Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Goalunited LEGENDS

Manage de ultieme voetbalclub in Goalunited: LEGENDS. Kun jij de competitie domineren in dit uitdagende voetbalmanagementspelletje?

Als je gek bent op voetbal, zul je weg zijn van dit uitdagende voetbalmanagerspelletje. Kijk of jij je team naar de overwinning kunt leiden terwijl je zowel als zaakvoerder als coach op het veld fungeert. Huur geweldige spelers in, vul je kantoor met uitstekende medewerkers en ga zelfs op zoek naar sponsoring.

Je krijgt ook de leiding over de ontwikkeling en uitbreiding van het stadion van je club. Kun jij er een van de beste ter wereld van maken? Je zult een heleboel beslissingen moeten nemen, zoals wanneer je een grotere fanshop moet bouwen en of een nieuw fastfoodrestaurant ervoor zal zorgen dat de tribunes vol toegewijde toeschouwers blijven. Dit en nog veel meer staat je te wachten in deze voetbalmanagersimulator.

Hoe speel je Goalunited: LEGENDS?

Manage elk aspect van een voetbalclub in dit managerspelletje. Kun jij er een groot succes van maken?

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om spelers en staf in te huren, nieuwe functies aan je stadion toe te voegen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer geweldige sportmanagement-simulatiespelletjes? Check dan deze!

  1. Football Legends: 2021
  2. Sports Heads: Football Championship 2016
  3. Pocket League 3D
  4. Football Killers Online

Wie is de maker?

Goalunited: LEGENDS is gemaakt door Travian Games.