 keer gespeeld

  Het zit deze zeemeerminprinses vandaag niet mee. Ze is in een net vast komen te zitten terwijl ze aan een hongerige haai probeerde te ontsnappen. Kun jij haar bevrijden en haar verwondingen behandelen in dit magische simulatiespel?

 • Prinses: rode loper-collectie
  Spelen
  Prinses: rode loper-collectie
  1240 keer gespeeld

  Deze prinses werkt ook als een mode-ontwerpster en ze heeft zojuist haar collectie voor de rode loper gemaakt. Ze wil dolgraag zelf verschillende jurken en outfits dragen tijdens een modefestijn, samen met twee modellen. Kun jij ze helpen om er een geweldige avond van te maken in dit online spel voor meiden?

 • Prinses: online daten
  Spelen
  Prinses: online daten
  4323 keer gespeeld

  Het is alweer een tijd geleden dat de prinses een vriendje had. Misschien moet ze eens online daten proberen. Help haar om een potentiële magische match te vinden in dit leuke datingspel.

 • Moderne prinsessen: schooldag
  Spelen
  Moderne prinsessen: schooldag
  3822 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn dol op de laatste modetrends maar vanochtend dreigen ze te laat op school te komen. Kun jij ze helpen aan een coole outfit voordat ze naar school vetrekken in dit leuke aankleedspel?

 • Prinsessen: Miss College-wedstrijd
  Spelen
  Prinsessen: Miss College-wedstrijd
  4436 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen willen alle drie de schoonheidswedstrijd winnen en Miss College worden. Help ze om de juiste jurken en accessoires uit te kiezen. Welke prinses wint, hangt helemaal af van jouw mode-talenten in dit leuke make-overspel.

 • Prinses: podiumdiva
  Spelen
  Prinses: podiumdiva
  1083 keer gespeeld

  Deze prinses maakt zich op voor een modeshow en ze heeft drie outfits nodig. Help haar om er een paar te maken in dit ontwerp- en aankleedspel voor meiden. Denk je dat het je lukt?

 • Princess Maker
  Spelen
  Princess Maker
  1375 keer gespeeld
 • Prinsessen: flower power
  Spelen
  Prinsessen: flower power
  1374 keer gespeeld

  Deze vijf prinsessen bekijken een aantal leuke stijlen uit de jaren '60. Help ze een hoop geweldige retro-outfits te creëren die praktisch "flower power!" schreeuwen in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meisjes.

 • Prinses: bohemian vs grunge
  Spelen
  Prinses: bohemian vs grunge
  3332 keer gespeeld

  Deze prinses kan maar niet beslissen welke stijl ze het leukst vindt in dit aankleedspel voor meiden. Wordt het bohemian of toch grunge? De keuze is aan jou!

 • Princess Juliet: Fashion Trouble
  Spelen
  Princess Juliet: Fashion Trouble
  920 keer gespeeld

  Prinses Juliet heeft hulp nodig met haar favoriete jurk in het gloednieuwe 2D-avonturenspel Princess Juliet: Fashion Trouble. Vind de verborgen aanwijzingen om haar droom uit te laten komen!

 • Prinses op het Coachella Festival
  Spelen
  Prinses op het Coachella Festival
  2506 keer gespeeld

  Amerika's jaarlijkse en vetste muziekfestival staat voor de deur en deze prinses is er helemaal klaar voor. Help haar aan een coole Coachella-stijl op basis van haar favoriete nummers in dit make-overspel voor meiden.

 • Prinsessenvakantie
  Spelen
  Prinsessenvakantie
  2657 keer gespeeld

  Deze prinses gaat een epische reis om de wereld maken. Ze is er alleen nog niet helemaal klaar voor. Kun jij haar helpen met het pakken van haar koffer in dit online spel voor meiden?

 • Online daten voor prinsessen
  Spelen
  Online daten voor prinsessen
  1772 keer gespeeld

  Het leven van een prinses kan erg eenzaam zijn. Gelukkig kun je nu ook online de perfecte man vinden!

 • Prinsessen: beste vriendinnen
  Spelen
  Prinsessen: beste vriendinnen
  2901 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn al jaren lang de beste vriendinnen en dat willen ze in stijl vieren. Help ze met het kiezen van een coole outfit in dit online spel voor meiden.

 • Baby Princess Bedroom Decor
  Spelen
  Baby Princess Bedroom Decor
  749 keer gespeeld

  Deze schattige prinsessen willen kun kamer opnieuw inrichten en daar ben jij de juiste persoon voor! Kies uit de verschillende opties en zorg dat hun kamer er weer prachtig uitziet in Baby Princess Bedroom Decor.

 • Prinsessen: een schurk als beste vriend
  Spelen
  Prinsessen: een schurk als beste vriend
  783 keer gespeeld

  Je kent het gezegde: "Houd je vrienden dichtbij, maar je vijanden dichterbij". Nou, deze beroemde prinsessen hebben hun aartsvijanden omgedoopt tot beste vriendinnen. En na jouw magische styling kunsten, wordt het bewijs vastgelegd op een selfie.

 • Prinsessen: rocksterren
  Spelen
  Prinsessen: rocksterren
  2296 keer gespeeld

  Help deze rockende prinsessen om zich voor te bereiden op hun grote show. Van gewaagde rockkapsels tot ruige outfits, in dit hard-rock aankleed- en make-overspel bepaal jij hoe zij eruit zien op het podium en welke instrumenten ze bespelen!

 • Eilandprinses: nieuw op school
  Spelen
  Eilandprinses: nieuw op school
  1162 keer gespeeld

  Deze prinses is nu een uitwisselingsstudent op een school in een ander koninkrijk. Kun jij haar helpen met haar outfit en het vinden van nieuwe vriendinnen in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?