Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Sudoku Master

Sudoku Master is een puzzel spelletje met 365 puzzels om op te lossen. Verdien medailles door dagelijks nieuwe sudoku’s uit te spelen. Zet de nummers 1 tot en met 9 in de lege vakjes, maar zorg dat ieder cijfertje maar een keer voorkomt per rij, kolom, en dik gedrukt blok van negen vakken.

Sudoku spelletjes zijn niet meer weg te denken uit de puzzelrubriek van kranten en weekbladen. De Sudoku Master game app is bovendien al meer dan 10 miljoen keer gedownload!

Hoe speel je Sudoku Master

Kies om te beginnen de puzzel van de dag, of blader door de kalender om een andere sudoku uit te zoeken. Sommige cijfers staan al in het raster van 9 bij 9. De rest moet je zelf invullen om de puzzel op te lossen. Vul je een nummer goed in dan wordt het cijfertje blauw, maar is je antwoord fout dan wordt het rood.

Je kunt de cijfers direct invullen, of met de notities-knop (notes) in potlood aantekeningen maken. Een mooie eigenschap van dit spel is dat je deze aantekeningen niet handmatig hoeft bij te werken wanneer je een cijfer kunt wegkrassen. De aantekeningen worden namelijk automatisch aangepast op het moment dat je een antwoord invult.

Je kunt per dag 3 keer om een hint vragen. Gebruik het gummetje om nummers uit te wissen. Om de puzzel helemaal te resetten en opnieuw te beginnen kun je op de cancel-knop drukken.

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS om de vakjes te kiezen die je in wilt vullen, en om de knoppen in te drukken
  • Gebruik de PIJLTJESTOETSEN om van hokje naar hokje te springen
  • Gebruik de CIJFERTOETSEN om de nummer in te voeren

Soortgelijke spelletjes

  1. Classic Nonogram
  2. Sudoku: Classic
  3. Microsoft Sudoku
  4. Wood Block Puzzle

Wie is de maker van Sudoku Master?

Sudoku Master is gemaakt door OpenMyGame.