• Fit worden
  Spelen
  Fit worden
  169694 keer gespeeld

  Ben je klaar om weer fit te worden? Val snel af en verdien punten!

 • Ellie: tips voor twee
  Spelen
  Ellie: tips voor twee
  126329 keer gespeeld

  Ellie zit er altijd cool uit. Wat is haar geheim? Ontdek het zelf in dit hippe aankleedspel voor meiden. Maak je samen op voor een dag vol plezier. Ze zal je ook nog wat coole modetips geven terwijl ze ondertussen haar make-up doet en een outfit uitkiest.

 • De prinses: naar de toekomst gestuurd
  Spelen
  De prinses: naar de toekomst gestuurd
  45109 keer gespeeld

  De toekomst is griezelig vreemd als je een prinses uit het verre verleden bent. Kun je deze koninklijke jongedame helpen zich aan te passen aan het leven in het jaar 2017? Ze moet haar uiterlijk veranderen voordat ze de terugweg kan gaan zoeken naar haar koninkrijk in dit tijdloze aankleedspel.

 • Van lelijk naar mooi
  Spelen
  Van lelijk naar mooi
  32238 keer gespeeld

  Help dit meisje met het vinden van een vriendje dat echt bij haar past.

 • Beautycombo
  Spelen
  Beautycombo
  28292 keer gespeeld

  Make-up en mahjong: wat wil je nog meer?

 • Make-over voor een koningin
  Spelen
  Make-over voor een koningin
  24134 keer gespeeld

  Dit meisje wil eruitzien als een echte koningin en daar kan ze jouw hulp goed bij gebruiken!

 • Camryns neus make-over
  Spelen
  Camryns neus make-over
  23676 keer gespeeld

  Camryns neus ziet er niet uit! Hij zit onder de puistjes en er groeien haartjes op onooglijke plaatsen. Kun jij haar helpen zodat ze weer een lieftallige snuffer krijgt in dit leuke online spel?

 • Mijn sprookjestijger
  Spelen
  Mijn sprookjestijger
  22779 keer gespeeld

  Het verborgen bos van deze betoverde tijger is een rommeltje geworden! Kan jij zijn beste vriend helpen om het op te ruimen en alle spinnen weg te jagen in deze magische online game? Als je eenmaal klaar bent, mag je hem lekker wassen, want hij is nogal vies geworden tijdens zijn laatste avontuur, en hij ruikt niet echt lekker!

 • Extreme makeover
  Spelen
  Extreme makeover
  22338 keer gespeeld

  Experimenteer en geniet van dit prachtige makeover spel met meerdere levels. Laat zien hoe goed je bent met de voor-en-na-foto's als bewijs!

 • Blondie: relaxen in de spa
  Spelen
  Blondie: relaxen in de spa
  19024 keer gespeeld

  Blondie heeft een stressvolle week achter de rug, dus ze gaat een bezoekje brengen aan haar favoriete spa. Kan jij haar helpen om zich lekker te ontspannen en op te frissen met een massage en snelle make-over? Je kan een leuke outfit en te gekke make-up voor haar uitkiezen in deze online game voor meiden.

 • Schoolvlechten
  Spelen
  Schoolvlechten
  17504 keer gespeeld

  Dit meisje heeft het helemaal gehad met haar kapsel. Ze is toe aan iets nieuws! Ze wil graag vlechten, zodat ze die morgen op school kan laten zien. Kun jij haar wat advies geven in dit make-overspel voor meiden?

 • Zwangere moeder verzorgen
  Spelen
  Zwangere moeder verzorgen
  15405 keer gespeeld

  Kun jij zorgen dat deze zwangere vrouw de dag van haar leven heeft in de beautysalon? Zet muziek op en geef haar een behandeling die ze nooit zal vergeten!

