• Four Fourteen
  Spelen
  Four Fourteen
  25623 keer gespeeld

  Betreed de treden van het kasteel en speel open kaart. Ga voor veertien.

 • Prinsessenvakantie
  Spelen
  Prinsessenvakantie
  2285 keer gespeeld

  Deze prinses gaat een epische reis om de wereld maken. Ze is er alleen nog niet helemaal klaar voor. Kun jij haar helpen met het pakken van haar koffer in dit online spel voor meiden?

 • IJsprinses: echte kapsels
  Spelen
  IJsprinses: echte kapsels
  1621 keer gespeeld

  Deze prinses heeft haar haren laten verven en het ziet er niet best uit. Kun jij haar helpen om er weer iets moois van te maken in dit leuke simulatiespel? Knip, verf en stijl haar haren en geef haar een cool kapsel.

 • Zeemeerminprinses: in het ziekenhuis
  Spelen
  Zeemeerminprinses: in het ziekenhuis
  1345 keer gespeeld

  Het zit deze zeemeerminprinses vandaag niet mee. Ze is in een net vast komen te zitten terwijl ze aan een hongerige haai probeerde te ontsnappen. Kun jij haar bevrijden en haar verwondingen behandelen in dit magische simulatiespel?

 • Fashionista prinsessencompetitie
  Spelen
  Fashionista prinsessencompetitie
  1126 keer gespeeld

  Wie van deze beroemde prinsessen zal deze wedstrijd winnen? Ontdek wie van hen de titel van de coolste fashionista verdient in dit verkleedspel voor meisjes.

 • Terug naar school: haastige prinsessen
  Spelen
  Terug naar school: haastige prinsessen
  19505 keer gespeeld
 • Schoenenboetiek van de prinses
  Spelen
  Schoenenboetiek van de prinses
  6060 keer gespeeld

  Assepoester weet natuurlijk heel veel van schoenen. Daarom leek het haar een goed idee om een schoenenboetiek te beginnen. Help haar met haar klanten in dit betoverende online spel.

 • Moderne prinsessen: schooldag
  Spelen
  Moderne prinsessen: schooldag
  2894 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn dol op de laatste modetrends maar vanochtend dreigen ze te laat op school te komen. Kun jij ze helpen aan een coole outfit voordat ze naar school vetrekken in dit leuke aankleedspel?

 • Prinses: schoolliefde
  Spelen
  Prinses: schoolliefde
  2125 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen willen eindelijk iets doen om op te vallen bij hun stille liefde. Kies mooie outfits voor ze uit en help ze om de harten te veroveren van de meest populaire jongens op school. Laat ze ook de mooiste liefdesbriefjes schrijven in dit super romantische make-overspel.

 • Prinsessen vs slechteriken: selfies
  Spelen
  Prinsessen vs slechteriken: selfies
  3060 keer gespeeld
 • Prinsessen BFF-uitje
  Spelen
  Prinsessen BFF-uitje
  2517 keer gespeeld

  Deze drie beste prinsessenvriendinnen hebben een meidendag gepland en je weet dat ze er dan tiptop uit willen zien. Duik in hun kledingkast en creëer een mooie outfit gebaseerd op hun individuele kledingstijl. Kies daarna een plek uit waar ze ermee kunnen pronken!

 • Prinses: podiumdiva
  Spelen
  Prinses: podiumdiva
  1098 keer gespeeld

  Deze prinses maakt zich op voor een modeshow en ze heeft drie outfits nodig. Help haar om er een paar te maken in dit ontwerp- en aankleedspel voor meiden. Denk je dat het je lukt?

 • Prinsessen: naar school
  Spelen
  Prinsessen: naar school
  6621 keer gespeeld

  Het is maandagochtend en deze prinsessen komen te laat op school. Help ze om heel snel een outfit uit te kiezen in dit online meidenspel.

 • Prinsessen naar 3 feesten op een avond
  Spelen
  Prinsessen naar 3 feesten op een avond
  1123 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn klaar om te feesten. Ze gaan niet naar één, maar naar drie feesten vanavond. Ze hebben hiervoor de perfecte outfits nodig omdat elk feest een uniek thema heeft. Kun jij de prinsessen in dit aankleedspel voor meiden helpen beslissen wat ze moeten dragen zodat ze er perfect uitzien op deze drie feesten?

 • Modieuze prinsessen: pofjassen
  Spelen
  Modieuze prinsessen: pofjassen
  2293 keer gespeeld

  Deze zes prinsessen zijn op zoek naar een nieuwe pofjas en hun favoriete kledingwinkel heeft ze eindelijk op voorraad. Kun jij ze helpen met het kiezen van een nieuwe winteroutfit in dit online spel voor meiden?

 • Princess Super Team
  Spelen
  Princess Super Team
  4749 keer gespeeld
 • Prinses: bohemian vs grunge
  Spelen
  Prinses: bohemian vs grunge
  3474 keer gespeeld

  Deze prinses kan maar niet beslissen welke stijl ze het leukst vindt in dit aankleedspel voor meiden. Wordt het bohemian of toch grunge? De keuze is aan jou!

 • Prinses: Bruid van het jaar 2016
  Spelen
  Prinses: Bruid van het jaar 2016
  1937 keer gespeeld

  Welke van deze prinsessen zal worden bekroond tot Bruid van het jaar 2016? Help om de winnaar uit te kiezen in dit superleuke aankleedspel. Kies samen met hen een mooie jurk uit, ga op zoek naar de juiste schoenen en meer!

