Spelletjes met beroemdheden

 • Mep Trump
  Spelen
  Mep Trump
  19746 keer gespeeld

  Zou je Donald Trump ook wel een flinke dreun willen verkopen? Bekogel hem met eieren of sla hem in elkaar met je bokshandschoenen.

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  9756 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Trump on Top
  Spelen
  Trump on Top
  11694 keer gespeeld

  De presidentiële verkiezingen zijn achter de rug maar de strijd is nog niet gestreden in dit mobiele spel. Wie komt als winnaar uit de bus? Trump? Of is het deze keer Clinton? Sluit je aan bij de kandidaten en hun vrienden als ze letterlijk voor hun leven vechten!

 • Celebrity Look Challenge
  Spelen
  Celebrity Look Challenge
  9186 keer gespeeld

  Deze beroemdheden hebben één ding gemeen: ze zijn dol op mode! Kun jij hun coole outfits namaken in dit leuke make-overspel?

 • Trump vs trompet
  Spelen
  Trump vs trompet
  9353 keer gespeeld

  Blaas Donald Trump zo hard mogelijk met een trompet in zijn oor!

 • Lol
  Spelen
  Lol
  1560 keer gespeeld

  Je zult niet bij komen van het lachen als je aan de gang gaat met deze foto's van enkele zeer bekende gezichten. Geef ze lange neuzen en andere hilarische eigenschappen in dit online spel.

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Spelen
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  9549 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • VIP-verhalen
  Spelen
  VIP-verhalen
  3053 keer gespeeld

  Deze beroemde popster heeft een paar nieuwe outfits voor de komende dagen nodig. Eerst geeft ze een groot concert in een stadion en daarna moet ze naar een prijsuitreiking. En tot slot is ze ook nog op zoek naar een outfit om even lekker in te relaxen. Kun jij haar een handje helpen in dit leuke aankleedspel?

 • Moderne superster prinses
  Spelen
  Moderne superster prinses
  3085 keer gespeeld

  Het is bijna tijd voor deze prinses om op een supercool evenement over de rode loper te flaneren. Help je haar een geweldige jurk en een paar fantastische accessoires uit te zoeken in dit aankleedspel voor meisjes?

 • Prinsessen: leven met roem 2
  Spelen
  Prinsessen: leven met roem 2
  1530 keer gespeeld

  Het is niet makkelijk om een prinses te zijn. Dit meidenspel laat je twee kanten van het leven van een beroemdheid zien. Jij speelt een journalist die op jacht is naar foto's van de prinsessen. Ook zul je drie prinsessen moeten helpen aan stijlvolle jurken voor een prijsuitreiking.

 • Elsa Makeover
  Spelen
  Elsa Makeover
  1876 keer gespeeld

  Elsa heeft last van puistjes. Kun jij haar helpen om er vanaf te komen? Ga samen met de prinses naar haar magische ijspaleis voor een mooie make-over in dit leuke spel voor meisjes.

 • Stop Trump
  Spelen
  Stop Trump
  1909 keer gespeeld

  Een zekere Amerikaanse presidentskandidaat wil naar Europa komen, maar daar wil de koningin van Engeland een stokje voor steken. Help haar om een eind te maken aan zijn vakantieplannen in dit maffe online spel!

 • Whack the Trump
  Spelen
  Whack the Trump
  4034 keer gespeeld

  Donald Trump is deze keer te ver gegaan! Leer hem een lesje die hij niet snel zal vergeten. Sla hem met een handtas of overtuig een paard om hem een flinke trap te geven in dit doldwaze actiespel. Je kunt zelfs een kale adelaar achter Trump aan sturen of hem in elkaar laten slaan door zijn eigen toupet.

 • Prinsessen: rocksterren
  Spelen
  Prinsessen: rocksterren
  2757 keer gespeeld

  Help deze rockende prinsessen om zich voor te bereiden op hun grote show. Van gewaagde rockkapsels tot ruige outfits, in dit hard-rock aankleed- en make-overspel bepaal jij hoe zij eruit zien op het podium en welke instrumenten ze bespelen!

 • Popsterprinses
  Spelen
  Popsterprinses
  1452 keer gespeeld

  Deze beroemde popster gaat op tournee en dus heeft ze een paar outfits nodig. Kun jij haar helpen?

 • Schoenen ontwerpen met Kim
  Spelen
  Schoenen ontwerpen met Kim
  1207 keer gespeeld

  Ontwerp prachtige pumps of fantastische hoge hakken in dit leuke ontwerpspelletje. Kim kan je hulp goed gebruiken. Kies zelf de kleuren, stijlen en zoveel meer.

 • Ellie's sterrenstijl
  Spelen
  Ellie's sterrenstijl
  1947 keer gespeeld

  Ellie wil dolgraag beroemd worden dus ze heeft besloten zich als een ster te kleden. Help haar in dit leuke make-over spel voor meiden, een paar mooie outfits en accessoires uit te kiezen waarmee ze zeker opvalt tijdens haar volgende auditie.

 • Eten met een beroemdheid
  Spelen
  Eten met een beroemdheid
  1411 keer gespeeld

  Justin, Johnny of Robert: wie wordt jouw geheime afspraakje?

