Spelletjes met beroemdheden

 • Mep Trump
  Spelen
  Mep Trump
  94325 keer gespeeld

  Zou je Donald Trump ook wel een flinke dreun willen verkopen? Bekogel hem met eieren of sla hem in elkaar met je bokshandschoenen.

 • Trump on Top
  Spelen
  Trump on Top
  48702 keer gespeeld

  De presidentiële verkiezingen zijn achter de rug maar de strijd is nog niet gestreden in dit mobiele spel. Wie komt als winnaar uit de bus? Trump? Of is het deze keer Clinton? Sluit je aan bij de kandidaten en hun vrienden als ze letterlijk voor hun leven vechten!

 • Trump vs trompet
  Spelen
  Trump vs trompet
  45663 keer gespeeld

  Blaas Donald Trump zo hard mogelijk met een trompet in zijn oor!

 • Football Headz Cup
  Spelen
  Football Headz Cup
  42623 keer gespeeld

  Het gekste voetbaltoernooi ter wereld gaat zo beginnen! Kies je team en maak je op voor een pittige wedstrijd!

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  35911 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Celebrity Look Challenge
  Spelen
  Celebrity Look Challenge
  27301 keer gespeeld

  Deze beroemdheden hebben één ding gemeen: ze zijn dol op mode! Kun jij hun coole outfits namaken in dit leuke make-overspel?

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Spelen
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  26162 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • Whack the Trump
  Spelen
  Whack the Trump
  13979 keer gespeeld

  Donald Trump is deze keer te ver gegaan! Leer hem een lesje die hij niet snel zal vergeten. Sla hem met een handtas of overtuig een paard om hem een flinke trap te geven in dit doldwaze actiespel. Je kunt zelfs een kale adelaar achter Trump aan sturen of hem in elkaar laten slaan door zijn eigen toupet.

 • Youtuber's Saw Game
  Spelen
  Youtuber's Saw Game
  13879 keer gespeeld

  Een moordenaar heeft enkele van de meest bekende YouTubers ontvoerd en alleen jij kan hem tegenhouden. Kun jij de moordenaar opsporen en ervoor zorgen dat hij achter slot en grendel zit zodat hij geen kwaad meer kan doen?

 • Stop Trump
  Spelen
  Stop Trump
  9769 keer gespeeld

  Een zekere Amerikaanse presidentskandidaat wil naar Europa komen, maar daar wil de koningin van Engeland een stokje voor steken. Help haar om een eind te maken aan zijn vakantieplannen in dit maffe online spel!

 • Prinsessen: leven met roem 2
  Spelen
  Prinsessen: leven met roem 2
  9451 keer gespeeld

  Het is niet makkelijk om een prinses te zijn. Dit meidenspel laat je twee kanten van het leven van een beroemdheid zien. Jij speelt een journalist die op jacht is naar foto's van de prinsessen. Ook zul je drie prinsessen moeten helpen aan stijlvolle jurken voor een prijsuitreiking.

 • Prinsessen: rocksterren
  Spelen
  Prinsessen: rocksterren
  8556 keer gespeeld

  Help deze rockende prinsessen om zich voor te bereiden op hun grote show. Van gewaagde rockkapsels tot ruige outfits, in dit hard-rock aankleed- en make-overspel bepaal jij hoe zij eruit zien op het podium en welke instrumenten ze bespelen!

 • VIP-verhalen
  Spelen
  VIP-verhalen
  7526 keer gespeeld

  Deze beroemde popster heeft een paar nieuwe outfits voor de komende dagen nodig. Eerst geeft ze een groot concert in een stadion en daarna moet ze naar een prijsuitreiking. En tot slot is ze ook nog op zoek naar een outfit om even lekker in te relaxen. Kun jij haar een handje helpen in dit leuke aankleedspel?

 • Make-Up Artist
  Spelen
  Make-Up Artist
  6868 keer gespeeld

  Pak je borsteltje, je kwastje en je schaar en lak de nagels, verf de wimpers en knip het haar!

