Zoek- en vindspelletjes

 • Daily Hidden Object
  Spelen
  Daily Hidden Object
  378653 keer gespeeld

  Kijk hoeveel schatten je kunt vinden in de stoffige hoekjes van deze oude winkel.

 • Whack Your Soulmate
  Spelen
  Whack Your Soulmate
  161058 keer gespeeld

  Klik op elk object om te zien hoe het wordt gebruikt, en maak een eind aan de vete van dit ruziemakende paar in Whack Your Soulmate!

 • Droomtuin
  Spelen
  Droomtuin
  113260 keer gespeeld

  Wat een troep in deze tuin! Ruim hem op en maak er een heerlijk ontspannende plek van.

 • Zoek en vind: rustoord
  Spelen
  Zoek en vind: rustoord
  47313 keer gespeeld

  Helen en Oscar zijn beiden manager van een luxe resort en het volgende seizoen staat voor de deur. Kun jij ze helpen om alles klaar te maken voor hun eerste gasten in dit betoverende zoek-en-vind spel?

 • Zoek-en-vind: 6 zilveren sleutels
  Spelen
  Zoek-en-vind: 6 zilveren sleutels
  45495 keer gespeeld

  Rita en Monica zitten in een opwindend avontuur om een langverloren schat te vinden. Volgens de legende was die ooit van koningin Sophie-Charlotte en ligt misschien in een geheimzinnige kamer. Kun jij ze helpen de zes zilveren sleutels te vinden die ze nodig hebben om de kamer te openen in dit zoek-en-vindspel?

 • Gesloten winkel ontsnapping
  Spelen
  Gesloten winkel ontsnapping
  33234 keer gespeeld

  Je hebt jezelf in een winkel opgesloten. Is er een manier om weg te komen? Zoek de verborgen voorwerpen en aanwijzingen die je helpen bij het oplossen van de puzzels waarmee je vrij komt. Als je gefocust blijft, kom je er zeker uit in dit online ontsnappingsspel.

 • Onrust in het paradijs
  Spelen
  Onrust in het paradijs
  25076 keer gespeeld

  Brenda, Jeff’s vrouw, wordt vermist. Ze zat in de Tropical Pearl, een luxueus vakantieoord en hotel. Nu moet Melvin, een privédetective haar zien te vinden in dit zoek-en-vindspel. Ga samen met hem op een zoektocht om dit mysterie zo snel mogelijk op te lossen.

 • De grote slaapkamer-ontsnapping
  Spelen
  De grote slaapkamer-ontsnapping
  21320 keer gespeeld

  Het is echt geen pretje om opgesloten te zitten in een slaapkamer. Kun jij een manier vinden om eruit te komen in dit doldwaze ontsnappingsspel?

 • Daily Difference
  Spelen
  Daily Difference
  18150 keer gespeeld

  Kun jij elke dag de verschillen vinden tussen deze afbeeldingen?

 • Eiland vol geheimen
  Spelen
  Eiland vol geheimen
  17126 keer gespeeld

  Mary heeft zojuist het oude huis van haar ouders geërfd dat op een mysterieus eiland staat. Maar verschillende eilandbewoners zetten alles op alles om het huis te bemachtigen. Kun jij ervoor zorgen dat het huis in handen van Mary blijft?

 • Gestolen meesterwerk
  Spelen
  Gestolen meesterwerk
  15994 keer gespeeld

  Detective Marvin is enkele gestolen meesterwerken op het spoor. Zouden ze in dit mysterieuze huis liggen? Help hem om erachter te komen in dit spannende zoek-en-vindspel.

 • Living Room Escape
  Spelen
  Living Room Escape
  15355 keer gespeeld

  Kun jij alle puzzels oplossen en uit de woonkamer ontsnappen in het leuke online spel Living Room Escape?

