Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Hello Kitty and Friends: Xmas Dinner

Hoog tijd voor een gezellige kerstsfeer in Hello Kitty and Friends: Xmas Dinner. Help jij mee in een schattig café in dit gratis online Hello Kitty and Friends-spelletje?

Hello Kitty en haar vriendjes komen samen voor het kerstdiner in hun favoriete café in dit snelle en zeer feestelijke kookspelletje voor kinderen van alle leeftijden. Buiten sneeuwt het, de decoraties zijn opgehangen en er staat zelfs een versierde boom. Nu is het aan jou om hun favoriete lekkernijen te maken. Alles wat je nodig hebt, staat klaar in de keuken van het café.

Hoe speel je Hello Kitty and Friends: Xmas Dinner?

Kun jij een kerstdiner bereiden voor Hello Kitty en haar vrienden dat ze nooit zullen vergeten in dit superleuke zakelijke simulatiespelletje? Je kunt pizza's, ijscoupes en meer maken!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om ingrediënten te selecteren, verschillende keukenartikelen te gebruiken en meer.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog een paar geweldige en supersnoezige online spelletjes proberen? Check dan deze!

  1. Hello Kitty Pinball
  2. Hello Kitty and Friends: Jumper
  3. Hello Kitty and Friends: Finder
  4. Shaun the Sheep: Chick 'N' Spoon

Wie is de maker?

Hello Kitty and Friends: Xmas Dinner is gemaakt door Sanrio. Meer weten over Hello Kitty? Ga dan naar Sanrio's officiële website.

Wie is Hello Kitty?

Hello Kitty is een van de populairste Japanse personages. Ze is een wereldwijd icoon geworden voor vrouwen van alle leeftijden en etniciteiten dankzij haar vermogen om sterke emotionele banden op te bouwen. Daarom is ze dan ook te zien op honderden verschillende soorten producten zoals speelgoed, kleding, videogames en nog veel meer!

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!