• Knights and Brides
  Spelen
  Knights and Brides
  221794 keer gespeeld

  Kies een personage - een machtige ridder of een dappere prinses - en ga op een ongelooflijk avontuur. Je knechtjes zullen je helpen om dit kleine stukje land in een grote stad om te toveren. Beheer je voorraden, zorg voor je gebouwen en help je bondgenoten. Bovendien kun je met andere spelers duelleren en met andere ridders en prinsessen communiceren. Mis dit grootse, fantasierijke avontuur niet!

 • Bruiloft: perfecte make-up
  Spelen
  Bruiloft: perfecte make-up
  37993 keer gespeeld

  Deze bruid wil dat alles piekfijn in orde is op haar bruiloft. Help haar om de juiste make-up uit te kiezen. Selecteer welke blusher, lippenstift en andere make-up ze moet gebruiken in dit make-overspel voor meiden.

 • Bruiloftstijl , een echte uitdaging
  Spelen
  Bruiloftstijl , een echte uitdaging
  29529 keer gespeeld

  Deze drie bruiden zijn allemaal naar de perfecte jurk voor hun bruiloft op zoek. Maar dat is lang niet alles! Ze hebben ook wat hulp met hun make-up nodig en ze kunnen maar niet beslissen of ze gekleurde contactlenzen moeten dragen of niet. Kan jij ze helpen om de perfecte look te realiseren in deze online aankleed- en bruiloftgame?

 • Eliza's wonderland-bruiloft
  Spelen
  Eliza's wonderland-bruiloft
  14083 keer gespeeld

  Eliza plant haar bruiloft en ze wil dat alles perfect is. Dat is waarom haar twee BFF's een "bruidsteam" hebben gevormd om haar te helpen. Help mee in dit online huwelijksspel. Sluit je aan bij het team en geef ze advies over het ontwerpen van Eliza's bruidsjurk, kies geweldige jurken uit voor de bruidsmeisjes en nog veel meer.

 • Celebrities: modetrouwjurk
  Spelen
  Celebrities: modetrouwjurk
  11054 keer gespeeld

  Deze twee beroemde celebrities bereiden zich voor op hun trouwdag. Kan jij ze allebei helpen om de perfecte look te realiseren in deze online aankleed- en bruiloftgame? Ze hebben geen flauw idee welke trouwjurken ze moeten kiezen of welke soort make-up het beste bij hen past.

 • Bruid en bruidsmeisjes aankleden
  Spelen
  Bruid en bruidsmeisjes aankleden
  10815 keer gespeeld

  Dit meisje maakt zich op voor de bruiloft van haar dromen. Kun jij ervoor zorgen dat zij en haar bruidsmeisjes er prachtig uitzien voor de grote dag in dit leuke aankleedspel? Help ze allemaal om een prachtige jurk uit te kiezen en dos ze uit met een mooi kapsel en make-up.

 • Bruidsboetiek
  Spelen
  Bruidsboetiek
  5024 keer gespeeld

  De mooiste dag uit het leven van dit meisje is bijna aangebroken. Kun jij de perfecte jurk voor haar uitkiezen en zorgen dat het echt een dag wordt om nooit meer te vergeten?

 • Trouwkus van een IJskoningin
  Spelen
  Trouwkus van een IJskoningin
  3875 keer gespeeld
 • Vintage glamour dubbele bruiloft
  Spelen
  Vintage glamour dubbele bruiloft
  3434 keer gespeeld

  Trouwklokken luiden voor deze twee trendy bruiden! Ze gaan tegelijkertijd trouwen tijdens een dubbele bruiloft en ze hebben voor een vintage glamourthema gekozen. Kan jij ze helpen om alles uit te kiezen, van de bruidsjurken tot de decoratie voor de ceremonie in dit bruiloftspel voor meisjes?

 • Blondie Bruiloftstress
  Spelen
  Blondie Bruiloftstress
  3330 keer gespeeld

  Deze jonge bruid wil dat alles perfect is voor haar bruiloft. Ze kan echt wel wat hulp gebruiken. Ga je met haar shoppen en met haar een geweldige jurk, mooie make-up en accessoires uitzoeken in dit bruidsjurkspel? Je kunt haar zelfs helpen met een snelle manicure.

 • Princess Wedding Fashion Week
  Spelen
  Princess Wedding Fashion Week
  3084 keer gespeeld

  Ariel, Belle en Pocahontas nemen deel aan de Fashion Week. Help ze in dit aankleedspel om coole outfits uit te kiezen voordat ze weer een volgende fotoshoot hebben.

