Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Travian Kingdoms

Betreed een eeuwenoude wereld vol uitdagingen in Travian Kingdoms. Pronk met je leiderschapskwaliteiten terwijl jij je dorpelingen naar de overwinning leidt in dit MMO-spelletje.

Word een machtige koning of een meer diplomatieke gouverneur voordat je de leiding neemt over een pril dorp. Kun jij er een bloeiende beschaving van maken in dit strategiespelletje voor meerdere spelers? Je zult samen moeten werken met andere spelers, zeker als je niet wilt dat ze je aanvallen! Kun jij van een enkel dorp een succesvol koninkrijk maken in dit browsergebaseerde simulatiespelletje?

Hoe speel je Travian Kingdoms?

Bestuur een klein dorp en kijk of je het kunt uitbreiden tot een machtig koninkrijk in dit bouw-en-plunder MMO-strategiespelletje. Ontwikkel nieuwe dorpen en steden, train legers en bouw zelfs iconische wereldwonderen terwijl je probeert een wijze en gerespecteerde heerser te worden.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om eenheden te selecteren, projecten te beginnen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Dol op teamgerichte strategiespelletjes? Check dan deze! 

  1. Mergest Kingdom
  2. Tower Kingdom Defense
  3. Elvenar
  4. Lordz.io

Kan ik Travian Kingdoms op de mobiel spelen?

Dat kan zeker! Download dit MMO-spelletje via Google Play of de Apple App Store

Wie is de maker?

Travian Kingdoms is gemaakt door Travian Games.