Prinsessen Spelletjes

 • Princess Wedding Fashion Week
  Princess Wedding Fashion Week
  2748 keer gespeeld

  Ariel, Belle en Pocahontas nemen deel aan de Fashion Week. Help ze in dit aankleedspel om coole outfits uit te kiezen voordat ze weer een volgende fotoshoot hebben.

 • Onderwaterfeest
  Onderwaterfeest
  1276 keer gespeeld

  Ariel en al haar koninklijke vriendinnen hebben een onderwaterfeestje. Geef ze wat modetips en kies de perfecte outfits voor de gelegenheid. Wat moeten ze aan?

 • Prinses: Bruid van het jaar 2016
  Prinses: Bruid van het jaar 2016
  808 keer gespeeld

  Welke van deze prinsessen zal worden bekroond tot Bruid van het jaar 2016? Help om de winnaar uit te kiezen in dit superleuke aankleedspel. Kies samen met hen een mooie jurk uit, ga op zoek naar de juiste schoenen en meer!

 • Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  2372 keer gespeeld

  Mensen kunnen heel kritisch zijn als het om kleren gaat. Kun jij ervoor zorgen dat deze prinsessen er perfect uitzien op de rode loper in dit aankleedspelletje?

 • Princessen: filmavond
  Princessen: filmavond
  3161 keer gespeeld

  Deze prinses organiseert een filmavond voor al haar vrienden. Help haar om snacks te regelen voordat ze een cool outfit uitkiest. Ze heeft ook je hulp nodig bij het uitkiezen van een film in dit leuke simulatiespel.

 • Prinsessen: zwarte vrijdag
  Prinsessen: zwarte vrijdag
  2478 keer gespeeld

  Het is zwarte vrijdag en deze drie prinsessen gaan naar het winkelcentrum. Help ze om geweldige koopjes en coole outfits te vinden in dit superleuke winkelspel.

 • Princesses Wedding Guests
  Princesses Wedding Guests
  1241 keer gespeeld
 • Prinses Juliet: restaurant
  Prinses Juliet: restaurant
  807 keer gespeeld

  Prinses Juliet was uitgenodigd voor een etentje in een restaurant toen opeens een aardbeving begon. Help jij haar en Koobs uit het restaurant te ontsnappen met leuke hints en puzzels?

 • Princess Super Team
  Princess Super Team
  4070 keer gespeeld
 • Princess Room Makeover
  Princess Room Makeover
  858 keer gespeeld

  Ontwerp je perfecte prinsessenkamer.

 • Ellie Princess Designs
  Ellie Princess Designs
  1683 keer gespeeld

  Kun jij de perfecte outfit voor een prinses ontwerpen? In dit leuke spelletje voor meisjes kom je erachter! Wees creatief en laat je verbeelding de vrije loop!

 • Schoenenboetiek van de prinses
  Schoenenboetiek van de prinses
  5384 keer gespeeld

  Assepoester weet natuurlijk heel veel van schoenen. Daarom leek het haar een goed idee om een schoenenboetiek te beginnen. Help haar met haar klanten in dit betoverende online spel.

 • Superprinsessen
  Superprinsessen
  1066 keer gespeeld

  De stad wordt aangevallen en alleen deze vier prinsessen kunnen de bewoners beschermen! Maar eerst hebben ze natuurlijk een superoutfit nodig. Kun jij ze een handje helpen in dit heroïsche make-overspel?

 • Prinsessen Festivalplezier
  Prinsessen Festivalplezier
  877 keer gespeeld

  Het festivalseizoen is eindelijk aangebroken, maar deze vijf prinsessen zijn niet klaar! Kun je ze helpen om snel zoveel mogelijk coole outfits te vinden in dit aankleedspel voor meisjes?

 • Ivy League-prinsessen
  Ivy League-prinsessen
  1642 keer gespeeld

  De prinsessen Belle en Raponsje gaan naar een topuniversiteit uit de Ivy League! Help jij hen met de juiste voorbereiding?

 • De prinsessen gaan uit
  De prinsessen gaan uit
  812 keer gespeeld
 • Prinsessen: vreemd vs. mooi
  Prinsessen: vreemd vs. mooi
  931 keer gespeeld

  Deze prinsessen doen mee aan een modewedstrijd. Wie komt er als winnaar uit de bus? Dat hangt allemaal af van de outfits die jij voor ze uitkiest in dit leuke make-overspel.

 • Online daten voor prinsessen
  Online daten voor prinsessen
  1428 keer gespeeld

  Het leven van een prinses kan erg eenzaam zijn. Gelukkig kun je nu ook online de perfecte man vinden!

