Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Hello Kitty Pinball

Er wacht heel wat pret op je in Hello Kitty Pinball. Hoeveel punten ga jij scoren in dit gratis online Hello Kitty-spelletje?

Stap Kitty's speelkamer binnen! Ze is net klaar met het opzetten van haar nieuwe flipperkast in dit spel voor kinderen. Kijk hoe de kleurrijke ballen van de bumpers stuiteren en door de sleuven glijden terwijl ze jou aanmoedigt!

Hoe speel je Hello Kitty Pinball?

Hello Kitty Pinball is een geweldig arcadespelletje voor kinderen van alle leeftijden. Probeer zoveel mogelijk punten te scoren voordat de tijd om is!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN SLEEP om aan de trekker te trekken.
  • LAAT LOS om een bal de helling op te laten gaan.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer leuke online spelletje proberen? Check dan deze!

  1. Dr. Panda's Farm 
  2. Kawaii Jump
  3. Oddbods: Looney Ballooney
  4. My Dolphin Show 9 

Wis is de maker?

Hello Kitty Pinball is gemaakt door Sanrio. Meer weten over Hello Kitty? Ga dan naar Sanrio's officiële website.

Wie is Hello Kitty?

Hello Kitty is een van de populairste Japanse personages. Ze is een wereldwijd icoon geworden voor vrouwen van alle leeftijden en etniciteiten dankzij haar vermogen om sterke emotionele banden op te bouwen. Daarom is ze dan ook te zien op honderden verschillende soorten producten zoals speelgoed, kleding, videogames en nog veel meer!

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!