Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Moto Trial Racing 2: Two Players

Dol op stunts en snelheid? Dan is Moto Trial Racing 2: Two Players geknipt voor jou! Deze multiplayergame heeft fantastische graphics en de spannendste races om vrij spel aan je favoriete bezigheden te geven.

Speel tegen een vriend of een andere speler terwijl je op de coolste motoren over de lastigste circuits racet in 10 uitdagende levels. Deze levels bestaan onder andere uit gevaarlijke bochten en gammele schansen. Kijk alleen wel uit voor de andere coureurs. Ze kunnen en zullen je een trap geven, maar jij kan hen ook een trap geven! 

Spelers die racespelletjes of 3D-spelletjes zoals Moto Trial Racing 2: Two Players leuk vinden, zullen ook weg zijn van 3D Arena Racing en Moto Trial Racing.

Spelbediening

  • Gebruik de PIJLTJESTOETSEN om te rijden en sturen.
  • SPATIEBALK voor nitroboosters.
  • N of M om de andere racers een trap te geven.
  • H om opnieuw te spawnen.

Over de spelontwikkelaar

Dit spel is geproduceerd doorVitality Games, bekend om hun rij-, parkeer- en racespelletjes.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!