• Ontsnapping uit de berghut
  Spelen
  Ontsnapping uit de berghut
  184706 keer gespeeld

  Deze hut staat op een majestueuze berghelling en het is er alles behalve knus en gezellig. Daarom zit er maar één ding op: maak dat je wegkomt, en snel. Ga op zoek naar aanwijzingen en voorwerpen die je helpen ontsnappen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Escaping the Prison
  Spelen
  Escaping the Prison
  59131 keer gespeeld

  Iemand heeft je een taart gestuurd. Zou er iets in zitten waarmee je kunt ontsnappen?

 • Gesloten winkel ontsnapping
  Spelen
  Gesloten winkel ontsnapping
  23121 keer gespeeld

  Je hebt jezelf in een winkel opgesloten. Is er een manier om weg te komen? Zoek de verborgen voorwerpen en aanwijzingen die je helpen bij het oplossen van de puzzels waarmee je vrij komt. Als je gefocust blijft, kom je er zeker uit in dit online ontsnappingsspel.

 • FNAF World
  Spelen
  FNAF World
  15504 keer gespeeld

  Er is iets vreemds aan de hand in dit koninkrijk vol robotdieren. Pas op dat de robotmonsters je niet te pakken krijgen in dit ouderwetse online spel dat is gebaseerd op het populaire Five Nights at Freddy's.

 • Ontsnapping uit een schone badkamer
  Spelen
  Ontsnapping uit een schone badkamer
  12282 keer gespeeld

  Een frisse badkamer is altijd fijn maar het kan toch wel vies tegenvallen als je erin opgesloten zit. Kun jij een manier vinden om te ontsnappen in dit leuke online spel?

 • Youtuber's Saw Game
  Spelen
  Youtuber's Saw Game
  11300 keer gespeeld

  Een moordenaar heeft enkele van de meest bekende YouTubers ontvoerd en alleen jij kan hem tegenhouden. Kun jij de moordenaar opsporen en ervoor zorgen dat hij achter slot en grendel zit zodat hij geen kwaad meer kan doen?

 • Living Room Escape
  Spelen
  Living Room Escape
  6183 keer gespeeld

  Kun jij alle puzzels oplossen en uit de woonkamer ontsnappen in het leuke online spel Living Room Escape?

 • De grote bos ontsnapping
  Spelen
  De grote bos ontsnapping
  5329 keer gespeeld

  Dit coole grote gebouw in het bos heeft lekker veel ruimte maar het is er wel een beetje saai. Probeer te ontsnappen en terug te keren naar de stad in dit leuke online spel.

 • Ontsnapping uit het poppenhuis
  Spelen
  Ontsnapping uit het poppenhuis
  3527 keer gespeeld

  Je zit opgesloten in een van de kamers van een poppenhuis. Maar er moet toch een manier zijn om weg te komen. Denk je dat het jou lukt om te ontsnappen in dit spannende online spel?

 • Desert Camp Escape
  Spelen
  Desert Camp Escape
  3357 keer gespeeld

  Is er een manier waarop je uit dit gevaarlijke kamp in de woestijn kunt ontsnappen? Daar kom je maar op één manier achter! Verzamel de waardevolle voorwerpen en zoek de uitgang in dit online spel.

 • Vlucht uit een oud dorp: deel 2
  Spelen
  Vlucht uit een oud dorp: deel 2
  3066 keer gespeeld

  Het avontuur in dit vreemde dorp wordt voortgezet en jij zit opgesloten in een huisje. Denk je dat je kunt wegkomen? Misschien lukt het als je alle aanwijzingen en voorwerpen vindt in dit zoek-en-vind spel.

 • Freddy's Bomb
  Spelen
  Freddy's Bomb
  2904 keer gespeeld

  Wat is het ergste dat je kan overkomen op je eerste werkdag als nachtportier in een pizzeria vol moordende robots? Nou, van alles eigenlijk, maar gelukkig heb jij een zak met bommen bij je. Eens kijken of je het een week volhoudt in dit restaurant terwijl je je ondertussen al knallend een weg baant naar elke uitgang die je maar kunt vinden in dit bloedstollende online spel.

