Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Venom's Adventure

Hij is een mysterieuze zwarte slijmklodder die mogelijk uit de ruimte komt. Kun jij hem helpen veilig te blijven in Venom’s Adventure?

Hij is vastbesloten uit een riool vol gevaar te ontsnappen in dit avonturenspelletje. Help hem over gaten te stuiteren, van pijpen te glijden, spikes te ontwijken en nog veel meer. Hij zal ook moeten vechten om heel te blijven. Telkens als hij springt, verliest hij een deel van zijn massa, tenzij hij teruggaat en het opnieuw absorbeert. Zal dit vreemde wezen hier levend uitkomen? Dat hangt helemaal van jou af!

Hoe speel je Venom’s Adventure?

Venom ’s Adventure is een uniek platformspelletje. Help een mysterieuze slijmprop zijn weg uit een riool te vinden. Probeert voor een echte uitdaging de speltypen Survival of Hardcore!

DRUK OP W OF PIJL-OMHOOG om te springen.
 • DRUK OP A OF PIJL-LINKS om naar links te gaan.
 • DRUK OP D OF PIJL-RECHTS om naar rechts te gaan.
 • Soortgelijke spelletjes

  Als je fan bent van online actiespelletjes, speel dan deze coole titels!

  1. Kumu's Adventure
  2. Vex 5
  3. Hook
  4. Kawaii Jump

  Wie is de maker?

  ’Venom's Adventure is gemaakt door bestgames.com.

  Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!