Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Travian: Legends

Keer terug naar de wereld van Travian: Legends. Bekijk het klassieke MMO-strategiespelletje voor de eerste of 1000e keer terwijl je een wijze leider wordt.

Als je groot fan bent van Catan, zul je dit realtime strategiespelletje, dat voor het eerst werd uitgebracht in 2004, geweldig vinden. Je krijgt de leiding over een pril dorp dat wordt omringd door tal van onaangeboorde hulpbronnen. Ploeg de velden en plant gewassen terwijl je nieuwe gebouwen voor je stam bouwt.

Je zult ook legers moeten ontwikkelen en je groeiende beschaving tegen de buren moeten verdedigen. Je kunt ze ook aanvallen als je dat wil, maar de vrede bewaren is ook een optie. Ben jij goed genoeg om een wijze en machtige heerser te worden?

Hoe speel je Travian: Legends?

Travian: Legends is een simulatiespelletje dat je de leiding geeft over een dorp met heel veel potentieel. Ontwikkel het tot een bloeiende beschaving terwijl je het opneemt tegen andere spelers van over de hele wereld.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om eenheden te selecteren, projecten te beginnen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Als je groot fan bent van browsergebaseerde MMO-spelletjes, check dan deze geweldige titels! 

  1. Evowars.io
  2. Subway Clash 2
  3. Game of Thrones: Winter is Coming
  4. Call of Tanks

Wie is de maker?

Travian: Legends is gemaakt door Travian Games.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!