Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm
Walkthrough

Mijn laatst gespeelde spelletjes

Phase 10

Krijg jij de slimme en uitdagende Phase 10 echt onder de knie? 

Het is een Rummy-achtig kaartspel dat over de hele wereld steeds populairder wordt. Het doel is om 10 afwisselende fases eerder dan je tegenstanders te voltooien. Houd je ogen open voor de wild- en overslakaarten terwijl je een geheimzinnige jungle verkent en elke uitdagende ronde speelt. Die komen zeker van pas als je in moeilijkheden zit!

Speluitleg

Het doel van Phase 10 is om de eerste speler te zijn die tien afwisselende fases heeft met twee sets van drie, één run van zeven, of zeven kaarten van dezelfde kleur. Er zijn ook twee speciale kaarten. Jokerkaarten kunnen als een kleurkaart gebruikt worden om een fase te voltooien, of in plaats van een cijferkaart. Er zijn ook overslakaarten die een andere speler dwingen om een beurt over te slaan. 

Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om te kiezen met welke kaarten je wilt spelen. 
  • KLIK MET LINKS EN HOUDT DE MUISKNOP INGEDRUKT om ze tijdens elke spannende ronde te gebruiken. 

Soortgelijke spelletjes 

Hou je van verslavende solitairespelletjes en unieke kaartspelletjes die je met andere spelers kunt spelen? Probeer dan ook eens deze fantastisch titels! 

Over de spelontwikkelaar

Phase 10 is gemaakt door Mattel, het beroemde speelgoed- en bordspellenbedrijf uit Californië.

Hulp nodig? bekijk onze walkthrough voor deze game.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!