Prinsessen Spelletjes

 • Sneeuwkoningin
  Sneeuwkoningin
  2101 keer gespeeld

  Bevrijd de bevroren dieren voordat het te laat is!

 • Prinses: hoe word je populair op school
  Prinses: hoe word je populair op school
  4169 keer gespeeld

  Deze prinses kan niet wachten om een van de populairste meisjes van haar school te worden. Maar ze kan wel wat hulp gebruiken. Kies samen met haar wat coole kleren uit en update haar social media-accounts in dit leuke spel voor meiden.

 • Princess Super Team
  Princess Super Team
  3885 keer gespeeld
 • Schoonheidsdrank
  Schoonheidsdrank
  623 keer gespeeld

  Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste heks van het land?

 • Prinses Juliet: restaurant
  Prinses Juliet: restaurant
  676 keer gespeeld

  Prinses Juliet was uitgenodigd voor een etentje in een restaurant toen opeens een aardbeving begon. Help jij haar en Koobs uit het restaurant te ontsnappen met leuke hints en puzzels?

 • Princessen: filmavond
  Princessen: filmavond
  2650 keer gespeeld

  Deze prinses organiseert een filmavond voor al haar vrienden. Help haar om snacks te regelen voordat ze een cool outfit uitkiest. Ze heeft ook je hulp nodig bij het uitkiezen van een film in dit leuke simulatiespel.

 • Princess Room Makeover
  Princess Room Makeover
  623 keer gespeeld

  Ontwerp je perfecte prinsessenkamer.

 • Ivy League-prinsessen
  Ivy League-prinsessen
  1411 keer gespeeld

  De prinsessen Belle en Raponsje gaan naar een topuniversiteit uit de Ivy League! Help jij hen met de juiste voorbereiding?

 • Prinsessen Festivalplezier
  Prinsessen Festivalplezier
  2445 keer gespeeld

  Het festivalseizoen is eindelijk aangebroken, maar deze vijf prinsessen zijn niet klaar! Kun je ze helpen om snel zoveel mogelijk coole outfits te vinden in dit aankleedspel voor meisjes?

 • Ellie Princess Designs
  Ellie Princess Designs
  1171 keer gespeeld

  Kun jij de perfecte outfit voor een prinses ontwerpen? In dit leuke spelletje voor meisjes kom je erachter! Wees creatief en laat je verbeelding de vrije loop!

 • Prinses: jeugdherinneringen
  Prinses: jeugdherinneringen
  5100 keer gespeeld

  Deze prinses heeft het erg naar haar zin op school maar ze mist haar vrienden in haar rijk. Kun jij haar helpen om haar heimwee te onderdrukken door een mooi fotoalbum te maken in dit online spel voor meiden?

 • Prinsessen: badmode
  Prinsessen: badmode
  1470 keer gespeeld

  Deze vijf prinsessen willen de laatste modetrends op het gebied van badmode volgen. Kun je ze helpen om er deze zomer hip uit te zien? Ga samen op zoek naar coole badmode in dit leuke meidenspel.

 • Goed kapsel voor de perfecte prinses
  Goed kapsel voor de perfecte prinses
  4315 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses ziet er niet uit! Kun jij haar een kapsel geven waarmee ze echt de aandacht trekt?

 • Prinsessen op rolschaatsen
  Prinsessen op rolschaatsen
  932 keer gespeeld

  Deze vier prinsessen willen de hele middag door het park skaten. Help ze om een paar coole outfits uit te kiezen voordat ze hun rolschaatsen aantrekken in dit leuke aankleedspel.

 • Prinses: Bruid van het jaar 2016
  Prinses: Bruid van het jaar 2016
  836 keer gespeeld

  Welke van deze prinsessen zal worden bekroond tot Bruid van het jaar 2016? Help om de winnaar uit te kiezen in dit superleuke aankleedspel. Kies samen met hen een mooie jurk uit, ga op zoek naar de juiste schoenen en meer!

 • Prinsessen: zwarte vrijdag
  Prinsessen: zwarte vrijdag
  2414 keer gespeeld

  Het is zwarte vrijdag en deze drie prinsessen gaan naar het winkelcentrum. Help ze om geweldige koopjes en coole outfits te vinden in dit superleuke winkelspel.

 • Prinsessen: winterreis
  Prinsessen: winterreis
  5864 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen willen even weg van het koude weer. Ze willen dolgraag een avontuurlijke plaats bezoeken. Help ze om geweldige outfits en hun reisbestemming uit te zoeken. Wordt het Parijs, Tokio of Istanboel.

