• Knights and Brides
  Spelen
  Knights and Brides
  326995 keer gespeeld

  Kies een personage - een machtige ridder of een dappere prinses - en ga op een ongelooflijk avontuur. Je knechtjes zullen je helpen om dit kleine stukje land in een grote stad om te toveren. Beheer je voorraden, zorg voor je gebouwen en help je bondgenoten. Bovendien kun je met andere spelers duelleren en met andere ridders en prinsessen communiceren. Mis dit grootse, fantasierijke avontuur niet!

 • Bruiloft: perfecte make-up
  Spelen
  Bruiloft: perfecte make-up
  39983 keer gespeeld

  Deze bruid wil dat alles piekfijn in orde is op haar bruiloft. Help haar om de juiste make-up uit te kiezen. Selecteer welke blusher, lippenstift en andere make-up ze moet gebruiken in dit make-overspel voor meiden.

 • Bruiloftstijl , een echte uitdaging
  Spelen
  Bruiloftstijl , een echte uitdaging
  32233 keer gespeeld

  Deze drie bruiden zijn allemaal naar de perfecte jurk voor hun bruiloft op zoek. Maar dat is lang niet alles! Ze hebben ook wat hulp met hun make-up nodig en ze kunnen maar niet beslissen of ze gekleurde contactlenzen moeten dragen of niet. Kan jij ze helpen om de perfecte look te realiseren in deze online aankleed- en bruiloftgame?

 • Eliza's wonderland-bruiloft
  Spelen
  Eliza's wonderland-bruiloft
  15798 keer gespeeld

  Eliza plant haar bruiloft en ze wil dat alles perfect is. Dat is waarom haar twee BFF's een "bruidsteam" hebben gevormd om haar te helpen. Help mee in dit online huwelijksspel. Sluit je aan bij het team en geef ze advies over het ontwerpen van Eliza's bruidsjurk, kies geweldige jurken uit voor de bruidsmeisjes en nog veel meer.

 • Bruid en bruidsmeisjes aankleden
  Spelen
  Bruid en bruidsmeisjes aankleden
  15012 keer gespeeld

  Dit meisje maakt zich op voor de bruiloft van haar dromen. Kun jij ervoor zorgen dat zij en haar bruidsmeisjes er prachtig uitzien voor de grote dag in dit leuke aankleedspel? Help ze allemaal om een prachtige jurk uit te kiezen en dos ze uit met een mooi kapsel en make-up.

 • Celebrities: modetrouwjurk
  Spelen
  Celebrities: modetrouwjurk
  12535 keer gespeeld

  Deze twee beroemde celebrities bereiden zich voor op hun trouwdag. Kan jij ze allebei helpen om de perfecte look te realiseren in deze online aankleed- en bruiloftgame? Ze hebben geen flauw idee welke trouwjurken ze moeten kiezen of welke soort make-up het beste bij hen past.

 • Bruidsboetiek
  Spelen
  Bruidsboetiek
  6975 keer gespeeld

  De mooiste dag uit het leven van dit meisje is bijna aangebroken. Kun jij de perfecte jurk voor haar uitkiezen en zorgen dat het echt een dag wordt om nooit meer te vergeten?

 • Daisy's trouwjurk
  Spelen
  Daisy's trouwjurk
  5371 keer gespeeld

  Daisy's trouwdag staat voor de deur en ze moet zich haasten om alles klaar te maken in deze bruiloft- en aankleedgame. Ook heeft ze besloten om zelf haar trouwjurk te ontwerpen. Kan jij haar helpen om de juiste stijl en een paar accessoires die perfect bij haar jurk passen uit te kiezen?

 • Trouwkus van een IJskoningin
  Spelen
  Trouwkus van een IJskoningin
  5166 keer gespeeld
 • Vintage glamour dubbele bruiloft
  Spelen
  Vintage glamour dubbele bruiloft
  4423 keer gespeeld

  Trouwklokken luiden voor deze twee trendy bruiden! Ze gaan tegelijkertijd trouwen tijdens een dubbele bruiloft en ze hebben voor een vintage glamourthema gekozen. Kan jij ze helpen om alles uit te kiezen, van de bruidsjurken tot de decoratie voor de ceremonie in dit bruiloftspel voor meisjes?

 • Bruidsmeisjes aankleden
  Spelen
  Bruidsmeisjes aankleden
  4332 keer gespeeld

  Deze bruidsmeisjes willen er alle vier zo leuk mogelijk uitzien in dit aankleed- en bruiloftsspel. Kun jij de perfecte jurk voor ze uitzoeken en zorgen dat de bruiloft van hun vriendin vlekkeloos verloopt?

