Tap Spellen

 • Magische pianotegels
  Spelen
  Magische pianotegels
  55329 keer gespeeld

  Kan jij al deze toetsen bijhouden? Je zal duidelijk scherp moeten blijven en snel moeten reageren in deze supersnelle muzikale game. Als je er eentje mist kan dat vreselijke gevolgen hebben!

 • Piano Tiles
  Spelen
  Piano Tiles
  49143 keer gespeeld

  desc

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  42677 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Helix Jump 2
  Spelen
  Helix Jump 2
  41922 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij de inktbal in beweging in dit vervolg op de spannende puzzelgame? Draai de toren rond en zorg ervoor dat hij de gevaarlijke rode platforms ontwijkt.

 • Flappy Bird
  Spelen
  Flappy Bird
  19497 keer gespeeld

  Eenvoudig. Verslavend. En ECHT HEEL ERG LASTIG. Tik om met je vleugels te slaan, maar laat die vogel heel!

 • Zball
  Spelen
  Zball
  17092 keer gespeeld

  Rol met de bal over de muur. Tik op het scherm om de richting van de bal te wijzigen. Zorg dat je niet van de rand valt! Hoe ver kun jij komen?

 • Zball 5
  Spelen
  Zball 5
  10186 keer gespeeld

  Dit rode balletje rolt door een gevaarlijk koninkrijk. Kun jij zorgen dat hem niets overkomt? Verzamel de edelstenen, het eten en de andere waardevolle voorwerpen en probeer zo ver mogelijk te komen in dit intense online spel.

 • Zball 3: Football
  Spelen
  Zball 3: Football
  9129 keer gespeeld

  Laat de bal over het platform rollen zonder dat hij eraf valt in het derde vervolg op het populaire vaardigheidsspelletje. Verzamel de vlaggen om je favoriete voetbalteam te kopen en probeer je einddoel te bereiken. Veel plezier met Zball!

 • Zball 2
  Spelen
  Zball 2
  7775 keer gespeeld

  Kun jij deze bal over het platform laten rollen zonder dat hij over de rand valt? Dit vervolg op het populaire Zball is nog net iets lastiger!

 • Magic Tiles 3
  Spelen
  Magic Tiles 3
  6864 keer gespeeld

  Kun jij in het ritme blijven tijdens dit uitdagende online spel? Probeer de magische tegels bij te houden.

 • Flappy Bird Multiplayer
  Spelen
  Flappy Bird Multiplayer
  6068 keer gespeeld

  De ultieme Flappy Bird-uitdaging! Vlieg jij tussen meer leidingen door dan je tegenstanders?

 • Stuiterdunk
  Spelen
  Stuiterdunk
  5624 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij de bal in basket krijgen in dit uitdagende sportspel? Het is moeilijker dan het lijkt, want je mag alleen je unieke stuiterworp gebruiken en driepunters zijn niet toegestaan!

 • Subway Surf
  Spelen
  Subway Surf
  5598 keer gespeeld

  Deze skateboarder wordt achternagezeten door een verkeersagent. Gelukkig heeft hij zijn hoverboard bij zich. Kun jij ervoor zorgen dat de agent hem niet te pakken krijgt in dit online skatespel?

 • Pianotoetsen
  Spelen
  Pianotoetsen
  4977 keer gespeeld

  Laat zien hoe goed en vooral hoe snel je kunt pianospelen. Zolang je de witte toetsen maar niet raakt!

 • Flappy Bird Flash
  Spelen
  Flappy Bird Flash
  4898 keer gespeeld

  De beroemde, maar o zo onhandige vogel keert terug in dit uitdagende vliegspelletje. Kun je hem veilig langs alle groene buizen leiden? Als hij zijn kop stoot of een van zijn vleugels beschadigt, valt hij op de grond. En dat kunnen we niet hebben, toch? Hoe ver kun jij komen in dit superlastige spelletje?

 • Knife Hit 2
  Spelen
  Knife Hit 2
  4068 keer gespeeld

  Je trouwe assistent is heel erg dapper. Waarom zou je anders messen naar hem mogen gooien? Zorg alleen wel dat je hem niet raakt in dit uitdagende actiespel. Hij heeft namelijk geen zin om naar de dokter te gaan.

 • Bus met koffers: maak de weg vrij
  Spelen
  Bus met koffers: maak de weg vrij
  3168 keer gespeeld

  De koffers in deze bus beginnen echt alle plaats in te nemen. Kan jij ze ordenen, en snel een beetje, in deze puzzelgame? Als ze het dak bereiken, heeft de bestuurder daar enorm last van!

 • Knife Hit Horror
  Spelen
  Knife Hit Horror
  2562 keer gespeeld

  Deze enge monsters beginnen echt irritant te worden! Kan jij van ze afkomen in deze enge actiegame? Werp een paar messen naar hun kop totdat ze zijn vernietigd. Maar pas op! Als een van je messen een ander mes raakt, kan dat voor nare verrassingen zorgen!

 • Rechte lijn
  Spelen
  Rechte lijn
  2318 keer gespeeld

  De kortste weg tussen twee punten is een rechte lijn. Kan jij bewijzen dat dit waar is in deze uitdagende puzzelgame? Probeer de kleurrijke lijnen door elk van deze ontwerpen te leiden zonder dat ze elkaar doorkruisen.

