Roblox Games - Doe nu mee om te spelen

NU DEELNEMEN

Roblox

Miljoenen spelers ontdekken het enorme universum van Roblox. Doe je mee? Laat je verbeelding de vrije loop met dit massive multiplayer online-spel. Ga achtbanen in, doe mee aan epische gevechten, ontwerp hele werelden of dans gewoon met je vrienden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

NU DEELNEMEN
thumbnail one

Sluit je aan bij een wereldwijde gemeenschap van spelers die al miljoenen Roblox-werelden hebben ontworpen en verkend. Er wachten talloze avonturen op je, maar je kunt natuurlijk ook gewoon met je vrienden ontspannen en kletsen. Klets naar hartenlust dankzij geïntegreerde voicechat- en groepschatsystemen!

Roblox biedt ook ondersteuning voor meerdere platformen. Dat wil zeggen dat je op je computer, Xbox One, VR-headset of je favoriete mobiele apparaat kunt spelen.

thumbnail one

Roblox Games

Als je altijd al je eigen videospel of gewoon een gave avatar hebt willen maken, kan dat met Roblox. Ontwerp RPG-koninkrijken, skipistes op besneeuwde bergen of een gehele virtuele wereld, en spring vervolgens in de actie met je eigen ontworpen personage!

Je kunt ook de spellen van andere spelers proberen. Kun je alle spanning en sensatie aan die andere spelers hebben bedacht voor jou en alle andere miljoenen spelers over de hele wereld?

thumbnail one

Roblox Studio

De meeslepende creatie-engine van Roblox maakt het maken van spellen leuk en eenvoudig. Als jij je het kunt bedenken, kun je het maken!

Bouw een gevechtsarena voor een first-person shooter of een dodelijke kerker boordevol lava vallen voor een avontuurlijk spel. Houd je van extreme sporten? Bouw dan vliegtuigen voor virtuele skydivers of uitdagende routes voor spelers die geen genoeg kunnen krijgen van off-road racing. Als je liever gaat feesten dan dat je een berg opblaast, kun jij je eigen nachtclub bouwen en vervolgens je strakste moves laten zien op een gloeiende dansvloer!

Je kunt zelfs geld verdienen met je spellen. Makers zoals jij verdienen echt geld met Roblox. Aankopen in het spel en verbluffende ontwerpen kunnen voor flink wat geld zorgen! Als je je ooit hebt afgevraagd hoe het zou zijn om te werken als spelontwerper, dan is Roblox voor jou.