Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm
Walkthrough

Relmz.io

Het is tijd voor een compleet nieuwe wereld vol actie en avontuur! Welkom in Relmz.io. Dat is een driedimensionaal .io-spel waarin je van alles kunt doen wat je normaal gesproken in een MMORPG tegenkomt.  

Samen met andere spelers van over de hele wereld bescherm je je dorpje tegen allerlei woeste monsters. En in de wereld van Relmz.io lopen er heel wat monsters rond! 

Ontdek of jij het in je hebt om een held van legendarische proporties te worden. Net zoals in je favoriete avonturenspellen heb je in dit .io-spel allerlei spannende zoektochten en missies. Daarnaast kun je allerlei stoere wapens, bepantsering en hoofddeksels kopen. Hoe meer je het koninkrijk verkent, des te meer schatten je verovert. 

Wil je andere multiplayergames spelen zoals dit spel? Probeer dan eens Lordz2.io, Transformice Adventures en Zombs.io.

Bediening

  • Aanvallen en bewegen doe je met L, M en B. 
  • Met E open je je inventaris. 
  • Met ENTER kun je met andere spelers praten. 
  • Met 1 t/m 5 gebruik je voorwerpen in de voorwerpenbalk.

 

Hulp nodig? bekijk onze walkthrough voor deze game.

Relmz.io game
Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!