 • Rollende kaas
  Spelen
  Rollende kaas
  2258 keer gespeeld

  Voor deze muis is kaas het allerlekkerste maaltje in de hele wereld! Maar in deze schattige online game zou hij minstens een ander gerechtje moeten proberen, of niet dan? Kan jij ervoor zorgen dat hij ladingen aardbeien wordt gevoerd terwijl je een techniek vindt waarmee je de minikazen het beste naar hem toe kan rollen?

 • Tap and Go: Deluxe
  Spelen
  Tap and Go: Deluxe
  2141 keer gespeeld

  Deze kleine eend heeft moeite om op het rechte pad te blijven. Misschien kun jij hem de weg wijzen? Zorg dat hij gaten, stenen muren en andere gevaren ontwijkt in dit uitdagende en super schattige actiespel.

 • Dunkschoten
  Spelen
  Dunkschoten
  2137 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij de bal in beweging houden in deze intense basketbalgame? Doe je uiterste best om hem in alle netten van een eindeloze reeks ringen te schieten.

 • Color Swap Element
  Spelen
  Color Swap Element
  2030 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij dit balletje in de lucht houden in dit intense online spel? Klik op het juiste moment om door de gekleurde ringen te stuiteren en vergeet niet om de sterren te verzamelen.

 • Tap the Frog
  Spelen
  Tap the Frog
  1626 keer gespeeld

  Ribbit! Do you have what it takes to help the Frog jump, paint and spacewalk the way to his sweetheart? Everyone’s favourite Frog is on a mission to become a Frog Prince! Join the Frog as he embarks on an adventure that will take him from the lily pads of his home pond to the farthest reaches of outer space. Easy to play yet challenging to master, Tap the Frog will keep you entertained forever. Let’s see how fast you rrreally are!

 • Snoepjesknaller
  Spelen
  Snoepjesknaller
  1542 keer gespeeld

  Deze jongemeid en haar magische vriendinnen verkennen een betoverd bos dat gevuld is met bakken vol lekker snoep! Kan jij al haar favoriete soorten bij elkaar rapen in deze drie-op-een-rij puzzelgame? Ze is een echte zoetekauw!

 • Swipe Skate 2
  Spelen
  Swipe Skate 2
  1453 keer gespeeld

  Pak je skateboard en voer de meest waanzinnige stunts uit in dit coole driedimensionale skateboardspel. Kies voor de freestyle- of de tijdmodus en laat zien dat jij de koning van het skatepark bent.

 • Waterleiding repareren
  Spelen
  Waterleiding repareren
  1371 keer gespeeld

  De waterleidingen in deze uitdagende levels liggen schots en scheef door elkaar. Kun jij ze draaien en ervoor zorgen dat het water weer in de juiste richting stroomt? Deze arme loodgieter kan je hulp goed gebruiken in dit lastige puzzelspel.

 • Tik voor geld: restaurantmagnaat
  Spelen
  Tik voor geld: restaurantmagnaat
  1020 keer gespeeld

  Heb jij het in je om je eigen culinaire imperium op te zetten? Dit stadje kan wel een paar hippe cafés gebruiken in deze managementsimulatiegame. Maak je klaar om indruk op je klanten te maken terwijl het geld binnenrolt. Je kan zelfs adviseurs inhuren die je tijdens het spel nuttige tips geven.

 • Puralax
  Spelen
  Puralax
  702 keer gespeeld

  Deze blokken komen in allerlei kleuren. Kan jij ze op de juiste manier met elkaar verbinden in deze intrigerende puzzelgame? Maar pas op! Sommige blokken kunnen maar een paar keer worden gebruikt.

 • Tap the Frog: Doodle
  Spelen
  Tap the Frog: Doodle
  681 keer gespeeld

  Ribbit! Everyone's favorite frog is on a mission to become a prince! Tap the Frog Doodle features hours of gameplay, diverse mini-games filled with light-hearted humor and achievements! Help the cutest frog jump, paint and walk to his sweetheart and join him on an adventure that will take him from the lily pads of his home pond to the farthest reaches of outer space!

 • Tap and Go
  Spelen
  Tap and Go
  548 keer gespeeld

  Deze dappere eend gaat een spannend avontuur tegemoet. Kun jij zorgen dat hem niets overkomt terwijl hij door het gevaarlijke koninkrijk waggelt? Ontwijk de stenen muren en verzamel de munten in dit uitdagende vaardigheidsspel.

 • Neyboy Challenge
  Spelen
  Neyboy Challenge
  492 keer gespeeld

  Neyboy kan maar niet op zijn twee benen blijven staan in deze voetbalgame. Kan jij ervoor zorgen dat de beruchte Braziliaanse atleet tijdens dit belangrijke toernooi niet constant omvalt en hysterisch tekeergaat onder het oog van duizenden toeschouwers?

 • Tikken en rijden
  Spelen
  Tikken en rijden
  478 keer gespeeld

  Klik of tik op het scherm om je voertuig te besturen. Hoe ver kun jij komen zonder te vallen?

 • Tik op de muis
  Spelen
  Tik op de muis
  393 keer gespeeld

  Kun jij dit vervelende muisje vinden in deze superlastige levels?

 • Taptastic Monsters
  Spelen
  Taptastic Monsters
  276 keer gespeeld
 • Tap the Rat
  Spelen
  Tap the Rat
  269 keer gespeeld

  Deze ratten weten niet van ophouden! Als hongerig poesje moet jij ze tegenhouden voordat ze er allemaal vandoor gaan. Tap the Rat is een gloednieuw spel waar alles om reflex en vaardigheid draait!