Sport Spelletjes

 • Voetballegenden 2016
  Voetballegenden 2016
  1993 keer gespeeld

  Laat zien dat jij een ware voetbalkampioen bent in Voetballegenden 2016! Probeer meer doelpunten te scoren dan je tegenstander in dit coole sportspelletje!

 • Top 10-voetbalmanagers
  Top 10-voetbalmanagers
  1178 keer gespeeld

  Heb jij het inzicht, het oog voor talent, de discipline en de stalen zenuwen van een voetbalmanager? Leid je club naar de Europese overwinning door spelers te kopen en te verkopen en te zorgen dat je teams klaar zijn voor de wedstrijd. Alles draait om strategie in dit uitdagende voetbalspel.

 • Omhaalkampioen
  Omhaalkampioen
  2068 keer gespeeld

  Kun jij een achterwaartse omhaal uitvoeren? Stel je voetbalvaardigheden op de proef en schiet de bal tussen de doelpalen!

 • Racen tegen de zwaartekracht
  Racen tegen de zwaartekracht
  703 keer gespeeld

  Stap in je auto en tart de zwaartekracht. Race door een tunnel en kijk uit dat je niet botst!

 • Sportvissen
  Sportvissen
  1719 keer gespeeld

  Hou je ook zo van vissen? Dompel jezelf onder in dit rustgevende spel met prachtige 3D-graphics en natuurgeluiden en kijk of jij een flinke vis te pakken kunt krijgen.

 • Yetisport 5 - flamingogolf
  Yetisport 5 - flamingogolf
  301 keer gespeeld

  Geniet van het vijfde deel van Yetisport en probeer de pinguïn zo ver mogelijk weg te meppen! Bepaal de hoek en de kracht en pas op dat je hem niet tegen obstakels op laat botsen. Veel plezier!

 • Voetbalhoofden: ballentraining
  Voetbalhoofden: ballentraining
  648 keer gespeeld

  Word een echte topvoetballer in Voetbalhoofden: ballentraining! Kun jij alle doelen raken in dit leuke sportspelletje?

 • England Soccer League
  England Soccer League
  5138 keer gespeeld

  Het is tijd voor de Premier League en wat betekent dat? Meer voetbal, meer plezier, meer sport en meer hooligans. Selecteer een van de Engelse voetbalclubs en probeer zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  19112 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • Zombievoetbal
  Zombievoetbal
  455 keer gespeeld

  Zelfs zombies houden van voetbal! Kun jij ze met een welgemikte trap en een beperkt aantal ballen allemaal uitschakelen?

 • Boksen Live 2
  Boksen Live 2
  1782 keer gespeeld

  Word de bokslegende in alle boksspellen in Boksen Live 2! Blink uit in de ring met je eigen zelfgemaakte bokser, van haar en huid tot handschoenen en shorts. Speel meer creatieve mogelijkheden vrij met het geld dat je met je gevechten wint, en besteed je punten om je bokser echt uniek te maken. Zweef als een vlinder, steek als een bij, zoals dat hoort in de ring.

 • Skater Dude
  Skater Dude
  540 keer gespeeld

  Yo gast, wat heb je nou meer nodig dan een skateboard en een stevige uitdaging? Passeer de obstakels of spring er gewoon overheen. Zoek de straten waar geen politie is. Verzamel power-ups en doe je eigen ding. Begin gelijk of see you later, skater!

 • BMX-stunts
  BMX-stunts
  4025 keer gespeeld

  Voer de meest waanzinnige stunts op je BMX uit, zoals supermanmoves en salto's naar voren en naar achteren. Voltooi de levels door de minimale score te behalen. Vergeet ook niet je fiets te verbeteren!

 • GS-voetbal 2015
  GS-voetbal 2015
  641 keer gespeeld

  Doe jij dit jaar ook mee aan dit voetbaltoernooi? Kies dan je favoriete team en ga het veld op. Denk jij dat je de andere landen kunt verslaan? Je komt er maar op één manier achter!

 • Winter-BMX
  Winter-BMX
  742 keer gespeeld

  Smelt het ijs met de coolste moves en stunts in dit BMX-spel! Ga lekker los met stunts in de lucht, voer Superman-moves uit en kies na drie voltooide levels uit stoere nieuwe fietsen. Durf jij je hier op glad ijs te begeven?

 • BMX-uitdagingen
  BMX-uitdagingen
  882 keer gespeeld

  Freestylers, opgelet! Hou je van extreme sporten? Beschouw je de hele stad als één groot parcours? Ga dan voor het kampioenschap of probeer de tijduitdaging te voltooien in dit supercoole BMX-spelletje. Voer de meest waanzinnige stunts uit en laat zien dat jij de ultieme BMX-er bent. Je kunt het!

 • Box10 BMX
  Box10 BMX
  360 keer gespeeld

  Box10 BMX bevat de meest waanzinnige BMX-stunts die je ooit hebt gezien. Verdien extra punten en speel nieuwe levels vrij. Kun jij zonder te vallen alle stunts uitvoeren? Kijk ma, zonder handen!