 • Bella's bruidstaarten
  Spelen
  Bella's bruidstaarten
  2876 keer gespeeld

  Geen bruiloft is compleet zonder de bruidstaarten van Bella!

 • Prinses Sofia's bruidsjurk ontwerpen
  Spelen
  Prinses Sofia's bruidsjurk ontwerpen
  2606 keer gespeeld

  Prinses Sofia gaat binnenkort trouwen! Kun jij haar helpen met het ontwerpen van de perfecte bruidsjurk?

 • Prinses: aparte bruid
  Spelen
  Prinses: aparte bruid
  2582 keer gespeeld

  Deze prinses en haar vriendinnen zijn hard op zoek naar trouwjurken die allesbehalve traditioneel zijn. Eentje wil eruit zien als een punkrocker, een andere wil een kleurrijke jurk, en de rest wil weer iets totaal anders. Kan jij ze helpen om te kiezen wat ze op hun bruiloft moeten aantrekken in deze aankleed- en bruidsgame?

 • Prinses: Middeleeuwse bruiloft
  Spelen
  Prinses: Middeleeuwse bruiloft
  2225 keer gespeeld

  Het was misschien niet het meest glansrijke tijdperk wat betreft elektriciteit, maar die middeleeuwse vorsten hadden wel een goede neus voor stijl! In dit trouw- en decoratiespel kun jij jouw stylingtalenten de vrije loop geven en je favoriete koningspaar voorzien van een modieuze look met een middeleeuws tintje.

 • My Fairy Wedding
  Spelen
  My Fairy Wedding
  2212 keer gespeeld

  Deze bruid verheugt zich op een echte sprookjesbruiloft. Kun jij zorgen dat het een magische dag wordt?

 • Dol op winkelen: bruidsmodellen
  Spelen
  Dol op winkelen: bruidsmodellen
  2163 keer gespeeld

  Check deze schattige boetiekjes en zoek de perfecte jurk. Maar schiet wel op, want de bruiloft is al over een paar dagen!

 • Toen en nu: Ellie's trouwdag
  Spelen
  Toen en nu: Ellie's trouwdag
  2067 keer gespeeld

  Ellie droomt over wat ze tijdens haar bruiloft aan zal trekken. Help haar bij het uitproberen van alle mogelijke combinaties in deze aankleed- en bruiloftgame. Ga dus met maar mee terwijl ze allerlei prachtige jurken en accessoires uitkiest.

 • BFF's maken zich klaar voor de bruiloft
  Spelen
  BFF's maken zich klaar voor de bruiloft
  1897 keer gespeeld

  De bruiloft van deze bruid begint al bijna. Maar zij en haar bruidsmeisje zijn laat. Kun jij ze helpen om snel hun outfits te kiezen en zich klaar te maken voor de plechtigheid in dit aankleedspel voor meiden?

 • Daisy's trouwjurk
  Spelen
  Daisy's trouwjurk
  1883 keer gespeeld

  Daisy's trouwdag staat voor de deur en ze moet zich haasten om alles klaar te maken in deze bruiloft- en aankleedgame. Ook heeft ze besloten om zelf haar trouwjurk te ontwerpen. Kan jij haar helpen om de juiste stijl en een paar accessoires die perfect bij haar jurk passen uit te kiezen?

 • Prinses: lentegroene bruiloft
  Spelen
  Prinses: lentegroene bruiloft
  1882 keer gespeeld

  Deze prinses organiseert de bruiloft van haar dromen en heeft besloten dat het thema de lente moet eren. Kan jij haar en haar gasten helpen om prachtige groene outfits en accessoires te kiezen in deze aankleed- en bruiloftgame?

 • Beeldschone bruid aankleden
  Spelen
  Beeldschone bruid aankleden
  1829 keer gespeeld

  Je trouwdag is de mooiste dag van je leven en dus wil dit meisje er perfect uitzien!

 • Audreys droombruiloft
  Spelen
  Audreys droombruiloft
  1603 keer gespeeld

  Nog een paar dagen en dan is het Audreys bruiloft en ze wil dat alles perfect is. Daarom moet jij haar helpen! Kan jij haar wat advies geven bij het kiezen van de locatie, de kleuren van de decoratie en nog veel meer? Je kan haar zelfs helpen bij het ontwerpen van haar jurk in dit online bruiloftspel.

