Tijdmanagementspelletjes

 • Wedding Cake Factory
  Wedding Cake Factory
  317 keer gespeeld

  Ze kunnen nog wel een bakker gebruiken in deze drukke taartenwinkel. Denk je dat jij alle klanten kunt helpen? Je ontdekt het in dit leuke tijdmanagementspelletje.

 • Winterwinkel 2
  Winterwinkel 2
  363 keer gespeeld

  In dit kleine, noordelijke dorpje sneeuwt het nog. Mensen hier zijn dol op skiën en wandelen in de kou! Probeer als winkelier een zo goed mogelijke klantenservice te bieden in Winterwinkel 2!

 • De Paaswinkel
  De Paaswinkel
  119 keer gespeeld

  Deze meid runt haar eigen Paaswinkel, maar kan wel wat hulp gebruiken. Help haar om haar kippen te verzorgen en prachtige paaseitjes te maken in dit gratis online spel!

 • Zootopia Dash
  Zootopia Dash
  1521 keer gespeeld

  Vind zoveel mogelijk voorwerpen als je maar kunt in dit mooie 2D grafische spelletje op je browser, Zootopia Dash! Kies uit drie verschillende personages die elk unieke talenten hebben.

 • Donuts maken met Plezier
  Donuts maken met Plezier
  4241 keer gespeeld

  Plezier heeft een donutkraampje geopend en ze kan je hulp goed gebruiken. Kun jij alles in goede banen leiden? Anna, Elsa en Barbie komen ook langs!

 • Leuk feest
  Leuk feest
  442 keer gespeeld

  Het is tijd om te feesten! Kun jij zorgen dat de gasten het naar hun zin hebben in dit feestelijke spelletje voor het hele gezin?

 • Duos Tropische Link
  Duos Tropische Link
  5597 keer gespeeld

  Kun jij binnen de tijd alle dieren bij elkaar zoeken? Test je vaardigheden in dit wilde puzzelspelletje.

 • Tatoeages zetten 2
  Tatoeages zetten 2
  2430 keer gespeeld

  Probeer binnen de tijd de tatoeage te zetten in dit uitdagende vervolg. Laat zien hoe artistiek je bent!

 • Miljonair in het winkelcentrum
  Miljonair in het winkelcentrum
  9806 keer gespeeld

  Open een winkel in dit coole winkelcentrum. Zou je wel ijs willen verkopen? Of wat dacht je van kleding? Probeer zo snel mogelijk miljonair te worden in dit gratis online spelletje.

 • Tatoeages zetten
  Tatoeages zetten
  1194 keer gespeeld

  Probeer binnen de tijd de tatoeage te zetten.

 • Papa's bakkerij
  Papa's bakkerij
  80098 keer gespeeld

  Je hebt een nieuwe baan gevonden in het winkelcentrum! Papa Loue heeft jou de leiding gegeven over zijn nieuwe bakkerij! Bak, verdien geld en zorg dat je klanten tevreden zijn in dit managementspelletje waar je je vingers bij aflikt!

 • Familiedagje
  Familiedagje
  2044 keer gespeeld

  Dit gezin probeert te genieten van een gezellige middag uit, maar alles lijkt in de soep te lopen. Kun jij ze helpen in dit geinige wijs-en-klikspel?

 • Veehouder 2
  Veehouder 2
  149 keer gespeeld

  Deze twee veehouders hebben de handen ineen geslagen om de ultieme ranch te bouwen. Kun jij ze helpen met het verzorgen van het vee en het vangen van vis in dit simulatiespelletje?

 • Babypret
  Babypret
  578 keer gespeeld

  Verzorg de baby's en zorg dat er ruimte genoeg is voor nieuwe! Koop speeltjes, verdien geld en probeer je dagdoelen te behalen in Babypret!

 • De kinderkapper
  De kinderkapper
  4332 keer gespeeld

  Het is nogal een chaos in deze kindvriendelijke kapperszaak! Help jij elke van deze jonge klanten aan het perfecte hippe kapsel? Was wel eerst hun haar voordat je met de schaar aan de slag gaat, en zorg dat je hun geld pakt voor ze vertrekken!

 • Bedrijf BV
  Bedrijf BV
  355 keer gespeeld

  Kun jij het mooiste, grootste en beste bedrijf ter wereld bouwen? In Bedrijf BV bepaal jij waar het geld naartoe gaat!