 • Drukke prinsessendag
  Drukke prinsessendag
  1712 keer gespeeld

  Deze prinses heeft het maar druk vandaag. Ze heeft twee afspraakjes en vanmiddag gaat ze shoppen met een vriendin. Kun jij een bijpassende outfit voor elke activiteit vinden in dit aankleedspel voor meiden?

 • Royal Dentist 2
  Royal Dentist 2
  2647 keer gespeeld

  Deze prinsen en prinsessen hebben hun gebit helemaal laten verrotten. Eww! Kun jij ze hun koninklijke glimlach weer teruggeven? Veel succes dan!

 • IJsprinses: Mama make-over
  IJsprinses: Mama make-over
  1022 keer gespeeld

  De IJsprinses krijgt haar eerste make-over. Doe mee met haar moeder terwijl ze een nieuwe stijl voor haar creert in dit spel voor meiden. Je kunt ze allebei een gezichtsbehandeling geven, nieuwe haarstijlen voor ze ontwerpen en nog veel meer!

 • Zeemeerminprinses: in het ziekenhuis
  Zeemeerminprinses: in het ziekenhuis
  1988 keer gespeeld

  Het zit deze zeemeerminprinses vandaag niet mee. Ze is in een net vast komen te zitten terwijl ze aan een hongerige haai probeerde te ontsnappen. Kun jij haar bevrijden en haar verwondingen behandelen in dit magische simulatiespel?

 • Prinsessen op rolschaatsen
  Prinsessen op rolschaatsen
  1009 keer gespeeld

  Deze vier prinsessen willen de hele middag door het park skaten. Help ze om een paar coole outfits uit te kiezen voordat ze hun rolschaatsen aantrekken in dit leuke aankleedspel.

 • Prinsessen: rocksterren
  Prinsessen: rocksterren
  1524 keer gespeeld

  Help deze rockende prinsessen om zich voor te bereiden op hun grote show. Van gewaagde rockkapsels tot ruige outfits, in dit hard-rock aankleed- en make-overspel bepaal jij hoe zij eruit zien op het podium en welke instrumenten ze bespelen!

 • Superbruiloft
  Superbruiloft
  512 keer gespeeld

  Deze avontuurlijke prinses wil een bruiloft met een superheldenthema. Kun jij een supercoole outfit voor haar en haar bruidsmeisjes uitkiezen in dit actierijke spel?

 • Prinses op de catwalk: modewedstrijd
  Prinses op de catwalk: modewedstrijd
  6114 keer gespeeld

  Drie prinsessen. Eén catwalk. Wie wint deze spannende modewedstrijd? Dat hangt helemaal van jou af. Help deze prinselijke deelnemers om een cool outfit te ontwerpen en een mooi kapsel uit te kiezen voordat ze de catwalk op stappen in dit hippe aankleedspel voor meiden.

 • Prinsessen: fotoshoot
  Prinsessen: fotoshoot
  1356 keer gespeeld

  De prinsessen hebben binnenkort een fotoshoot en ze moeten er tiptop uitzien! Help de meiden om de mooiste jurken, kapsels en sieraden uit te kiezen zodat ze er prachtig bij lopen!

 • Prinses Hollywood-ster
  Prinses Hollywood-ster
  2170 keer gespeeld

  Deze bezige prinses is op weg naar Hollywood om haar nieuwe film te promoten. Ga mee als ze moet poseren voor de foto voor op de poster en bij de première met de rode loper in dit online spel voor meisjes.

 • Miss World
  Miss World
  1380 keer gespeeld

  Deze prinsessen doen mee aan een schoonheidswedstrijd. Kun jij de perfecte outfit voor ze kiezen in dit gratis aankleedspelletje? Vergeet ook de accessoires niet!

 • Prinsessen: gemaskerd bal
  Prinsessen: gemaskerd bal
  5104 keer gespeeld

  Deze vijf prinsessen organiseren een gemaskerd bal. Kun jij ze helpen bij de voorbereidingen en met het uitkiezen van hun kostuums in dit aankleedspel?

 • Princesses Bike Trip
  Princesses Bike Trip
  1930 keer gespeeld

  Belle en Rapunzel willen gaan fietsen, maar ze zijn er nog niet helemaal klaar voor. Kun jij de prinsessen helpen met het vinden van een outfit en het versieren van hun fiets in dit aankleedspel?

 • De prinses: naar de toekomst gestuurd
  De prinses: naar de toekomst gestuurd
  6725 keer gespeeld

  De toekomst is griezelig vreemd als je een prinses uit het verre verleden bent. Kun je deze koninklijke jongedame helpen zich aan te passen aan het leven in het jaar 2017? Ze moet haar uiterlijk veranderen voordat ze de terugweg kan gaan zoeken naar haar koninkrijk in dit tijdloze aankleedspel.