 • Echte make-over voor blonde prinses
  Spelen
  Echte make-over voor blonde prinses
  1919 keer gespeeld

  Deze arme blonde prinses heeft last van puistjes en pukkels. Kun jij haar een make-over geven om te laten zien hoe knap ze eigenlijk is?

 • Princess Juliet: Museum Escape
  Spelen
  Princess Juliet: Museum Escape
  1274 keer gespeeld
 • Princesses Truth or Dare
  Spelen
  Princesses Truth or Dare
  2822 keer gespeeld

  Deze meiden trappen graag lol samen in dit coole online spel, Princesses Truth or Dare, speciaal voor meisjes. Beleef een te gekke tijd met deze twee Disney prinsessen door verschillende minigames te spelen.

 • Prinsessen: gemaskerd bal
  Spelen
  Prinsessen: gemaskerd bal
  5916 keer gespeeld

  Deze vijf prinsessen organiseren een gemaskerd bal. Kun jij ze helpen bij de voorbereidingen en met het uitkiezen van hun kostuums in dit aankleedspel?

 • Prinsessen: rocksterren
  Spelen
  Prinsessen: rocksterren
  1700 keer gespeeld

  Help deze rockende prinsessen om zich voor te bereiden op hun grote show. Van gewaagde rockkapsels tot ruige outfits, in dit hard-rock aankleed- en make-overspel bepaal jij hoe zij eruit zien op het podium en welke instrumenten ze bespelen!

 • Prinsessen op rolschaatsen
  Spelen
  Prinsessen op rolschaatsen
  1015 keer gespeeld

  Deze vier prinsessen willen de hele middag door het park skaten. Help ze om een paar coole outfits uit te kiezen voordat ze hun rolschaatsen aantrekken in dit leuke aankleedspel.

 • Princessen: filmavond
  Spelen
  Princessen: filmavond
  3937 keer gespeeld

  Deze prinses organiseert een filmavond voor al haar vrienden. Help haar om snacks te regelen voordat ze een cool outfit uitkiest. Ze heeft ook je hulp nodig bij het uitkiezen van een film in dit leuke simulatiespel.

 • Prinsessen: naar de stad
  Spelen
  Prinsessen: naar de stad
  3240 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn op weg naar de stad waar ze vast en zeker een geweldige middag zullen hebben. Maar wat moeten ze aantrekken? Help ze een paar mooie outfits kiezen voordat ze uit het kasteel vertrekken in dit betoverende aankleedspel voor meiden.

 • Onderwaterfeest
  Spelen
  Onderwaterfeest
  1399 keer gespeeld

  Ariel en al haar koninklijke vriendinnen hebben een onderwaterfeestje. Geef ze wat modetips en kies de perfecte outfits voor de gelegenheid. Wat moeten ze aan?

 • Prinsessen: zomerhits
  Spelen
  Prinsessen: zomerhits
  2684 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen denken terug aan alle leuke dingen die ze tijdens de zomer hebben gedaan in dit online spel voor meiden. Kun jij ze helpen met het kiezen van een coole outfit, het leukste zomernummer en het maken van een toffe foto?

 • Prinses: online daten
  Spelen
  Prinses: online daten
  3767 keer gespeeld

  Het is alweer een tijd geleden dat de prinses een vriendje had. Misschien moet ze eens online daten proberen. Help haar om een potentiële magische match te vinden in dit leuke datingspel.

 • Goldie Princesses Pregnant BFFs
  Spelen
  Goldie Princesses Pregnant BFFs
  2178 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn hoogzwanger! Help ze om te ontspannen met een make-over en heerlijke gezonde snacks in dit coole aankleedspel.

 • Princesses Schouderloze jurken
  Spelen
  Princesses Schouderloze jurken
  578 keer gespeeld

  Al deze prinsessen zijn dol op schouderloze rokken, japonnen en jurken. Kun jij er een paar voor hen ontwerpen die helemaal te gek zijn en ook nog eens comfortabel? Ze zouden het echt op prijs stellen in deze mode- en ontwerp-game voor meisjes.

 • Goed kapsel voor de perfecte prinses
  Spelen
  Goed kapsel voor de perfecte prinses
  9458 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses ziet er niet uit! Kun jij haar een kapsel geven waarmee ze echt de aandacht trekt?

 • Hippe winkelprinses
  Spelen
  Hippe winkelprinses
  1414 keer gespeeld

  Deze drukke prinses wil altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Ga samen met haar een middagje shoppen in dit coole warenhuis. Kies nieuwe schoenen, een mooie outfit en vergeet ook haar kapsel niet.

 • Princess Maker
  Spelen
  Princess Maker
  1239 keer gespeeld
 • Prinsessen: beste vriendinnen
  Spelen
  Prinsessen: beste vriendinnen
  2348 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn al jaren lang de beste vriendinnen en dat willen ze in stijl vieren. Help ze met het kiezen van een coole outfit in dit online spel voor meiden.

 • Mahjong Knight’s Quest
  Spelen
  Mahjong Knight’s Quest
  896 keer gespeeld

  Help deze ridder om prinses Mahjong te redden!