 • Princesses Bike Trip
  Princesses Bike Trip
  958 keer gespeeld

  Belle en Rapunzel willen gaan fietsen, maar ze zijn er nog niet helemaal klaar voor. Kun jij de prinsessen helpen met het vinden van een outfit en het versieren van hun fiets in dit aankleedspel?

 • Ellie-prinsesstijl
  Ellie-prinsesstijl
  1248 keer gespeeld

  Ellie gaat naar een tuinfeestje waar iedereen als een andere prinses verkleed is. Ze weet niet als wie zij gaat. Help jij haar beslissen en haar kleren ontwerpen in dit aankleedspel voor meisjes?

 • Prinsessen: gemaskerd bal
  Prinsessen: gemaskerd bal
  3678 keer gespeeld

  Deze vijf prinsessen organiseren een gemaskerd bal. Kun jij ze helpen bij de voorbereidingen en met het uitkiezen van hun kostuums in dit aankleedspel?

 • Onderwaterfeest
  Onderwaterfeest
  1331 keer gespeeld

  Ariel en al haar koninklijke vriendinnen hebben een onderwaterfeestje. Geef ze wat modetips en kies de perfecte outfits voor de gelegenheid. Wat moeten ze aan?

 • Prinses Hollywood-ster
  Prinses Hollywood-ster
  3060 keer gespeeld

  Deze bezige prinses is op weg naar Hollywood om haar nieuwe film te promoten. Ga mee als ze moet poseren voor de foto voor op de poster en bij de première met de rode loper in dit online spel voor meisjes.

 • Prinsessen: Miss College-wedstrijd
  Prinsessen: Miss College-wedstrijd
  2671 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen willen alle drie de schoonheidswedstrijd winnen en Miss College worden. Help ze om de juiste jurken en accessoires uit te kiezen. Welke prinses wint, hangt helemaal af van jouw mode-talenten in dit leuke make-overspel.

 • Prinsessen: favoriete kledingmerken
  Prinsessen: favoriete kledingmerken
  9189 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn ieder groot fan van een bepaald kledingmerk. De een is dol op Prada, de ander kan maar niet genoeg krijgen van de prachtige jurken en outfits van Gucci. De derde prinses zweert het bij Chanel. Ga samen shoppen voor hun favoriete merken in dit leuke online spel voor meiden.

 • Miss World
  Miss World
  1582 keer gespeeld

  Deze prinsessen doen mee aan een schoonheidswedstrijd. Kun jij de perfecte outfit voor ze kiezen in dit gratis aankleedspelletje? Vergeet ook de accessoires niet!

 • Schoenenboetiek van de prinses
  Schoenenboetiek van de prinses
  4378 keer gespeeld

  Assepoester weet natuurlijk heel veel van schoenen. Daarom leek het haar een goed idee om een schoenenboetiek te beginnen. Help haar met haar klanten in dit betoverende online spel.

 • Prinsessen: London vs. Tokio
  Prinsessen: London vs. Tokio
  596 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen proberen de Japanse en Engelse modetrends uit. Help ze om supercoole outfits uit te kiezen en hun mooiste poses aan te nemen in dit leuke make-overspel met een mondiaal tintje.

 • IJsprinses: Mama make-over
  IJsprinses: Mama make-over
  695 keer gespeeld

  De IJsprinses krijgt haar eerste make-over. Doe mee met haar moeder terwijl ze een nieuwe stijl voor haar creert in dit spel voor meiden. Je kunt ze allebei een gezichtsbehandeling geven, nieuwe haarstijlen voor ze ontwerpen en nog veel meer!

 • Modieuze prinsessen: pofjassen
  Modieuze prinsessen: pofjassen
  5072 keer gespeeld

  Deze zes prinsessen zijn op zoek naar een nieuwe pofjas en hun favoriete kledingwinkel heeft ze eindelijk op voorraad. Kun jij ze helpen met het kiezen van een nieuwe winteroutfit in dit online spel voor meiden?

 • Princess Doctor Checkup
  Princess Doctor Checkup
  869 keer gespeeld

  Lots of patients are in the waiting room at this clinic. They’re eager to meet with this princess, who’s also a doctor! Can you help the princess treat all of them in this medical game for girls?

