Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Stack

Er begint zich van alles op te stapelen in Stack! Hoe hoog kun jij de toren bouwen in dit vliegensvlugge 3D spelletje?

Stapel de lagen van de toren zo netjes mogelijk op elkaar in dit behendigheidsspelletje. Als je scheef bouwt, verlies je hele stukken van de bovenste laag, waardoor je steeds minder ruimte overhoudt om op verder te bouwen? Hoe hoog kun jij komen?

Hoe speel je Stack?

Bouw een driedimensionale regenboog toren met een prachtig kleurverloop in dit puzzel spelletje. Er glijdt steeds een platform over de toren heen. Tik op het juiste moment om het bewegende platform stil te zetten en aan de toren toe te voegen.

Alles wat over de rand hangt breekt van het platform af. Zo houd je steeds minder oppervlak over om de volgende laag op te leggen. Uiteindelijk blijft er zo weinig over dat je de nieuwe lagen er nauwelijks meer op kunt krijgen.

Maar let op! Leg je in een onafgebroken reeks een voor een de lagen precies goed op elkaar, dan zal het platform weer een klein beetje groeien! 

Spelbesturing

  • KLIK met de LINKERMUISKNOP om de schuivende lagen stil te zetten en aan de toren toe te voegen

Soortgelijke spelletjes

Pronk ook in deze spelletjes met je vaardigheden en snelle reactievermogen:

  1. Traffic Run
  2. Super Friday Night Funkin'
  3. Stacky Run
  4. Blend It Perfect

Wie is de maker van Stack?

Stack is ontwikkeld door Ketchapp.