 • Prinsessen: leven met roem 2
  Prinsessen: leven met roem 2
  1650 keer gespeeld

  Het is niet makkelijk om een prinses te zijn. Dit meidenspel laat je twee kanten van het leven van een beroemdheid zien. Jij speelt een journalist die op jacht is naar foto's van de prinsessen. Ook zul je drie prinsessen moeten helpen aan stijlvolle jurken voor een prijsuitreiking.

 • Prinses Julia: kasteelontsnapping 4
  Prinses Julia: kasteelontsnapping 4
  746 keer gespeeld

  De gemene trollen hebben de schat van de elfen gestolen. Kun jij prinses Julia helpen met het oplossen van de puzzels? Kan ze de schat uit het trollenkasteel halen?

  • Prinses: online daten
   Prinses: online daten
   3889 keer gespeeld

   Het is alweer een tijd geleden dat de prinses een vriendje had. Misschien moet ze eens online daten proberen. Help haar om een potentiële magische match te vinden in dit leuke datingspel.

  • Prinses Sofia's bruidsjurk ontwerpen
   Prinses Sofia's bruidsjurk ontwerpen
   1398 keer gespeeld

   Prinses Sofia gaat binnenkort trouwen! Kun jij haar helpen met het ontwerpen van de perfecte bruidsjurk?

  • Prinses: hoe word je populair op school
   Prinses: hoe word je populair op school
   9138 keer gespeeld

   Deze prinses kan niet wachten om een van de populairste meisjes van haar school te worden. Maar ze kan wel wat hulp gebruiken. Kies samen met haar wat coole kleren uit en update haar social media-accounts in dit leuke spel voor meiden.

  • Prinsessen: autoshow in Parijs
   Prinsessen: autoshow in Parijs
   1432 keer gespeeld
  • Prinsessen: winterreis
   Prinsessen: winterreis
   15577 keer gespeeld

   Deze drie prinsessen willen even weg van het koude weer. Ze willen dolgraag een avontuurlijke plaats bezoeken. Help ze om geweldige outfits en hun reisbestemming uit te zoeken. Wordt het Parijs, Tokio of Istanboel.

  • Modieuze prinsessen: pofjassen
   Modieuze prinsessen: pofjassen
   5381 keer gespeeld

   Deze zes prinsessen zijn op zoek naar een nieuwe pofjas en hun favoriete kledingwinkel heeft ze eindelijk op voorraad. Kun jij ze helpen met het kiezen van een nieuwe winteroutfit in dit online spel voor meiden?

  • Princess Bedroom Make Over
   Princess Bedroom Make Over
   827 keer gespeeld

   Gebruik de gegeven spullen om deze prinsessenkamer zo mooi mogelijk te maken.

  • Prinsessen: London vs. Tokio
   Prinsessen: London vs. Tokio
   718 keer gespeeld

   Deze drie prinsessen proberen de Japanse en Engelse modetrends uit. Help ze om supercoole outfits uit te kiezen en hun mooiste poses aan te nemen in dit leuke make-overspel met een mondiaal tintje.

  • Prinsessen zomeruitje
   Prinsessen zomeruitje
   667 keer gespeeld

   Doornroosje, Belle en Rapunzel gaan naar een feestje op een tropisch eiland. Kun je ze helpen om voor ieder de perfecte strandoutfit uit te kiezen in dit innemende aankleedspel?

  • Prinsessen naar 3 feesten op een avond
   Prinsessen naar 3 feesten op een avond
   3553 keer gespeeld

   Deze prinsessen zijn klaar om te feesten. Ze gaan niet naar één, maar naar drie feesten vanavond. Ze hebben hiervoor de perfecte outfits nodig omdat elk feest een uniek thema heeft. Kun jij de prinsessen in dit aankleedspel voor meiden helpen beslissen wat ze moeten dragen zodat ze er perfect uitzien op deze drie feesten?

  • Prinsessen: sportieve look
   Prinsessen: sportieve look
   941 keer gespeeld

   Deze drie prinsessen proberen een nieuwe trend uit! Kun jij ze helpen aan coole sportieve outfits in dit leuke aankleedspel voor meiden?

  • Prinsessen: naar school
   Prinsessen: naar school
   808 keer gespeeld

   Ook prinsessen moeten naar school. Sluit je aan bij Rapunzel en Jasmine als ze zich klaarmaken voor hun eerste schooldag in dit leuke online spel. Kies outfits voor ze uit, versier schoolbanken en meer!