 • Blondie Bruiloftstress
  Spelen
  Blondie Bruiloftstress
  4331 keer gespeeld

  Deze jonge bruid wil dat alles perfect is voor haar bruiloft. Ze kan echt wel wat hulp gebruiken. Ga je met haar shoppen en met haar een geweldige jurk, mooie make-up en accessoires uitzoeken in dit bruidsjurkspel? Je kunt haar zelfs helpen met een snelle manicure.

 • Princess Wedding Fashion Week
  Spelen
  Princess Wedding Fashion Week
  3905 keer gespeeld

  Ariel, Belle en Pocahontas nemen deel aan de Fashion Week. Help ze in dit aankleedspel om coole outfits uit te kiezen voordat ze weer een volgende fotoshoot hebben.

 • Bella's bruidstaarten
  Spelen
  Bella's bruidstaarten
  3283 keer gespeeld

  Geen bruiloft is compleet zonder de bruidstaarten van Bella!

 • Tropische prinsessenbruiloft
  Spelen
  Tropische prinsessenbruiloft
  2981 keer gespeeld

  Er gaan maar liefst twee prinsessen trouwen in dit bruiloftsspel! Ze hebben alleen nog geen bruidsjurk en ook hun make-up is nog niet klaar. Kun jij ze een handje helpen? Haast je, want de bruiloft staat op het punt te beginnen!

 • Dol op winkelen: bruidsmodellen
  Spelen
  Dol op winkelen: bruidsmodellen
  2958 keer gespeeld

  Check deze schattige boetiekjes en zoek de perfecte jurk. Maar schiet wel op, want de bruiloft is al over een paar dagen!

 • Prinses: aparte bruid
  Spelen
  Prinses: aparte bruid
  2922 keer gespeeld

  Deze prinses en haar vriendinnen zijn hard op zoek naar trouwjurken die allesbehalve traditioneel zijn. Eentje wil eruit zien als een punkrocker, een andere wil een kleurrijke jurk, en de rest wil weer iets totaal anders. Kan jij ze helpen om te kiezen wat ze op hun bruiloft moeten aantrekken in deze aankleed- en bruidsgame?

 • Prinses Sofia's bruidsjurk ontwerpen
  Spelen
  Prinses Sofia's bruidsjurk ontwerpen
  2812 keer gespeeld

  Prinses Sofia gaat binnenkort trouwen! Kun jij haar helpen met het ontwerpen van de perfecte bruidsjurk?

 • My Fairy Wedding
  Spelen
  My Fairy Wedding
  2787 keer gespeeld

  Deze bruid verheugt zich op een echte sprookjesbruiloft. Kun jij zorgen dat het een magische dag wordt?

 • Prinses: bruidsmode collectie
  Spelen
  Prinses: bruidsmode collectie
  2355 keer gespeeld

  Deze prinses heeft een succesvolle carrière als modeontwerpster en ze gaat voor het eerst haar nieuwste bruidscollectie showen. Kun jij haar en de modellen helpen met de voorbereidingen voor de modeshow in dit online aankleed. en ontwerpspel voor meiden?

 • Prinses: Middeleeuwse bruiloft
  Spelen
  Prinses: Middeleeuwse bruiloft
  2292 keer gespeeld

  Het was misschien niet het meest glansrijke tijdperk wat betreft elektriciteit, maar die middeleeuwse vorsten hadden wel een goede neus voor stijl! In dit trouw- en decoratiespel kun jij jouw stylingtalenten de vrije loop geven en je favoriete koningspaar voorzien van een modieuze look met een middeleeuws tintje.

 • Prinsessen: stiekem trouwen in stijl
  Spelen
  Prinsessen: stiekem trouwen in stijl
  2261 keer gespeeld

  Deze prinsessen gaan stiekem trouwen, maar dat betekent niet dat ze geen mooie kleren aan kunnen trekken! Kun jij ze helpen met het uitkiezen van een bruidsjurk en de bijbehorende accessoires in dit romantische online spel?

 • Beeldschone bruid aankleden
  Spelen
  Beeldschone bruid aankleden
  2250 keer gespeeld

  Je trouwdag is de mooiste dag van je leven en dus wil dit meisje er perfect uitzien!

 • BFF's maken zich klaar voor de bruiloft
  Spelen
  BFF's maken zich klaar voor de bruiloft
  2246 keer gespeeld

  De bruiloft van deze bruid begint al bijna. Maar zij en haar bruidsmeisje zijn laat. Kun jij ze helpen om snel hun outfits te kiezen en zich klaar te maken voor de plechtigheid in dit aankleedspel voor meiden?

