Worstelen Spelletjes

 • Get on Top
  Spelen
  Get on Top
  68632 keer gespeeld

  Leuke, verslavende actie voor 2 spelers. Versla de andere speler door hem omver te duwen.

 • Trump on Top
  Spelen
  Trump on Top
  48702 keer gespeeld

  De presidentiële verkiezingen zijn achter de rug maar de strijd is nog niet gestreden in dit mobiele spel. Wie komt als winnaar uit de bus? Trump? Of is het deze keer Clinton? Sluit je aan bij de kandidaten en hun vrienden als ze letterlijk voor hun leven vechten!

 • Get on Top Mobile
  Spelen
  Get on Top Mobile
  32608 keer gespeeld

  Welke van deze robotworstelaars eindigt bovenaan? Duik in de ring en maak je op de strijd in dit spannende actiespel.

 • Ultimate Boxing
  Spelen
  Ultimate Boxing
  29622 keer gespeeld

  Disfruta de lo mejor del boxeo en este juego de habilidad en 3D. ¡Juega gratis desde tu PC, celular, tablet o cualquier dispositivo móvil!

 • Thumb Fighter
  Spelen
  Thumb Fighter
  25769 keer gespeeld

  Gebruik al je krachten om je vijand te verslaan in deze online versie van het klassieke vechtspelletje. Gebruik A en L om de krijgers te besturen. Veel plezier!

 • Worstelspringen
  Spelen
  Worstelspringen
  22231 keer gespeeld

  Deze waanzinnige worstelaars hebben iets te lang in de zon gezeten.

 • Expert Wrassling
  Spelen
  Expert Wrassling
  17634 keer gespeeld

  Gooi je tegenstander de ring uit in dit leuke worstelspelletje voor twee spelers. Pas wel op voor zijn draaiende armen!

 • Drunken Boxer
  Spelen
  Drunken Boxer
  15730 keer gespeeld

  Deze twee vechters hebben te diep in het glaasje gekeken maar desondanks stappen ze de ring in. Welke van hen eindigt als winnaar en keert terug naar de kroeg en wie wordt er wakker in het ziekenhuis? Help ze hun vuisten te ballen in dit wilde sportspel.

 • Art of Free Fight
  Spelen
  Art of Free Fight
  6151 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een episch toernooi en vecht voor je leven in deze stalen kooi. Kies uit een groep vechters van de hele wereld. Overleef jij het tot de laatste ronde?

 • Brutes.io
  Spelen
  Brutes.io
  4566 keer gespeeld

  Hoe lang houd je het vol in dit epische mepfeest dat op je wacht in deze io-game? Geef je grootbek een coole outfit of maak hem met tonnen ander dingen speciaal voordat je alles in zicht in elkaar slaat.

 • Brawls.io
  Spelen
  Brawls.io
  4536 keer gespeeld

  Wat een prachtige dag! De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Perfect moment voor een knokpartij, toch? In dit epische io-spel kun je spelers over de hele wereld stompen, schoppen en aanvallen. Je kunt je strijder zelfs aanpassen met gave kleding en tatoeages. Hoe lang hou je het vol voordat je moet aftikken?

 • Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  Spelen
  Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  3563 keer gespeeld

  De vriendin van deze arme stakker is net gekidnapt door een kwaadaardige ninja. Gelukkig is hij ook een kung fu meester! Ga met hem mee op een legendarisch avontuur om zijn vriendin te redden in deze retro actiegame. Kan jij hem helpen om een leger meedogenloze tegenstanders uit de weg te schoppen en slaan? Onderweg kan hij fantastische upgrades verdienen om zijn vechtkunsten te verbeteren.

 • Vuisten van staal
  Spelen
  Vuisten van staal
  1418 keer gespeeld

  Het wemelt van de schurken in deze stad en ze kunnen allemaal wel een pak rammel gebruiken. Laat ze samen met deze mysterieuze vreemdeling zien wie de baas is in dit ouderwetse actiespel en gebruik de handige wapens zoals knuppels en messen om je tegenstanders te verslaan.

 • Wrestle Physics
  Spelen
  Wrestle Physics
  1353 keer gespeeld

  Deze twee worstelaars gaan met de koppen tegen elkaar. Letterlijk! De eerste die erin slaagt om de kop van de ander tegen de grond te smijten wint de wedstrijd in dit intense en hilarische worstelspel. Vecht tegen de computer of test je krachten tegen een vriend in allerlei vreemde en gekke locaties. Maar pas op voor al die cactussen!

 • Duimvechter: kerstmis
  Spelen
  Duimvechter: kerstmis
  1203 keer gespeeld

  In deze knallende actie-kerstgame gaat het er niet zalig aan toe! Zet je schrap voor een epic reeks duimoorlogen. Je kan je virtuele vinger verkleden als de Kerstman, een elfje, een boze kerstboom en allerlei andere doldwaze figuren.

 • Sluipschutters op het dak
  Spelen
  Sluipschutters op het dak
  1128 keer gespeeld

  Wereldberoemde helden en schurken nemen het tegen elkaar op in dit ouderwetse actiespel. Vecht met ze mee op de daken, in de straten en zelfs op bergtoppen.

 • Street Rage Fighter
  Spelen
  Street Rage Fighter
  879 keer gespeeld

  De enige manier waarop je deze straten weer onder controle kan krijgen is met je eigen twee vuisten! Oh, en misschien je voeten ... en een paar zwaarden. Probeer die te vinden en let ook op andere wapens terwijl je in deze retro actiegame strijdt om de stad terug te winnen van een meedogenloze bende gajes.

