Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Merge Dreams

Betreed een wereld van betovering en fantasie in Merge Dreams. Een reis vol onvergetelijke personages staat op het punt te beginnen in dit puzzel-avonturenspelletje.

Ga mee met een jong meisje terwijl ze het wonderland verkent in dit combinatiespelletje. Je zult tijdens je verkenningen van alles bij elkaar moeten zoeken, van geschenkdozen tot stapels hout, om nieuwe items te maken en verschillende doelen te bereiken.

Met sommige kun je de personages helpen die je onderweg tegenkomt. Iedereen, van ongeduldige konijnen tot schattige feeën, zou het geweldig vinden als je ze een handje kunt helpen. Maar kijk wel uit in dit puzzelspelletje. Je zou kunnen eindigen met een mysterieus drankje waardoor je krimpt!

Hoe speel je Merge Dreams?

Ga met een jong meisje mee op een magische reis in dit puzzel-avonturenspelletje. Voltooi de taken in elk level terwijl je verschillende items in groepjes van drie of meer plaatst om nieuwe te maken of te ontgrendelen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om items samen te voegen, over de kaart te reizen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar 3-op-een-rij-spelletjes om uit te proberen. 

  1. Mergest Kingdom
  2. Tropical Merge
  3. Lucky Gold Piggies
  4. Yummy Tales 2

Kan ik Merge Dreams op de mobiel spelen?

Ja, je kunt Merge Dreams downloaden via Google Play

Wie is de maker?

Merge Dreams is gemaakt door het Hong Kong Starry Network.