 • Schattige eenhoorns verzorgen
  Spelen
  Schattige eenhoorns verzorgen
  10668 keer gespeeld

  Elk van deze drie schattige baby-eenhoorns heeft zich een beetje pijn gedaan tijdens hun laatste magische avontuur. Kan jij ervoor zorgen dat ze zich weer beter voelen in deze online verzorggame? Je kan ze allemaal een controle geven, hun wonden verzorgen en nog veel meer doen!

 • Little Princess Leg Doctor
  Spelen
  Little Princess Leg Doctor
  9852 keer gespeeld
 • Belle's transformatie
  Spelen
  Belle's transformatie
  9028 keer gespeeld

  Deze tiener heeft de laatste tijd alleen maar in de bibliotheek gezeten en ze heeft geen tijd gehad voor haar uiterlijk. Maar nu is ze verliefd en heeft ze snel een make-over nodig. Kun jij haar samen met haar beste vriendinnen een handje helpen in dit online spel voor meiden?

 • Ellie Huiddokter
  Spelen
  Ellie Huiddokter
  8738 keer gespeeld

  Zeggen dat Ellie een erg slechte dag heeft gehad zou een enorme onderschatting zijn! Ze is een compleet wrak! Kan jij haar helpen alle wonden op haar gezicht te behandelen in dit online medische spel?

 • Leuke lippenverzorging
  Spelen
  Leuke lippenverzorging
  8419 keer gespeeld

  Soms moet je zelfs je lippen vertroetelen. De lippen van deze arme meid zijn er duidelijk niet zo best aan toe. Kan jij haar even snel nakijken om te zien wat de oorzaak van haar problemen is? Ze kan jouw hulp wel gebruiken in deze medische simulatiegame.

 • Eenhoorn schoonheidssalon
  Spelen
  Eenhoorn schoonheidssalon
  8024 keer gespeeld

  Soms lopen avonturen wat ruw af en deze magische eenhoorn is net teruggekomen van iemand die haar wat klappen heeft verkocht. Kun je haar helpen zich beter te voelen als ze in de betoverde salon een makeover krijgt in dit online spel voor meisjes?

 • Van nerd naar coole meid
  Spelen
  Van nerd naar coole meid
  7629 keer gespeeld

  Deze tiener wil een volledige make-over. Gelukkig wordt haar beugel verwijderd en mag ze lenzen dragen in plaats van een bril. Help haar aan een nieuwe leuke stijl in dit online spel voor meiden.

 • Boekenwurm opmaken
  Spelen
  Boekenwurm opmaken
  6946 keer gespeeld

  Dit meisje heeft veel te lang met haar neus in de boeken gezeten!

 • Een nieuw begin: van treurig naar top
  Spelen
  Een nieuw begin: van treurig naar top
  6873 keer gespeeld

  Dit arme meisje is gedumpt door haar vriendje en nu zit ze in de put. Kun jij haar opvrolijken in dit online make-overspel? Droog haar tranen en zorg dat ze er weer fantastisch uit komt te zien.

 • Make-over in de schoonheidssalon
  Spelen
  Make-over in de schoonheidssalon
  6498 keer gespeeld

  Het is nog een hele kunst om dit meisje de perfecte make-over te geven!

 • My Fresh Start Makeover
  Spelen
  My Fresh Start Makeover
  5597 keer gespeeld

  Dit arme meisje is net gedumpt door haar vriendje maar ze is zeker niet van plan om zielig weg te kwijnen. Laten we haar helpen een verse start te maken door haar een coole makeover te geven in deze online game.

 • Fashionista het hele jaar door: pareltje
  Spelen
  Fashionista het hele jaar door: pareltje
  4973 keer gespeeld

  Deze fashionista is bezig met een kalender waarmee ze een heel jaar aan hippe stijlen kan vieren. Ze heeft jouw hulp nodig bij het kiezen van de perfecte outfits. Kan jij haar wat advies geven bij het zoeken naar kleding met te gekke thema's zoals 'Mystieke mei' en 'Zonnige september' in deze online aankleed- en ontwerpgame?

 • Sue's Witch Magic Make Over
  Spelen
  Sue's Witch Magic Make Over
  4805 keer gespeeld

  Gebruik alle toverspullen om een toverdrank te maken die je in Sue verandert.