 • Toen en nu: Ellie's trouwdag
  Spelen
  Toen en nu: Ellie's trouwdag
  2202 keer gespeeld

  Ellie droomt over wat ze tijdens haar bruiloft aan zal trekken. Help haar bij het uitproberen van alle mogelijke combinaties in deze aankleed- en bruiloftgame. Ga dus met maar mee terwijl ze allerlei prachtige jurken en accessoires uitkiest.

 • Bruiloft van mijn beste vriendin
  Spelen
  Bruiloft van mijn beste vriendin
  2128 keer gespeeld

  Kathy is bezig met de voorbereidingen voor de bruiloft van Jessica en haar verloofde. Het is haar beste vriendin en dus wil ze dat alles perfect is voor hun speciale dag. Kun jij Kathy helpen met het zoeken van de versieringen en de andere spullen in dit leuke zoekspel?

 • Ellie gaat trouwen
  Spelen
  Ellie gaat trouwen
  1995 keer gespeeld

  De mooiste dag in het leven van Ellie is aangebroken, maar ze heeft puistjes! Kun jij haar snel helpen?

 • Prinses: lentegroene bruiloft
  Spelen
  Prinses: lentegroene bruiloft
  1960 keer gespeeld

  Deze prinses organiseert de bruiloft van haar dromen en heeft besloten dat het thema de lente moet eren. Kan jij haar en haar gasten helpen om prachtige groene outfits en accessoires te kiezen in deze aankleed- en bruiloftgame?

 • Toen en nu: prinsessenbruiloft
  Spelen
  Toen en nu: prinsessenbruiloft
  1755 keer gespeeld

  Deze prinses ontwerpt haar bruidsjurk en ze probeert verschillende moderne en vintage stijlen uit. Kun jij ze een handje helpen in dit ontwerp- en aankleedspel voor meiden?

 • Zoenen op de bruiloft
  Spelen
  Zoenen op de bruiloft
  1747 keer gespeeld

  Je mag nu de bruid kussen...

 • Bonnie's verrassingsaanzoek
  Spelen
  Bonnie's verrassingsaanzoek
  1664 keer gespeeld

  Bonnie's vriendje wil haar een belangrijke vraag stellen in dit romantische online spel! Kun jij ervoor zorgen dat zijn aanzoek perfect verloopt? Hij moet de maat voor haar ring weten, naar een juwelier en nog veel meer!

 • Audreys droombruiloft
  Spelen
  Audreys droombruiloft
  1636 keer gespeeld

  Nog een paar dagen en dan is het Audreys bruiloft en ze wil dat alles perfect is. Daarom moet jij haar helpen! Kan jij haar wat advies geven bij het kiezen van de locatie, de kleuren van de decoratie en nog veel meer? Je kan haar zelfs helpen bij het ontwerpen van haar jurk in dit online bruiloftspel.

 • Ellie's vrijgezellenfeest
  Spelen
  Ellie's vrijgezellenfeest
  1413 keer gespeeld

  Ellie’s vrienden organiseren voor haar een te gek vrijgezellenfeest! Kan jij een van hen helpen om de perfecte outfit voor het feest te kiezen in deze online game voor meiden? Ze willen ook vlug een foto nemen voordat ze Ellie uitdagen met een grappige quiz over haar verloofde.

 • Oosterse prinsessenbruiloft
  Spelen
  Oosterse prinsessenbruiloft
  1354 keer gespeeld

  De prinses in dit aankleed- en trouwspel is dol op traditionele kleren uit Azië. Daarom wil ze een bruiloft met een oosters tintje. Kun jij de perfecte jurk voor haar en haar bruidsmeisje uitkiezen? Vergeet ook de accessoires en make-up niet.

 • Bruidscupcakes: Sara's kookcursus
  Spelen
  Bruidscupcakes: Sara's kookcursus
  1097 keer gespeeld

  Voor de mooiste dag van je leven zijn alleen de cupcakes van Sara goed genoeg! Snel naar de keuken dus!

 • Ellie's bruiloftstijlen
  Spelen
  Ellie's bruiloftstijlen
  1082 keer gespeeld

  Ellie is plannen aan het maken voor haar trouwdag, maar ze weet niet zo goed welk thema ze moet kiezen. Kan jij haar helpen kiezen tussen een paar totaal verschillende en erg coole thema's in deze aankleed- en bruiloftgame? Er zijn tientallen jurken, passende haarstijlen en accessoires die ze allemaal kan uitproberen.