Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Danger Dash

Betreed de jungle en ren voor je leven in Danger Dash. Je moet je uit de voeten maken, want de wilde tijgers zitten je op de hielen in dit avonturenspelletje.

Hoe ver kun jij rennen voordat de tijgers je inhalen? Je bent als onbevreesde schatzoeker op zoek naar een tempel vol schatten, maar dit eeuwenoude bouwwerk wordt bewaakt door een groep tijgers. Deze angstaanjagende roofdieren zien in jouw avonturier wel een lekker hapje. Neem de benen voordat ze zich erin vastbijten. Sprint door de bossen en ontwijk de hindernissen in dit 3D endless runner spelletje.

Hoe speel je Danger Dash?

Je voornaamste doel is natuurlijk om een voorsprong op de tijgers te behouden. Zet het op een lopen met je held. Hij lijkt een beetje op een kruising tussen Indiana Jones en Nathan Drake van de Uncharted serie. Gelukkig is hij, net als deze bekende avonturiers, in topvorm. Spring over de rotsblokken en tempelruïnes heen, of duik onder gevallen boomstronken en andere hindernissen door.

Terwijl je van renbaan wisselt om tussen de pilaren door te sprinten kun je ook gouden munten verzamelen en power boosters van de weg rapen. Met de power boosters kun je hem sneller laten rennen, en met de muntjes kun je extra levens kopen. Als hij tegen een hindernis op stoot dan struikelt hij en halen te tijgers hem in!

Je kunt tussen de ontsnappingspogingen door altijd even in het winkeltje kijken en bij de lijst prestaties (Achievements) kijken of je een van de beloningen hebt vrijgespeeld. Bijvoorbeeld door onder 14 hindernissen door te duiken, of minstens 12.000 punten binnen een enkele run te scoren. Hoe ver kom jij?

Spelbesturing

Muis

  • VEEG en KLIK met de LINKERMUISKNOP om te springen, een sliding te maken, of van renbaan te wisselen


Toetsenbord

  • Druk op PIJLTJE OMHOOG om te springen
  • Druk op PIJLTJE OMLAAG om een sliding te maken
  • Druk op PIJLTJE LINKS om naar links te gaan
  • Druk op PIJLTJE RECHTS om naar rechts te gaan

 

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog een paar spannende spelletjes spelen waarbij je op het randje van je stoel zit?Probeer dan deze games eens:

  1. Tomb Runner
  2. Interstellar Run
  3. Shaun the Sheep: Alien Athletics
  4. Lab Escape Online

Wie is de maker van Danger Dash?

Danger Dash is gemaakt door Gameloft.