• Four Fourteen
  Spelen
  Four Fourteen
  24824 keer gespeeld

  Betreed de treden van het kasteel en speel open kaart. Ga voor veertien.

 • Sneeuwkoningin
  Spelen
  Sneeuwkoningin
  3184 keer gespeeld

  Bevrijd de bevroren dieren voordat het te laat is!

 • Prinses: terug naar school
  Spelen
  Prinses: terug naar school
  3188 keer gespeeld

  Deze prinses heeft een nieuwe collectie schoolkleren ontworpen. Samen met haar vriendinnen gaat ze de mooiste kleren en accessoires laten zien tijdens een modeshow. Kun jij kiezen wat ze moeten dragen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Prinses: Bruid van het jaar 2016
  Spelen
  Prinses: Bruid van het jaar 2016
  1566 keer gespeeld

  Welke van deze prinsessen zal worden bekroond tot Bruid van het jaar 2016? Help om de winnaar uit te kiezen in dit superleuke aankleedspel. Kies samen met hen een mooie jurk uit, ga op zoek naar de juiste schoenen en meer!

 • Terug naar school: haastige prinsessen
  Spelen
  Terug naar school: haastige prinsessen
  18534 keer gespeeld
 • Prinsessen: fotoshoot
  Spelen
  Prinsessen: fotoshoot
  1775 keer gespeeld

  De prinsessen hebben binnenkort een fotoshoot en ze moeten er tiptop uitzien! Help de meiden om de mooiste jurken, kapsels en sieraden uit te kiezen zodat ze er prachtig bij lopen!

 • Princess Super Team
  Spelen
  Princess Super Team
  4928 keer gespeeld
 • Miss World
  Spelen
  Miss World
  1946 keer gespeeld

  Deze prinsessen doen mee aan een schoonheidswedstrijd. Kun jij de perfecte outfit voor ze kiezen in dit gratis aankleedspelletje? Vergeet ook de accessoires niet!

 • Prinses: beroemde It-girl
  Spelen
  Prinses: beroemde It-girl
  1089 keer gespeeld

  Deze prinses droomt ervan een It-girl te worden. Kun jij die droom voor haar vervullen? Ze heeft coole outfits en een unieke stijl nodig om haar modieuze doelen te bereiken in dit online aankleedspel voor meiden.

 • Goed kapsel voor de perfecte prinses
  Spelen
  Goed kapsel voor de perfecte prinses
  8222 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses ziet er niet uit! Kun jij haar een kapsel geven waarmee ze echt de aandacht trekt?

 • Onderwaterfeest
  Spelen
  Onderwaterfeest
  1408 keer gespeeld

  Ariel en al haar koninklijke vriendinnen hebben een onderwaterfeestje. Geef ze wat modetips en kies de perfecte outfits voor de gelegenheid. Wat moeten ze aan?

 • Prinsessen: rocksterren
  Spelen
  Prinsessen: rocksterren
  1452 keer gespeeld

  Help deze rockende prinsessen om zich voor te bereiden op hun grote show. Van gewaagde rockkapsels tot ruige outfits, in dit hard-rock aankleed- en make-overspel bepaal jij hoe zij eruit zien op het podium en welke instrumenten ze bespelen!

 • Princess Wedding Fashion Week
  Spelen
  Princess Wedding Fashion Week
  4295 keer gespeeld

  Ariel, Belle en Pocahontas nemen deel aan de Fashion Week. Help ze in dit aankleedspel om coole outfits uit te kiezen voordat ze weer een volgende fotoshoot hebben.

 • Terug naar school: modetrends
  Spelen
  Terug naar school: modetrends
  1001 keer gespeeld

  Deze drie modieuze leerlingen gaan weer naar school. Kun jij zorgen dat ze klaar zijn voor de eerste schooldag? Ze hebben coole outfits, nieuwe kapsels, accessoires en schoolspullen nodig in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meiden. En als je klaar bent, kun je hun looks ook nog beoordelen.

 • Modieuze prinsessen: pofjassen
  Spelen
  Modieuze prinsessen: pofjassen
  2144 keer gespeeld

  Deze zes prinsessen zijn op zoek naar een nieuwe pofjas en hun favoriete kledingwinkel heeft ze eindelijk op voorraad. Kun jij ze helpen met het kiezen van een nieuwe winteroutfit in dit online spel voor meiden?

 • Fashionista prinsessencompetitie
  Spelen
  Fashionista prinsessencompetitie
  1403 keer gespeeld

  Wie van deze beroemde prinsessen zal deze wedstrijd winnen? Ontdek wie van hen de titel van de coolste fashionista verdient in dit verkleedspel voor meisjes.

 • Goldie Princesses Pregnant BFFs
  Spelen
  Goldie Princesses Pregnant BFFs
  2005 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn hoogzwanger! Help ze om te ontspannen met een make-over en heerlijke gezonde snacks in dit coole aankleedspel.

 • Zeemeerminprinses: in het ziekenhuis
  Spelen
  Zeemeerminprinses: in het ziekenhuis
  1224 keer gespeeld

  Het zit deze zeemeerminprinses vandaag niet mee. Ze is in een net vast komen te zitten terwijl ze aan een hongerige haai probeerde te ontsnappen. Kun jij haar bevrijden en haar verwondingen behandelen in dit magische simulatiespel?

 • Galaprinses
  Spelen
  Galaprinses
  1798 keer gespeeld

  Deze prinses gaat vanavond naar een modegala en ze moet er natuurlijk prachtig uitzien. Kun jij de perfecte outfit voor haar samenstellen in dit elegante aankleedspel voor meiden?

