Verzorgingsspellen

 • Hello Kitty: perfect gebit
  Hello Kitty: perfect gebit
  496 keer gespeeld

  Au! Kitty heeft teveel snoep gegeten! Kun jij zorgen dat haar gebit er weer stralend uitziet?

 • Baby Hazel: kleren wassen
  Baby Hazel: kleren wassen
  387 keer gespeeld

  Baby Hazel heeft in de modder gespeeld en nu is ze helemaal vies! Kun jij haar helpen haar kleren te wassen en haar wat schone kleren geven?

 • Baby Hazel en haar broertje
  Baby Hazel en haar broertje
  2274 keer gespeeld

  Hazels nieuwste project: het verzorgen van haar kleine broertje. Ze kan wel wat hulp gebruiken met kleine Matt!

 • Afkeer in het ziekenhuis
  Afkeer in het ziekenhuis
  2496 keer gespeeld

  Afkeer heeft een ongeluk gehad terwijl ze bezig was met de herinneringen van Riley! Kun jij haar naar het ziekenhuis brengen en zorgen dat ze de juiste behandeling krijgt? Controleer haar hartslag, behandel haar wonden en zorg dat ze weer klaar is voor nieuwe avonturen!

 • Baby Hazel: keuken opruimen
  Baby Hazel: keuken opruimen
  1818 keer gespeeld

  Baby Hazel heeft een dineetje gegeven. Nu is het een grote puinhoop in haar keuken. Kun jij haar helpen met opruimen, voordat ze op haar kop krijgt? Vele handen maken licht werk, toch?

 • Pou-meisje bij de tandarts
  Pou-meisje bij de tandarts
  629 keer gespeeld

  Heb je altijd al tandarts willen worden? Help de kleine Pou dan met haar gebit. Pou heeft veel te veel gesnoept en ze kan je hulp goed gebruiken. Verwijder de plak en repareer haar kapotte tanden. O Pou, gelukkig kun je nu weer lachen!

 • Baby in bad
  Baby in bad
  2479 keer gespeeld

  Dit lieve babymeisje moet in bad. Kun jij haar een handje helpen?

 • Handbehandeling voor Rapunzel
  Handbehandeling voor Rapunzel
  4946 keer gespeeld

  Rapunzel heeft je hulp nodig! Kun jij haar handen genezen in dit gratis doktersspelletje? Daar draai jij je hand niet voor om, toch?

 • Botje verzorgen
  Botje verzorgen
  847 keer gespeeld

  O nee! Botje, de beste vriend van de kleine zeemeermin, is gewond geraakt. Kun jij zorgen dat hij zich weer als een vis in het water voelt?

 • Elsa tot leven brengen
  Elsa tot leven brengen
  11654 keer gespeeld

  Elsa's hart is gestopt! Gebruik de zuurstofmaskers en meer om haar weer tot leven te brengen in dit interactieve doktersspelletje!

 • Baby Hazel bij opa en oma
  Baby Hazel bij opa en oma
  4234 keer gespeeld

  Baby Hazel en haar vriendjes hebben een verrassingsfeest voor opa en oma gepland. Kun jij samen met baby Hazel zorgen dat dit een extra leuke dag wordt? Veel plezier met alle speciale activiteiten!

 • Anna in het ziekenhuis
  Anna in het ziekenhuis
  6682 keer gespeeld

  Anna heeft een ongeluk gehad en nu ligt ze in het ziekenhuis. Kun jij de dokter een handje helpen en zorgen dat ze er weer bovenop komt? Als jij haar helpt, is ze vast zo weer op de been!

 • Troetelkliniek: kersteditie
  Troetelkliniek: kersteditie
  9169 keer gespeeld

  Deze diertjes willen alvast in de feeststemming komen. Geef jij ze dat fijne kerstgevoel?

 • Anna Skating Accident
  Anna Skating Accident
  21275 keer gespeeld
 • Pou-meisje en de pasgeboren baby
  Pou-meisje en de pasgeboren baby
  3099 keer gespeeld

  Pou krijgt bijna een zusje! Help de mama van Pou met het pakken van haar spullen voor het ziekenhuis. Mama heeft ook je hulp nodig bij het verzorgen van de baby. Maar daar draai jij je hand niet voor om, toch? Geef je nieuwe zusje een kus. Iedereen is heel blij omdat je zo goed hebt geholpen!

 • Super Babysitter
  Super Babysitter
  4907 keer gespeeld

  Kun jij deze baby-gekte onder controle houden tot de ouders thuiskomen?

