Spelletjes met beroemdheden

 • Football Headz Cup
  Spelen
  Football Headz Cup
  49550 keer gespeeld

  Het gekste voetbaltoernooi ter wereld gaat zo beginnen! Kies je team en maak je op voor een pittige wedstrijd!

 • Mep Trump
  Spelen
  Mep Trump
  35950 keer gespeeld

  Zou je Donald Trump ook wel een flinke dreun willen verkopen? Bekogel hem met eieren of sla hem in elkaar met je bokshandschoenen.

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  27685 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Trump on Top
  Spelen
  Trump on Top
  21787 keer gespeeld

  De presidentiële verkiezingen zijn achter de rug maar de strijd is nog niet gestreden in dit mobiele spel. Wie komt als winnaar uit de bus? Trump? Of is het deze keer Clinton? Sluit je aan bij de kandidaten en hun vrienden als ze letterlijk voor hun leven vechten!

 • Youtuber's Saw Game
  Spelen
  Youtuber's Saw Game
  17819 keer gespeeld

  Een moordenaar heeft enkele van de meest bekende YouTubers ontvoerd en alleen jij kan hem tegenhouden. Kun jij de moordenaar opsporen en ervoor zorgen dat hij achter slot en grendel zit zodat hij geen kwaad meer kan doen?

 • Pixel Warfare 3: Youtubers
  Spelen
  Pixel Warfare 3: Youtubers
  16842 keer gespeeld

  Enkele bekende YouTube-sterren nemen het tegen elkaar op in deze dodelijke arena. Trek ten strijde en vermorzel deze doldwaze sterren in dit maffe 3D-schietspel voor meerdere spelers.

 • Trump vs trompet
  Spelen
  Trump vs trompet
  14411 keer gespeeld

  Blaas Donald Trump zo hard mogelijk met een trompet in zijn oor!

 • Celebrities: modetrouwjurk
  Spelen
  Celebrities: modetrouwjurk
  12575 keer gespeeld

  Deze twee beroemde celebrities bereiden zich voor op hun trouwdag. Kan jij ze allebei helpen om de perfecte look te realiseren in deze online aankleed- en bruiloftgame? Ze hebben geen flauw idee welke trouwjurken ze moeten kiezen of welke soort make-up het beste bij hen past.

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Spelen
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  11181 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • Whack the Trump
  Spelen
  Whack the Trump
  8323 keer gespeeld

  Donald Trump is deze keer te ver gegaan! Leer hem een lesje die hij niet snel zal vergeten. Sla hem met een handtas of overtuig een paard om hem een flinke trap te geven in dit doldwaze actiespel. Je kunt zelfs een kale adelaar achter Trump aan sturen of hem in elkaar laten slaan door zijn eigen toupet.

 • Moderne supersterprinses
  Spelen
  Moderne supersterprinses
  7377 keer gespeeld

  Is het een prinses of een superster? Ze is beide! Verder bereidt ze zich voor een rodeloperevent vanavond. Je kan deze trendy prinses dus helpen om te besluiten wat ze aan moet trekken, welk kapsel het beste past en nog veel meer in dit aankleedspel. Als je eenmaal klaar bent, kunnen jullie samen een te gekke en trendy uitdaging aangaan.

 • VIP-verhalen
  Spelen
  VIP-verhalen
  6537 keer gespeeld

  Deze beroemde popster heeft een paar nieuwe outfits voor de komende dagen nodig. Eerst geeft ze een groot concert in een stadion en daarna moet ze naar een prijsuitreiking. En tot slot is ze ook nog op zoek naar een outfit om even lekker in te relaxen. Kun jij haar een handje helpen in dit leuke aankleedspel?

 • Celebrity Look Challenge
  Spelen
  Celebrity Look Challenge
  5304 keer gespeeld

  Deze beroemdheden hebben één ding gemeen: ze zijn dol op mode! Kun jij hun coole outfits namaken in dit leuke make-overspel?

 • Sterren op weg naar het festival
  Spelen
  Sterren op weg naar het festival
  3966 keer gespeeld

  Het festivalseizoen is er weer en deze twee sterren gaan naar het eerste festival van het jaar. Kan jij ze helpen om een paar perfecte outfits uit te kiezen? Help ze ook een handje bij het versieren van hun busje, het samenstellen van een afspeellijst voor op de weg en het maken van een paar foto's in deze online aankleed- en designgame.

