Zoek- en vindspelletjes

 • Ontsnapping uit de vuurtoren
  Ontsnapping uit de vuurtoren
  3233 keer gespeeld

  Er zit een toerist vast in de vuurtoren! Gebruik de voorwerpen en aanwijzingen om de puzzels op te lossen voordat het te laat is!

 • Open de deuren
  Open de deuren
  1429 keer gespeeld

  Je doet mee aan een live tv-show! Open alle deuren door de aanwijzingen, hints en voorwerpen te gebruiken en zo de puzzels op te lossen. Kom jij als winnaar uit de bus?

 • Ontsnapping uit het kasteel
  Ontsnapping uit het kasteel
  1850 keer gespeeld

  Een bezoekje aan een verlaten kasteel wordt ineens een echt avontuur! Je bent helemaal alleen en het is er behoorlijk griezelig... kun jij de aanwijzingen en voorwerpen gebruiken om de puzzels op te lossen?

 • Kubusontsnapping: Harvey's kist
  Kubusontsnapping: Harvey's kist
  1461 keer gespeeld

  Het is 1969 en Harvey zit opgesloten in een kist. Kun jij hem helpen ontsnappen door de raadsels en puzzels op te lossen?

 • Zoek de pinguïn
  Zoek de pinguïn
  3075 keer gespeeld

  Vind jij de pinguïn tussen al die zwart-witte panda's? Probeer er zoveel mogelijk te vinden voor de tijd om is!

 • Onontkoombare liefde
  Onontkoombare liefde
  2102 keer gespeeld

  Diana en Mark zijn bij hun familie weggelopen om samen te kunnen zijn! Verzamel alle verborgen voorwerpen en ontdek of hun liefde voorbestemd is...

 • De geheime gravin
  De geheime gravin
  3739 keer gespeeld

  Gravin Olivia is na de dood van haar echtgenoot naar Venzor verhuisd, maar dit moet geheim blijven. Verzamel de verborgen voorwerpen en aanwijzingen en los de puzzels op in dit mysterieuze avontuur!

 • Tropisch avontuur
  Tropisch avontuur
  7455 keer gespeeld

  Help Rita met het vinden van haar hotel in dit leuke tropische zoekspelletje. Verzamel de aanwijzingen en zoek de verborgen voorwerpen op de Thaise eilanden!

 • De grote bazaar
  De grote bazaar
  4333 keer gespeeld

  Help de ambitieuze eigenaar van dit groente- en fruitkraampje door de aanwijzingen en de verborgen voorwerpen te zoeken voor het kopen van upgrades in dit leuke zoekspelletje. Gebruik het geld om upgrades voor je kraam te kopen.

 • Dagboek van een lerares
  Dagboek van een lerares
  3538 keer gespeeld

  Help lerares Deborah met het vinden van de verborgen voorwerpen! Verdien geld om hints te kopen en ontgrendel drie speciale sleutels voor werelden boordevol avontuur tijdens deze academische en intellectuele reis!

 • De kronieken van Bellesea
  De kronieken van Bellesea
  5039 keer gespeeld

  Bellesea, het oudste kasteel ter wereld, is eindelijk toegankelijk voor jou en een paar collega's. Kun jij de verborgen voorwerpen vinden en de geheimen ontsluieren?

 • Woorden van liefde
  Woorden van liefde
  6057 keer gespeeld

  Barbara en David zijn stapelverliefd! Zoek de verborgen voorwerpen en help haar met het vinden van de juiste woorden voor een romantisch liefdeslied.

 • Gouden velden
  Gouden velden
  3578 keer gespeeld

  Help deze boer met het vinden van de verborgen voorwerpen op de boerderij van zijn vriend. Verdien geld om hints te kopen en ontgrendel drie speciale sleutels voor werelden boordevol nieuwe avonturen!

 • De legende van Pandora
  De legende van Pandora
  997 keer gespeeld

  Kun jij alle verschillen vinden tussen deze twee afbeeldingen? Probeer de drie moeilijkheidsniveaus van De legende van Pandora allemaal te voltooien!

 • Elsa's boetiek
  Elsa's boetiek
  2078 keer gespeeld

  Prinses Elsa is dol op winkelen en nu heeft ze zelfs haar eigen boetiek. Kun jij binnen de toegestane tijd de verborgen voorwerpen vinden?

 • Prinses Julia: Wonderland-ontsnapping
  Prinses Julia: Wonderland-ontsnapping
  5304 keer gespeeld

  Beleef samen met prinses Julia en haar vriend Koobs magische avonturen in Wonderland. Zoek de aanwijzingen en de verborgen voorwerpen en zorg dat ze weer thuis kunnen komen.