 • Pro-worstelactie
  Spelen
  Pro-worstelactie
  772 keer gespeeld

  Een aantal van 's werelds grootste worstelaars staat op het punt om de ring te bestormen! Doe mee met Bulk, John Rhino en De Cliff terwijl ze zich voorbereiden om klappen uit te delen in deze sportgame. Blijft jouw worstelaars als laatste overeind terwijl je duizenden munten probeert te winnen tijdens je volgende bloedstollende match?

 • 3D-boksen: kampioenschap
  Spelen
  3D-boksen: kampioenschap
  716 keer gespeeld

  Kies een bokser, trek je bokshandschoenen aan en betreed de ring in dit uitdagende boksspel. Doe mee aan een toernooi of speel een snel potje, verdien geld om je eigenschappen te verbeteren en kijk of jij de beste bokser ter wereld kunt worden.

 • Waanzinnig worstelgevecht
  Spelen
  Waanzinnig worstelgevecht
  578 keer gespeeld

  Zo'n raar worstelspel als dit heb je nog nooit gezien. De vreemdste monsters ter wereld staan klaar om de ring te betreden. Maar eerst kun jij hun lichaamsdelen nog verwisselen. Wil jij een worstelaar maken met het hoofd van de Verschrikkelijke Sneeuwman en met een banaan als lichaam? In dit vechtspelletje is dat geen enkel probleem!

 • 2D Knockout
  Spelen
  2D Knockout
  430 keer gespeeld

  Boks maar raak; de ene KO na de andere. Zo reis je de hele wereld rond.

 • Side Ring Knock Out
  Spelen
  Side Ring Knock Out
  427 keer gespeeld

  Creëer de ultieme bokser en kijk of jij je een weg naar de top kunt vechten.

 • Dragon Fist 3: de grote krijgers
  Spelen
  Dragon Fist 3: de grote krijgers
  399 keer gespeeld

  Word jij een meester met de legendarische Dragon Fist? Neem het op tegen krijgers van over de hele wereld in dit intense vechtspel voor je browser!

 • Super Wrestlers: Slap's Fury
  Spelen
  Super Wrestlers: Slap's Fury
  316 keer gespeeld

  Talloze worstelaars staan op springen om de kampioen van de troon te stoten. Help hem wanneer hij ze een voor een te lijf gaat in dit Mexicaans worstelspel. Bij een welgemikte klap gooien ze het bijltje er waarschijnlijk wel bij neer, maar als hij in de problemen komt, kan hij op power-ups zoals ontploffende burrito's en nog veel meer terugvallen.

 • Kungfu
  Spelen
  Kungfu
  315 keer gespeeld

  Deze gasten zijn behoorlijk stoer, maar ze kunnen het niet alleen af. Kun jij ze helpen met het verslaan van de schurken in dit ouderwetse actiespel? Pak je honkbalknuppel en ga aan de slag!

 • Sushi Showdown
  Spelen
  Sushi Showdown
  267 keer gespeeld
 • King Of Fighters Wing 1.8
  Spelen
  King Of Fighters Wing 1.8
  184 keer gespeeld

  Heb jij het in je om als ultieme winnaar van dit epische vechttoernooi uit de bus te komen? Kies je favoriete strijder en zet je schrap voor de strijd in dit ouderwets spannende actiespel.

 • King of Fighters
  Spelen
  King of Fighters
  145 keer gespeeld

  Vecht met je tegenstanders en gebruik speciale bewegingen!

 • Dragon Fist 2: Battle for the Blade
  Spelen
  Dragon Fist 2: Battle for the Blade
  142 keer gespeeld

  De drakenmeester is terug! En deze keer met het mysterieuze en dodelijke drakenzwaard...

 • Xenopunch
  Spelen
  Xenopunch
  115 keer gespeeld

  Deze ruimtekrijger is plotseling in een interstellaire gevechtsarena beland. Is hij niet doodsbenauwd? Natuurlijk is hij dat en dus kan hij je hulp goed gebruiken. Versla de buitenaardse wezens in dit waanzinnige actiespel.

 • Vechtkampioen vs. DNF
  Spelen
  Vechtkampioen vs. DNF
  104 keer gespeeld

  Wie is de enige echte Vechtkampioen? Ga het ultieme gevecht aan in de strijd om de titel van ultieme vechtkampioen! Vecht om te winnen!

 • Dragon Fight 1,7
  Spelen
  Dragon Fight 1,7
  48 keer gespeeld
 • Dragon Fist 3D
  Spelen
  Dragon Fist 3D
  25 keer gespeeld
 • Final Fight
  Spelen
  Final Fight
  24 keer gespeeld

  Versla al je tegenstanders en zorg dat jij als enige overeind blijft.

 • Sim Fighter
  Spelen
  Sim Fighter
  23 keer gespeeld

  Neem het op tegen fictieve en echte vechters van over de hele wereld in het gloednieuwe vechtsimulatiespel Sim Fighter. Denk je dat jij als overwinnaar uit de strijd kunt komen?

 • Volledige eliminatie
  Spelen
  Volledige eliminatie
  20 keer gespeeld

  De competitie in dit online vechtspel is moordend. Stap de ring in en luister hoe het publiek je toejuicht wanneer je je tegenstanders van de paal probeert te slaan. Blijf onverzettelijk en je eindigt vast en zeker aan de top!