 • Prinses feestmarathon
  Prinses feestmarathon
  865 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen organiseren drie verschillende feesten op dezelfde avond. Dat is best bizar, nietwaar? Kun jij ervoor zorgen dat hun ingewikkelde plannen niet in de soep lopen? Help ze om alles goed te organiseren, mooi te versieren en meer in dit online spel.

 • IJsprinses: echte kapsels
  IJsprinses: echte kapsels
  1400 keer gespeeld

  Deze prinses heeft haar haren laten verven en het ziet er niet best uit. Kun jij haar helpen om er weer iets moois van te maken in dit leuke simulatiespel? Knip, verf en stijl haar haren en geef haar een cool kapsel.

 • Moderne prinsessen: schooldag
  Moderne prinsessen: schooldag
  1753 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn dol op de laatste modetrends maar vanochtend dreigen ze te laat op school te komen. Kun jij ze helpen aan een coole outfit voordat ze naar school vetrekken in dit leuke aankleedspel?

 • Prinses: online daten
  Prinses: online daten
  2975 keer gespeeld

  Het is alweer een tijd geleden dat de prinses een vriendje had. Misschien moet ze eens online daten proberen. Help haar om een potentiële magische match te vinden in dit leuke datingspel.

  • Prinsessen: naar school
   Prinsessen: naar school
   599 keer gespeeld

   Ook prinsessen moeten naar school. Sluit je aan bij Rapunzel en Jasmine als ze zich klaarmaken voor hun eerste schooldag in dit leuke online spel. Kies outfits voor ze uit, versier schoolbanken en meer!

  • Prinsessen: rocksterren
   Prinsessen: rocksterren
   1315 keer gespeeld

   Help deze rockende prinsessen om zich voor te bereiden op hun grote show. Van gewaagde rockkapsels tot ruige outfits, in dit hard-rock aankleed- en make-overspel bepaal jij hoe zij eruit zien op het podium en welke instrumenten ze bespelen!

  • IJskoningin: make-over
   IJskoningin: make-over
   845 keer gespeeld
  • Princesses Wedding Guests
   Princesses Wedding Guests
   1171 keer gespeeld
  • Superprinsessen
   Superprinsessen
   766 keer gespeeld

   De stad wordt aangevallen en alleen deze vier prinsessen kunnen de bewoners beschermen! Maar eerst hebben ze natuurlijk een superoutfit nodig. Kun jij ze een handje helpen in dit heroïsche make-overspel?

  • Princesses Truth or Dare
   Princesses Truth or Dare
   2858 keer gespeeld

   Deze meiden trappen graag lol samen in dit coole online spel, Princesses Truth or Dare, speciaal voor meisjes. Beleef een te gekke tijd met deze twee Disney prinsessen door verschillende minigames te spelen.

  • Prinses op het Coachella Festival
   Prinses op het Coachella Festival
   2558 keer gespeeld

   Amerika's jaarlijkse en vetste muziekfestival staat voor de deur en deze prinses is er helemaal klaar voor. Help haar aan een coole Coachella-stijl op basis van haar favoriete nummers in dit make-overspel voor meiden.

  • Princess Wedding Fashion Week
   Princess Wedding Fashion Week
   3026 keer gespeeld

   Ariel, Belle en Pocahontas nemen deel aan de Fashion Week. Help ze in dit aankleedspel om coole outfits uit te kiezen voordat ze weer een volgende fotoshoot hebben.

  • Prinsessen: sportieve look
   Prinsessen: sportieve look
   1056 keer gespeeld

   Deze drie prinsessen proberen een nieuwe trend uit! Kun jij ze helpen aan coole sportieve outfits in dit leuke aankleedspel voor meiden?

  • Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
   Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
   2150 keer gespeeld

   Mensen kunnen heel kritisch zijn als het om kleren gaat. Kun jij ervoor zorgen dat deze prinsessen er perfect uitzien op de rode loper in dit aankleedspelletje?

  • Prinses in Catwalk Magazine
   Prinses in Catwalk Magazine
   801 keer gespeeld

   Deze prinses komt op de cover van Catwalk Magazine, maar ze is nog niet helemaal klaar voor de fotoshoot. Kun jij in dit aankleedspel de perfecte outfit voor haar uitzoeken?

  • Prinsessen: vreemd vs. mooi
   Prinsessen: vreemd vs. mooi
   786 keer gespeeld

   Deze prinsessen doen mee aan een modewedstrijd. Wie komt er als winnaar uit de bus? Dat hangt allemaal af van de outfits die jij voor ze uitkiest in dit leuke make-overspel.