 • Lobmeester 3
  Lobmeester 3
  1866 keer gespeeld

  Lobmeester is terug, met nog meer leuke en uitdagende levels. Stel de kracht in, richt en schiet! Kun jij de bal over de keeper en in het doel krijgen?

 • BMX Ramp 2
  BMX Ramp 2
  647 keer gespeeld

  Vet wreed, gast! Iedereen heeft het nog over je stunts in BMX Ramp en nu willen ze meer zien in BMX Ramp 2! Met nog mooiere beelden en meer controle kun je de meest heftige en waanzinnige trucks uithalen. Speel alleen of tegen een vriend. Hoe dan ook: je kunt je high score aan de wereld laten zien!

 • Poppentennis
  Poppentennis
  7584 keer gespeeld

  Het WK poppentennis is aan de gang en jouw pop heeft de laatste ronde bereikt. Kun jij je tegenstanders verslaan en de volgende Roger, Raphael of Novak worden? Mep de bal net zolang over het net tot je de gouden beker hebt gewonnen. Het publiek is in ieder geval op jouw hand!

 • Flitsschaak 2
  Flitsschaak 2
  1569 keer gespeeld

  Zet de koning van je tegenstander mat en win het spel in een flits. Klaar voor een goeie schaakpartij? Schaak!

 • Voetbalpret: doelpunten scoren
  Voetbalpret: doelpunten scoren
  8245 keer gespeeld

  Het voetbalseizoen is begonnen en jouw team staat hoog in het klassement! Probeer nu in drie minuten tijd meer doelpunten te maken dan je tegenstander. Kies je team en moeilijkheidsgraad en veeg, tik en stuur je team naar de overwinning! Gebruik de muis om de richting en kracht van je schot te bepalen. Klaar voor de aftrap?

 • Goal Guess: Euro 2016
  Goal Guess: Euro 2016
  2254 keer gespeeld

  Hoe staat het met jouw voetbalkennis? Ben je al helemaal klaar voor het EK voetbal 2016? Probeer dan te raden of deze situaties tot een doelpunt leiden. 'Gouden doelpunt'-vragen leveren extra punten op. Maar als je het fout hebt, worden er punten afgetrokken. Stel je geheugen op de proef en kijk wat jij nog weet van deze kwalificatiewedstrijden. Zet je beste beentje voor en zorg dat je helemaal klaar bent voor het EK.

 • Neymar Can Play
  Neymar Can Play
  1863 keer gespeeld

  Dit is een gratis voetbalspelletje. Neymar is geblesseerd geraakt, maar hij wil nog steeds spelen! Niemand kan deze Braziliaanse voetballer tegenhouden!

 • New Season Soccer Challenge
  New Season Soccer Challenge
  762 keer gespeeld

  Dit voetbalteam is nog niet helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Help jij ze een handje?

 • Messi Can Play
  Messi Can Play
  8901 keer gespeeld

  Messi heeft pijn aan zijn been, maar hij wil toch het veld op gaan om nog wat doelpunten te maken. Kun jij hem helpen?

 • Chess 3D
  Chess 3D
  1465 keer gespeeld

  Laat zien hoe goed je kunt schaken met deze nieuwe 3D-versie. De geweldige graphics zijn een lust voor het oog. Kun jij alle levels voltooien? Kom maar op dan!

 • SparkChess-spel
  SparkChess-spel
  2617 keer gespeeld

  De vonken spatten ervan af als je je geniale strategie tentoonspreidt in SparkChess! Daag jezelf uit met vier moeilijkheidsgraden, elk met een andere speelstijl. Wees je tegenstander te slim af en speel je spel opnieuw om van je fouten te leren en de volgende ronde beter te doen. SparkChess stelt je schaakkunst echt op de proef!

 • Ultimate Chess
  Ultimate Chess
  261 keer gespeeld

  Geniet van klassiek schaken in executiestijl! Ga de ultieme uitdaging van cartoon schaken aan tegen het leger van je tegenstander. Denk vooruit en plan elke zet strategisch om de executie van je leger te voorkomen. Poog de koning van je vijand te pakken, maar pas op, je stuk wordt op gruwelijke wijze gedood als je in het nauw zit. Meesters van het schaken, maak je klaar voor een bloedige strijd!

 • QWOP
  QWOP
  1342 keer gespeeld

  Probeer zo ver mogelijk te rennen. Gebruik de toetsen QWOP om haar benen te besturen. Veel plezier!

 • Suarez: voetballen met Dracula
  Suarez: voetballen met Dracula
  2758 keer gespeeld

  Ben je klaar voor de raarste penalty's die je ooit hebt genomen? Probeer dan maar eens om de bal langs deze bloedzuigers te krijgen...

 • Touch Chess
  Touch Chess
  185 keer gespeeld

  Schaak op je mobiele telefoon! Verplaats elk stuk individueel en strategisch om het leger van je tegenstander te veroveren. Zet de koning van je tegenstander schaakmat en bekijk zelfs zetten uit het verleden in een tekstgeschiedenis. Potje schaken? Schaakmat!

