Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm
Walkthrough

Mijn laatst gespeelde spelletjes

Scary Maze

WAARSCHUWING! Dit spel bevat inhoud die niet geschikt is voor jongere spelers of voor spelers die nogal schrikachtig zijn. Het beschikt over een zogenaamde 'jump scare' die veel mensen erg verontrustend kunnen vinden. De beelden kunnen dus schokkend zijn. Je bent gewaarschuwd!

Hoe lang hou jij het vol in Scary Maze? Er zou zomaar eens iets heel engs op de loer kunnen liggen!

Je moet heel geconcentreerd blijven om alle levels te halen in dit griezelige doolhofspelletje, dat een ware klassieker en een van de beroemdste internetgillers aller tijden is geworden. Het jaagt spelers van over de hele wereld al sinds begin jaren 00 angst aan! Als je nog nooit eerder gespeeld hebt, staat je griezelig leuk plezier te wachten!

Scary Maze maakt zijn naam zeker waar en zou zomaar eens het spannendste online spelletje kunnen zijn dat je ooit zult spelen! Zet je schrap voor de meest bizarre wendingen die toeslaan als je het niet verwacht! Je zou met de beroemdste personages uit horrorfilms geconfronteerd kunnen worden, maar misschien ook niet. Er is altijd de mogelijkheid dat dit gewoon een gerucht is en dat Scary Maze gewoon een doorsnee retro online spelletje is.

Toch zul je over snelle reflexen en stalen zenuwen moeten beschikken om het einde van elk level te halen. Als je in contact met muren komt, eindigt het spel. O, nog even ter herinnering: dit grappige horrorspelletje is enger dan eng. Hoe zit het met jouw zenuwen?

Hoe speel je Scary Maze?

Scary Maze maakt gebruik van een grafische stijl uit de vroege jaren 80. Je hebt maar een paar seconden nodig om te leren hoe je dit spel speelt. Je hoeft alleen maar een klein stipje naar het einde van het doolhof te leiden in alle levels van dit horrorspelletje, maar kijk uit! Als het stipje een muur raakt, moet je weer helemaal opnieuw beginnen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om het spel te beginnen.
  • GEBRUIK DE MUIS om de stip door de doolhoven te loodsen.

Soortgelijke spelletjes

Als je dol bent op spannende online spelletjes, probeer dan ook eens deze!

  1. Troll Face Quest: Horror 2
  2. Ouija Voices
  3. Murder
  4. Hardest Game on Earth

Wie is de maker?

Dit spelletje werd oorspronkelijk in 2003 gemaakt door spelontwikkelaar Jeremy Winterrowd.

Hulp nodig? bekijk onze walkthrough voor deze game.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!