 • Youtuber's Saw Game
  Spelen
  Youtuber's Saw Game
  4681 keer gespeeld

  Een moordenaar heeft enkele van de meest bekende YouTubers ontvoerd en alleen jij kan hem tegenhouden. Kun jij de moordenaar opsporen en ervoor zorgen dat hij achter slot en grendel zit zodat hij geen kwaad meer kan doen?

 • Pixel Warfare 3: Youtubers
  Spelen
  Pixel Warfare 3: Youtubers
  1193 keer gespeeld

  Enkele bekende YouTube-sterren nemen het tegen elkaar op in deze dodelijke arena. Trek ten strijde en vermorzel deze doldwaze sterren in dit maffe 3D-schietspel voor meerdere spelers.

 • Make-Up Artist
  Spelen
  Make-Up Artist
  2286 keer gespeeld

  Pak je borsteltje, je kwastje en je schaar en lak de nagels, verf de wimpers en knip het haar!

 • Trump: The Mexican Wall
  Spelen
  Trump: The Mexican Wall
  1357 keer gespeeld

  Donald Trump heeft nog een lange weg te gaan in zijn strijd om het presidentschap. Help hem het Witte Huis te bereiken terwijl hij het straalgeweer Hillary en de bommen van Bernie ontwijkt in dit wilde onlinespel.

 • MovieStar
  Spelen
  MovieStar
  3337 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een filmster te worden?

 • Football Headz Cup
  Spelen
  Football Headz Cup
  16355 keer gespeeld

  Het gekste voetbaltoernooi ter wereld gaat zo beginnen! Kies je team en maak je op voor een pittige wedstrijd!

 • Cute Fashion Star
  Spelen
  Cute Fashion Star
  1526 keer gespeeld

  Deze verwende modellen geven de term 'opvliegend' een nieuwe betekenis!

 • Ho-Pin Tung Racer
  Spelen
  Ho-Pin Tung Racer
  49 keer gespeeld

  Race met de populaire Chinese GP2 coureur in 7 cups en ontwerp je eigen circuit!

 • American Idol-prinses
  Spelen
  American Idol-prinses
  34 keer gespeeld

  Rapunzel neemt deel aan American Idol en als ze de hoofdprijs wil winnen, dan moet ze er op en top uitzien. Kun jij haar helpen om de perfecte outfit te kiezen in dit leuke aankleedspel?

 • Op de rode loper
  Spelen
  Op de rode loper
  75 keer gespeeld

  Deze twee modebewuste vrienden zijn altijd goed voorbereid op hun aanwezigheid op de rode loper, behalve vanavond. In dit aankleedspel moet jij ze helpen om snel een mooie outfit te vinden voordat hun avond uitloopt op een complete chaos!

 • Beste vriendinnen popsterrenmake-up
  Spelen
  Beste vriendinnen popsterrenmake-up
  1075 keer gespeeld

  Deze twee beste vriendinnen zijn toevallig ook popsterren! Vanavond bundelen ze hun krachten voor een exclusief concert, maar ze hebben geen idee wat ze aan moeten trekken! Ze hebben ook dringend hulp nodig met hun make-up. Kan jij hen helpen om de perfecte oogschaduw en lippenstift op te doen voordat ze te gekke outfits uitzoeken in dit online make-overspel voor meisjes?

 • Celebrity Hunt
  Spelen
  Celebrity Hunt
  21 keer gespeeld
 • Ellie op de cover
  Spelen
  Ellie op de cover
  106 keer gespeeld

  Ellie maakt zich klaar voor haar volgende fotoshoot voor een populair modeblad. Ga naar haar kleedkamer en help haar om een coole outfit samen te stellen in dit leuke spel voor meisjes.

 • Trump Funny Face
  Spelen
  Trump Funny Face
  152 keer gespeeld

  Je lacht je rot om de president van Amerika, vooral nadat jij hem goed onderhanden hebt genomen. Probeer de foto van Donald Trump op allerlei mogelijke manieren te vervormen in dit hilarische onlie spel.

 • Magical Kicks
  Spelen
  Magical Kicks
  273 keer gespeeld

  Voetbaltalent alleen is niet genoeg. Er zijn nog allerlei andere factoren waarmee je rekening moet houden.

 • Trumpoline
  Spelen
  Trumpoline
  294 keer gespeeld

  Een van de meest controversiële presidentskandidaten uit de Amerikaanse geschiedenis stuitert richting Het Witte Huis. Kun jij Donald Trump helpen om zijn politieke tegenstanders te ontwijken in dit doldwaze actiespel?

 • The Soccer Quiz
  Spelen
  The Soccer Quiz
  755 keer gespeeld

  Do you know a lot about one of the planet’s most popular sports? Whether you call it soccer or football, put your knowledge to the test with this cool spelling quiz. It’s sort of like the word puzzles featured on Wheel of Fortune. Can you find the missing letters and identify each one of these world famous soccer stars?

 • Beroemdheid: voor en na een relatiebreuk
  Spelen
  Beroemdheid: voor en na een relatiebreuk
  1520 keer gespeeld

  Relatiebreuken zijn moeilijk, zelfs voor beroemdheden! Het hart van deze ster is volledig gebroken. Kun jij opvrolijken in dit online spel? Ze zoekt muziek om haar humeur te verbeteren voordat ze een nieuw kapsel, een nieuwe outfit en misschien zelfs een nieuwe kat uitkiest!