 • Celebs at the Music Awards
  Spelen
  Celebs at the Music Awards
  3787 keer gespeeld

  Deze twee beroemde en superstijlvolle celebrities presenteren vanavond een award tijdens de muziekawards. Ze willen natuurlijk een paar schitterende jurken en accessoires uitkiezen. Kan jij ze helpen om te beslissen wat ze aan moeten trekken voordat de ceremonie van start gaat in deze online aankleedgame voor meiden?

 • MovieStar
  Spelen
  MovieStar
  3259 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een filmster te worden?

 • Celebrity: Hollywoodstijl
  Spelen
  Celebrity: Hollywoodstijl
  3116 keer gespeeld

  In deze aankleedgame kan je een virtuele reis naar Hollywood maken. Ga met deze beroemde celebrity mee en ze zal je helpen bij het ontwerpen van de perfecte stijl. Je kan coole outfits, accessoires en nog veel meer uitkiezen.

 • Beroemdheid: kleur van het jaar
  Spelen
  Beroemdheid: kleur van het jaar
  2930 keer gespeeld

  Deze beroemdheid wil altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Daarom vroeg ze haar favoriete mode-adviseur welke kleuren dit jaar in de mode zijn. Nu wil ze experimenteren met gelijkkleurige outfits, make-up en accessoires. Kun jij haar helpen erachter te komen wat ze eerst moet proberen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Cleopatra: Real Haircuts
  Spelen
  Cleopatra: Real Haircuts
  2745 keer gespeeld

  Een van de grootste leiders van Egypte wil een nieuw uiterlijk. Kun jij haar helpen een echt vorstelijk kapsel te ontwerpen in dit make-overspel voor meiden? Ze laat d'r haar los hangen, dus je moet haar lokken knippen en ze in één, of zelfs meerdere, nieuwe kleuren verven. Geef Cleopatra een cool kapsel waarmee ze indruk maakt op haar rijk en kies ook geweldige accessoires voor haar uit.

 • Beroemdheid: voor en na een relatiebreuk
  Spelen
  Beroemdheid: voor en na een relatiebreuk
  2739 keer gespeeld

  Relatiebreuken zijn moeilijk, zelfs voor beroemdheden! Het hart van deze ster is volledig gebroken. Kun jij opvrolijken in dit online spel? Ze zoekt muziek om haar humeur te verbeteren voordat ze een nieuw kapsel, een nieuwe outfit en misschien zelfs een nieuwe kat uitkiest!

 • The Ultimate Quiz Game
  Spelen
  The Ultimate Quiz Game
  2589 keer gespeeld

  Weet jij alles van auto's? En van beroemdheden? Dan kun je deze vragen vast wel beantwoorden voordat de tijd om is.

 • Diva's: online stijluitdaging
  Spelen
  Diva's: online stijluitdaging
  2552 keer gespeeld

  Drie coole diva's. Drie geweldige stijlen. Eén online uitdaging. Wie van deze stijlvolle meiden kan de mooiste outfit samenstellen in dit online aankleed- en ontwerpspel?

 • Sterren & prinsessen: Filmavond
  Spelen
  Sterren & prinsessen: Filmavond
  2550 keer gespeeld

  De een is een prinses en de ander een ster! Deze twee beste vriendinnen hebben een totaal andere achtergrond, maar ze doen graag van alles met elkaar samen! Ga vanavond met ze mee naar de bioscoop in dit aankleedspel voor meiden. Ze hebben jouw hulp nodig voor hun outfits en make-up, en kiezen daarna natuurlijk een film uit!

 • Celebrity-fashionista
  Spelen
  Celebrity-fashionista
  2537 keer gespeeld

  Er gaat weer een drukke dag van start voor Lucy. Ze gaat vanmiddag shoppen en ze heeft niet een, maar twee glamourvolle rodeloperevents op het programma staan vanavond. Voor beide heeft ze een perfecte outfit en haarstijl nodig. Kan jij haar helpen om er vanavond fantastisch uit te zien in dit aankleedspel voor meiden?