 • Het land van de tulpen
  Spelen
  Het land van de tulpen
  14081 keer gespeeld

  Karen is wereldreiziger en Nederland is haar laatste bestemming. Ga met haar mee terwijl ze dit prachtige tulpenveld verkent met verborgen voorwerpen. Kun je haar helpen om alle ontbrekende spullen te vinden terwijl ze geniet van de schattige bloemen en pittoreske windmolens?

 • Empty Room Escape
  Spelen
  Empty Room Escape
  13920 keer gespeeld

  tmp

 • Pearl's Peril
  Spelen
  Pearl's Peril
  13531 keer gespeeld

  Pearl heeft haar vader al jaren niet gesproken. Nu is hij overleden en ze heeft een groot eiland geërfd. Ga samen met haar en haar beste vriendin op zoek naar verborgen voorwerpen. Maar is het eiland wel zo'n gewoon eiland? Ontdek het zelf.

 • Zoek en vind: stille zoektocht
  Spelen
  Zoek en vind: stille zoektocht
  12124 keer gespeeld

  Doris en Mike wonen op een groot landgoed met talloze bedienden. Helaas is er de voorgaande avond een waardevol sieraad gestolen. Wie zou de dader zijn? Help ze om erachter te komen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  11598 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest!

 • Churros en ijs
  Spelen
  Churros en ijs
  11512 keer gespeeld

  Je kan je lol niet op bij het maken van deze heerlijke toetjes. Duik in de keuken en bereid een aantal smakelijke virtuele lekkernijen in dit online kookspel. Je leert hoe je churros moet maken en hoe je ze het beste met ijs kan combineren.

 • Zoeken in de keuken
  Spelen
  Zoeken in de keuken
  11127 keer gespeeld

  Kun jij alle verborgen voorwerpen vinden in deze rommelige keuken? Je hebt in dit zoekspel maar een paar minuten de tijd, dus treuzel niet!

 • Bosmensen
  Spelen
  Bosmensen
  10358 keer gespeeld

  Imala is lid van een stam die diep in een mysterieus bos leeft. Haar stamhoofd heeft haar gevraagd een bericht naar een naburige stam te brengen. Onderweg loopt ze tegen iets aan dat niet helemaal klopt. Help je haar zoektocht in dit spannende spel met verborgen voorwerpen te voltooien?

 • Misdaad van de eeuw
  Spelen
  Misdaad van de eeuw
  10275 keer gespeeld

  Christopher de detective is samen met zijn team net bij dit paleis aangekomen om een van de meest gedurfde overvallen van de eeuw te onderzoeken. Kan jij ze helpen om de waarheid boven water te halen en erachter te komen wie een heleboel waardevolle kunstwerken heeft gestolen in deze spannende verborgen voorwerpengame?

 • IJsdonut
  Spelen
  IJsdonut
  10049 keer gespeeld

  Donuts en ijs gaan eigenlijk heel goed samen. Wil je weten hoe? Kom dan naar deze virtuele keuken en volg de instructies in dit smakelijke kookspel.

 • Middeleeuws kasteel: verborgen objecten
  Spelen
  Middeleeuws kasteel: verborgen objecten
  9976 keer gespeeld

  Het land van dit kasteel bevat vele verloren mysterieuze en betoverende objecten. Kun jij ze allemaal vinden, binnen de tijd, in dit magische zoek-en-vind spel?

 • Princess Juliet: Fashion Trouble
  Spelen
  Princess Juliet: Fashion Trouble
  9333 keer gespeeld

  Prinses Juliet heeft hulp nodig met haar favoriete jurk in het gloednieuwe 2D-avonturenspel Princess Juliet: Fashion Trouble. Vind de verborgen aanwijzingen om haar droom uit te laten komen!

 • Boek met duizend verhalen
  Spelen
  Boek met duizend verhalen
  9094 keer gespeeld

  Beleef samen met Donna een betoverend avontuur. Kun jij haar helpen met het vinden van alle verborgen voorwerpen?

