Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm
Walkthrough

Rider.io

Maak je klaar om naar de toekomst en verder te racen in Rider.io! Kom jij als eerste over de eindstreep in dit spannende multiplayerspelletje?

Je springt achter het stuur van een neon-superwagen in dit spannende racespelletje. Scheur van hellingen en vlieg over gigantische zaagbladen terwijl je koers zet richting de eindstreep. Je kunt onderweg ook gloeiende lichtbollen verzamelen. Die kun je inruilen voor nog coolere wagens tussen de wedstrijden door.

Hoe speel je Rider.io?

Rider.io is een futuristisch autospelletje. Vermijd verschillende gevaarlijke obstakels terwijl je als eerste racer over de eindstreep probeert te komen. Je neemt het op spelers van over de hele wereld, dus je zult snel moeten rijden!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om te versnellen.
  • LAAT DE LINKERMUISKNOP LOS om te vertragen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens! 

  1. Happy Wheels
  2. Red Ball Forever
  3. Extreme Cycling
  4. Super Chicken Fly

Wie is de maker?

Rider.io is gemaakt door Kiz10.

Hulp nodig? bekijk onze walkthrough voor deze game.

Rider.io game
Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!