• Daily Hidden Object
  Spelen
  Daily Hidden Object
  35245 keer gespeeld

  Kijk hoeveel schatten je kunt vinden in de stoffige hoekjes van deze oude winkel.

 • Wonderwater
  Spelen
  Wonderwater
  828 keer gespeeld

  Vivian kamt al jaren het bos van dit betoverende rijk uit, op zoek naar een kuur voor de ziekte van haar opa en ze denkt het te hebben gevonden achter de poorten van een mysterieuze kerk. Help haar om het mystieke water van de fontein te krijgen in dit leuke zoek-en-vind spel.

 • Onrust in het paradijs
  Spelen
  Onrust in het paradijs
  3601 keer gespeeld

  Brenda, Jeff’s vrouw, wordt vermist. Ze zat in de Tropical Pearl, een luxueus vakantieoord en hotel. Nu moet Melvin, een privédetective haar zien te vinden in dit zoek-en-vindspel. Ga samen met hem op een zoektocht om dit mysterie zo snel mogelijk op te lossen.

 • Prinses Julia: Wonderland-ontsnapping
  Spelen
  Prinses Julia: Wonderland-ontsnapping
  834 keer gespeeld

  Beleef samen met prinses Julia en haar vriend Koobs magische avonturen in Wonderland. Zoek de aanwijzingen en de verborgen voorwerpen en zorg dat ze weer thuis kunnen komen.

 • Déjà vu
  Spelen
  Déjà vu
  937 keer gespeeld

  Los een vreemd mysterie op in dit spelletje boordevol verborgen voorwerpen. Vind de juiste aanwijzingen die je zullen leiden naar het antwoord waar je naar op zoek was.

 • Droomtuin
  Spelen
  Droomtuin
  8962 keer gespeeld

  Wat een troep in deze tuin! Ruim hem op en maak er een heerlijk ontspannende plek van.

 • Empty Room Escape
  Spelen
  Empty Room Escape
  1149 keer gespeeld

  tmp

 • Whack Your Soulmate
  Spelen
  Whack Your Soulmate
  36361 keer gespeeld

  Klik op elk object om te zien hoe het wordt gebruikt, en maak een eind aan de vete van dit ruziemakende paar in Whack Your Soulmate!

 • De geheime gravin
  Spelen
  De geheime gravin
  2575 keer gespeeld

  Gravin Olivia is na de dood van haar echtgenoot naar Venzor verhuisd, maar dit moet geheim blijven. Verzamel de verborgen voorwerpen en aanwijzingen en los de puzzels op in dit mysterieuze avontuur!

 • Gestolen meesterwerk
  Spelen
  Gestolen meesterwerk
  2422 keer gespeeld

  Detective Marvin is enkele gestolen meesterwerken op het spoor. Zouden ze in dit mysterieuze huis liggen? Help hem om erachter te komen in dit spannende zoek-en-vindspel.

 • Het land van de tulpen
  Spelen
  Het land van de tulpen
  2394 keer gespeeld

  Karen is wereldreiziger en Nederland is haar laatste bestemming. Ga met haar mee terwijl ze dit prachtige tulpenveld verkent met verborgen voorwerpen. Kun je haar helpen om alle ontbrekende spullen te vinden terwijl ze geniet van de schattige bloemen en pittoreske windmolens?

 • Zielenmeester
  Spelen
  Zielenmeester
  2487 keer gespeeld

  Alice is gefascineerd door een geheime winkel in het centrum van de stad. Kun jij haar helpen om alle geheimen te ontrafelen in dit zoek-en-vind spel?

 • Trouwfotograaf
  Spelen
  Trouwfotograaf
  1433 keer gespeeld

  Deborah is een professionele fotograaf en is vanmiddag op een bruiloft. Ze zal een boel foto's maken, maar het is allemaal een beetje een rommeltje. Kan je haar helpen om alles gereed te maken in dit verborgen voorwerpenspel voordat de ceremonie begint?

 • Opgeruimd staat netjes
  Spelen
  Opgeruimd staat netjes
  602 keer gespeeld

  Erics vrouw en kinderen zijn een dagje op stap. Het is het perfecte moment voor hem om het huis op te ruimen en dingen te repareren. Help hem om alle klusjes op tijd af te krijgen in dit leuke en spannende zoek-en-vind spel.

 • De kronieken van Bellesea
  Spelen
  De kronieken van Bellesea
  1972 keer gespeeld

  Bellesea, het oudste kasteel ter wereld, is eindelijk toegankelijk voor jou en een paar collega's. Kun jij de verborgen voorwerpen vinden en de geheimen ontsluieren?

 • Arizona Rose and the Pirates' Riddles
  Spelen
  Arizona Rose and the Pirates' Riddles
  949 keer gespeeld

  De beroemde avonturier is terug! Ga met Rose op zoek naar de verloren schatten van kapitein Zwartbaard.

 • Door de woestijn
  Spelen
  Door de woestijn
  1608 keer gespeeld

  Amanda is een van de moedigste redders die de wolken over deze gevaarlijke woestijn patrouilleert. Ze heeft tientallen mensen leven gered, maar vandaag begint ze een heel nieuw avontuur. Ga met haar mee op zoek naar schatten in dit verborgen voorwerpenspel.

 • Pearl's Peril
  Spelen
  Pearl's Peril
  1967 keer gespeeld

  Pearl heeft haar vader al jaren niet gesproken. Nu is hij overleden en ze heeft een groot eiland geërfd. Ga samen met haar en haar beste vriendin op zoek naar verborgen voorwerpen. Maar is het eiland wel zo'n gewoon eiland? Ontdek het zelf.