 • Lol
  Spelen
  Lol
  2522 keer gespeeld

  Je zult niet bij komen van het lachen als je aan de gang gaat met deze foto's van enkele zeer bekende gezichten. Geef ze lange neuzen en andere hilarische eigenschappen in dit online spel.

 • Relatiedoelen voor sterren
  Spelen
  Relatiedoelen voor sterren
  2502 keer gespeeld

  Dit beroemde stel heeft de laatste tijd wat probleempjes. Kan jij helpen om hun relatie weer op gang te krijgen in deze romantische online game? Kies een paar prachtige outfits voor ze uit, help ze met het maken van een paar te gekke social media posts, en nog veel meer!

 • Prinsessen: rocksterren
  Spelen
  Prinsessen: rocksterren
  2436 keer gespeeld

  Help deze rockende prinsessen om zich voor te bereiden op hun grote show. Van gewaagde rockkapsels tot ruige outfits, in dit hard-rock aankleed- en make-overspel bepaal jij hoe zij eruit zien op het podium en welke instrumenten ze bespelen!

 • Modekalender maken
  Spelen
  Modekalender maken
  2419 keer gespeeld

  Dit beroemde model heeft een outfit voor elke maand van het jaar nodig. Kun jij samen met haar een modieuze kalender samenstellen in dit online aankleed- en ontwerpspel?

 • Elsa Makeover
  Spelen
  Elsa Makeover
  2302 keer gespeeld

  Elsa heeft last van puistjes. Kun jij haar helpen om er vanaf te komen? Ga samen met de prinses naar haar magische ijspaleis voor een mooie make-over in dit leuke spel voor meisjes.

 • Prinsessen: leven met roem 2
  Spelen
  Prinsessen: leven met roem 2
  2157 keer gespeeld

  Het is niet makkelijk om een prinses te zijn. Dit meidenspel laat je twee kanten van het leven van een beroemdheid zien. Jij speelt een journalist die op jacht is naar foto's van de prinsessen. Ook zul je drie prinsessen moeten helpen aan stijlvolle jurken voor een prijsuitreiking.

 • Popster Nina
  Spelen
  Popster Nina
  2089 keer gespeeld

  Nina is backstage en bereidt zich voor op haar volgende concert, maar ze heeft geen flauw idee wat ze aan moet trekken. Kan jij haar helpen om de ideale outfit, waanzinnige accessoires en te gekke schmink uit te kiezen? Ze moet ook een van haar liedjes repeteren en de juiste gitaar uitkiezen voordat ze het podium onveilig maakt.

 • Prinses en celebrity, beste vriendinnen
  Spelen
  Prinses en celebrity, beste vriendinnen
  1979 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn op zoek naar een paar nieuwe, beroemde vriendinnen. Kan jij ze helpen om de perfecte beste vriendin voor hen te vinden in deze online game? Nadat ze wat tijd met elkaar hebben besteed, zullen ze jouw hulp nodig hebben bij het uitzoeken van een paar te gekke nieuwe outfits.

 • Cute Fashion Star
  Spelen
  Cute Fashion Star
  1757 keer gespeeld

  Deze verwende modellen geven de term 'opvliegend' een nieuwe betekenis!

 • Celebrities spelen voor prinsessen
  Spelen
  Celebrities spelen voor prinsessen
  1718 keer gespeeld

  Zelfs beroemde celebrities houden van prinsessen! Kan jij deze drie celebrities helpen om zich net als hun favoriete fictieve prinsessen aan te kleden in deze online game? Ze moeten precies de juiste make-up en een paar superleuke kostuums uitkiezen.

 • The Soccer Quiz
  Spelen
  The Soccer Quiz
  1690 keer gespeeld

  Do you know a lot about one of the planet’s most popular sports? Whether you call it soccer or football, put your knowledge to the test with this cool spelling quiz. It’s sort of like the word puzzles featured on Wheel of Fortune. Can you find the missing letters and identify each one of these world famous soccer stars?

 • Ellie: rockster of popster?
  Spelen
  Ellie: rockster of popster?
  1386 keer gespeeld

  Rockster of popster? Met die vraag worstelt Ellie in dit aankleedspel. Kun jij haar helpen met haar muzikale carrière en de bijbehorende outfit?