 • Schoenenboetiek van de prinses
  Spelen
  Schoenenboetiek van de prinses
  5633 keer gespeeld

  Assepoester weet natuurlijk heel veel van schoenen. Daarom leek het haar een goed idee om een schoenenboetiek te beginnen. Help haar met haar klanten in dit betoverende online spel.

 • Prinses: online daten
  Spelen
  Prinses: online daten
  2746 keer gespeeld

  Het is alweer een tijd geleden dat de prinses een vriendje had. Misschien moet ze eens online daten proberen. Help haar om een potentiële magische match te vinden in dit leuke datingspel.

 • Prinsessen: straatdansers
  Spelen
  Prinsessen: straatdansers
  1074 keer gespeeld
 • Prinsessen bij de tandarts
  Spelen
  Prinsessen bij de tandarts
  1310 keer gespeeld

  Niet één, maar vier prinsessen zitten in de wachtkamer! Alle vier hebben gaatjes. Kun jij er even naar kijken en hun tanden behandelen in dit verzorgingsspel? Ze hebben dringend je hulp nodig.

 • Prinsessen: Miss College-wedstrijd
  Spelen
  Prinsessen: Miss College-wedstrijd
  3709 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen willen alle drie de schoonheidswedstrijd winnen en Miss College worden. Help ze om de juiste jurken en accessoires uit te kiezen. Welke prinses wint, hangt helemaal af van jouw mode-talenten in dit leuke make-overspel.

 • Online daten voor prinsessen
  Spelen
  Online daten voor prinsessen
  1195 keer gespeeld

  Het leven van een prinses kan erg eenzaam zijn. Gelukkig kun je nu ook online de perfecte man vinden!

 • Royal Dentist 2
  Spelen
  Royal Dentist 2
  3301 keer gespeeld

  Deze prinsen en prinsessen hebben hun gebit helemaal laten verrotten. Eww! Kun jij ze hun koninklijke glimlach weer teruggeven? Veel succes dan!

 • Prinsessen: naar de stad
  Spelen
  Prinsessen: naar de stad
  2075 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn op weg naar de stad waar ze vast en zeker een geweldige middag zullen hebben. Maar wat moeten ze aantrekken? Help ze een paar mooie outfits kiezen voordat ze uit het kasteel vertrekken in dit betoverende aankleedspel voor meiden.

 • Prinsessen: BFF's Weekend
  Spelen
  Prinsessen: BFF's Weekend
  619 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn elkaars beste vriendinnen en ze willen samen het weekend doorbrengen. Help ze in dit aankleedspel voor meisjes met het uitkiezen van coole outfits voor een weekend vol met geweldig leuke activiteiten en feestjes.

 • Prinsessen: gemaskerd bal
  Spelen
  Prinsessen: gemaskerd bal
  5602 keer gespeeld

  Deze vijf prinsessen organiseren een gemaskerd bal. Kun jij ze helpen bij de voorbereidingen en met het uitkiezen van hun kostuums in dit aankleedspel?

 • Prinsessen: dubbeldate
  Spelen
  Prinsessen: dubbeldate
  2333 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen organiseren een dubbeldate. Help ze om leuke outfits uit te kiezen in dit aankleedspel voor meiden.

 • Prinses: rode loper-collectie
  Spelen
  Prinses: rode loper-collectie
  1763 keer gespeeld

  Deze prinses werkt ook als een mode-ontwerpster en ze heeft zojuist haar collectie voor de rode loper gemaakt. Ze wil dolgraag zelf verschillende jurken en outfits dragen tijdens een modefestijn, samen met twee modellen. Kun jij ze helpen om er een geweldige avond van te maken in dit online spel voor meiden?

 • De prinses: naar de toekomst gestuurd
  Spelen
  De prinses: naar de toekomst gestuurd
  23665 keer gespeeld

  De toekomst is griezelig vreemd als je een prinses uit het verre verleden bent. Kun je deze koninklijke jongedame helpen zich aan te passen aan het leven in het jaar 2017? Ze moet haar uiterlijk veranderen voordat ze de terugweg kan gaan zoeken naar haar koninkrijk in dit tijdloze aankleedspel.

 • Prinsessen: BFF-dag
  Spelen
  Prinsessen: BFF-dag
  1801 keer gespeeld

  Het is internationale BFF-dag en deze twee prinsessen zijn klaar om dit in stijl te vieren! Ze willen de dag vieren dat ze elkaar voor het eerst hadden ontmoet, coole outfits dragen en genieten van dezelfde activiteiten die ze toen deden. Help ze kiezen wat ze moeten dragen zodat ze hun geweldige vakantie kunnen begonnen in dit online spel voor meisjes.

 • Prinsessenfeest op de universiteit
  Spelen
  Prinsessenfeest op de universiteit
  1088 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen hebben nog geen plannen voor het weekend. Het perfecte moment dus voor een supercool feest! Kun jij ze helpen met de voorbereidingen in dit online spel?

 • Make-over voor een koningin
  Spelen
  Make-over voor een koningin
  6275 keer gespeeld

  Dit meisje wil eruitzien als een echte koningin en daar kan ze jouw hulp goed bij gebruiken!

 • Prinsessen BFF-uitje
  Spelen
  Prinsessen BFF-uitje
  2667 keer gespeeld

  Deze drie beste prinsessenvriendinnen hebben een meidendag gepland en je weet dat ze er dan tiptop uit willen zien. Duik in hun kledingkast en creëer een mooie outfit gebaseerd op hun individuele kledingstijl. Kies daarna een plek uit waar ze ermee kunnen pronken!