Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Hello Kitty and Friends: Finder

Check Hello Kitty and Friends: Finder. Ontdek waar het beroemde Japanse personage en haar vrienden zich verbergen in dit gratis Hello Kitty and Friends-spelletje.

Ze zitten onder een van de drie kopjes in dit superleuke spelletje voor kinderen. Weet jij tijdens elke leuke en uitdagende ronde de juiste te kiezen?

De kopjes draaien, dus je moet heel goed opletten waar ze terechtkomen! Je kunt ook sterren verdienen die je kunt inruilen voor schattige achtergronden en coole personages als Kerokerokeroppi en Bad Badtz-Maru!

Hoe speel je Hello Kitty and Friends: Finder?

Hello Kitty and Friends: Finder is een aandacht- en vaardigheidspelletje voor spelers van alle leeftijden. Kun jij erachter komen in welk kopje Hello Kitty of een van haar vrienden zich heeft verstopt? Je moet opnieuw beginnen als je de verkeerde kiest!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om een kopje te selecteren.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze fantastische online spelletjes ook eens!

  1. Hello Kitty Pinball
  2. Hello Kitty and Friends: Jumper
  3. Sort Hoop
  4. Crossy Chicken

Wie is de maker?

Hello Kitty and Friends: Finder is gemaakt door Sanrio. Meer weten over Hello Kitty? Ga dan naar Sanrio's officiële website.

Hulp nodig? bekijk onze walkthrough voor deze game.

Hello Kitty and Friends: Finder game
Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!