• Escaping the Prison
  Spelen
  Escaping the Prison
  25796 keer gespeeld

  Iemand heeft je een taart gestuurd. Zou er iets in zitten waarmee je kunt ontsnappen?

 • Gesloten winkel ontsnapping
  Spelen
  Gesloten winkel ontsnapping
  2288 keer gespeeld

  Je hebt jezelf in een winkel opgesloten. Is er een manier om weg te komen? Zoek de verborgen voorwerpen en aanwijzingen die je helpen bij het oplossen van de puzzels waarmee je vrij komt. Als je gefocust blijft, kom je er zeker uit in dit online ontsnappingsspel.

 • Pierre Hotel
  Spelen
  Pierre Hotel
  1286 keer gespeeld

  Maak je klaar voor een griezelig cool mysterieavonturenspel, Pierre Hotel. Verken dit spookhotel en ontmoet 'geestige' schepsels terwijl je je weg probeert te zoeken.

 • Ontsnapping uit een schone badkamer
  Spelen
  Ontsnapping uit een schone badkamer
  4628 keer gespeeld

  Een frisse badkamer is altijd fijn maar het kan toch wel vies tegenvallen als je erin opgesloten zit. Kun jij een manier vinden om te ontsnappen in dit leuke online spel?

 • Living Room Escape
  Spelen
  Living Room Escape
  3455 keer gespeeld

  Kun jij alle puzzels oplossen en uit de woonkamer ontsnappen in het leuke online spel Living Room Escape?

 • Ontsnapping uit de berghut
  Spelen
  Ontsnapping uit de berghut
  10417 keer gespeeld

  Deze hut staat op een majestueuze berghelling en het is er alles behalve knus en gezellig. Daarom zit er maar één ding op: maak dat je wegkomt, en snel. Ga op zoek naar aanwijzingen en voorwerpen die je helpen ontsnappen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Desert Camp Escape
  Spelen
  Desert Camp Escape
  1444 keer gespeeld

  Is er een manier waarop je uit dit gevaarlijke kamp in de woestijn kunt ontsnappen? Daar kom je maar op één manier achter! Verzamel de waardevolle voorwerpen en zoek de uitgang in dit online spel.

 • Container Flat Escape
  Spelen
  Container Flat Escape
  1100 keer gespeeld

  Er moet toch een manier zijn om uit deze scheepscontainers te komen. Misschien ligt er wel een aanwijzing in die kastjes of hebben die mysterieuze kistjes er iets mee te maken. Denk je dat jij de uitgang kunt vinden in dit online spel?

 • Ontsnapping uit het poppenhuis
  Spelen
  Ontsnapping uit het poppenhuis
  1958 keer gespeeld

  Je zit opgesloten in een van de kamers van een poppenhuis. Maar er moet toch een manier zijn om weg te komen. Denk je dat het jou lukt om te ontsnappen in dit spannende online spel?

 • De grote bos ontsnapping
  Spelen
  De grote bos ontsnapping
  1447 keer gespeeld

  Dit coole grote gebouw in het bos heeft lekker veel ruimte maar het is er wel een beetje saai. Probeer te ontsnappen en terug te keren naar de stad in dit leuke online spel.

 • Container Flat Escape 4
  Spelen
  Container Flat Escape 4
  1280 keer gespeeld

  Je zit weer vast in een scheepscontainer! Denk je dat jij de weg naar buiten kunt vinden in dit uitdagende ontsnappingsspel?

 • Youtuber's Saw Game
  Spelen
  Youtuber's Saw Game
  3778 keer gespeeld

  Een moordenaar heeft enkele van de meest bekende YouTubers ontvoerd en alleen jij kan hem tegenhouden. Kun jij de moordenaar opsporen en ervoor zorgen dat hij achter slot en grendel zit zodat hij geen kwaad meer kan doen?

 • Vlucht uit een oud dorp: deel 2
  Spelen
  Vlucht uit een oud dorp: deel 2
  2344 keer gespeeld

  Het avontuur in dit vreemde dorp wordt voortgezet en jij zit opgesloten in een huisje. Denk je dat je kunt wegkomen? Misschien lukt het als je alle aanwijzingen en voorwerpen vindt in dit zoek-en-vind spel.

