Speelhal Spelletjes

 • Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  12240636 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  4413186 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Best Classic Solitaire
  Spelen
  Best Classic Solitaire
  1398071 keer gespeeld

  Je kunt je Patiencevaardigheden verbeteren met deze online kaart-game. Je kunt ook twee verschillende speelwijzen uitproberen. Paar de kaarten zo snel als je kunt.

 • Jewel Academy
  Spelen
  Jewel Academy
  853092 keer gespeeld

  3-op-een-rij zoals je het nog nooit hebt gespeeld! Maak rijtjes van edelstenen, activeer speciale power-ups en los puzzels op in dit supercoole nieuwe 3-op-een-rij-spel! En dankzij de talloze levens boordevol actie en juwelen hoef je je voorlopig niet meer te vervelen!

 • Classic Solitaire
  Spelen
  Classic Solitaire
  775969 keer gespeeld

  Train je Solitaire-vaardigheden in deze online versie van het klassieke kaartspel. Hoe snel kun jij alle kaarten van tafel spelen?

 • Back to Candyland 5: Choco Mountain
  Spelen
  Back to Candyland 5: Choco Mountain
  689653 keer gespeeld

  Keer terug naar het betoverende Snoepjesland voor een magisch puzzelavontuur op de Chocoladeberg.

 • Extreme bubbelschieter 2
  Spelen
  Extreme bubbelschieter 2
  533819 keer gespeeld

  Deze bubbels vallen razendsnel naar de onderkant van het scherm! Kun je ze allemaal laten knallen voordat het te laat is in dit super spannende bubbelschietspel?

 • Back to Candyland 4: Lollipop Garden
  Spelen
  Back to Candyland 4: Lollipop Garden
  521765 keer gespeeld

  Het is weer tijd voor het lekkerste 3-op-een-rij-spelletje ter wereld!

 • Pyramid Solitaire Express
  Spelen
  Pyramid Solitaire Express
  509804 keer gespeeld

  Schiet op, want deze trein boordevol solitaireplezier staat op het punt om te vertrekken!

 • My Dolphin Show 8
  Spelen
  My Dolphin Show 8
  427036 keer gespeeld

  Welkom in dit paradijs voor zeedieren! Deze populaire show bevat maar liefst 126 levels, verspreid over 6 verschillende werelden. Voer ongelooflijke kunstjes uit, zoals donutsprongen en het publiek natspetteren. Je kunt zelfs een doelpunt maken! Speel verschillende minispellen om je dolfijn gemotiveerd te houden. Ben je klaar om samen met je schattige dolfijn in deze waterige wereld te duiken? Veel plezier!

 • Forest Match
  Spelen
  Forest Match
  409451 keer gespeeld

  Verzamel krachtige boosters terwijl je een schilderachtig bos verkent in dit drie-op-een-rij puzzelspel. Verbind tijdens je avontuur zo snel mogelijk verschillende soorten fruit.

 • Back to Candyland: Episode 1
  Spelen
  Back to Candyland: Episode 1
  374952 keer gespeeld

  Mmm... de overwinning heeft nog nooit zo zoet gesmaakt!

 • Back to Candyland Episode 3: Sweet River
  Spelen
  Back to Candyland Episode 3: Sweet River
  312050 keer gespeeld

  Hijs de zeilen en reis naar een mysterieus eiland in dit uitdagende puzzelavontuur.

 • My Dolphin Show 7
  Spelen
  My Dolphin Show 7
  268660 keer gespeeld

  Maak je klaar om je nieuwste dolfijnenstunts te laten zien. Je volgende grote show begint zo in het aquarium! </br> </br> IOS <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="http://app.adjust.io/mfkxcl?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a></br> Google Play <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="https://app.adjust.io/4juj4y?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a>

 • Mahjong Quest
  Spelen
  Mahjong Quest
  254828 keer gespeeld

  Kun jij alle stenenparen vinden? Kies dan een richting en probeer de borden op te lossen.

 • Cookie Crush 3
  Spelen
  Cookie Crush 3
  220300 keer gespeeld

  Ga op avontuur in een magisch land vol koekjes en snoepjes in dit uitdagende 3-op-een-rij-spel. Maak rijtjes met de donuts, taartjes en meer en probeer ze allemaal weg te spelen.

 • Thrill Rush 4
  Spelen
  Thrill Rush 4
  219814 keer gespeeld

  Geniet van de achtbaanrit van je leven in Thrill Rush 4! Uit het niets verschijnen reusachtige blokken en gaten. Kun jij alle obstakels zowel 's nachts als overdag omzeilen?

 • Gold Rush: Treasure Hunt
  Spelen
  Gold Rush: Treasure Hunt
  217620 keer gespeeld
 • My Dolphin Show 6
  Spelen
  My Dolphin Show 6
  180786 keer gespeeld

  Ga terug naar het aquarium voor nieuwe sprongen, trucjes en andere te gekke stunts met je dolfijn.

 • BomberPengu
  Spelen
  BomberPengu
  177538 keer gespeeld

  Blaas je tegenstander uit de ijsarena, Bomberman!