 • Schaakstrategie
  Schaakstrategie
  225 keer gespeeld

  Op het slagveld van de schaakspellen kan er maar één de winnaar zijn! Bouw een leger op dat groot genoeg is om het kasteel van de vijand te bestormen, en neem zijn land in bezit. Maak oorlogsbouwwerken om nieuwe typen legers vrij te spelen en naar het slagveld te sturen. Degene met de beste strategie wint in Schaakstrategie!

 • Schaakmaniak
  Schaakmaniak
  396 keer gespeeld

  Neem het op tegen verschillende tegenstanders in dit uitdagende schaakspelletje. Verplaats je stukken op strategische wijze over het bord. Kun jij je tegenstander schaakmat zetten?

 • Hell Footy
  Hell Footy
  1685 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een duivelse voetbaluitdaging? Versla de monsters en probeer zoveel mogelijk punten te verdienen.

 • Just Golf
  Just Golf
  641 keer gespeeld

  Kun jij een hole-in-one slaan op een van deze uitdagende golfbanen? Laat maar 'ns zien dan!

  • Grace QWOP
   Grace QWOP
   161 keer gespeeld

   Denk je dat jij 100 meter kunt hardlopen? Gebruik de QWOP-toetsen om je benen te bewegen. Wees voorzichtig, want het is veel moeilijker dan het lijkt! En vergeet niet dat meedoen belangrijker is dan winnen...

  • Smart Chess
   Smart Chess
   1248 keer gespeeld

   Daag jezelf uit tegen een ongelooflijk slimme tegenstander in schaakpartijen, in Smart Chess. Verzin een winnende strategie waarbij je misschien een paar stukken verliest, maar die voor de overwinning zal zorgen! Je zult nooit meer het onderspit delven tegen zo'n slimme tegenstander!

  • 3D-ruimteschaken
   3D-ruimteschaken
   449 keer gespeeld

   Met dit geweldige driedimensionale schaakspel in de ruimte ben je urenlang zoet. Speel een futuristisch potje schaken tegen de computer. Heb je nog een paar strategische zetten achter de hand?

  • Ultrapool
   Ultrapool
   1458 keer gespeeld

   Dit uitdagende poolspelletje bestaat uit twee verschillende speltypen. Neem het op tegen de computer of probeer je record te verbreken in de topscoremodus. Je kunt ook uit drie verschillende tafels kiezen. Kun jij alle ballen wegspelen en een heleboel punten verdienen in dit coole poolspelletje?

  • Biljartspel voor Een
   Biljartspel voor Een
   761 keer gespeeld

   Ga even lekker zitten voor een relaxed spelletje biljart. Schiet binnen de tijd zoveel mogelijk ballen raak, maar zorg dat je wel een plan hebt. Je kunt een handig hulpmiddel gebruiken om te zien waar de ballen terechtkomen. In Biljartspel voor Een kun je het edele poolbiljartspel op je gemak onder de knie krijgen.

  • Bmx Ramp
   Bmx Ramp
   1160 keer gespeeld

   Zet je helm op, doe je handschoenen aan en wees welkom in de wereld van BMX games! In BMX Ramp kun je je talent laten zien en spectaculaire stunts uithalen. Je kunt natuurlijk ook iemand uitdagen. Ga voor de hoogste score ter wereld en laat zien wat je kan!

  • Side Ring Knock Out
   Side Ring Knock Out
   491 keer gespeeld

   Creëer de ultieme bokser en kijk of jij je een weg naar de top kunt vechten.

  • Basket and Ball
   Basket and Ball
   118 keer gespeeld

   Kun jij deze stuiterende bal in de basket krijgen?

  • Robby Baggio Magical Kicks
   Robby Baggio Magical Kicks
   1528 keer gespeeld

   Gebruik de magische vaardigheden van Baggio om een vrije trap te nemen. Schat de afstand in, bepaal de windrichting en kijk hoe hard je moet schoppen om het winnende doelpunt te maken!

  • Goal! Goal! Goal!
   Goal! Goal! Goal!
   1431 keer gespeeld

   Hoeveel doelpunten kun jij maken? Maak je klaar voor een eindeloos voetbalpotje met je vrienden in dit gratis online sportspelletje. Stel je penaltyvaardigheden op de proef in Goal! Goal! Goal!

  • Super Sports Surgery: Rugby
   Super Sports Surgery: Rugby
   343 keer gespeeld

   Een hotdog in zijn ene hand en een fles ketchup in zijn andere - wie zegt dat je diploma's nodig hebt om sportarts te worden? Waanzinnige operaties, ongelooflijke graphics en levels die zo intens zijn dat je ze bijna kunt ruiken. Voer geschifte operaties uit op echte en niet zo echte rugbyspelers. Let op: bij de ontwikkeling van dit spel zijn geen rugbyspelers gewond geraakt.

  • Loch Ness Water Skiing
   Loch Ness Water Skiing
   2922 keer gespeeld

   Pak je waterski's maar vast uit de kast, want het is tijd om het water op te gaan! Denk je dat jij het legendarische monster kunt vinden?