• Puppet Soccer Champions
  Spelen
  Puppet Soccer Champions
  78139 keer gespeeld

  Heb jij de gouden schoen van Messi? De vaardigheden van Neymar, de snelheid van Cristiano Ronaldo? Strik je veters en trek je shirt aan: dit spel is gemaakt voor jou!

 • Football Headz Cup
  Spelen
  Football Headz Cup
  44281 keer gespeeld

  Het gekste voetbaltoernooi ter wereld gaat zo beginnen! Kies je team en maak je op voor een pittige wedstrijd!

 • Poppenvoetbal
  Spelen
  Poppenvoetbal
  40235 keer gespeeld

  Kun jij aan de touwtjes trekken van dit minuscule voetbalteam?

 • 8 Ball Pool
  Spelen
  8 Ball Pool
  39604 keer gespeeld

  Denk je dat jij deze online multiplayer versie van het klassieke biljartspel volledig onder de knie kunt krijgen? Neem het op tegen spelers uit de hele wereld in de toernooimodus of speel gewoon een snel potje biljart.

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  38449 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Spelen
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  27339 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • Voetchinko
  Spelen
  Voetchinko
  12152 keer gespeeld

  Vul je prijzenkast tijdens dit waanzinnige toernooi waarin pachinko met voetbal wordt gecombineerd.

 • Pooltoernooi
  Spelen
  Pooltoernooi
  9753 keer gespeeld

  Pak je keu, reis door Europa en neem het op tegen de beste spelers van het continent.

 • Football Heads: Championship League 2016-2017
  Spelen
  Football Heads: Championship League 2016-2017
  8030 keer gespeeld

  Enkele van de meeste beroemde voetballers staan op het punt om tegen elkaar te spelen. Speel een snel potje voetbal of zet alles op alles in de kampioenschapsmodus van dit spannende sportspel. Je kunt zelfs het weer bepalen en de reacties van fans voordat je het veld op loopt. Moedigen ze je aan of wordt je keihard uitgejoeld?

 • Street Football Online 3D
  Spelen
  Street Football Online 3D
  6585 keer gespeeld

  Welk land vertegenwoordig jij in dit spannende sportspel? Laat het kunstgrasveld achter je en stap op dit coole voetbalveld. Doe mee aan een toernooi of geniet van een snel potje voetbal tegen virtuele spelers uit de wereld.

 • Puppet Soccer Zoo
  Spelen
  Puppet Soccer Zoo
  5815 keer gespeeld

  Leeuwen, tijgers en beren! Het zijn allemaal poppen en ze zijn klaar om doelpunt na doelpunt te scoren. Wie komt er als winnaar uit de bus? Dat hangt allemaal af van jouw voetbalvaardigheden.

 • Football Heads: 2014-15 Champions League
  Spelen
  Football Heads: 2014-15 Champions League
  5287 keer gespeeld

  Kies je favoriete team en win de Champions League door zo veel mogelijk doelpunten te maken.

 • Foot Chinko: Euro 2016
  Spelen
  Foot Chinko: Euro 2016
  4804 keer gespeeld

  Bereid je voor op het EK 2016 met dit waanzinnige spel waarin voetbal met pachinko wordt gecombineerd. Kies je favoriete wedstrijd en probeer zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Zorg alleen wel dat je de andere spelers en de gekke supporters niet raakt.

 • Football Headz Cup 2
  Spelen
  Football Headz Cup 2
  2903 keer gespeeld

  Ben je klaar voor het grappigste voetbaltoernooi ooit? Kies je favoriete team en ga het veld op in dit leuke sportspel. Kun jij je team naar de overwinning leiden?

 • Freefall Tournament
  Spelen
  Freefall Tournament
  2741 keer gespeeld

  Neem jij het in dit 3D-multiplayer actiespel op tegen een moordenaar, verkenner of andere interstellaire strijder? Controleer je wapen voordat je de strijd aangaat tegen spelers uit de hele wereld en verder!

 • Football Heads 2014 World Cup
  Spelen
  Football Heads 2014 World Cup
  2708 keer gespeeld

  Ga voor de wereldbeker in dit vette voetbalspelletje!

 • Soccer Simulator: Idle Tournament
  Spelen
  Soccer Simulator: Idle Tournament
  1514 keer gespeeld

  Gek van voetbal? Houd je van klikspellen en trage RPG-avonturen? Dan is Soccer Simulator echt iets voor jou! Treed in de voetsporen van voetballegenden en voetbal je een weg naar de top, waar eeuwige roem en rijkdom op je liggen te wachten.

 • Wereldvoetbal 2
  Spelen
  Wereldvoetbal 2
  1467 keer gespeeld

  In deze online sportgame gaat een legendarisch voetbaltoernooi van start en tientallen internationale supersterren zullen de show gaan stelen. Gaat jouw lievelingsteam de finale halen? Dat hangt af van je virtuele talenten op het veld. Probeer goal na goal te scoren en met alle macht die toernooibeker te winnen.

 • Euro Football Kick 2016
  Spelen
  Euro Football Kick 2016
  1448 keer gespeeld

  Toer de wereld rond en speel tegen enkele van de beste voetbalteams uit de voetbalgeschiedenis! Selecteer het team waarmee je wilt spelen in Euro Football Kick 2016, maar let op, de teams waartegen je moet spelen zullen steeds sterker zijn!