 • Container Flat Escape 5
  Spelen
  Container Flat Escape 5
  1494 keer gespeeld

  Je zit weer opgesloten in een scheepscontainer. Denk je dat jij kunt ontsnappen? Er is maar één manier om daar achter te komen. Zoek de voorwerpen en aanwijzingen in dit ontsnappingsspel.

 • Vlucht uit een blauw pakhuis: deel 2
  Spelen
  Vlucht uit een blauw pakhuis: deel 2
  1924 keer gespeeld

  Het avontuur gaat verder in dit aanwijzen-en-klikkenspel. Welkom bij dit enge magazijn. Kun jij de weg naar buiten vinden? Zoek de aanwijzingen en hulpmiddelen waarmee je kunt ontsnappen.

 • Container Flat Escape 6
  Spelen
  Container Flat Escape 6
  1001 keer gespeeld

  O nee! Je zit alweer opgesloten in een scheepscontainer! Dit zou wel eens de lastigste ontsnapping ooit kunnen worden. Denk je dat het jou toch lukt?

 • Container Flat Escape 2
  Spelen
  Container Flat Escape 2
  1520 keer gespeeld

  Ga opnieuw op avontuur in dit online spel. Kun jij uit deze mysterieuze scheepscontainers ontsnappen? Zoek de voorwerpen en kijk hoe ver je komt.

 • Prinses Juliet: ziekenhuis
  Spelen
  Prinses Juliet: ziekenhuis
  3280 keer gespeeld

  Juliet en haar magische vriendjes zijn allemaal ziek geworden! Zijn het de mazelen of zou er iets ernstigers aan de hand zijn? Alleen jij kunt ze er weer bovenop helpen in dit leuke medische spel.

 • Love Chase
  Spelen
  Love Chase
  770 keer gespeeld

  Chase is niet alleen zijn baan kwijtgeraakt, maar ook nog eens gedumpt door zijn vriendin. Kun jij hem een handje helpen in het leuke 'point-and-click'-spel Love Chase?

 • FNAF World
  Spelen
  FNAF World
  6527 keer gespeeld

  Er is iets vreemds aan de hand in dit koninkrijk vol robotdieren. Pas op dat de robotmonsters je niet te pakken krijgen in dit ouderwetse online spel dat is gebaseerd op het populaire Five Nights at Freddy's.

 • Freddy's Bomb
  Spelen
  Freddy's Bomb
  1472 keer gespeeld

  Wat is het ergste dat je kan overkomen op je eerste werkdag als nachtportier in een pizzeria vol moordende robots? Nou, van alles eigenlijk, maar gelukkig heb jij een zak met bommen bij je. Eens kijken of je het een week volhoudt in dit restaurant terwijl je je ondertussen al knallend een weg baant naar elke uitgang die je maar kunt vinden in dit bloedstollende online spel.

 • Pizzamissie
  Spelen
  Pizzamissie
  14 keer gespeeld

  Richard is door de koningin gepromoveerd tot pizzabakker. Helaas voor hem zijn al zijn voorgangers geëxecuteerd omdat hun pizza's niet lekker genoeg waren. Kun jij hem een handje helpen in dit leuke point-and-click-avontuur?

 • Babysitting Fun
  Spelen
  Babysitting Fun
  53 keer gespeeld

  Deze jongen moet op zijn broertje Dane passen maar hij gaat liever schatzoeken! Help hem met zijn broertje en bij zijn epische zoektocht in dit leuke zoek-en-vind spel.

 • Forgotten Hill: Memento Buried Things
  Spelen
  Forgotten Hill: Memento Buried Things
  30 keer gespeeld

  Tijdens de winter van 1886 besloot een mysterieuze wetenschapper om een paar bloedstollende experimenten uit te voeren. Toen ontdekte zijn vrouw dat hij haar had vermoord. Of misschien toch niet? Hij is in ieder geval nog niet van haar af. Probeer samen met hem te overleven in dit spannende zoek-en-vind avonturenspel.