 • Mijn ministadje
  Spelen
  Mijn ministadje
  175232 keer gespeeld

  Dit kleine stadje is klaar om flink uit te breiden! Baan je een weg door de stad en verbind alle helmen, zonnepanelen en andere dingen met elkaar in dit drie-op-een-rij-spel. Onderweg kun je handige boosters oppikken.

 • Spider Solitaire-tijd
  Spelen
  Spider Solitaire-tijd
  149775 keer gespeeld

  De tijd is rijp om deze online versie van het populaire kaartspel te spelen. Er zijn verschillende en uitdagende modi die je kunt uitproberen. Als je nog nooit Spider Solitaire hebt gespeeld, probeer de eenvoudige versie die maar één kleur gebruikt. Ervaren spelers zullen zeker enthousiast zijn over de moeilijke modus met alle vier de kleuren.

 • Onet Connect: Kerstmis
  Spelen
  Onet Connect: Kerstmis
  137389 keer gespeeld

  Er zijn heel veel dingen die je kunt matchen in dit match 3-puzzelspel dat perfect is voor de vakantie. Oefen je vaardigheden en leg verbindingen tussen kerstdecoraties, superleuke dieren en nog veel meer!

 • Tijd voor freecell solitaire
  Spelen
  Tijd voor freecell solitaire
  122042 keer gespeeld

  De klok tikt door en je hebt niet veel tijd! Kan jij alle kaarten combineren in deze vernuftige en uitdagende versie van het traditionele spel? Je zult snel te werk moeten gaan in deze race tegen de klok.

 • Temple Jewels
  Spelen
  Temple Jewels
  109665 keer gespeeld

  Meer dan 100 leuke levels vol spanning wachten op jou in deze betoverde tempel. Kan jij alle gekleurde juwelen met elkaar verbinden in dit drie-op-een-rij-puzzelspel? Als je vast komt te zitten, zwaai dan met je magische staf om de weg weer vrij te maken.

 • Bubble Academy
  Spelen
  Bubble Academy
  100579 keer gespeeld
 • Sleutelsolitaire
  Spelen
  Sleutelsolitaire
  94236 keer gespeeld

  Jippie! Hoe staat het met jouw solitairevaardigheden? Denk je dat je dit wilde kaartspelletje kunt oplossen?

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  82993 keer gespeeld

  Daag de computer uit of neem het op tegen een vriend in deze online versie van de klassieke game. Hoeveel ronden kan jij winnen?

 • 10 x 10 Arabian Nights
  Spelen
  10 x 10 Arabian Nights
  81228 keer gespeeld

  Hoeveel punten kun jij verdienen in dit uitdagende puzzelspel? Plaats de vormen op het bord en probeer zo veel mogelijk lijnen te maken. Zorg alleen wel dat je genoeg ruimte overhoudt.

 • Back to Santaland: vrolijke kerst
  Spelen
  Back to Santaland: vrolijke kerst
  77490 keer gespeeld

  Kom helemaal in de kerststemming met dit leuke kerstspelletje.

 • Fruita Crush
  Spelen
  Fruita Crush
  73588 keer gespeeld

  Fruita Crush is een fruitig 3-op-een-rij-spelletje waarin je allerlei lekkere stukken fruit moet combineren. Betreed deze fantastische werelden en probeer meer dan 100 uitdagende levels op te lossen. Maak rijtjes van 3 stukken fruit of meer, verzamel zoveel mogelijk punten en activeer het bonusfruit om een topscore te behalen. Kun jij alle levels voltooien?

 • Bubble Raiders
  Spelen
  Bubble Raiders
  71533 keer gespeeld

  Help Anna en Eva de geheimen van de wakende bubbels te ontrafelen! Richt en schiet op 3 of meer bubbels van dezelfde kleur om ze weg te spelen en in elk level van deze mysterieuze bubbleshooter het geheim te ontrafelen.

 • Endless Bubbles
  Spelen
  Endless Bubbles
  68291 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een wellicht eindeloze uitdaging? Zo ja, speel dan dit traditionele en intrigerende bubbel schietspel. Kruip achter het kanon en zoek zo snel mogelijk alle gelijk gekleurde bubbels bij elkaar.

 • Thrill Rush 5
  Spelen
  Thrill Rush 5
  67999 keer gespeeld

  Je kunt zakken vol geld binnenharken op deze achtbaan maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De baan stort keer op keer in en overal zijn gaten. Kun jij deze meid helpen om zo veel mogelijk geld te verzamelen in dit spannende avonturenspel?

 • Bomb It 5
  Spelen
  Bomb It 5
  66708 keer gespeeld

  Is jouw robot de ultieme bommenlegger? Er is maar één manier om daar achter te komen...

 • Beste klassieke mahjong combinatie
  Spelen
  Beste klassieke mahjong combinatie
  65955 keer gespeeld

  Ben jij pienter genoeg om alle uitdagende mahjong puzzels op te lossen die jou te wachten staan in deze traditionele versie van het klassieke spel? Combineer de stenen zo snel als je kan.