 • Pony bij de dokter
  Pony bij de dokter
  1203 keer gespeeld

  Deze magische pony gaat graag uit wandelen in de heuvels van dit betoverde koninkrijk. Helaas keek ze vandaag niet goed uit en is ze over een steen gestruikeld. Kun jij haar naar het dierenziekenhuis brengen en haar verwondingen behandelen in dit doktersspelletje? Vergeet ook niet om de splinters te verwijderen.

 • Jasmine en Sultan: paleisdieren
  Jasmine en Sultan: paleisdieren
  1908 keer gespeeld

  Alle exotische dieren in het paleis van Jasmine zijn vies geworden. Hoog tijd dus om ze in bad te doen. Ga naar de koninklijke kamers van de Disneyprinses en maak ze allemaal schoon. De zeep en de handdoeken liggen al klaar. Begin maar met het afspoelen van het schattige tijgertje van Jasmine.

 • Elsa's baby
  Elsa's baby
  14277 keer gespeeld

  Kun jij Elsa helpen op deze speciale dag? Ze staat op het punt moeder te worden. Bel de ambulance en help de dokter. Zorg dat het onze favoriete prinses en haar baby aan niets ontbreekt.

 • Dokter Super Barbie redt Elsa
  Dokter Super Barbie redt Elsa
  2521 keer gespeeld

  Super Barbie redt Elsa en behandelt haar wonden om haar Frozen-magie te herstellen. Verwijder de ijssplinters en maak het gewonde gezicht van Elsa schoon. Gebruik het x-ray apparaat om te kijken of ze botten gebroken heeft. Dokter, alleen jij kunt Elsa's magische held worden!

 • Grieperige Elsa
  Grieperige Elsa
  2833 keer gespeeld

  O nee! Elsa heeft een koutje gevat! Kan iemand een dokter bellen...?

 • Baby luiert
  Baby luiert
  1127 keer gespeeld

  Sarah past op haar kleine zusje Emma. Kun jij Baby Emma leren te luieren en streken uit te halen met haar grote zus? Voltooi de leuke activiteiten, maar kijk uit voor Sarah!

 • Dierensterren: babypony
  Dierensterren: babypony
  1191 keer gespeeld

  O nee! Je mooie lievelingspony is helemaal vies geworden. Hij moet meteen worden verzorgd! In Dierensterren: babypony moet je je babypony wassen, kammen en voeren. Anders dan in andere dierenspellen heb je ongelooflijk veel mogelijkheden om je pony zó te maken als jij wilt! Als je hem met liefde verzorgt, wordt jou babypony de beste van de wereld!

 • Cute Baby Cold Doctor
  Cute Baby Cold Doctor
  900 keer gespeeld

  Het wordt weer kouder en deze schattige baby heeft te lang buiten gespeeld. Nu heeft ze een koutje gevat. Kun jij de verpleegster helpen en zorgen dat dit baby'tje er weer helemaal bovenop komt?

 • Ariels baby wassen
  Ariels baby wassen
  2823 keer gespeeld

  Ariels baby, Melody, is een beetje vies geworden. Kun jij zorgen dat ze weer helemaal schoon wordt? Ariel heeft de zeep en de borstels al klaargelegd. Met jouw hulp is dit klusje zo geklaard. Snel aan de slag dus!

 • Ariel en Seashell: paleishuisdieren
  Ariel en Seashell: paleishuisdieren
  910 keer gespeeld

  Prinses Ariel, een van de meest geliefde Disney-prinsessen, nodigt je uit in haar paleis! Seashell, haar lieve zeepaardje, houdt haar gezelschap. Ariel heeft je hulp nodig om Seashell te verzorgen voordat je met haar uitgaat. Maak je klaar om haar lievelingsdier te wassen, drogen, borstelen en versieren. Maak Seashell de mooiste van het hele paleis!

 • Prinses Anna bij de keelarts
  Prinses Anna bij de keelarts
  1921 keer gespeeld

  Anna had gisteravond een feestje. Ze ging heel laat naar bed en nu heeft ze een of ander virus te pakken. Kun jij even naar haar keel kijken? Is het een griepje, een verkoudheid of iets heel anders? Help Anna er weer bovenop in dit leuke doktersspelletje.

 • Baby Hazel in Disneyland
  Baby Hazel in Disneyland
  3325 keer gespeeld

  Hazel kan niet wachten om naar Disneyland te gaan! Ze zal het geweldig vinden om haar favoriete Disney-personages te ontmoeten, en dan vooral Minnie en Mickey Mouse! Maar eerst heeft ze je hulp nodig met het pakken van haar koffers. Vergeet vooral niet om wat eten, haar teddybeer, een zonnebril en haar fototoestel mee te nemen. Heel veel plezier, meiden!