 • Whack the Trump
  Spelen
  Whack the Trump
  1565 keer gespeeld

  Donald Trump is deze keer te ver gegaan! Leer hem een lesje die hij niet snel zal vergeten. Sla hem met een handtas of overtuig een paard om hem een flinke trap te geven in dit doldwaze actiespel. Je kunt zelfs een kale adelaar achter Trump aan sturen of hem in elkaar laten slaan door zijn eigen toupet.

 • Wonders of Egypt
  Spelen
  Wonders of Egypt
  2923 keer gespeeld
 • Moord op het station
  Spelen
  Moord op het station
  1646 keer gespeeld

  Anna, Todd en Mary werken op een station waar vannacht iemand is vermoord. Kun jij ze helpen met het onderzoek in dit zoek-en-vind-spel?

 • Waargebeurd verhaal
  Spelen
  Waargebeurd verhaal
  981 keer gespeeld

  Heather is een schrijfster die op zoek is naar een schat. Ga je met haar mee?

 • Escape the Prison
  Spelen
  Escape the Prison
  750 keer gespeeld

  Je bent veroordeeld voor een misdaad die je niet hebt gepleegd en nu zit je in de bak. Misschien kun je ontsnappen? Ontdek het zelf in dit zoek-en-vind avonturenspel.

 • Gevangen
  Spelen
  Gevangen
  2249 keer gespeeld

  O nee! Er is iets heel vreemds gebeurd tijdens de romantische vakantie van Terry en zijn vrouw. Kun jij de verborgen voorwerpen vinden in dit uitdagende zoek-en-vind-spel?

 • Ellie wordt een actrice
  Spelen
  Ellie wordt een actrice
  1438 keer gespeeld

  Ellie heeft altijd al een Hollywood-actrice willen zijn en nu zou haar wens zo maar eens kunnen worden vervuld! Ze heeft morgen namelijk haar eerste auditie. Help Ellie ervoor te zorgen dat haar make-up precies goed is en dat ze er cool uitziet in dit aankleedspel voor meiden.

 • Open de deuren
  Spelen
  Open de deuren
  1134 keer gespeeld

  Je doet mee aan een live tv-show! Open alle deuren door de aanwijzingen, hints en voorwerpen te gebruiken en zo de puzzels op te lossen. Kom jij als winnaar uit de bus?

 • The Magic market
  Spelen
  The Magic market
  2864 keer gespeeld

  Welkom op de beroemde magische markt. Hier kopen tovenaars en heksen hun spullen. Kun jij ze helpen met het zoeken van alle voorwerpen? Klik op 'Hint' als je vastzit. Succes!

 • Hollywood-droom
  Spelen
  Hollywood-droom
  589 keer gespeeld

  Pamela en Earl hebben een droombaan als assistent voor een beroemde filmregisseur. Ga samen met hen naar de set van zijn nieuwste film. Kun jij ze helpen om alles goed op orde te krijgen in dit zoek-en-vind spel?

 • Personal Shopper
  Spelen
  Personal Shopper
  1595 keer gespeeld

  Winkel je graag? Help Macy alles te vinden en wordt de beste Personal Shopper!

 • Monaco nachtleven
  Spelen
  Monaco nachtleven
  2054 keer gespeeld

  Monica en haar vriendinnen gaan voor een luxe vakantie naar Monaco. Kun jij ze helpen om even bij te komen en een geweldige tijd te beleven in dit magische zoek-en-vindspel?

 • Verbinden 1001
  Spelen
  Verbinden 1001
  1842 keer gespeeld

  Ben je op zoek naar een uitdagend puzzelspelletje? Dan ben je hier aan het juiste adres! Kun jij al deze kleurrijke plaatjes met elkaar verbinden in dit gratis online spelletje?

 • Verdwenen kunstvoorwerp
  Spelen
  Verdwenen kunstvoorwerp
  2566 keer gespeeld

  Maria en Frank onderzoeken een inbraak in een museum vol waardevol antiek. Een mysterieuze inbreker heeft meerdere van hen gestolen. Kun je deze twee privédetectives helpen de dief in dit spannende spel met verborgen voorwerpen te vangen?

 • Verborgen geschiedenis
  Spelen
  Verborgen geschiedenis
  3416 keer gespeeld

  Alessia heeft haar droombaan gevonden. Ze is archeologe in Italië geworden. Kun jij haar helpen met het herstellen van de beroemde monumenten? Ze kan je hulp goed gebruiken in dit uitdagende zoekspel.

 • Reddingsactie in de binnenstad
  Spelen
  Reddingsactie in de binnenstad
  3528 keer gespeeld

  Megans hond is spoorloos verdwenen. Misschien loopt hij verdwaald rond in de binnenstad? Kun jij haar helpen om haar trouwe viervoeter te vinden in dit zoek-en-vind spel?

 • Stad der dromen
  Spelen
  Stad der dromen
  2016 keer gespeeld

  Durf te dromen en misschien kom je er dan wel achter waar je naar op zoek bent...

 • Land der titanen
  Spelen
  Land der titanen
  2094 keer gespeeld

  Doris en Ralph hebben een nieuwe missie in het Middellandse Zeegebied. Ze onderzoeken de vreemde beelden die rond een eeuwenoud dorp staan. Kun jij ze een handje helpen in dit mysterieuze zoekspel?