 • De hotelerfenis
  De hotelerfenis
  8052 keer gespeeld

  Vind de aanwijzingen en los de moord op bij het Windsor Court Hotel in New Orleans. Miller heeft zijn hotel aan zijn kinderen nagelaten. Maar nu is er een moord gepleegd! Zoek de verborgen voorwerpen, combineer aanwijzingen en ontrafel het mysterie.

 • Perfect Evening
  Perfect Evening
  3098 keer gespeeld

  Debra is op bezoek bij haar nieuwe vriend Adam in Londen. Kun jij haar helpen met het vinden van de waardevolle edelstenen? Gebruik al je zoekvaardigheden om dit artistieke spel boordevol verborgen voorwerpen tot een goed einde te brengen.

 • Charlotte's schatten
  Charlotte's schatten
  9473 keer gespeeld

  Ga naar het oude familiehuis van Charlotte en zoek de waardevolle voorwerpen. Kun jij ze allemaal vinden?

 • Barbie Princess Charm School
  Barbie Princess Charm School
  10347 keer gespeeld

  Het valt niet mee om een prinses te zijn, en daarom gaat Barbie naar deze speciale prinsessenschool. Help haar met het voltooien van de uitdagingen in dit coole zoekspelletje. Kun jij samen met Barbie de geheime sterren en andere spullen vinden?

 • Winkelen met Joan
  Winkelen met Joan
  3165 keer gespeeld

  Ontdek samen met de journaliste Joan welke Europese steden het meest geschikt zijn voor een winkelvakantie. Zoek de verborgen voorwerpen om Joan te helpen met haar programma.

 • Samantha Plum de reizende kok 3
  Samantha Plum de reizende kok 3
  8461 keer gespeeld

  Samantha is een fantastische kok geworden en is weer samen met haar vader Dominique! Om de ware koningin van de keuken te worden, wil ze dat haar restaurant Liefde aan Tafel een plekje krijgt in de geschiedenisboeken. Help vader en dochter om hun droom waar te maken. Vind alle verborgen objecten en zorg zo dat ze de Gouden Vork winnen.

 • Apothecarium
  Apothecarium
  8642 keer gespeeld

  Reis naar het oude Italië en ontrafel het mysterie in dit 'point-and-click'-spelletje. De hele planeet wordt bedreigd door een dodelijke ziekte. Aan jou de taak om naar Apothecarium te gaan, een stadje boordevol geheimen en formidabele puzzels. Kun jij een geneesmiddel vinden voordat het te laat is?

 • Samantha Plum de reizende kok 2
  Samantha Plum de reizende kok 2
  8967 keer gespeeld

  Samantha Plum heeft vele bewonderaars sinds ze haar restaurant Liefde aan Tafel opende. Haar vader, een beroemde chef-kok, stuurde haar een brief. Nu weet ze dat hij nog leeft! Help Samantha om verborgen aanwijzingen te vinden die haar terugbrengen naar haar vader. Met dit zoek- en vindspel ontdek je allerlei exotische plekken en krijg je zin om steeds verder te speuren. Dus Rome, we komen eraan!

 • Baljurk voor Assepoester
  Baljurk voor Assepoester
  2774 keer gespeeld

  De goede fee wil een nieuwe baljurk voor Assepoester maken, maar het is een puinhoop in haar kamer. Kun jij helpen met opruimen? Zoek de spullen die de fee nodig heeft voor de magische jurk van Assepoester. Neem dan haar maat op en vergeet de versieringen niet. Met jouw hulp komt ze er vast oogverblindend uit te zien. Veel plezier met dit leuke opruim- en aankleedspelletje.

 • Hiddentastic Mansion
  Hiddentastic Mansion
  4972 keer gespeeld

  Het goede nieuws: je hebt net een prachtig huis gewonnen! Het slechte nieuws: het is er een zooitje. Steek je handen uit de mouwen en ga aan de slag!

 • Samantha Plum de reizende kok
  Samantha Plum de reizende kok
  12182 keer gespeeld

  Ga met Samantha Plum mee op een avonturenreis om inspiratie op te doen voor de spectaculaire opening van haar restaurant Liefde aan Tafel. Help deze kok en wereldreizigster om op allerlei plekken verborgen objecten te vinden. Ontdek de heerlijke wereld van Samantha Plum. Geniet van exotische bestemmingen, hongerige hints en meer leuks en lekkers!

 • Halloween met My Little Pony
  Halloween met My Little Pony
  769 keer gespeeld

  Deze leuke personages uit de wereld van My Little Pony staan klaar om Halloween te vieren. Twilight Sparkle is verkleed als heks en ze wil een toverdrank maken. Kun jij haar helpen met het zoeken van de ingrediënten? Pas alleen wel op dat haar vriendinnen haar niet aan het schrikken maken!

