Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm
Walkthrough

Mijn laatst gespeelde spelletjes

Twerk Run 3D

Weet jij het einde van elk level te behalen in Twerk Run 3D? Ontdek hoe ver jij komt in dit knotsgekke online spelletje.

Pak zoveel mogelijk cheeseburgers en vermijd de broccoli terwijl je richting de finish paradeert in dit racespelletje. Elke burger maakt je achterste groter en sterker.

Je hebt absoluut het grootst mogelijke achterwerk nodig om de competitie te winnen die aan het einde van elk level op je wacht! Misschien moet je je tegenstander wel twerkend van een platform werken met de geweldige kracht van jouw achterste!

Hoe speel je Twerk Run 3D?

Twerk Run 3D is een ongebruikelijk actiespelletje. Het doel is om het achterwerk van je personage zo groot mogelijk te maken terwijl je in elk level een hindernisbaan tackelt. Een tegenstander wacht op je net voorbij elke finishlijn. Kun jij hun derrière verslaan met je eigen beeldige billen?

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om je personage naar links of rechts te laten gaan.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar grappige online spelletjes om uit te proberen.

  1. Hungry Shark Arena
  2. Lab Escape Online
  3. Sir Coins-a-Lot
  4. Trollface Quest: USA 2

Wie is de maker?

Twerk Run 3D is gemaakt door 2Play.

Hulp nodig? bekijk onze walkthrough voor deze game.