 • Afhaalburgers
  Afhaalburgers
  3841 keer gespeeld

  Hou je ook zo van hamburgers? Dan is dit kookspelletje echt iets voor jou! Zorg alleen wel dat je klanten niet weglopen...

 • Op de boerderij
  Op de boerderij
  1591 keer gespeeld

  Welkom op je nieuwe boerderij! Kun jij je boerderij uitbreiden door gewassen te verbouwen en ze te verkopen? Aan de slag dan!

 • Magnaat 2
  Magnaat 2
  409 keer gespeeld

  Welkom in dit leuke stadje! Beheer en verkoop producten aan je klanten in dit leuke spelletje voor meerdere spelers en ontdek of je een echte ondernemer bent. Pas je voorraden en de prijzen aan om nog rijker te worden! Kun jij alle missiedoelen voltooien?

 • Drukke salon
  Drukke salon
  2930 keer gespeeld

  Kun jij zorgen dat de boel niet in het honderd loopt in deze salon? Stel je klanten tevreden om je dagdoel te behalen.

 • Drukke supermarkt
  Drukke supermarkt
  4182 keer gespeeld

  Hoe goed kun jij multitasken in deze drukke supermarkt? Help de klanten om je dagdoel te behalen en maak van deze supermarkt een echt winkelparadijs.

 • Drukke school
  Drukke school
  4636 keer gespeeld

  Denk je dat jij deze school in goede banen kunt leiden? Behaal je dagdoel door je leerlingen naar de juiste activiteiten te brengen en verdien geld voor upgrades.

 • Zara's beautysalon
  Zara's beautysalon
  2176 keer gespeeld

  Hoe mooi kun jij je klanten maken? Daar kom je alleen achter door dit leuke simulatiespelletje te spelen. Zorg dat iedere klant er uniek en stijlvol uitziet!

 • Winner Pet
  Winner Pet
  1051 keer gespeeld

  Welkom bij de ultieme dierenrace! Kies je favoriete dier en probeer als eerste de finish te bereiken in dit leuke race- en sportspelletje.

 • Cutie's kattenopvang
  Cutie's kattenopvang
  12014 keer gespeeld

  Cutie heeft een opvangcentrum voor katten. Er is zoveel te doen en ze heeft jouw hulp nodig. Kun jij met de zieke poezen spelen, ze te eten geven en weer gezond maken?

 • Hazewind verzorgen
  Hazewind verzorgen
  76 keer gespeeld

  Jouw hond is een echte racekampioen. Zorg dat je windhond in vorm blijft door hem goed te verzorgen en op zijn snelheid, uithoudingsvermogen, gezondheid en humeur te letten. Pas alleen wel op dat je niet teveel uitgeeft!

 • Wasjes draaien
  Wasjes draaien
  4101 keer gespeeld

  De was doen is niet altijd leuk, maar je kunt er niet omheen. Ben jij in staat om de beste wasmanager ter wereld te worden?

 • Drukte in de bakkerij
  Drukte in de bakkerij
  3749 keer gespeeld

  In een goede bakkerij is het nooit rustig. Help zoveel mogelijk klanten en laat het geld maar binnenstromen!

 • Miljardair worden
  Miljardair worden
  17129 keer gespeeld

  Wie wil er nu geen miljardair worden? Helaas komt het geld niet uit de lucht vallen. Je moet er wel wat voor doen. Analyseer de risico's en de winstmogelijkheden en laat het geld maar binnenstromen.

 • Bernard's Hat Store
  Bernard's Hat Store
  410 keer gespeeld

  Denk jij dat je Bernard kunt helpen met zijn hoedenwinkel? Verkoop prachtige hoeden aan zijn klanten en zorg dat je elk leveldoel behaalt!

 • Princess Sofia Messy Bedroom Cleaning
  Princess Sofia Messy Bedroom Cleaning
  220 keer gespeeld

  Prinse Sofia heeft je hulp weer nodig! Het is een rommeltje in haar kamer. Nu moet ze van haar moeder de boel opruimen. Dat gaat een stuk sneller als je haar helpt. Denk je dat dat lukt? Leg alles op zijn plek en gooi het afval weg. Met een prinses is zelfs opruimen leuk.

 • Eco Ego
  Eco Ego
  180 keer gespeeld

  Dit buitenaardse wezentje woont in een boom op een verre planeet. Hij is nogal gestrest en weet niet hoe hij zich moet ontspannen op zijn vrije dag. Kun jij hem helpen relaxen in dit leuke point-&-click-spel? Misschien met een leuk autoritje of wat tv!