 • Weddingplanner
  Weddingplanner
  3812 keer gespeeld

  Katherine is een weddingplanner en vandaag zal ze alles gereed maken voor de receptie van de Sorrensons. Kun je haar helpen ervoor te zorgen dat alle decoraties en couverts op de juiste plaats zijn? Terwijl jij haar een handje helpt in dit aanwijs- en klikspel, zal Katherine dit mooie jonge koppel en hun gasten helpen een fantastische tijd te hebben.

 • Oceaanheren
  Oceaanheren
  4818 keer gespeeld

  Ben jij net zo avontuurlijk als kapitein Jack? Arrgh, dan is dit zoekspelletje echt iets voor jou! Help de Oceaanheren met het vinden van schatten voor de armen. Kruip in de huid van kapitein John of Ella en zoek de waardevolle voorwerpen op het schip. Hijs de zeilen en ga aan de slag!

 • The Magic market
  The Magic market
  5162 keer gespeeld

  Welkom op de beroemde magische markt. Hier kopen tovenaars en heksen hun spullen. Kun jij ze helpen met het zoeken van alle voorwerpen? Klik op 'Hint' als je vastzit. Succes!

 • The enchanted forest
  The enchanted forest
  5409 keer gespeeld

  Deze dappere dwerg wil het hart van het mooiste meisje uit het dorp veroveren. Kun jij hem een handje helpen? Zoek gewoon de voorwerpen die hij nodig heeft. Hoe sneller je bent, hoe meer sterren je krijgt.

 • De tempeliersgrot
  De tempeliersgrot
  5653 keer gespeeld

  Heb je zin in een geheimzinnig avontuur? Ga dan op zoek naar de verborgen voorwerpen in deze mysterieuze grotten. Speel werelden vrij en verdien drie speciale sleutels om een bonusspel te ontgrendelen. Veel plezier met het ontsluieren van de geheimen van de tempeliersgrot!

 • Haunted Valley
  Haunted Valley
  3931 keer gespeeld

  Ben je klaar om op zoek te gaan naar waardevolle voorwerpen in deze mysterieuze vallei? Bereid je dan voor op griezelige, spookachtige locaties en landschappen. Kun jij Gareth helpen met het vinden van alle spullen uit zijn oude huis?

 • Opruimweekend
  Opruimweekend
  3493 keer gespeeld

  Kun jij dit grote huis in een mum van tijd weer netjes maken? Help dit schattige meisje dan met de grote voorjaarsschoonmaak. Hoe sneller je bent, hoe meer sterren je krijgt. Wie houdt er nu niet van een schoon en opgeruimd huis?

 • Find Me: Halloween
  Find Me: Halloween
  374 keer gespeeld
  • Crystal Springs
   Crystal Springs
   4197 keer gespeeld

   Crystal Springs is een spannend zoekspelletje. Vind de voorwerpen zo snel mogelijk in dit mysterieuze land van de goden. Probeer samen met Iris, de wachter van de geheime bronnen, de kristallen bron te vinden. Verdien geld en ontgrendel verrassingen naarmate je verder komt. Haast je, want de goden mogen je niet ontdekken!

  • Inside out Hidden objects
   Inside out Hidden objects
   971 keer gespeeld

   Niemand vindt opruimen leuk. Maar als het een rommeltje is, is het heel lastig om kwijtgeraakte spullen terug te vinden. En daarom hebben onze helden jouw hulp nodig!

  • Little Shop: City Lights
   Little Shop: City Lights
   1365 keer gespeeld

   Ga naar de grote stad en kijk of je al deze rommelige winkels en cafe's kunt opruimen.

  • The Inheritance Playable
   The Inheritance Playable
   2748 keer gespeeld
  • Curious Clarissa
   Curious Clarissa
   233 keer gespeeld
  • Winkel vol schatten 2
   Winkel vol schatten 2
   3261 keer gespeeld

   De klanten in dit schattige winkeltje zijn een tikje veeleisend, maar daar weet jij wel raad mee, toch?

  • The Night Society
   The Night Society
   1794 keer gespeeld
  • Elena of Avalor: Differences
   Elena of Avalor: Differences
   354 keer gespeeld

   Kun jij de verschillen vinden tussen de afbeeldingen van deze beroemde prinses?

  • Cube Escape The Lake
   Cube Escape The Lake
   543 keer gespeeld
  • The Summer
   The Summer
   186 keer gespeeld
  • Betoverde tuin
   Betoverde tuin
   2346 keer gespeeld

   Kun jij deze jongedame helpen met het vinden van alle magische voorwerpen in deze prachtige tuin?