 • Stoere jongens make-over
  Spelen
  Stoere jongens make-over
  4692 keer gespeeld

  Deze stoere jongen heeft een behoorlijk wilde baardgroei dus het is tijd voor een make-over. Kun jij zijn baard knippen en hem een nieuw kapsel geven in deze kapperszaak? Hij kan je hulp hard gebruiken in dit online make-overspel.

 • Audrey's verhaal voor haar make-upvlog
  Spelen
  Audrey's verhaal voor haar make-upvlog
  4463 keer gespeeld

  Audrey probeert een succesverhaal te maken van haar make-upvlog. Kan jij haar helpen om de perfecte opmaakstijlen te vinden waardoor ze duizenden likes van haar volgers krijgt in deze online simulatiegame? Ze heeft jouw modetips hard nodig om een wereldberoemde vlogger te worden!

 • Echte bloemenmanicure
  Spelen
  Echte bloemenmanicure
  4159 keer gespeeld

  Het is weer een drukke dag in deze nagelsalon. Je eerste klant van vandaag heeft haar handen echt verwaarloosd. Kan jij ze een snelle manicure geven in deze online make-overgame? Je zal de huid moeten hydrateren voordat je de nagels lakt en een grappig bloemenontwerp aanbrengt.

 • Natalie's nagelsalon
  Spelen
  Natalie's nagelsalon
  3939 keer gespeeld

  Je kunt uit allerlei verschillende stijlen kiezen in deze betoverende nagelsalon. Kun jij Natalie helpen met het uitkiezen van nagellak in dit make-overspel? Ze kan wel een manicure gebruiken!

 • Van boekenwurm tot emo
  Spelen
  Van boekenwurm tot emo
  3783 keer gespeeld

  Haal je neus uit de boeken, want het is tijd voor een make-over!

 • Nagelproblemen
  Spelen
  Nagelproblemen
  3501 keer gespeeld

  Molly is een klein meisje met grote nagelproblemen. Kun jij de eigenaar van deze nagelsalon helpen om haar een snelle manicure en pedicure te geven? Ze zal je heel dankbaar zijn in dit make-over en simulatiespel voor meiden.

 • Audrey: schoonheidssalon
  Spelen
  Audrey: schoonheidssalon
  3405 keer gespeeld

  Audrey is op zoek naar een compleet nieuwe stijl. Kan jij haar een bezoekje brengen in de schoonheidssalon voor een complete make-over in deze online game? Je kan haar helpen om een nieuwe haarstijl te kiezen, allerlei mooie make-up uitproberen en ook haar nagels doen natuurlijk!

 • Blonde prinses: zomer make-up
  Spelen
  Blonde prinses: zomer make-up
  3392 keer gespeeld

  Er komt nooit een einde aan de zomer in dit leuke online make-overspel voor meiden. Kun jij deze beeldschone prinses helpen om nieuwe make-up stijlen uit te kiezen?

 • Echte kapsels: Olivia
  Spelen
  Echte kapsels: Olivia
  3174 keer gespeeld

  Olivia heeft besloten dat ze geen roze strepen meer in d'r haar wil hebben! Daarom gaat ze naar de kapsalon voor een compleet nieuw kapsel. Moet ze haar pony korter maken? Een andere haarkleur kiezen? Help haar beslissen welke look je het eerst wilt proberen in dit realistische makeover-spel.

 • Beauty Resort 3
  Spelen
  Beauty Resort 3
  3079 keer gespeeld

  Open een nieuwe schoonheidssalon in het exotische India!

 • Blije vos
  Spelen
  Blije vos
  2998 keer gespeeld

  Deze vlugge vos was met haar vriend het konijn bij haar hut aan het spelen toen ze per ongeluk de bosjes inrende. Nu zit haar vacht vol met pijnlijke pinnen. Kan jij helpen om ze te verwijderen en haar weer lekker schoon te wassen in deze schattige online game?