Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Madalin Stunt Cars 2

Er wachten een heleboel geweldige sportwagens op je om achter het stuur te springen. Behaal topsnelheden en voer de meest fantastische manoeuvres uit als je ze bestuurt in Madalin Stunt Cars 2

In dit autospelletje kun je meer dan 30 verschillende wagens uitproberen die door een aantal van de meest vooraanstaande fabrikanten zijn ontworpen. Kijk hoe een Ford Mustang rijdt voordat je de Lamborghini meeneemt voor een ritje. Je kunt in je eentje spelen of samen met andere spelers racen in de spannende multiplayermodus. 

Er zijn uiteraard ook een heleboel coole stunts die je uit kunt proberen in dit 3D-autospelletje. Kijk wat er gebeurt als je een onverwoestbare Ferrari door een looping van 360 graden stuurt! Hoeveel kratten kun jij omver rijden nadat je er een Huracan op afstuurt die met 230 km per uur van een schans komt denderen? Dit stuntspelletje maakt ook gebruik van realistische fysica, maar geen zorgen. De wagens zijn onverwoestbaar. Je kunt er nog geen deuk in rijden in dit razendsnelle autospelletje. 

Speluitleg

Madalin Stunt Cars 2 is een fantastisch rijspelletje waarin je meer dan 30 sportwagens uit kunt proberen. Je kunt er in je eentje een proefrit mee maken of samen met andere spelers racen in de spannende multiplayermodus. Kijk of jij buitengewone manoeuvres op topsnelheden uit kunt voeren!

Spelbediening

 • DRUK OP PIJL-LINKS om naar links te gaan.
 • DRUK OP PIJL-RECHTS om naar rechts te gaan.
 • PIJL-OMLAAG om te remmen.
 • PIJL-OMHOOG om te versnellen.
 • DRUK OP T om de kaart weer te geven.
 • DRUK OP C om de camerahoek te wijzigen.
 • DRUK OP R om opnieuw te spawnen.
 • DRUK OP SHIFT om de nitrobooster te gebruiken.

Soortgelijke spelletjes 

Speel je graag autospelletjes en andere racespelletjes? Check dan deze geweldige titels!

 1. Madalin Cars Multiplayer
 2. Extreme Racer
 3. Hill Racing Challenge
 4. Moto X3M

Wie is de maker?

Madalin Stunt Cars 2 is gemaakt door Madalin Stanciu, een spelontwikkelaar uit Roemenië.