 • Minions Foot Doctors
  Minions Foot Doctors
  4535 keer gespeeld
 • Baby Hazel Doctor Dressup
  Baby Hazel Doctor Dressup
  2876 keer gespeeld

  Dit is een aankleedspoedgeval voor kinderen van alle leeftijden. Geef baby Hazel een mooie witte jas, een schattig verpleegstershoedje en stijlvolle accessoires. Kies een kapsel, schoenen en nog veel meer! Bovendien kun je dokter Hazel helpen door haar de spullen te geven die ze nodig heeft. Maar wees wel snel, want ze moet zo naar het ziekenhuis om haar patiënten te verzorgen. Alleen jij kunt baby Hazel helpen!

 • Elsa in het ziekenhuis
  Elsa in het ziekenhuis
  3179 keer gespeeld

  O nee! Elsa is van haar slee gevallen! Snel naar het ziekenhuis dus! Denk je dat jij haar kunt helpen? Geef haar de juiste hoeveelheid medicijnen en desinfecteer haar wonden. Beterschap Elsa!

 • Pou Baby Wash
  Pou Baby Wash
  7634 keer gespeeld
 • Belle and Petit: Palace Pets
  Belle and Petit: Palace Pets
  611 keer gespeeld

  Deze koninklijke huisdieren zien er niet uit! Kun jij ze allemaal een bad en een make-over geven?

 • Draculaura Nose Doctor
  Draculaura Nose Doctor
  838 keer gespeeld

  Deze jonge vampier heeft last van haar neus. Eens kijken of we haar kunnen helpen...

 • Dentist Crazy Day
  Dentist Crazy Day
  458 keer gespeeld

  Deze kinderen hebben veel te veel snoep gegeten en dat is duidelijk te zien aan hun gebit. Trek de kapotte tanden en doe wat aan hun slechte adem. Verwijder de plak en maak hun gebit schoon. Kun jij deze tandarts een handje helpen? Zorg dat hij - en zijn patiënten - weer kunnen lachen!

 • Barbara Flu Doctor
  Barbara Flu Doctor
  221 keer gespeeld

  Barbara heeft in de regen haar hond uitgelaten. Nu heeft ze een griepje te pakken. Snel naar de dokter dus...

  • Twilight Sparkle Bubble Bath
   Twilight Sparkle Bubble Bath
   1108 keer gespeeld

   Wie houdt er nu niet van lekkere geurtjes en bubbels? Twilight in ieder geval wel! Kun jij haar in een lekker warm bad stoppen? Deze kleine pony verdient alleen het allerbeste!

  • Baby Hazel: konijn verzorgen
   Baby Hazel: konijn verzorgen
   3092 keer gespeeld

   Baby Hazel heeft je hulp nodig met haar konijntje, Honey! Geef hem te eten, speel met hem en doe hem in bad. Samen beleven jullie de leukste avonturen! Je dag kan niet meer stuk als je bij baby Hazel en Honey bent!

  • Elsa Real Dentist
   Elsa Real Dentist
   2262 keer gespeeld

   Au! Elsa heeft teveel gesnoept en nu heeft ze last van haar tanden. Kun jij haar helpen? Volg de instructies om haar weer een stralende glimlach te geven.

  • Baby Pony Bath
   Baby Pony Bath
   224 keer gespeeld

   Deze kleine pony heeft zin om lekker in bad te gaan. Kun jij haar een hoefje... handje helpen?

  • Hospital for Children
   Hospital for Children
   1230 keer gespeeld

   Deze schattige kinderen voelen zich vandaag niet zo lekker. Kun jij ze weer beter maken?

  • Baby Lessons with Elsa
   Baby Lessons with Elsa
   606 keer gespeeld

   Koningin Elsa heeft een baby gekregen en jij moet helpen om haar te verzorgen. Kleur de plaatjes in en geniet van de avonturen met Elsa en haar vrienden.

  • Royal Dentist
   Royal Dentist
   201 keer gespeeld

   De prinsen Edward en Ali zijn dol op snoepen, maar dat is niet goed voor hun tanden. Kun jij zorgen dat hun gebitten er weer stralend uit komen te zien?

  • Cinderella Baby Wash
   Cinderella Baby Wash
   96 keer gespeeld

   Volg de instructies om baby Assepoester in bad te doen. Vergeet je niet om haar weer aan te kleden als ze helemaal schoon is?

  • Barbie Selfie Accident
   Barbie Selfie Accident
   948 keer gespeeld

   Barbie tried to take a selfie while she was surfing and hurt herself. Let’s get her patched up and fast.

  • Paws to Beauty: Arctic Edition
   Paws to Beauty: Arctic Edition
   9624 keer gespeeld
  • Super Barbie beard Shaving
   Super Barbie beard Shaving
   2952 keer gespeeld
  • Baby Sibling Care
   Baby Sibling Care
   86 keer gespeeld