Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Habbo Hotel

De mogelijkheden zijn eindeloos in Habbo! Creëer een avatar en duik in een van de coolste en spannendste online gamingcommunity's voor tieners ter wereld!

Er staan je een heleboel fantastische carrières te wachten. Word een supermodel en laat je kunsten op de catwalk zien. Bewijs dat jij een van de beste architecten van de planeet bent en maak indruk op honderden andere spelers met je verbluffende ontwerpkunsten terwijl je de meest fantastische gebouwen creëert. Je kunt zelfs als verpleegkundige, dj of superheld aan de slag!

Speluitleg

Habbo is een multiplayerspelletje dat zich richt op bouwen en ontwerpen. Je kunt alles van stijlvolle outfits tot complete gebouwen ontwerpen! Er zijn ook een heleboel sociale- en chatfuncties. Mocht je vast komen te zitten of wil je ergens meer informatie over, klik dan gewoon op de hulpknop.

Je kunt ook meer over Habbo te weten komen via roleplayingspelletjes om uit te proberen!

  1. Woozworld
  2. ourWorld
  3. Hero Zero

Wie is de maker?

Habbo is gemaakt door Sulake Oy, een gamestudio uit Finland die deel uitmaakt van Azerion.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!