 • Groots robottoernooi
  Spelen
  Groots robottoernooi
  1305 keer gespeeld

  Dit jumbo-robottoernooi brengt spoedig de hele stad op zijn knieën! Maak je geen zorgen over alle mensen en auto's die langs de gigantische voeten van je robot racen terwijl je de strijd aangaat in dit geweldige vechtspel. Richt je liever op de overwinning en zorg ervoor dat je geen onderdelen verliest voordat je de volgende ronde aangaat.

 • Foot Chinko: World Cup
  Spelen
  Foot Chinko: World Cup
  1074 keer gespeeld

  Een spannend voetbaltoernooi staat op het punt om af te trappen! Maar dit is geen normaal toernooi! In deze wilde game die sport met pachinko combineert kan je vette power-ups kopen om de keeper van je tegenstander te bevriezen, de spelers van het andere team af te maken en nog veel meer! Kies je favoriete team en maak het veld onveilig!

 • Football League
  Spelen
  Football League
  810 keer gespeeld

  Neem het op tegen een stel maffe voetballers tijdens een vriendschappelijke wedstrijd of sporttoernooi. Of probeer het langer vol te houden dan je tegenstanders in de survivalmodus van dit doldwaze online spel.

 • 3D-boksen: kampioenschap
  Spelen
  3D-boksen: kampioenschap
  781 keer gespeeld

  Kies een bokser, trek je bokshandschoenen aan en betreed de ring in dit uitdagende boksspel. Doe mee aan een toernooi of speel een snel potje, verdien geld om je eigenschappen te verbeteren en kijk of jij de beste bokser ter wereld kunt worden.

 • American Football Kicks
  Spelen
  American Football Kicks
  662 keer gespeeld

  Hoeveel fieldgoals kun jij scoren in dit uitdagende American football-spel? Houd je aandacht erbij om je team naar de overwinning te leiden.

 • Combat Tournament Legends
  Spelen
  Combat Tournament Legends
  368 keer gespeeld

  Your a true legend in combat! Show your skills in the arena! Oh it includes stick figures :)

 • Freefall-toernooi
  Spelen
  Freefall-toernooi
  233 keer gespeeld

  Trek je pak aan, grijp een wapen en kijk hoe lang je het kunt volhouden in deze epische gevechtsarena.

 • Pro tafeltennis
  Spelen
  Pro tafeltennis
  80 keer gespeeld

  In deze 3D sportgame kan je jouw virtuele tafeltennistalenten laten zien. Begin je weg naar de top met een spannend toernooi of speel een vriendschappelijke match met een van je vrienden.

 • Worstelen voor 2 spelers
  Spelen
  Worstelen voor 2 spelers
  49 keer gespeeld

  In deze sportgame kunnen twee spelers de ring binnenstappen en worstelen, maar in je eentje is het ook hartstikke leuk. Kan jij je tegenstanders tegen de grond werken voordat ze je plat op de mat krijgen?

 • Sage van Kraigen: Drakenpas
  Spelen
  Sage van Kraigen: Drakenpas
  38 keer gespeeld

  Ben jij de machtige krijger die de ultieme prijs kan winnen? Laat de strijd maar beginnen!

 • Karten met superhelden
  Spelen
  Karten met superhelden
  24 keer gespeeld

  Een paar van 's wereld grootste superhelden staan klaar om tegen elkaar te racen! In deze racegame vol actie kan je samen met een van hen de strijd aangaan. Verzamel gave wapens en andere voorwerpen die je tijdens elke wedstrijd kan gebruiken. Gaandeweg kun je zelfs je kart opvoeren.

 • Schaatsheld
  Spelen
  Schaatsheld
  19 keer gespeeld

  In deze wintersportgame moet je alles uit de kast halen en perfect timen om indruk te maken op de jury! Kan jij tientallen waanzinnige stunts en halsbrekende sprongen uitvoeren terwijl je over de ijsbaan vliegt?

 • Cricket CPL-toernooi
  Spelen
  Cricket CPL-toernooi
  0 keer gespeeld

  De finale gaat bijna van start! Kan jij jouw cricketteam naar de overwinning leiden in deze 3D sportgame? Probeer de beste teams van de Caraïben te verslaan terwijl je je een weg baant naar de top van de ranglijsten.

 • Slalomheld
  Spelen
  Slalomheld
  0 keer gespeeld

  Ski jij sneller dan de klok in deze 3D wintersportgame? Kies een skiër en haast je naar de top van de helling om je volgende slalomwedstrijd te beginnen. Bereik jij snel genoeg de finish en sleep je een medaille in de wacht?

 • Mega autocrash
  Spelen
  Mega autocrash
  0 keer gespeeld

  In deze meedogenloze 3D racegame staan je vier verschillende uitdagingen te wachten. Blaas je tegenstanders op in een demolition derby, speel een compleet gestoorde versie van voetbal en meer. Er zijn zelfs vier perfecte arena's om los te gaan met motors!

 • Toon toernooi
  Spelen
  Toon toernooi
  0 keer gespeeld

  Hoe lang overleef jij dit doldwaas first-person schietspel? Een bende stripfiguren is verwikkeld in een epische strijd tot het bittere einde. Neem het op tegen de computer of beproef je geluk in de arena voor meerdere spelers.