Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Restaurant Rush

In Restaurant Rush begint je bistro al flink vol te lopen. Kun jij de kelner helpen alle bestellingen in het oog te houden en de gasten in het restaurantje snel te bedienen?

Je hebt nog niet veel personeel aangenomen, maar het is behoorlijk druk in je eethuis. Geen obers, geen receptioniste, en geen afwasser die aan de kassa staat. Er is zelfs nog geen keukenpersoneel ingehuurd! Daarom zal je zelf alles moeten doen, van het verwelkomen van de gasten en het bereiden van het eten tot het afruimen van de tafels en wassen van de borden. Hoe lang kan jouw kelner het volhouden voor hij eraan onderdoor gaat in dit hectische restaurant bediening spelletje.

Hoe speel je Restaurant Rush?

Help de kelner alle drukte in het restaurant bij te benen in dit grappige simulatiespelletje. Je hebt maar één medewerker, en die bedient de kassa. De rest moet je zelf doen. Het spel begint met een korte tutorial zodat je al spelende leert hoe alles moet. Ren van de tafels naar de keuken en terug, en laat de borden zich niet de ver opstapelen in de spoelkeuken. Verdien genoeg geld om je restaurant te verbeteren zodat je de drukte steeds beter aan kan. Veel succes!

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS om het eten voor te bereiden, de gerechten op te dienen, en om de tafels weer af te ruimen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een aantal leuke online games die je skills flink op de proef zullen stellen:

  1. Airport Rush
  2. Habbo Clicker
  3. Bartender: Mix It Up
  4. Balancity

Wie is de maker van Restaurant Rush?

Restaurant Rush is ontwikkeld door 2Play.