 • Vrolijke helden
  Vrolijke helden
  82 keer gespeeld

  Dit stadje was ooit een geweldige plek om te wonen, totdat een stelletje schurken de macht grepen. De bewoners kunnen je hulp goed gebruiken. Sluit je aan bij de vrolijke helden in hun geheime basis. Rust ze uit met coole wapens in dit ouderwetse actiespelletje. Ben je klaar om het stadje schoon te vegen?

 • Vliegveldmanager
  Vliegveldmanager
  2018 keer gespeeld

  Dames en heren, hier volgt een belangrijke mededeling: kan de beste vliegveldmanager zich nu melden bij deze leuke terminal? Voltooi ingewikkelde taken om vliegtuigen te laten landen en opstijgen en zorg dat ze niet botsen. Verdien genoeg geld om naar het volgende level te gaan. Vergeet ook niet dat noodvliegtuigen direct geholpen moeten worden. Fijne vlucht!

 • Paniek in de bios
  Paniek in de bios
  2382 keer gespeeld

  Mary en Jake werken allebei in deze drukke bioscoop. Ze verkopen popcorn en limonade. Kun jij ze een handje helpen? De bioscoopbezoekers zijn erg ongeduldig en voordat je het weet, lopen ze weg. Maar met jouw hulp lukt het Mary en Jake vast wel in dit coole tijdmanagementspelletje.

 • Het vliegveld de baas
  Het vliegveld de baas
  357 keer gespeeld

  Hoe goed ben jij als baas van een bedrijf? Als je als ondernemer iets voor wilt stellen, zorg je dat de zaken goed blijven lopen. Word een echte luchthavenmagnaat en houd je winsten goed in de gaten. Zorg voor veel inkomsten en laat het geld rechtstreeks je zakken invliegen.

  • Jenny's fitnesscentrum
   Jenny's fitnesscentrum
   1399 keer gespeeld

   Jenny is dol op sporten. Daarom heeft ze een fitnesscentrum geopend. Maar het valt niet mee om je eigen bedrijf te runnen. Het is superdruk en ze kan je hulp goed gebruiken. Kun jij zorgen dat haar klanten weer in vorm komen? Geniet samen met Jenny van dit inspannende tijdmanagementspelletje.

  • Bed and Breakfast 2
   Bed and Breakfast 2
   323 keer gespeeld

   Stel je managementvaardigheden op de proef in dit vervolg op het verslavende simulatiespel Bed and Breakfast. Net als in het eerste deel moet je een eenvoudige bed and breakfast omtoveren in een winstgevend vijfsterrenhotel.

  • Delicious - Emily's Home Sweet Home
   Delicious - Emily's Home Sweet Home
   7299 keer gespeeld

   Kun jij de O'Malley's helpen met het opknappen van hun droomhuis in Delicous - Emily's Home Sweet Home? De buren zijn niet allemaal even aardig. Emily en Patrick moeten hun uiterste best doen om te voorkomen dat hun huis in beslag wordt genomen. Maar met jouw hulp moet dat wel lukken, toch? Veel plezier met Delicious - Emily's Home Sweet Home!

  • Rescuenator
   Rescuenator
   19 keer gespeeld

   In geval van nood weet de Rescuenator precies wat hij moet doen!

  • Vissenmagnaat
   Vissenmagnaat
   90 keer gespeeld

   Kun jij dit slaperige vismarktje omtoveren tot een waar visparadijs?

  • Pokemon Ice Cream Shop
   Pokemon Ice Cream Shop
   913 keer gespeeld
  • Rescue Team 2
   Rescue Team 2
   1635 keer gespeeld

   Race tegen de klok om de slachtoffers van een allesverwoestende storm te redden.

  • Arrow Hero
   Arrow Hero
   47 keer gespeeld
  • Girl on Skates: Flower Power
   Girl on Skates: Flower Power
   1483 keer gespeeld
  • Sewing Shop
   Sewing Shop
   407 keer gespeeld

   Samira heeft een naaiwinkeltje geopend en ze kan je hulp goed gebruiken. Snel aan de slag dus!

  • Little Kids Business
   Little Kids Business
   56 keer gespeeld
  • Girl on Skates: Pizza Mania
   Girl on Skates: Pizza Mania
   886 keer gespeeld