Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Smash Karts

Het is tijd om richting de startlijn te gaan. Maak je op voor de race in Smash Karts.

Lily, Aldo en alle andere racers hebben hun karts volgetankt. Ze mogen er dan snoezig uitzien, maar het zijn geduchte tegenstanders. Zeker achter het stuur! Werk met een van hun samen in dit gevechtarenaspelletje.

Transporteer je kart naar Smash Island, de Graveyard of een andere arena voordat je het tegen je vijanden opneemt met raketwerpers, machinegeweren en tal van andere coole wapens. De speler die elke ronde voor de tijd om is de meeste karts weet te vernietigen, heeft gewonnen!

Hoe speel je Smash Karts?

Smash en knal je door Smash Karts. Dit is een fantastisch racespelletje. Ken je ongelooflijk snoezige tegenstanders geen genade als jij hun karts zo vaak mogelijk probeert te vernietigen voordat de klok op nul staat.

Spelbediening

  • DRUK OP W, A, S, D OF DE PIJLTOETSEN om te rijden.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om aan te vallen.

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag ’actiespelletjes? Check dan deze geweldige titels.

  1. 3D Arena Racing
  2. Kart Wars.io
  3. Drop Guys: Knockout Tournament
  4. Kogama: World Racing

Wie is de maker?

Smash Karts is gemaakt door Tall Team Limited.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!