 • Elsa Makeover
  Spelen
  Elsa Makeover
  5768 keer gespeeld

  Elsa heeft last van puistjes. Kun jij haar helpen om er vanaf te komen? Ga samen met de prinses naar haar magische ijspaleis voor een mooie make-over in dit leuke spel voor meisjes.

 • Anna Makeover
  Spelen
  Anna Makeover
  5638 keer gespeeld

  O, nee! Anna's gezicht zit onder de puistjes. Kun jij naar het kasteel gaan om haar puistjes weg te halen in dit make-overspel voor meisjes?

 • Ellie's sterrenstijl
  Spelen
  Ellie's sterrenstijl
  5612 keer gespeeld

  Ellie wil dolgraag beroemd worden dus ze heeft besloten zich als een ster te kleden. Help haar in dit leuke make-over spel voor meiden, een paar mooie outfits en accessoires uit te kiezen waarmee ze zeker opvalt tijdens haar volgende auditie.

 • Flipperen met Donald Trump
  Spelen
  Flipperen met Donald Trump
  5082 keer gespeeld

  Het is tijd om het flipperspel weer groot te maken! Donald Trump heeft zijn eigen flipperkast in dit online spelletje. Speel een flipperpotje met deze beruchte zakenman en presidentskandidaat.

 • MovieStar
  Spelen
  MovieStar
  5040 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een filmster te worden?

 • Eten met een beroemdheid
  Spelen
  Eten met een beroemdheid
  4941 keer gespeeld

  Justin, Johnny of Robert: wie wordt jouw geheime afspraakje?

 • Lol
  Spelen
  Lol
  4784 keer gespeeld

  Je zult niet bij komen van het lachen als je aan de gang gaat met deze foto's van enkele zeer bekende gezichten. Geef ze lange neuzen en andere hilarische eigenschappen in dit online spel.

 • Popsterprinses
  Spelen
  Popsterprinses
  4034 keer gespeeld

  Deze beroemde popster gaat op tournee en dus heeft ze een paar outfits nodig. Kun jij haar helpen?

 • Pixel Warfare 3: Youtubers
  Spelen
  Pixel Warfare 3: Youtubers
  4007 keer gespeeld

  Enkele bekende YouTube-sterren nemen het tegen elkaar op in deze dodelijke arena. Trek ten strijde en vermorzel deze doldwaze sterren in dit maffe 3D-schietspel voor meerdere spelers.

 • Sterren op weg naar het festival
  Spelen
  Sterren op weg naar het festival
  3986 keer gespeeld

  Het festivalseizoen is er weer en deze twee sterren gaan naar het eerste festival van het jaar. Kan jij ze helpen om een paar perfecte outfits uit te kiezen? Help ze ook een handje bij het versieren van hun busje, het samenstellen van een afspeellijst voor op de weg en het maken van een paar foto's in deze online aankleed- en designgame.

 • The Ultimate Quiz Game
  Spelen
  The Ultimate Quiz Game
  3951 keer gespeeld

  Weet jij alles van auto's? En van beroemdheden? Dan kun je deze vragen vast wel beantwoorden voordat de tijd om is.

 • Beroemdheid: kleur van het jaar
  Spelen
  Beroemdheid: kleur van het jaar
  3673 keer gespeeld

  Deze beroemdheid wil altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Daarom vroeg ze haar favoriete mode-adviseur welke kleuren dit jaar in de mode zijn. Nu wil ze experimenteren met gelijkkleurige outfits, make-up en accessoires. Kun jij haar helpen erachter te komen wat ze eerst moet proberen in dit aankleedspel voor meiden?

 • The Soccer Quiz
  Spelen
  The Soccer Quiz
  3442 keer gespeeld

  Do you know a lot about one of the planet’s most popular sports? Whether you call it soccer or football, put your knowledge to the test with this cool spelling quiz. It’s sort of like the word puzzles featured on Wheel of Fortune. Can you find the missing letters and identify each one of these world famous soccer stars?