 • Container Flat Escape 2
  Spelen
  Container Flat Escape 2
  2478 keer gespeeld

  Ga opnieuw op avontuur in dit online spel. Kun jij uit deze mysterieuze scheepscontainers ontsnappen? Zoek de voorwerpen en kijk hoe ver je komt.

 • Vlucht uit een blauw pakhuis: deel 2
  Spelen
  Vlucht uit een blauw pakhuis: deel 2
  2236 keer gespeeld

  Het avontuur gaat verder in dit aanwijzen-en-klikkenspel. Welkom bij dit enge magazijn. Kun jij de weg naar buiten vinden? Zoek de aanwijzingen en hulpmiddelen waarmee je kunt ontsnappen.

 • Container Flat Escape 5
  Spelen
  Container Flat Escape 5
  2139 keer gespeeld

  Je zit weer opgesloten in een scheepscontainer. Denk je dat jij kunt ontsnappen? Er is maar één manier om daar achter te komen. Zoek de voorwerpen en aanwijzingen in dit ontsnappingsspel.

 • Container Flat Escape 4
  Spelen
  Container Flat Escape 4
  1950 keer gespeeld

  Je zit weer vast in een scheepscontainer! Denk je dat jij de weg naar buiten kunt vinden in dit uitdagende ontsnappingsspel?

 • Container Flat Escape
  Spelen
  Container Flat Escape
  1911 keer gespeeld

  Er moet toch een manier zijn om uit deze scheepscontainers te komen. Misschien ligt er wel een aanwijzing in die kastjes of hebben die mysterieuze kistjes er iets mee te maken. Denk je dat jij de uitgang kunt vinden in dit online spel?

 • Pierre Hotel
  Spelen
  Pierre Hotel
  1539 keer gespeeld

  Maak je klaar voor een griezelig cool mysterieavonturenspel, Pierre Hotel. Verken dit spookhotel en ontmoet 'geestige' schepsels terwijl je je weg probeert te zoeken.

 • Ontsnapping uit een gemetselde ruimte
  Spelen
  Ontsnapping uit een gemetselde ruimte
  1530 keer gespeeld

  Je bent net wakker geworden in een vreemde kamer met gemetselde muren en je hebt geen idee hoe je hier bent beland. Verzamel voorwerpen en gebruik ze om te ontsnappen in dit mysterieuze zoek- en klikspel.

 • Prinses Juliet: ziekenhuis
  Spelen
  Prinses Juliet: ziekenhuis
  1380 keer gespeeld

  Juliet en haar magische vriendjes zijn allemaal ziek geworden! Zijn het de mazelen of zou er iets ernstigers aan de hand zijn? Alleen jij kunt ze er weer bovenop helpen in dit leuke medische spel.

 • Container Flat Escape 3
  Spelen
  Container Flat Escape 3
  1349 keer gespeeld

  Het avontuur gaat verder. Kun jij weer uit deze scheepscontainers ontsnappen? Verzamel de voorwerpen en aanwijzingen om de uitgang te vinden in dit uitdagende ontsnappingsspel.

 • Vortex Point 8
  Spelen
  Vortex Point 8
  1304 keer gespeeld

  Er gebeuren weer rare dingen in deze vreemde samenleving. De burgemeester heeft net gebeld. Hij is helemaal klaar met die maffe moorden die aldoor gebeuren bij de Rock, de oude vuurtoren aan de rand van de stad. Is de schuldige misschien de geest van een chagrijnige vroegere bewoner? Start een onderzoek en spoor de moordenaar op in dit aanwijzen-klikken-mysteriespel.

 • Container Flat Escape 6
  Spelen
  Container Flat Escape 6
  1217 keer gespeeld

  O nee! Je zit alweer opgesloten in een scheepscontainer! Dit zou wel eens de lastigste ontsnapping ooit kunnen worden. Denk je dat het jou toch lukt?

 • De avonturen van Dakota Winchester
  Spelen
  De avonturen van Dakota Winchester
  1153 keer gespeeld

  Dr. Winchester krijgt die vermiste juwelen hoe dan ook wel opgespoord!