 • Ellie gaat trouwen
  Spelen
  Ellie gaat trouwen
  1602 keer gespeeld

  De mooiste dag in het leven van Ellie is aangebroken, maar ze heeft puistjes! Kun jij haar snel helpen?

 • Bruiloft van mijn beste vriendin
  Spelen
  Bruiloft van mijn beste vriendin
  1590 keer gespeeld

  Kathy is bezig met de voorbereidingen voor de bruiloft van Jessica en haar verloofde. Het is haar beste vriendin en dus wil ze dat alles perfect is voor hun speciale dag. Kun jij Kathy helpen met het zoeken van de versieringen en de andere spullen in dit leuke zoekspel?

 • Toen en nu: prinsessenbruiloft
  Spelen
  Toen en nu: prinsessenbruiloft
  1563 keer gespeeld

  Deze prinses ontwerpt haar bruidsjurk en ze probeert verschillende moderne en vintage stijlen uit. Kun jij ze een handje helpen in dit ontwerp- en aankleedspel voor meiden?

 • Prinses: bruidsmode collectie
  Spelen
  Prinses: bruidsmode collectie
  1524 keer gespeeld

  Deze prinses heeft een succesvolle carrière als modeontwerpster en ze gaat voor het eerst haar nieuwste bruidscollectie showen. Kun jij haar en de modellen helpen met de voorbereidingen voor de modeshow in dit online aankleed. en ontwerpspel voor meiden?

 • Ellie's vrijgezellenfeest
  Spelen
  Ellie's vrijgezellenfeest
  1333 keer gespeeld

  Ellie’s vrienden organiseren voor haar een te gek vrijgezellenfeest! Kan jij een van hen helpen om de perfecte outfit voor het feest te kiezen in deze online game voor meiden? Ze willen ook vlug een foto nemen voordat ze Ellie uitdagen met een grappige quiz over haar verloofde.

 • Zoenen op de bruiloft
  Spelen
  Zoenen op de bruiloft
  1217 keer gespeeld

  Je mag nu de bruid kussen...

 • Prinsessenstijlvlog: OMG-bruiloft
  Spelen
  Prinsessenstijlvlog: OMG-bruiloft
  974 keer gespeeld

  OMG, het is de bruiloft van deze prinses en ze loopt uren achter op schema! Kan jij haar helpen om snel een bruidsjurk uit te kiezen en zich klaar te maken in dit online aankleedsel voor meisjes? Ze moet ook vlug een paar jurken voor haar twee bruidsmeisjes uitzoeken.

 • Prinsessen: dubbele bruiloft
  Spelen
  Prinsessen: dubbele bruiloft
  922 keer gespeeld

  De huwelijksklokken luiden voor deze twee prinsessen! Kun jij hen en hun vriend helpen en ervoor zorgen dat alles in kannen en kruiken is voor hun grote dag? Help ze met de decoraties en hun trouwjurken in dit romantische aankleedspel.

 • Ellie's bruiloftstijlen
  Spelen
  Ellie's bruiloftstijlen
  890 keer gespeeld

  Ellie is plannen aan het maken voor haar trouwdag, maar ze weet niet zo goed welk thema ze moet kiezen. Kan jij haar helpen kiezen tussen een paar totaal verschillende en erg coole thema's in deze aankleed- en bruiloftgame? Er zijn tientallen jurken, passende haarstijlen en accessoires die ze allemaal kan uitproberen.

 • Mijn romantische bruiloft
  Spelen
  Mijn romantische bruiloft
  870 keer gespeeld

  Alles is mogelijk op de mooiste dag van je leven!

 • Trouwpak van een IJskoningin
  Spelen
  Trouwpak van een IJskoningin
  793 keer gespeeld

  Kristoff wil er op zijn bruiloft uitzien als een ware vorst en jij en de ijskoningin moeten hem een volledige make-over geven, maar eerst zul je alle benodigde naaispullen moeten vinden!

 • Ellie Wedding Dress Design
  Spelen
  Ellie Wedding Dress Design
  726 keer gespeeld

  Help Ellie met het ontwerpen van de mooiste bruidsjurk die de wereld ooit heeft gezien in dit leuke spelletje voor het hele gezin. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 • Bruidsvlechten
  Spelen
  Bruidsvlechten
  687 keer gespeeld

  Deze bruid heeft het zo druk gehad met de voorbereidingen voor haar bruiloft dat ze vergeten is om naar de kapper te gaan! Kun jij haar snel een handje helpen zodat ze nog op tijd is voor de ceremonie in dit schattige online spel voor meiden?