 • Super-uitverkoop
  Spelen
  Super-uitverkoop
  8921 keer gespeeld

  Martha en Lori werken allebei in een winkel en ze maken zich op voor de drukste winkeldag van het jaar. Kun jij ze helpen om zich voor te bereiden op de talloze klanten die binnenkort de boetiekjes bestormen in dit zoek-en-vindspel?

 • Tempel van Ramses
  Spelen
  Tempel van Ramses
  8578 keer gespeeld

  April en haar team van archeologen hebben een grote ontdekking gedaan! Ze willen graag de geheimen uit de tempel van een van de grootste farao's van het oude Egypte ontsluieren, maar ze hebben een probleem. De Egyptenaren hebben het niet zo op buitenstaanders die hun schatten komen plunderen. Kun jij April een handje helpen in dit zoek-en-vind-spel?

 • Whack the Trump
  Spelen
  Whack the Trump
  8373 keer gespeeld

  Donald Trump is deze keer te ver gegaan! Leer hem een lesje die hij niet snel zal vergeten. Sla hem met een handtas of overtuig een paard om hem een flinke trap te geven in dit doldwaze actiespel. Je kunt zelfs een kale adelaar achter Trump aan sturen of hem in elkaar laten slaan door zijn eigen toupet.

 • Nachtmuziek
  Spelen
  Nachtmuziek
  8207 keer gespeeld

  Frank is een beroemde muzikant die op het punt staat een uitverkocht optreden te geven. Natuurlijk is hij behoorlijk zenuwachtig. Kun jij ervoor zorgen dat hij goed voorbereid het podium op gaat in dit zoek- en vindspel?

 • De geheime gravin
  Spelen
  De geheime gravin
  8129 keer gespeeld

  Gravin Olivia is na de dood van haar echtgenoot naar Venzor verhuisd, maar dit moet geheim blijven. Verzamel de verborgen voorwerpen en aanwijzingen en los de puzzels op in dit mysterieuze avontuur!

 • Dromen
  Spelen
  Dromen
  7962 keer gespeeld

  Graces vriend studeert in een stad ver bij haar vandaan en ze voelt zich echt eenzaam. Kun jij haar helpen haar heimwee te overwinnen met wat afleiding in dit spel met verstopte voorwerpen? Doe mee met het zoeken naar verdwenen voorwerpen die bij haar in de buurt zijn verspreid.

 • Gevangen
  Spelen
  Gevangen
  7520 keer gespeeld

  O nee! Er is iets heel vreemds gebeurd tijdens de romantische vakantie van Terry en zijn vrouw. Kun jij de verborgen voorwerpen vinden in dit uitdagende zoek-en-vind-spel?

 • Wonderland deel 11
  Spelen
  Wonderland deel 11
  7476 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe ronde aan speurwerk te wachten in het nieuwste deel van dit mysterieuze zoek-en-vind spel. Lukt het jou om in alle kamers de verborgen voorwerpen en aanwijzingen te vinden zodat je de vermiste kinderen kunt opsporen?

 • Find 500 Differences
  Spelen
  Find 500 Differences
  7407 keer gespeeld

  Vind jij alle verschillen in elke foto? Sommigen zijn erg duidelijk terwijl anderen echt subtiel zijn. Maar wees voorzichtig. Als je de verkeerde dingen markeert, kost dat waardevolle tijd en punten in dit online spel.

 • Bananensplittaart: Sara's kookcursus
  Spelen
  Bananensplittaart: Sara's kookcursus
  7377 keer gespeeld

  Sara heeft vandaag zin in iets zoets. Kun jij samen met haar deze superlekkere taart maken?

 • Piraten en schatten
  Spelen
  Piraten en schatten
  7332 keer gespeeld

  Piraten kunnen zo slordig zijn. Ruim samen met de kapitein het schip op en help haar om andere plekken op orde te krijgen. Ze kan je hulp hard gebruiken in dit zoek-en-vindspel.