 • De Pokeyman-rage onder je kleinkinderen
  Spelen
  De Pokeyman-rage onder je kleinkinderen
  922 keer gespeeld

  Hij mag dan misschien wel geen verstand hebben van technische snufjes, maar deze opa staat op het punt om het mega populaire videospel te spelen. Probeer samen met hem alle Pokeymans te vangen in dit komische parodie-spel.

 • Middeleeuwse fortontsnapping: Afl. 1
  Spelen
  Middeleeuwse fortontsnapping: Afl. 1
  724 keer gespeeld

  Dit fort was ooit de plaats van een felle strijd. Het is nu voorbij en jij bent misschien de enige overlevende. Vind jij een manier om te ontsnappen in dit uitdagende aanwijs- en klik avonturenspel?

 • Alice is Dead 1
  Spelen
  Alice is Dead 1
  723 keer gespeeld

  Alice is in een mysterieuze wereld vol vreemde wezens beland. Denk je dat ze levend weer thuiskomt?

 • Vlucht uit een oud dorp: deel 1
  Spelen
  Vlucht uit een oud dorp: deel 1
  702 keer gespeeld

  Welkom bij een vreemd dorp dat rechtstreeks uit een ander tijdperk lijkt te komen. Kun jij ontsnappen? Verzamel voorwerpen en los puzzels op waardoor je levend kunt wegkomen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Love Chase
  Spelen
  Love Chase
  672 keer gespeeld

  Chase is niet alleen zijn baan kwijtgeraakt, maar ook nog eens gedumpt door zijn vriendin. Kun jij hem een handje helpen in het leuke 'point-and-click'-spel Love Chase?

 • Ontsnapping uit een hangar
  Spelen
  Ontsnapping uit een hangar
  668 keer gespeeld

  Denk je dat het je lukt om uit deze legerhangar te ontsnappen? Ga op zoek naar handige objecten en maak dat je wegkomt in dit spannende spel.

 • Griezelkelder: ontsnapping deel 1
  Spelen
  Griezelkelder: ontsnapping deel 1
  462 keer gespeeld

  In dit spannende puzzelspel zit jij opgesloten in een enge kelder en nu moet je zien te ontsnappen. Ga op zoek naar voorwerpen en aanwijzingen waardoor je kunt vluchten.

 • Slurpy Derpy
  Spelen
  Slurpy Derpy
  374 keer gespeeld

  Na een eeuwenlang dutje word je wakker in een post-apocalyptische waarin jij de godin blijkt te zijn van een achterlijk volk genaamd Derps. Kroon een koning en koningin en ontwikkel de Derps zodat ze het overheersen waard zijn!

 • Breindief
  Spelen
  Breindief
  365 keer gespeeld

  In dit lab liggen hersenen van enkele van de slimste wetenschappers en leiders ter wereld maar helaas worden ze keer op keer gestolen. Zou de mysterieuze Dr. Cloven de dief kunnen zijn? Ontdek het zelf in dit avontuurlijke zoek-en-vind spel. Verzamel aanwijzingen en bewijsmateriaal om de echte dader te kunnen aanwijzen.

 • Een gesloten wereld
  Spelen
  Een gesloten wereld
  270 keer gespeeld

  Wat gaat er schuil in dit mysterieuze bos en achter de mistbanken? De enige manier om erachter te komen is door je verstand en gevoel te gebruiken in plaats van wapens en magie. Kun jij alle geheimen ontgrendelen in dit unieke avonturen?

 • Sherlock Has a Clue
  Spelen
  Sherlock Has a Clue
  188 keer gespeeld

  De beroemde detective werkt aan de meest verbijsterende misdaden ooit. Ga samen met Sherlock Holmes op zoek naar een achterbakse moordenaar in Dawkins Manor in dit avontuurelijke zoek-en-vind avonturenspel.

 • Wraakzuchtige hond
  Spelen
  Wraakzuchtige hond
  181 keer gespeeld

  Deze hond zit in een lastige situatie. Zijn eigenaar heeft hem aan een boom vastgebonden en is ervandoor gegaan. Kun jij hem een handje helpen? Misschien wordt het tijd om wraak te nemen in dit vreemde en wilde online spel.