 • Alice is Dead 2
  Spelen
  Alice is Dead 2
  47 keer gespeeld

  Ga samen met Alice op avontuur in dit levensgevaarlijke wonderland.

 • Vortex Point 5
  Spelen
  Vortex Point 5
  39 keer gespeeld

  Kevin is tijdens Halloween in zijn eentje naar een horrorfilm gegaan en nu is hij op mysterieuze wijze in een filmklassieker terechtgekomen. Kun jij de moordzaak oplossen en de vampier vinden? Bij dit 'point-and-click'-avontuur zit je op het puntje van je stoel!

 • Aground
  Spelen
  Aground
  13 keer gespeeld

  Deze arme schipbreukeling is aangespoeld op een verlaten eiland in dit ouderwetse avonturenspel. En het regent ook nog eens pijpenstelen! Hoe kan hij dit ooit overleven? Met jouw hulp natuurlijk! Help hem met het verzamelen van de voorraden die hij nodig heeft totdat hij wordt gered. En misschien is hij ook wel niet alleen op het eiland...

 • Jessica's school
  Spelen
  Jessica's school
  57 keer gespeeld

  Jessica heeft wiskundeles en ze verveelt zich stierlijk. Help haar om alle voorwerpen te vinden die ze nodig om uit de school te ontsnappen in dit zoek-en-klikspel.

 • De Pokeyman-rage onder je kleinkinderen
  Spelen
  De Pokeyman-rage onder je kleinkinderen
  95 keer gespeeld

  Hij mag dan misschien wel geen verstand hebben van technische snufjes, maar deze opa staat op het punt om het mega populaire videospel te spelen. Probeer samen met hem alle Pokeymans te vangen in dit komische parodie-spel.

 • Stick RPG 2
  Spelen
  Stick RPG 2
  141 keer gespeeld

  Deze stickman staat op het punt om naar een andere dimensie te worden afgeschoten in dit grapppige online spel. Sluit je bij hem aan en verken samen de mysterieuze Paper Thin City. Denk je dat jij hem weer veilig thuis kunt krijgen in deze bijzondere RPG?

 • Missie: schip ontsnapping
  Spelen
  Missie: schip ontsnapping
  69 keer gespeeld

  Jij bent een superspion die tijdens een missie op een cruiseschip belandde en nu geen kant op kan. De zaken zijn volledig uit de hand gelopen en het enige wat je nu nog kunt doen is ontsnappen. Wat denk je? Zal het je lukken om het schip te ontvluchten in dit leuke zoek en klikspel?

 • Mafia Stories 3
  Spelen
  Mafia Stories 3
  45 keer gespeeld

  Mafia Stories 3

 • Medieval Cop 5
  Spelen
  Medieval Cop 5
  0 keer gespeeld

  Dregg gaat weer een lang dag tegemoet maar door het gefeest van vrienden heeft hij geen oog dichtgedaan. Kun jij hem door zijn volgende avontuur slepen in dit retro RPG- en mobiele spel? Misschien kun je ergens in dit kasteel koffie regelen om hem wakker te houden?

 • Het geheim van de necromancer
  Spelen
  Het geheim van de necromancer
  29 keer gespeeld

  Deze drie vrienden hebben Halloween dit jaar overgeslagen om een mysterieuze videogame te kunnen spelen. Helaas hebben ze meer voor hun kiezen gekregen dan snoepjes! Ze zijn in een vreemde wereld terechtgekomen en alleen jij kunt ze nog helpen ontsnappen in dit spel voor je mobiel.

 • Duivelse Gordon 2
  Spelen
  Duivelse Gordon 2
  19 keer gespeeld

  Gordon gaat schatzoeken. Het is eigenlijk een evenement voor kinderen maar daar trekt Gordon zich niets van aan. Help hem op zoek te gaan naar aanwijzingen en waardevolle voorwerpen, maar pas op voor wachters en oervervelende kinderen.

 • Kroniekverslag 4
  Spelen
  Kroniekverslag 4
  200 keer gespeeld

  Er gebeuren weer vreemde dingen op deze school. Sluit je aan bij Atom, Mia en hun vrienden als ze het opnemen tegen een bende vampieren in dit anime-achtige horrorspel.