 • Beroemdheid: voor en na een relatiebreuk
  Spelen
  Beroemdheid: voor en na een relatiebreuk
  3249 keer gespeeld

  Relatiebreuken zijn moeilijk, zelfs voor beroemdheden! Het hart van deze ster is volledig gebroken. Kun jij opvrolijken in dit online spel? Ze zoekt muziek om haar humeur te verbeteren voordat ze een nieuw kapsel, een nieuwe outfit en misschien zelfs een nieuwe kat uitkiest!

 • Trump: The Mexican Wall
  Spelen
  Trump: The Mexican Wall
  3174 keer gespeeld

  Donald Trump heeft nog een lange weg te gaan in zijn strijd om het presidentschap. Help hem het Witte Huis te bereiken terwijl hij het straalgeweer Hillary en de bommen van Bernie ontwijkt in dit wilde onlinespel.

 • Celebrity: Hollywoodstijl
  Spelen
  Celebrity: Hollywoodstijl
  3142 keer gespeeld

  In deze aankleedgame kan je een virtuele reis naar Hollywood maken. Ga met deze beroemde celebrity mee en ze zal je helpen bij het ontwerpen van de perfecte stijl. Je kan coole outfits, accessoires en nog veel meer uitkiezen.

 • Moderne supersterprinses
  Spelen
  Moderne supersterprinses
  2981 keer gespeeld

  Is het een prinses of een superster? Ze is beide! Verder bereidt ze zich voor een rodeloperevent vanavond. Je kan deze trendy prinses dus helpen om te besluiten wat ze aan moet trekken, welk kapsel het beste past en nog veel meer in dit aankleedspel. Als je eenmaal klaar bent, kunnen jullie samen een te gekke en trendy uitdaging aangaan.

 • Sterren & prinsessen: Filmavond
  Spelen
  Sterren & prinsessen: Filmavond
  2550 keer gespeeld

  De een is een prinses en de ander een ster! Deze twee beste vriendinnen hebben een totaal andere achtergrond, maar ze doen graag van alles met elkaar samen! Ga vanavond met ze mee naar de bioscoop in dit aankleedspel voor meiden. Ze hebben jouw hulp nodig voor hun outfits en make-up, en kiezen daarna natuurlijk een film uit!

 • Celebrity-fashionista
  Spelen
  Celebrity-fashionista
  2490 keer gespeeld

  Er gaat weer een drukke dag van start voor Lucy. Ze gaat vanmiddag shoppen en ze heeft niet een, maar twee glamourvolle rodeloperevents op het programma staan vanavond. Voor beide heeft ze een perfecte outfit en haarstijl nodig. Kan jij haar helpen om er vanavond fantastisch uit te zien in dit aankleedspel voor meiden?

 • Trump Has Fallen
  Spelen
  Trump Has Fallen
  2337 keer gespeeld

  Donald Trump heeft de macht gegrepen in het Witte Huis en hij is vastberaden om te voorkomen dat zijn tegenstanders hem eruit werken. Help de controversiële presidentskandidaat in zijn strijd om de macht te behouden in dit boeiende actiespel.

 • Vloggers Life Tycoon
  Spelen
  Vloggers Life Tycoon
  2295 keer gespeeld

  Dit ambitieuze omaatje is vastbesloten om haar kleinkind tot een online superster om te toveren. Ze heeft ze in haar slaapkamer opgesloten en laat ze er niet uit totdat ze een miljoen volgers hebben! Kun jij ze helpen om als populaire vlogger faam en rijkdom te vergaren in dit te gekke simulatiespel?

 • Popster Nina
  Spelen
  Popster Nina
  2107 keer gespeeld

  Nina is backstage en bereidt zich voor op haar volgende concert, maar ze heeft geen flauw idee wat ze aan moet trekken. Kan jij haar helpen om de ideale outfit, waanzinnige accessoires en te gekke schmink uit te kiezen? Ze moet ook een van haar liedjes repeteren en de juiste gitaar uitkiezen voordat ze het podium onveilig maakt.